| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:57 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
impact
snažím se spočítat kolikrát už jsem tuhletu "květinovou hurá akci" zažila. Ty woe, to už snad ani nespočítám . Zajímavé je, že pokaždé řvou akorát pipky, které doma buď nemají psa vůbec (pokaždé ovšem mají dobrý důvod proč ho nemají), nebo ho mají na zahradě u rodičů (a bydlí hodně daleko), nebo mají jednoho bižónka, pokud možno zatloustlého a nenáročného. Těm připadá snad každý druhý pes šíleně týraný.
Edit: Všimla sis, že Lenka i Veronika dělají naprosto stejné hrubky?
Vlčáčková
Madam Veronika působila dojmem, že je vrchní velitelkou Miji . Ovšem Věra se svým "táhni do prdele" to taky moc nevylepšila
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:03
- Nahlásit
Biluška
Všimla.. I s triple X to nějako moc sedí.
Psíček, budiž mu země lehká, má někdy fakt pravdu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:04
- Nahlásit
impact
Psíček, budiž mu země lehká, má někdy fakt pravdu.
Má. Ale nevyslovuj jeho jméno, nebo ho tu do hodiny máme
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:05
- Nahlásit
modročerná bude tato nebo obráceně barvy?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:12 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
aktualizace:
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:
Baico
Lola1
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
Kejtlin
Jimmi – ještě na jisto potvrď, jestli opravdu chceš vestu, platí se nevratná záloha 500,-- (cena vesty kolem 1000,--)
1. skupina: Zelená, tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý), jaká barva výšifky?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Baysha_muš
Alexa
2. skupina: Tmavě modro černá, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Vlčáčková
Davítková
Baico
Crysa
3. skupina: Zeleno černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.
Všechny bez kapuce.
Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.
Všechny se shodnem, že vnitřní část vesty (podšívka) bude z úpletu = Gerda píše: „Úplet je třeba to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, Mařka má úletem podšitý oblečky. Je to i lehká a příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.“
Výšifka bude bez textu, většina už se vyjádřila jako bez, a ti co by jí chtěli s textem, by oželeli, kdyby text neměla, asi bych to nekomplikovala zrovna výšifkou, vzhledem k tomu, že program na vytvoření je drahý.
http://www.anitaf.eu/Gapars/uploaded/Zajimavosti/N ahledy/web%20vesty.jpg
Na odkazu výš 3. vesta – černá/zelená kombinace, tenhle styl se líbí většině, takže bych ho nechala zvážit švadlenkou, jak vytvoří ty kapsy, aby nezanikly „zeštíhlující“ pruhy.
Každá napíše, jaké chce KAPSY:
Např.:
1) velká kapsa na zádech (ve spodní části vesty) na skovávání peška
2) dvě kapsy po stranách – otvor ne z boku, ale aby se do nich strkala ruka z vrchu, chcete, aby měly obě zip?
3) jedna náprsní kapsa uvnitř na zip – na mobil, klíče, peníze
4) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip - na každém prsu jedna, aby ta jedna na jedný straně nebyla moc vyboulená???
5) různá vylepšeníčka – kroužky atd. – pište si samy, co byste chtěly, případně by nebylo na škodu foto...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:16
- Nahlásit
Škoda, že tu neni Gerda, aby mi to schválila, jestli to dělám dobře nebo ne...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:19
- Nahlásit
Crysa
modročerná bude tato nebo obráceně barvy?
no to asi jak kdo bude chtít, mě se víc líbí takhle než vobráceně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:21
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovája uz jsem z toho cela zpumprlikovana z tech vest,hele vestu chci zelenosedou s tim upletem,jestli bude uplet cernej,nebo sedej mi je upa jedno kapsy chci,cim vic tim lip,pac nosim po kapsach na cvicaku ruzny bebechy,velka kapsa na zadech,o.k.tu chci,dve kapsy na stranach taky chci,dvojitej zip taky chci,proste vsechno kapsy a td.krouzky taky.jinak jak uz jsem psala,ze se prizpusobim.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:21
- Nahlásit
Crysa
Ty kapsy dolní na obou stranách bych taky udělala jakoby po celý šířce vesty, to je docela dobrý, akorát nevim, proč na zádech rozdělovat na dvě, dyk se do jedný půlky nevejde pešek, ne?
Alexa
Na co by měly bejt konkrétně ty kapsy na prsou?
Na co kroužek na vodítko? Cvičím vždycky s jedním psem, ne? A výcvikový vodítko sem myslela, že se má upínat přes rameno a zavěsit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovájo a tu treti vestu jako variantu co tu dala alexa tu zelenocernou je fakt moc pekna.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:23
- Nahlásit
nemethova5
Jasné, jasné, zatím všechno, co píšeš tam bude
Co sou bebechy a kam to dáváš? Přesně co do jaký kapsy napiš )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:25
- Nahlásit
Prosím vás, co konkrétně si dáváte do kapes??? Kolik nosíte s sebou vodítek a kam si je dáváte? Do které kapsy si dáváte pamlsky a na kterou stranu a do kolika kapes? Co všechno s sebou nosíte?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Na co by měly bejt konkrétně ty kapsy na prsou?
na levo na balonek, napravo na druhej balonek, nebo na něco jinýho
Na co kroužek na vodítko?
na couračku - krátký cca 30cm dlouhej špagát s karabinou
na číslo na závody
akorát nevim, proč na zádech rozdělovat na dvě, dyk se do jedný půlky nevejde pešek, ne?
do jedný půlky dáš peška, aport, cokoliv, do druhý něco jinýho, třá motivační obojk
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová bebechy cvicebni pomucky,pesecek,dva balonky,kratoucky voditko,pamlsky a popripade hracky pro amina,to jsou bebechy,pak pro me mobil,klice,penize atd.
jako nemam vycvikovou vestu,ale mam maskacovou a tam je milion kapes.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:32
- Nahlásit
Alexa
Aha, děkujuuu
Co je motivační obojek?
Seš si jistá, že se vejde pešek do jedný půlky i těm hubenejm? Bes urášky jaksi ))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:35
- Nahlásit
Děkuju moc všem za spolupráci, já totiš s míčkama třeba necvičim, jenom na pamlsky nebo na různý hračky, kerý ale mám v baťohu a venku si je naházim na hromátku, což je blbě, to mi nemusíte uš vysvjetlovat )))
30 cm vodítko sem v životě neviděla, tak proto se ptám na co potřebujete takovejch poutek a voček
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováto kratky voditko je perfektni,nebo ta couracka,ja si stim amina naviguju a upravuju a tak,no ja mit hromadu hracek na zemi na hromadce,tak amin mi to bude furt aportovat a hrat si.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:40
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovájo a jeste jsem zapomnela takovy piskatko,to je motivace jak hrom tak to by se mohlo dat do male kapsicky!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Co je motivační obojek?
to radši ani nechtěj vědět
že se vejde pešek do jedný půlky i těm hubenejm
to je malej výcvikovej pešík takovej
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:41
- Nahlásit
Tak pro dnešek končím, zejtra dopoledne to sepíšu a dám sem stopadesátoupátou aktualizaci )))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovádiky diky uz se nemuzu dockat,uz mam radost ted!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:43
- Nahlásit
Alexa
to radši ani nechtěj vědět
Ach jo
to je malej výcvikovej pešík takovej
Něco jako čípek? - Ale jo, tak jo
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:44
- Nahlásit
Alexa
když mě to hrozně zajímá... co je to?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:45
- Nahlásit
Až bude mít Gerda tu zkoušecí a dolaďovací vestu, tak se sváma sejdu třeba na bránění a proberem to, chci u toho bejt, pře jí nechci posílat poštou, to neumim!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:45
- Nahlásit
Vy sebou taháte takových věcí? Fakt? . Já mám teda v kapsách akorát ruce . Občas mobil a občas pamlsky. Málokdy. Balonky si nosí psi v hubě a nic jiného nepotřebujem . Asi jsem houby velkokynolok, začnu taky tahat milijon moc věcí, abysem to napravila
Jdu se svalit, hají buci.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováty voleeeeee,jsem si ucvrnkla pry cipek!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:46 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Něco jako čípek?
Maky a Trix
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 21:49 - Změnil/a: Maky a Trix