| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:10
- Nahlásit
Alexa
helehele a přemluvily jsme s crysou i Verču-Ghianiku
Všimla jsme si toho pod mejma fotkama
A přijede i náš předceda, jsme spolu dneska jeli vlakem. A večer ještě v bazénu přemluvim Matěje
Zase uvařím čaj a káfu a mohla bych k tomu vzít i nějaký sušenky, protože péct budu až v sobtu večer.
Gerda
Lucie Kratochvílová
Hele vestu chcu a přizpůsobím se ve všem většině. A jinak na ní budu chtít kapsy z venku stejně jako Gerda.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
tak vo tom sem jaxi nepřemejšela..každopádně řešení by to bejt mohlo
Hele dneska jel přeceda mimořádně vlakem do práce a zrovna se mnou. A jen co mě iděl, tak hlásil, že smrt bílejm mrdkám
A pak teda ještě dodal, že mi to moc sluší
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:13
- Nahlásit
Snažte se mi, prosím vás, odpovídat na otázky v aktualizacích a kdo není ve skupině, tak se zařaďte, jak mám zjistit, kdo je většina a kdo menšina, když se nezaradíte??? )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:16
- Nahlásit
Maky a Trix
Kousla tě snad maryje? Štěkala na tebe? Je jasný, že první víkend byla na pana Trikse napruzená, ale ten poslední - chovala se snad k němu nemravně? Šak vás má ráda ))
Baico
Alexa
na sobotní bránění? A bdue i Mates? To by Atuš mohla vzít Áťu a ten mohl kousnout Matesa, když se Zlatovlásky bojí. Tak vemte hodně foťákůch, rozbijeme zase rajče.
Hele vestu chcu a přizpůsobím se ve všem většině
Neni potřeba, má bejt užitečná hlavně pro ty, který takový věci skutečně potřebujou, naopak necvičící, jebo jen srandocvičící se přizpůsobí cvičeným. A stejnak se vše vyzkouší na prototypu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:17
- Nahlásit
Baico
A jen co mě iděl, tak hlásil, že smrt bílejm mrdkám
je to dobrý přeceda
pak teda ještě dodal, že mi to moc sluší
ale hůř vidí uš..
Lucie Kratochvílová
já bych se i zařadila,ale vůbec tomu nerozumim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
vyber si kapsy, jak to chceš, ať to lucka může doplnit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:25
- Nahlásit
čau všem
jdu se podívat na krokodýli a veleštírky
by se do vesty vešel malje veleštírek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:27
- Nahlásit
Gerda
A bdue i Mates?
Dneska mu to večer v bazénu politicky vysvětlím, že nutně potřebuješ, aby přijel
davidkova renata
je to dobrý přeceda
Velmi dobrý, řekla bych až výborný
ale hůř vidí uš..
To ste pani nemusela Jsem měla takovou radost, že mě zalichotil dospělý muš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:27
- Nahlásit
hele děcka dala jsem Iruše tu ztracenou vlkošku na fejsbůk tam to prosím sdílejte
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
vona ale psy má ráda...
no vidíš, tax jí na svojí úroveň neztáhla já asi bíglovou jo, samo že se nerve, ale má ráda jen své psí kamarády, s cizíma se moc nepaktuje - proč by se taky měla bavit s každym gdo de vokolo ne? a já to mam stejně s lidma - kamarádi dobrý, ale veselé družení se s cizíma teda rozhodně nemusim
Alexa
jo jo huž jsem viděla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:34
- Nahlásit
Baico
To ste pani nemusela
musela..dyk byste si myslela že sem nemocná třá )))¨
bonc
no vidíš, tax jí na svojí úroveň neztáhla
jéééžiš a co celou tu dobu tady řikám?! )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:34
- Nahlásit
Baico
Dneska mu to večer v bazénu politicky vysvětlím, že nutně potřebuješ, aby přijel
no ona si právě dost libovala i Atuš, že na něj Bůch kouše pěkně, že mu to s Matesem moc pěkně jde, je krásně vzteklej, právě sme řikali, že bychom zkusili i Áťu, když se Jiříka bojí, páč ho straší. Obuškem. A rukávem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:40
- Nahlásit
Gerda
chci asi dvje kapcy zvenku..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:42
- Nahlásit
děckááááááá
gdo jedete hlašte se!!!! a né zas že si budete vymejšlet kraviny vis westy!! to se nepohnem z místa!!
http://www.novinky.cz/veda-skoly/222092-o-let-na-m ars-bez-navratu-je-velky-zajem-hlasi-se-400-lidi.h tml
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:44
- Nahlásit
davidkova renata
Ty si skutečně cvičící čék, takže by sis měla říct, co chceš, jaký kapsy, jak do nich budeš strkat ruku, jaký zipy a tak.. dyť to tam je rozepsaný polopatycky Nebo ne?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:46
- Nahlásit
Brý ráno,
nechci ty kapsy zvenku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
jéééžiš a co celou tu dobu tady řikám?!
NO JÓ, ale ty sis myslela žes jí nestáhla kdyš má furt ráda lidi, a já sem ti politicky vysvětlila, žes jí tam nestáhla kdyš má furt ráda psy i přes tvůj negativní postoj k lidem. A to je velkej rozdíl!! by ses pak třá hrabala ve špatnejch čakrách a to si nemůžu vzít na tryko
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
gdo jedete hlašte se!!!!
nejdříf zjisti kolik tam maj stupňů - do ňáký zimy neletim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
musela..dyk byste si myslela že sem nemocná třá
No to máte vlastně pravdu pani
Gerda
no ona si právě dost libovala i Atuš
to vím, neb mi to říkala už v nedělu. Říkala, že asik bude jezdit do Zlosyně pravidelně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:52
- Nahlásit
Baico
Říkala, že asik bude jezdit do Zlosyně pravidelně.
Ono se jí moc líbilo, že se Mates s Bůchem hodně "piplá" a Bůch že je nadšenej...mě by se líbilo, kdyby jezdila i Nanda a Mates ji naučil skákat, nebo nějak přinutil, aby pořádně zvedla zadnicu ze země ))) A taky by se mi líbilo, kdyb ju učil kousat na ringo do noch, nebo aspoň Bůcha, všichni furt nahoru, na ruce, a mě se nejvíc líbí do noch, aby šel k zemi hned, nebo nahoru na záda, aby šel taky hned, jak to dělal Buráček.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:53
- Nahlásit
pro bajšu,pro bajšu
kosti už mám u sebe,hlásím u sebe!!!!jsou zmrzlí na kost,takže je dám do lednice,hlásím že kosti už jsou doma
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:53 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
aktualizace:
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:
Baico
Lola1
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
Kejtlin
Jimmy
1. skupina: Zelená, tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý), jaká barva výšifky?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Baysha_muš
Alexa
2. skupina: Tmavě modro černá, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Vlčáčková
Davítková
Baico
Crysa
3. skupina: Zeleno černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
Lucka Kratochvílka
Jimmy
Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.
1) Všechny bez kapuce.
2) Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.
3) Všechny se shodnem, že vnitřní část vesty (podšívka) bude z úpletu = Gerda píše: „Úplet je třeba to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, Mařka má úletem podšitý oblečky. Je to i lehká a příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.“
4) Výšifka bude bez textu, většina už se vyjádřila jako bez, a ti co by jí chtěli s textem, by oželeli, kdyby text neměla, asi bych to nekomplikovala zrovna výšifkou, vzhledem k tomu, že program na vytvoření je drahý.
5) www.anitaf.eu/Gapars/uploaded/Zajimavosti/Nahledy/ web%20vesty.jpg
Na odkazu výš 3. vesta – černá/zelená kombinace, tenhle styl se líbí většině, takže bych ho nechala zvážit švadlenkou, jak vytvoří ty kapsy, aby nezanikly „zeštíhlující“ pruhy. – Po švadlenčiných připomínkách se můžem po stylu pídit dál.
6) Všechny vesty budou mít stejná vylepšeníčka: např.:
a) velká kapsa na zádech BEZ zipu/sucháče (ve spodní části vesty) na skovávání peška – rozdělená na dvě půlky – ruka se bude strkat zvrchu = všechny schválily
b) dvě kapsy po stranách v dolní části vesty – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?
Kdo ANO:
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda
(menšina se přizpůsobí většině)
d) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip = budou, všechny schválily
e) dvě kapsy na prsou – (z venčí):
- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít
- kozokapsy budou uzavíratelné klopama na sucháč
CHCI KOZOKAPCY: Gerda, Alexa, Davítková, Baico, nemethova5
NECHCI KOZOKAPCY: Jimmy, Lucka Kratochvílka,
f) poutka, očka, kroužky:
- 1 očko vpravo u kozí kapsy
- 1 očko vpravo dole na boku
(Baysha: u dolního okraje po levé straně - vodorovný pásek/poutko na uchycení pamlskovacího kapsáře.)
Seznam věcí, co se strká do kapes:
30 cm vodítko (couračka), 2 balonky, motivační obojek, číslo na závody, malý peček, aportek, mobil, klíče, peníze, pískátko, klikr, pamlsky - ještě se upřesní jaké a do jaké kapsy se nejlépe dávají (kapsa se vystýlá sáčkem), kepesníky, ...
Pavliii, hancaw, leyenda, Atusch, pawLINka, kejtlin - se zařadí do barevných skupin, případně si vytvoří svojí další
Vlčáčková - není v seznamu účastníků vestění, prosím, potvrď se! Děkuji moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jo a prosím si kapsy bez zipu ty vnější, ale ty vnitřní se zipem. kozokapsa asi s patentkem nebo tak něco, asi by měla být nějak uzavíratelná, ne? Se ohneš a máš v trávě vše, co jsi měla původně v náprsní kapce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:57
- Nahlásit
bonc
A to je velkej rozdíl
ajotááák )))
bonc
nejdříf zjisti kolik tam maj stupňů
zistim!!!! to by moch bejt problém
Lucie Kratochvílová
Ty si skutečně cvičící čék
to nejsu
ale tak dyk píšu..2 kapcy zvenku,necííí zip pokud se rozumí klasickej,lepčí bé sucháč né? a jednu zevnitř chcu..stačí to? fak to nechápu,mám rozhozený čakry asik
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:59
- Nahlásit
Gerda
Ono se jí moc líbilo, že se Mates s Bůchem hodně "piplá
A jak asi myslíš, že došlo k tomu, že bílá veverka má složenou ZVV 2 ?
Kdyby te tenkrát Matěj k nám neřigestil, tak jsem s Bajkonůrem max upatlala ZM a byla jsem ráda.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 10:59
- Nahlásit
jdu to napsat jinam,tady to zapadne kvuli vestám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
aby pořádně zvedla zadnicu ze země
2 kozí kapcy s klopama na sucháč 2 vnitřní kapcy na zips
2 dolní kapcy zvrchu bez zipsu
2 zadní kapcy zvrchu
1 očko vpravu u kozí kapcy
1 očko vpravo dole na boku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Taky to chcu stejně jak Alexa
2 kozí kapcy, 2 vnitřní kapcy na zips
2 dolní kapcy zvrchu bez zipsu
2 zadní kapcy zvrchu
1 očko vpravu u kozí kapcy
1 očko vpravo dole na boku
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:11
- Nahlásit
Ahoj jak se máte? Vezměte prosím v sobotu na kousaní někdo foťák, psal mi o něj Jirka, že potřebuje nějakou fenu vyfotit a já vůbec nevím jak to ještě bude natož s foťákem jestli bude nebo nebude...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 11:14
- Nahlásit
Gerda
aby pořádně zvedla zadnicu ze země
no fakt teda je,že f tomdle sem jí stáhla na svou úroven naprosto na 100% .-))))))
Lucie Kratochvílová
chcu to teda jako aleksa a bajko at to skompletujem
Baico
Kdyby te tenkrát Matěj k nám neřigestil, tak jsem s Bajkonůrem max upatlala ZM a byla jsem ráda.
kdyby se tehdy přigestil k nám,tak máme asi zvv15 ,joo holt sou věci mezi nebem a zemí ))) ale jezdit můžu s atuš esi to nikomu nebé vadit
|