| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:05
- Nahlásit
danajasa
To je převelice nesportovní chování křupnout někomu lebku
jak gde )))
http://www.youtube.com/watch?v=eEKFmUR5TE8&feature =related
Gerda
no právě, to mi přijde jako lepší zákrok, čapnout ho zespoda...proč se to učej vůbec na rukáv
hele byly časy kdy vobrany chtěli zakázat úp a a furt je to v latentní fázi..že jako pejskové koušou lidi,no hrůůůůůza! přetvořilo se to ve sportovku kde pejsek nekouše lidi,ale kořist- rukáf.Už nemáme svazarm a komunysty..bohužel f tomdle přípatku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:07
- Nahlásit
Nevím teda co přesně řešíte, ale pokud pes kouše na rukáv i ringo, pak hodně lidí učí psa - rukáv - kouše se na ruku, ringo oblek - kouše se do nohou. Jsou speciální návleky na ruce i na nohy, který se dají sundat, znavu nasadit, třeba i se psem v zákusu. Pes se naučí, že má-li figurant ringo, kouše se do nohou. Ovšem někteří figuranti těmto psům neradi dávají kousat, že prý se občas jako pes "splete" a vykašle se na rukáv
Některým psům je úplně jedno kam kousnou a vezmou chlapa za první co jim přijde pod hubu, někteří jsou skokani, jiní ne, podle toho si taky spíš vybírají místa. Většinou jsou psi naučení, že pokud má figurant rukáv, kouše se pouze do rukávu, pokud ne, kouše se kamkoliv, nebo se přímo učí kousat na konkrétní místa.
V mondioringu se učí kousat úplně kamkoliv, protože figurant se jim snaží uhnout a pes nesmí řešit, že na bok se mu kousnout nechce, a že by radši za kolínko prostě tam musí vzít ihned a dost pevně to co je zrovna k mání.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:07
- Nahlásit
Alexa
Hele ho hajzlíka mrňavýho
no tak to si semka měla dát dříf bo to sem prosrala šanci!! přesně taghle totiš nána visela mě na noze každý venčení a nešla sundat!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:09
- Nahlásit
davidkova renata¨
no a krom toho, že obrany jsou špatný, páč štveme psy na lidi, tak jsou špatný ještě, protože u toho ty psy týráme, páč je NUTÍME ke kousání do lidí a to voni přece v podstatě vůbec nechtěj a když se psem děláš vobranu, bude pak děsně nebezpečnej a bude útočit na každýho
Jo to jsou bohužel "argumenty" některých takyochranářů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:12
- Nahlásit
2 kozí kapcy s klopama na sucháč ANO
2 vnitřní kapcy na zips MĚ BY STAČILA JEDNA
2 dolní kapcy zvrchu bez zipsu ANO
2 zadní kapcy zvrchu ANO
1 očko vpravu u kozí kapcy NEMUSÍM
1 očko vpravo dole na boku ANO
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:13
- Nahlásit
Eldoguero
páč je NUTÍME ke kousání do lidí a to voni přece v podstatě vůbec nechtěj
jo taghlenc..tak to neznám,to si poznamanám )))))))))))))))) vidim f tom teda mírný nedostatky ,třá že většina psů kousnoucích lidi sou z řetezu náhodou urvaný boudáci nebo rozmazlený sráči co v životě kol cvičáku a vobran nejeli ani f autě,ale budiš..nebudu to pytvat.-))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:16
- Nahlásit
Eldoguero
davidkova renata
Alexa
Ale dyk já furt říkám, že jsem se k obranám dostala jak slepej k houslým. Bajkonůra to rpostě strašně baví, ale neni v tom ani známka agresivity. On je čistej sporťák, prostě je to hra. A todle dokázala pochopit i moje naprosto nekynologická matka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
řá že většina psů kousnoucích lidi sou z řetezu náhodou urvaný boudáci nebo rozmazlený sráči co v životě kol cvičáku a vobran nejeli ani f autě,ale budiš..nebudu to pytvat.-))))
Pumička není ani urvaný bouďák, ani rozmazlený sráč Je teda fakt, že na obranách byla cca třikrát v životě, zanechalo to na ní dost negativní následky, pak už sme nechodili
A co Getsík? Netuším teda co dělala či nedělala dřív než přišla ke mě, ale hasiče kouše velmi solidně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:18
- Nahlásit
Mě se to děsně líbí, jak hlodaj ty nohy, sice sem povahou a založením spíš "stopař" než "obranář", ale ty mondénní ringy se mě líběj moc. Je to rychlý, zábavný na pozorování, stejně tak se mi když už sport, líbí víc hokej než fotbal. Je tam i ta Deja v roce a v 15měsících, pěkně papá nožičky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:20
- Nahlásit
Biluška
Pumička není ani urvaný bouďák, ani rozmazlený sráč
pumička je předefšim magor vot přorození,tydle týpky sem zapomněla zmínit,pardooon .-)))))
A co Getsík
no dyk ta do toho zapadá! dooost pochybuju,že s ní někdo dělal výcvik a že by za ní na ten smeták kde žila dojížděl pravidelně figurant ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:22
- Nahlásit
Jo a co se mi líbí hodně, jak hlídaj pachatele, jak mu překážej mezi těma nohama )) Měli bychom někdy jet koukat zasena mondénní závody, jako byla ta roudnice s belgičákama.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:22
- Nahlásit
URL tady je jedna malina kousačky na nohy
URL a tady její sestra, rovněž hryzající hnáty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:24
- Nahlásit
hele jak je to pejsek šikula - http://www.youtube.com/watch?v=8S_ED4zcmz0&feature =related
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:24
- Nahlásit
Crysa
nejni to trošek riskantní dyš nemá vůbec vršek? pro něj jako ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
pani, ale vy tomu vůbec nerozumíte
Já jsem četla na letáku jedněch vegetariánských ochranářů, že pes nechce kousat do člověka, že je k obranám nucen nelidským způsobem a hrubým zacházením, a že takovýto pes je už na věkyvěkův akresivní a kousavý. Stejně brutálními způsoby jsou psi nuceni i tomu co se nazývá poslušností (tak to tam skutečně stálo černé na bílém) a lepší to prej není ani u stop, kdy se psi prý nechají tuze dlouho vyhladovět, pak se jim nějak (nevím jak teda ale) svážou nohy, aby jako neběhali asi po tý stopě rychle nebo nevím proč a vypustí se. Tak to abyste věděli, že všichni cvičíte uplně blbě, já samozřejmě taky
O kousavejch vořeších tam nebyla ani zmínka, zřejmě jim o nich nic není známo.
Ale zase tam bylo "chytře" napsáno, že psi u ozbrojených složek se učí hledat drogy tím, že jim jsou ony aplikovány jak se učí vyhledávat výbušniny a zbraně, tam ovšem nepsali
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:25
- Nahlásit
tady máte něco od vedle!!!
UPOZORNENI.
na wolfdogu uz nekolikaty den resime tuhle vec. Nekdo si na sroceni u vlciho vybehu stezoval.Allissee poslala kamaradka interni informaci ze ZOO.
"Sobotní sešlost chovatelů psů způsobila problémy u expozice vlků. V jednu chvíli zde bylo přes 20 psů a jejich majitelů, kteří rušili svou přítomností vlky i ostatní návštěvníky. Podobné návštěvy jsou nežádoucí."
Protoze se o to zajimala,tak se zeptala primo na facebookovem profilu ZOO jak to teda je. A odpoved byla tato.
http://nepovolený link!!!/zoopraha
Kopiruji jeste tu odpoved,neumim totiz vlozit takovy ten primy odkaz.
" Dobrý den, návštěva zoo se psem je velmi vstřícným krokem k majitelům psů. Proto bychom rádi požádali o pochopení a vstřícnost návštěvníků se psy, abychom společně tento otevřený postoj zoo ke psím návštěvám udrželi. Hromadná "psí setkání" ...nejsou z našeho pohledu ideální - mohou vytvářet nepohodu pro naše zvířata, pro ostatní návštěvníky a nakonec i pro psy samotné. V tomto konkrétním případě byla skupina tak velká, že v okolí výběhu vlků nebylo možné ani volně projít. Proto musela zasáhnout chovatelka a srocení požádat o "rozchod". Podobným setkáním je lépe se vyvarovat..."
Omlouvam se za zmenu barvy,ale prislo mi to dulezite,abyste to vedeli.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:26
- Nahlásit
Crysa
Mám tě zapsanou, pokud se vesty budou šít jednotně, bude se moct vybírat jen z mála věcí, jinak se menšina podřídí většině
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
dooost pochybuju,že s ní někdo dělal výcvik
No uměla "sedni" gdyž ke mě přišla. Víceméně je to jediné co umí doteď
že by za ní na ten smeták kde žila dojížděl pravidelně figurant))))))
Ale hasiči možná kolem jezdili
pumička je předefšim magor vot přorození,tydle týpky sem zapomněla zmínit,pardooon .-)))))
No proto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:28
- Nahlásit
Gerda
ta je mocinky čikovná )))) pejskové ty koušou jenom lidi zlíííííííííííí,předvádějí svou šou a jen tak dovádíííííííí )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:29
- Nahlásit
Eldoguero
pani, ale vy tomu vůbec nerozumíte
víte že sem skoro i ráda dyš to tak čtu )))) k tomu zapadaj ty vegeteryjáncký grancle a máme to komplet ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:31
- Nahlásit
nejni to trošek riskantní dyš nemá vůbec vršek? pro něj jako))))
jako není, páč ty čupky koušou nohy od miminek, nejdřív kousaly na takovej kus polstrovanýho čtverce kolem nohy, co se dal jedním tahem rozepnout aby si to odnesly jako kořist a teď už koušou jenom nohy na ty gatě se spolehlivostí, právě pro 100% jistotu, že nohy jsou vždy alespoň v jednom provedení na zemi. Jsou to budoucí závodnice tychle zrzatý!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
jo jinak velkým holkám se vůbec nelíbí muš, jakože tak vůbec že i když jsou třá ve verandě za dveřma a on jde okolo tak se ozývá temné vrčení.....
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
potřebujem někoho s malinou-mimi, aby začali dělat kousání noch odmalinka. Eště má šanci Crysa s Krysou...stejnak to můžou dělat jenom maliny, ne? Můžou to dělat i vlčácí? Vlčácíí sou pomalí, ne? Škoda že neznáme nikoho, kdo by dělal ringo. Jezdila bych na bránění s nim )))) Nánu ale na nohu naučit můžeš, ne? Stejnak nechce skákat a když jí řekneš, že už skákat nemusí vůbec, mohla by bejt ráda...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:33
- Nahlásit
brezen2008
když jsem byla na jediný sešlosti s nima v zoo já, udělali ostudu u výběhu s tygrem, nechali tam čokly čumět přímo u skla a štěkat a dráždit tygra tak, až se fakt nasral a musel přijít zřízenec a zjebat je. Já se za ně styděla velmi a odešla sem mimo skupinu hned od tygra. Prostě jak magoři nechávali ječet svý čokly těsně tygru u čumáku a děsně se smáli, jak se pejsci zloběj na micku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:34
- Nahlásit
Crysa
Jsou to budoucí závodnice tychle zrzatý!
udělej to s Krysou taky - znáš ty lidi malinový osobně? Dělaj ringo? Jezděj kousat na někoho konrétního? A můžem se na ně někdy podívat?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:35
- Nahlásit
když jsem byla na jediný sešlosti s nima v zoo já, udělali ostudu u výběhu s tygrem, nechali tam čokly čumět přímo u skla a štěkat a dráždit tygra tak, až se fakt nasral a musel přijít zřízenec a zjebat je. Já se za ně styděla velmi a odešla sem mimo skupinu hned od tygra. Prostě jak magoři nechávali ječet svý čokly těsně tygru u čumáku a děsně se smáli, jak se pejsci zloběj na micku.
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Člověk chvílu prtíná a tady zase nakafraných milion stran!
Vesty
Kapsy vepředu dole chci bez zipsu. Kozokapsu na mobil chcu. Kroužky chcu taky (sice nevím na co, ale gdyž je budou mít ostatní, tak je chcu taky). Barvu chcu zeleno - černou.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Crysa
jako není
jako jak myslíš ))))osobně bych měla trošku pnutí se přiznám,ale su katastrofyckej typ.-)))
Gerda
mohla by bejt ráda
to by mohla..většinou ale nikdo nemá na sobě celej voblek jen vršek,si fspomen na bambiho a zlatovlásku a honzu..už sem to chtěla zkusit dávno aby veděla že styl padni kam padni je gůt ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:36
- Nahlásit
Gerda
Prostě jak magoři nechávali ječet svý čokly těsně tygru u čumáku a děsně se smáli, jak se pejsci zloběj na micku.
Proč mě todle vůbec, ale vůbec nepřekvapuje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
gde to čteš??
jinak nemáte chodit s debilama,furt vám to řikám.
edit..už to mám,sem myslela že to píše březen
|