| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 22:11
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já potřebuju vědět, kdy sou potřeba púoslat prachy jestli je budu mít
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 22:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovájo ja taky,ja mit budu ale kde a kdy se to ma poslat!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 22:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
vás dočít je docela děs,
Lucko vestu chci zeleno černou, nebo černo zelenou, je mi to fuk, nechci kapsy na kozách, ostatní beru jak to přijde , kapsa na mobil a klíče by byla fajn
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 22:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kapsu na zadku nepotřebuju, ale jestli je to problém, budu mít i kapsu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:06
- Nahlásit
mě to tady v hokně nebaví už aby bylo ráno a půjdu na volno a pak až v neděli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:10
- Nahlásit
kejtlinhm,se mas ty mas ctyri dny volno,tak to ja max.mam dva vic ani Ň!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:12
- Nahlásit
nemethova5
nj ale taky furt chodim a musim chodit s posranou čipovkou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:14
- Nahlásit
kejtlindesnyyyyyy!stacilo mi u toho krypla,co mi nedal penize,halvne ze jsem to mela na smlouvu,no to radsi budu kde jsem a v klidecku a pohode,sice mezi cernyma mrdkama,ale ja uz si zvykla z ostravy z privozu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:18
- Nahlásit
nemethova5
takže víš o čem mluvím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:22
- Nahlásit
kejtlinjo vim.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:30
- Nahlásit
furt chodim a musim chodit s posranou čipovkou
No my měli tu zk..venou jako baterku a čipy pravda je že čék nachodí jak idiot,ale dyž de do tuhého tak ráno nešojtří jak idiot,že je tam či onde něčeho o dost mín,ale řekne hele tady si láskávěé stáhněte pípátko já tam byla pochůzky dodržela tak na mě nemůžete a polibte mi záda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:33
- Nahlásit
all
Co je s Kokrem v nouzi? Neaktualizuje stránky, jen ode mě už má 3 vzkazy a nic.
|
Papi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:36
- Nahlásit
No jak tak koukám, to se to hlídá to je teda vostrá vostraha
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:37
- Nahlásit
danajasa
jenže tady se prostě nic stát nemůže, za 10 let se tady nic nestalo tady kradou jen zaměstnanci
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 23:37
- Nahlásit
Zdar, jste toho zase nadrásaly tuze moc, šest stran nebudu dočítat. Dělo se něci důležitýho? asi ne co
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 00:07
- Nahlásit
Papi
vostrá vostraha
No ja enemže tam tenkrát zakázali psi konkrétně mího picbuma prej se ho zaměstnanci bojí(tož bodejt nemohli krást)páč si to nemohli ani nachystat k ukradeni no to nasere že Eldoguero
Paní 6stran z toho5 sou fešné vestičky v duhových barvičkách a ostnáč je motivační obojek to sem doted jaksi netuchala
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 00:13
- Nahlásit
kejtlin
kradou jen zaměstnanci
No já sem ted řvala na bezdomáče,že je nechám sežrat pakoněm páč jediný kdo tady može krást su já normálně to pochopily a šly jinam(na prd je že mám tak malý auto,že se mi tam stejně nic nevejde takže sem nejzodpovědnější čék v okolí)
|
Papi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 00:20
- Nahlásit
danajasa
tož to jo,chudáci zaměstnanci,to se blbě krade,když jim za prdelí funí trhač.............
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 06:36
- Nahlásit
fstávat a makat. hej ymapkt, jak to, že je na mije návštěvní kniha na heslo?? Nemůžeš za to náhodou??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 07:00
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký.
makrel
hej ymapkt, jak to, že je na mije návštěvní kniha na heslo?? Nemůžeš za to náhodou??
Nemůže . Květinové záchranářky se učí u Rudíka . Kdo není s námi je proti nám a proto ho smáznem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 07:20
- Nahlásit
ahoj žumpo, jsem doma, psi se venčí až se vyvenčí jdu do sprchy a spát. Mám dotaz včera ráno jsem si bodla třísku do prstu, vyndala jsem ji, ale asi ne celou, hnisá to a bolí, i když jsem si v práci roznípala celej prst tak ji nevidím je asi hluboko a bolí to tak, že už v tom dloubat nechci, nevíte někdo o nějaký masti nebo tak něco, co by vytáhlo hnis-budu doufat, že se zbytkem třísky? Děkuju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 07:44
- Nahlásit
makrel
Chacha. Může! Tedy částečně.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 07:45
- Nahlásit
Ty vole, gdo to má dočítat?
Máte něgdo uloženou tu náfštěfku zMijí? Docela bych si to i přečetla. Esli né, tak z ní navalte výcuc.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 07:46
- Nahlásit
Biluška
Nerej, držtičko!!! To nešlo kvůli nadávkám, bylo to už pro ostudu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 07:46
- Nahlásit
kejtlin
Ichtoxil?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 07:58
- Nahlásit
bré ranko, vestaři!
taky si chci počíst plamenou debatu na mije....
něco nového krom vestování? U mě stále zesilující nastydnutí a ubývající sníh!! Jen tak dál, už jsou vidět kusy trávy, jsem fčéra měla zážitek když jsem po takový době vstoupila na nesněhovou zem... sem si připadala jak námořník, chtělo se mi jí líbat už sem zapomněla jak úžasně se chodí když se čék nebrodí bílym hnusem. Bohužel kreténi to pociťujou taky tak, tagže se zas chovali jako megakreténi a zase se pohybovali nadzvukovou rychlostí. Je už fakt asi ztraverzuju, důvod k nekontrolovatelnýmu šílenství maj když to napadne, když to slejzá, když svítí sluníčko, když prší..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:00
- Nahlásit
bonc
důvod k nekontrolovatelnýmu šílenství maj když to napadne, když to slejzá, když svítí sluníčko, když prší..
To odněkud znám.
ubývající sníh!! Jen tak dál, už jsou vidět kusy trávy, jsem fčéra měla zážitek když jsem po takový době vstoupila na nesněhovou zem...
Gde bydlíš? U nás už dávno není po sněhu ani památky.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:11
- Nahlásit
pawLINka
ve zcela mimořádnym podnebnym pásu jsem skorohoral, 700mnm, ale je to u nás horší jak na horách - velmi štědrý příděly sněhu, každou chvíly ňákej organtýn - co nenapadá přifouká z daleka, všude okolo jenom obrovský pastviny kde to fučí a sněží a fučí... jako sněhu ještě máme hodně docela moc ale už se daj najít odtáté plochy - bohužel teď zrovna v místech víc než velmi zazvěřených
To odněkud znám. to jsem ráda!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:21
- Nahlásit
Výcuc z Miji je vedle v tématu o Srbcích. A velmi si vyprošuju být obviněna z toho, že je návštěvka uzavřena kvůli mě.
Protože někoho tak sprostého, jako je Veronika Janíčková, jsem už dlouho nepotkala.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 08:25
- Nahlásit
Nazdar bazar
jééé impact rozbila miju a já jí stihla dočíst
Vlčáčková
hele ale mě se zdálo že na ní začla dost útočit ta Veronika??V podstatě na každej impaktinej příspěvěk odpovídala urážkama
bonc
jsem skorohoral, 700mnm, al
lity lity lity
sem si včera pochvaloval jaký je to pěkný když čék s těma čoklama chodí po normální zemi, jaká je to paráda
|