Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6354 . 6355 . 6356 . 6357 . 6358 . 6359 . 6360 . 6361 . 6362 . 6363 . 6364 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 08:29
- Nahlásit

Dobré ráno!
Je středa a láme se týden, hurá!!
Alexa
sem si včera pochvaloval jaký je to pěkný když čék s těma čoklama chodí po normální zemi, jaká je to paráda
No to jo. Já jsem si ještě k tomu pochvalovala, že jsme vyráželi na venčení chvilku před pátou a ještě relativně za světla.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 08:30
- Nahlásit

Alexa
Díky, další svědek...

Jako já osobně si taky myslím, že jsem tam psala ve vší slušnosti. Nepokoušela jsem se jim zarazit inzerování ani jsem netvrdila, že je u paní Liškové všechno v pořádku. Jen jsem se pokoušela stopnout tu hysterii, než tam zajedeme a podíváme se. No, nejvíc mne dostala pak ta Lenka, jak se do mě začala navážet, že tam najednou chci jet. Tak jako jak jinak zjistit skutečný stav věci, než se tam jet podívat? A beztak je to tak, jak říká Bilu. Že byla Lenka a Veronika jedna a tatáž osoba. Asi chudák neunesla, že nevěřím její hysterickým výkřikům o chudácích psech a chci se tam jet podívat osobně.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 08:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

impact
jo a taky jak napsaly, že i když to tam bude stát zas prd, že se neshodíš??? (to jsem nepochopila, když jsi psala že tam teprve pojedeš, jak se můžeš shodit) a budeš tvrdit že to tam je v pořádku.
Přesně na mě ty jejich příspěvky udělaly dojem, že to jsou ženský který maj jednu fifinku na gauči a už jenom to že psi bydlí venku je podle nich týrání
Ale abych nekřivdila všem, bylo tam i několik normálních lidí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 08:36
- Nahlásit

Alexa
Přesně. Veronika se zachovala fakt přesně tak, jak jí oslovila Lišková .
Já jí taky nevěřím a jsem zvědavá, co tam uvidí impact.

bonc
Člen
- Nahlásit

Alexa
sem si včera pochvaloval jaký je to pěkný když čék s těma čoklama chodí po normální zemi, jaká je to paráda
právě, sem z toho byla fčéra uplně unešená. bohužel čokly taky Krze nastydnutí nemůžu řvát, běhat, vůbec se mi nechce bejt jakkoliv akční, chci jen klidně tiše kráčet - idijoti to nechtěj chápat

impact
Člen
- Nahlásit

Alexa
To jo kuwa.
To si myslely, že to budu krýt, když se tam bude dít týrání? Trochu extrém, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 08:37
- Nahlásit

Alexa
Hele, všichni, kteří měli zájem o informace, jsou z Miji. Ty, které osočovali, tam byli poprvé. Stačí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 08:56
- Nahlásit

čus uš je aktualyzace vest???b

jinak po normální zemi mi zatim neni dopřáno chodit tady f tý prdeli,kouskama chodníky a někde vopčas kus trávy před barákem,ale v Oboře ty šmejdi normálně eště bješkujou

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:05
- Nahlásit

davidkova renata
ale v Oboře ty šmejdi normálně eště bješkujou
A stále i jeptišky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:15
- Nahlásit

Baico
A stále i jeptišky
čéče jeptišku sme viděli dělat 3 krále,tak asi nemá gdy,pravda,myslim,že to bylo 8.1.ale co uš..

eldorádo
ste tu pani?? tak čtu..zatim sem zistila,že mám onen vzácnej druch psa!Normálně pes je obrazem svýho pána a v drtivý většině ho čék stáhne na svou úroven..vzácně se vyskytne pes terapeut - vychovatel a tam je to jinak. Mám ho.Můj pes je scela jíný neš já..nenávidim lidi,můj pes je má rád,jsem 24 h denně nasraná,můj pes je stále radostný,nemám se nějak na co těšit,můj pes se těší furt a na všecko,nenávidim jakýkoli změny,mýmu psu sou fuk,nevyhledávám společnost(krom žumpalidí,ty se nepočítaj),můj pes společnost miluje,sem klasickej introvert,můj pes je ekstrovert jaxvińa..ví bůch,že celou dobu skoušim stáhnout ho k sobě co se fstahu k lidem tejče,ale scela bes úspěchu..tagže zatim tolik,konec hlášení

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:20
- Nahlásit

impact
ale dyť já vím, že jsi psala slušně, to byl jako vždy pokus o ftip, žes to tam rozbila, jako se rozbila předtím žumpa

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:23
- Nahlásit

davidkova renata
čéče jeptišku sme viděli dělat 3 krále,tak asi nemá gdy
No jestlkivá jí někdo neklepnul, když vybírala ty prachy

..ví bůch,že celou dobu skoušim stáhnout ho k sobě co se fstahu k lidem tejče,ale scela bes úspěchu
Zkusi jí sáhnout do těch čaker, to by mohlo pomoct
Můj pes je scela jíný neš já
Tak to já musím říct, že my jsme s Bajkonůrem oba stejný. A moc nám to vyhovuje Fanda je jinej, ale mám obavu, že ho časem s Bajkonůrem stáhneme k sobě.

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:25 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
vzácně se vyskytne pes terapeut - vychovatel a tam je to jinak. Mám ho.
tak to je Nána hovnoterapeut, když tě ještě nevyterapeutila na svojí uroveň, tj. abys měla ráda lidi ale nevim esli je to myšlený mezidruhově - když já nemam ráda společnost cizích lidí, taxem stáhla čokla na svojí úroveň když nemá rád společnost cizích psůch ne?? jako pěkně každej ve svym pak by nám to štymovalo, pokud de vo vlastní rasu tak se radšejc nedružíme a vítáme radši společnost mezidruhovou - já čokle, vona lidi

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:31
- Nahlásit

davidkova renata
celou dobu skoušim stáhnout ho k sobě co se fstahu k lidem tejče,ale scela bes úspěchu
dyxi tudle psala že je Nána nasratá a bes nálady a nic nechce a je divná tak když ti začala bejt podobná, tak už jsi jí chtěla hnát v felčarům bo jí nechat přeinstalovávat čakryboco.

Co instruktážní film?

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:37
- Nahlásit

davidkova renata
.nenávidim lidi,můj pes je má rád,jsem 24 h denně nasraná,můj pes je stále radostný,nemám se nějak na co těšit,můj pes se těší furt a na všecko,nenávidim jakýkoli změny,mýmu psu sou fuk,nevyhledávám společnost(krom žumpalidí,ty se nepočítaj),můj pes společnost miluje,sem klasickej introvert,můj pes je ekstrovert jaxvińa.
čus a jaký ste znamení obje?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:37 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Alexa

Prosím tě, chceš teda přesunout do 3. skupiny k zeleno černý?

Kejtlin

Máš majla

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:40
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Prosím tě, chceš teda přesunout do 3. skupiny k zeleno černý?
zatím mě nech u šedejch, až uvidím jak ta šedá je černá

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:46
- Nahlásit

a hodina zpěvu!!
URL

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:46
- Nahlásit

Alexa
až uvidím jak ta šedá je černá

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:55 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

aktualizace:

Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:

Baico
Lola1
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
Kejtlin
Jimmy

1. skupina: Zelená, tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý), jaká barva výšifky?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Baysha_muš
Alexa

2. skupina: Tmavě modro černá, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Vlčáčková
Davítková
Baico
Crysa

3. skupina: Zeleno černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
Lucka Kratochvílka
Jimmy

Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.

1) Všechny bez kapuce.

2) Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.

3) Všechny se shodnem, že vnitřní část vesty (podšívka) bude z úpletu = Gerda píše: „Úplet je třeba to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, Mařka má úletem podšitý oblečky. Je to i lehká a příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.“

4) Výšifka bude bez textu, většina už se vyjádřila jako bez, a ti co by jí chtěli s textem, by oželeli, kdyby text neměla, asi bych to nekomplikovala zrovna výšifkou, vzhledem k tomu, že program na vytvoření je drahý.

5) http://www.anitaf.eu/Gapars/uploaded/Zajimavosti/N ahledy/web%20vesty.jpg

Na odkazu výš 3. vesta – černá/zelená kombinace, tenhle styl se líbí většině, takže bych ho nechala zvážit švadlenkou, jak vytvoří ty kapsy, aby nezanikly „zeštíhlující“ pruhy. – Po švadlenčiných připomínkách se můžem po stylu pídit dál.

6) Všechny vesty budou mít stejná vylepšeníčka: např.:

a) velká kapsa na zádech (ve spodní části vesty) na skovávání peška – rozdělená na dvě půlky – prosím doplňte, kudma se bude strkat ruka, jestli z boku nebo z vrchu?

b) dvě kapsy po stranách – otvor z vrchu! Chcete, aby měly obě zip?

Kdo ANO:
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka
(menšina se přizpůsobí většině)

c) Kdo chce jednu náprsní kapsu z vnitřní strany?

Kdo ANO:

d) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip - na každém prsu jedna, aby ta jedna na jedný straně nebyla moc vyboulená???

Kdo ANO: Lucka Kratochvílka

e) dvě kapsy na prsou – (z venčí)
- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít

Kdo ANO: Gerda, Baico, Alexa, nemethova5
Kdo NE: Jimmy

f) Prosím vás, ještě jednou shrňte poutka a kroužky, kam je chcete umístit.. Děkuji moc

(Baysha: u dolního okraje po levé straně - vodorovný pásek/poutko na uchycení pamlskovacího kapsáře.)

(Alexa: u pravé kapsy na koze poutko/očko)

(očko někde poblíž kapsy, aby se na něj dala připnout couračka)

Seznam věcí, co se strká do kapes:

30 cm vodítko (couračka), 2 balonky, motivační obojek, číslo na závody, malý peček, aportek, mobil, klíče, peníze, pískátko, klikr, pamlsky - ještě se upřesní jaké a do jaké kapsy se nejlépe dávají (kapsa se vystýlá sáčkem)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 09:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

bonc
když já nemam ráda společnost cizích lidí, taxem stáhla čokla na svojí úroveň když nemá rád společnost cizích psůch ne??
vona ale psy má ráda...to jediný by mě sralo dyby se rvala,to bych nesnesla!
Crysa
tak když ti začala bejt podobná, tak už jsi jí chtěla hnát v felčarům bo jí nechat přeinstalovávat čakryboco.
no ale jednak uš je celkem v normě,asi si tady přečetla,že bych jí mohla nechat hrábnout do čaker a to jí votrávilo a dvanak todle mi nepříde jako povaha..to mi příde jako mrdání v hlavě násletkem hormonů a to nesnášim. A navíc stejně nebyla nasraná na lidi,tak k čemu mi to je
instruktážní film gůůůt,ale bohužel nemám jezírko..co fčil??
Lola1
čus a jaký ste znamení obje
obje ryby

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:01
- Nahlásit

bonc
ty si tam vocaď vod někad žejo
Dobrý den všem,

včera večer se mi v Chodově u Karlových Varů ztratila fena německého ovčáka, tmavě vlkošedá, slyší na jméno Vendy. Tetovací číslo 49272. Je to přátelská fena, neagresivní.
Budu vděčná za jakoukoliv informaci, v případě nálezu - vysoká finanční odměna.

Děkuji
tel: 737 171 527

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:01
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, a co kdyby jsi si nechala sáhnout do čaker sobě. Pak by ti prostě bylo všechno jedno

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:03
- Nahlásit

Až přijde Gerda, ať mi to zkontroluje, že děkuju

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
no ale jednak uš je celkem v normě
Takže v sobotu v půl jedný u tebe?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
davidkova renata

helehele a přemluvily jsme s crysou i Verču-Ghianiku že přijede

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:05
- Nahlásit

ahooooooooooooj koukam vse bezezmen vesty vesty

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:06
- Nahlásit

Bré deň fšem, děkuju Lucce Kratochvílce, že aktualizuje, je to dobrý človjěk.

Maryje je taky jako já, nesnášenlivá, protivná, rozmazlená, vynucující si, lísající se za jídlo, napadající slabší, avšak ty, které oblibuje, opravdu oblibuje. A byl takovej i můj první pes, takže to bude pravda a sedí to.

Lucie Kratochvílová
Lucko prosím připiš mě mezi kapsáře, co chtěj kapsy zvenku, na obě kozenki.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:08
- Nahlásit

Gerda
nezbývá doufat, že si nás oblíbíte a nevvšimnete si, že jsme slabší

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:09
- Nahlásit

Baico
co kdyby jsi si nechala sáhnout do čaker sobě
tak vo tom sem jaxi nepřemejšela..každopádně řešení by to bejt mohlo
Baico
Takže v sobotu v půl jedný u tebe?
jasnééééé))
Alexa
i Verču-Ghianiku že přijede
fakt?? jako ted f sobotu?

<< 1 ... 6354 . 6355 . 6356 . 6357 . 6358 . 6359 . 6360 . 6361 . 6362 . 6363 . 6364 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání