| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:15
- Nahlásit
Crysa
takže chci tu černomodro verzi a zbytek nachť SE rozhodne, páč teď už vím jen to, že to bude vesta
Já už si teda nejsem jistá ani tím!
davidkova renata
no ty bys chtěla mít na zádech klín s kosočtvercem????????
tak zas bych nemusela mít menofku
Ty si vůůůůůl!!!!
impact
Ty tu Veroniku a Lenku znáš? Tys jim štípla kuličky nebo chlapa?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:16
- Nahlásit
impact
Chodí sem Iva.C
Jo chodím, tady jsem cigi, ale jsem spíš kolemjdoucí, občas jen Bilušku točící vetřelec Mě to nešlo se tady zaregistrovat jako iva, asi obsazeno
Jinak sem k vám si chodím zarelaxovat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:16
- Nahlásit
danajasa
Ty - proč máš na bundě značku Hubble Space Telescopu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty - proč máš na bundě značku Hubble Space Telescopu?
to je značka firmy, kerá vyrábí kynopomůcky a obleky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:19
- Nahlásit
Alexa
jiný firmy a teda je hezčí
Eště se vážně zamyslete gdo máte vekopsi nad těma kozokapsama páč nám to přesně vychází jak pakůn výskočí přesně se zahákne př.tlapama za ty kapsy a urve je furt přišívám jak debil-sou na suchý zipy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:19
- Nahlásit
Cigi
Já si to myslela, že jsi Cigi. A jak jsem viděla, že se tu točí odpovědi kolem Cigi, schválně jsem se zeptala.. Právě nikde jinde není asi možný vidět fotky mých psů. Rajče je dávno neaktuální.
Vlčáčková
Jako víš co.. Mě nešlo o to se postavit na stranu Liškové za každou cenu. Ale hrozně se mi nelíbilo to, co jelo po FB. Že i Věrka ji odsoudila, jak je všechno špatně... A přitom já jí tam posílala maso, matrace pro psy.. A byla jsem dlouho v kontaktu s klučinou, co jí pomáhá. No a když jsem se rozhodla se jet podívat na vlastní oči, tak mi Lenka zase vynadala. A vyber si.. Aneb všechno co řeknete bude použito proti vám...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:21
- Nahlásit
VlčáčkováHubble Space Telescopu
Páč tak to rozhod klub a ve velkém to vyšlo na těch970kč se všema kapcama poutkama a výšifkama,ale bez podšífky teda je.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:22
- Nahlásit
impact
Já jen, že ani jedna zřejmě není zMije.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Fakt? No hezky pěkně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:23
- Nahlásit
danajasa
Haha. Ale je to sranda. Protože asi nebudu jediná, koho to napadne. Měli jste si tam nechat vyšít ještě hvězdičku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:24
- Nahlásit
impact Fakt. Taky si všimni, že my, co se známe, na sebe reagujeme, ale tyhle ne, protože vlastně neumí s náma ostatníma jednat. Znají jen Věrku, bych řekla. A kdo ví, jestli spolu s XXX nejsou jen jedna osoba...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:26
- Nahlásit
Vlčáčková
Jako Veronika a XXX je na stopéro jedna a ta samá.
Ale bylo to trapný... Tak co, mám jeden plat, hypotéku a do toho opravuju. To nejde hned..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:28
- Nahlásit
impact
ses aspoň zase zviditelnila, no....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:29
- Nahlásit
davidkova renata
rači našitý voko místo kosýho štverce!
Budou to voni vůbec vesty?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:30
- Nahlásit
impact
Však já to znám. Ta V. je buď opravdu "škodná" nebo hysterka nebo je to tam teď opravdu děs a jí to tak vzalo. Ale ty reakce jsou přehnané, tak nevím, co si o tom mám myslet - myslím "o tom" čili o podstatě problému.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:31
- Nahlásit
danajasa
Černá zeštíhluje
žlutá je taky pjekná barva.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:31
- Nahlásit
ten malej hnusnej hajzl přibral a nechce mi žrát. Včera byl línej rozkousat si pár vepřovejch obratlů s žebrama, musela jsem mu to ve dvanáct v noci porcovat, protože měl hlad. Debil. Dneska dostal mletou rybu s mrkví, tak si zobnul a celej den jenom chrápe. Jestli hodlá bejt nemocnej, tak ho zabiju rovnou.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:32
- Nahlásit
štěstí v neštěstí http://www.youtube.com/watch?v=oi2v036FoNU&feature =player_embedded#!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:35
- Nahlásit
Maky a Trix
Pani nezoufejte já měla zato že hmyzopes má zimní dlouhou srst a jak sem ju včera vokoupala tak sem zjistila,že je tak tlustá,pak sem zahájila vyšetřování a zjistila sem že1.5m ve špajzu nad zemí chybí 4balíky pyškotů vánoční cukroví a5čokolád a větší než malé množství oplatků
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:36
- Nahlásit
makrel
Vlčáčková
Tak já si názor utvořím.. Už jsem si psala s klučinou, co tam maká a máme normálně dojet. Nechápu, proč do toho ta Lenka reje. Tak asi když to mám za rohem, tak proč bych tam nejela? A rozhodně nebudu podávat zprávy typu "je to tam ňuňuňu", když to nebude pravda.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:37
- Nahlásit
danajasa
jenže já potřebuju, aby zůstal takovej, jakej je. Teď je teprve konečně zhruba přiměřenej. Nemůže jen tak přestat žrát. to prostě nejde.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:40
- Nahlásit
impact A no jo. Se na ní vyser. Jdu se vykoupat, dobrou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:42
- Nahlásit
Maky a Trix
Nemůže jen tak přestat žrát. to prostě nejde.
simtě prostě ho vem traverzou a je to
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:43
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak zkuste tejden ála náš děda versus kocour-"kocourku ty nechceš granulky nevadí a ty nechceš ani vařené kuř.krčky a ani kočičí konzervičku nevadí-DÁÁÁNOOO-okamžitě běž koupit6kapsiček kocourek nechce papat a má hlad!!!"
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:45
- Nahlásit
danajasa
se na něj můžu vysrat. Zejtra mu koupím ty nejlevnější grancle a sežere celej pytel. Pak se uvidí, jestli náhodou není ryba dost dobrá
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:46
- Nahlásit
lidi, sem se zbláznila a v malování stvořila návrch žumpavesty, vypadá to fakt děsně, co vy na to?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:47
- Nahlásit
Baysha
Kolik ta vesta bude stát?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baysha
myslím že přejdu k černejm a rozhodně nechci velkou plochu zelenou. Ještě tam přimaluj na pravej bok kroužek a tu zadní kapsu rozpul. jinak dobrý
Jo a to vočko u kozí kapcy napravo né nalevo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:49
- Nahlásit
Maky a Trix
ryba dost dobrá
Tak gutgut přístup budem vám hromadně fandit
|
Crysa
Člen |