Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6354 . 6355 . 6356 . 6357 . 6358 . 6359 . 6360 . 6361 . 6362 . 6363 . 6364 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:34
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jj světlešedou, barvu úpletu černou a výšivku černou, tím úpletem si nejsem jistá nedokážu si představit jak to bude barevně vypadat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:35
- Nahlásit

kejtlin

Ten úplet stejně nebude vidět, když jí budeš mít na sobě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
když ji budu mít rozepnutou tak bude vidět

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:38 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

kejtlin

b) dvě kapsy po stranách – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?

Kdo ANO:
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda

Zařaď se

Úplet - tak bude lepší černej, když máš tmavý psy?

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:39
- Nahlásit

Alexa
Děkuji ti dobrá vílo

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ne

Gerda
Člen
- Nahlásit

Tak mi děfčata řekněte, kdy se ten pes učí kousat na nohy? Musí nejdřív umět kousat na ruce? Učí se nejdřív rukávy a až pak ringo? Jak se to dělá? Umí to ten pes rozlišovat, kdy má člověk jen rukáv a kdy i ringo a může ho hryznout, kam chce?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:40
- Nahlásit

čuste dámy, dělá něgdo výcuc? Sem teprvá včil přijela z kanysky, sem úplně mutvá

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:42 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Tak mi děfčata řekněte, kdy se ten pes učí kousat na nohy? Musí nejdřív umět kousat na ruce? Učí se nejdřív rukávy a až pak ringo? Jak se to dělá? Umí to ten pes rozlišovat, kdy má člověk jen rukáv a kdy i ringo a může ho hryznout, kam chce?
většinou se to učí už od štěněte
Lucie Kratochvílová
Já, Baico, Davítková, Gerda, Kejtlin chceme totok
2 kozí kapcy s klopama na sucháč 2 vnitřní kapcy na zips
2 dolní kapcy zvrchu bez zipsu
2 zadní kapcy zvrchu
1 očko vpravu u kozí kapcy
1 očko vpravo dole na boku

Biluška
víš že impact rozbila návštevní knihu u Miji????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já bych vlatně ještě prosila kapsu na peška ale na velkýho, bylo by to možný?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:44 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

kejtlin

Tak super, mám tě ve všem zapsanou

Velkej pešek - já mám taky velkýho Napíšu si to do dotazu pro švadlenku, jestli by nebylo možný udělat dvě varianty pro zadní kapsu - že by byla buď jedna velká zadní a nebo jedna velká zadní rozdělená na dvě půlky

Pokud by bylo pracný dělat dvě varianty, byla by kapsa rozpůlená, protože to chce většina.

Lola1
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
b) dvě kapsy po stranách – otvor z vrchu! Se zipem.

c) - d) přizpůsobím se, kapsu se zipem min. jednu

davidkova renata
[i]obje ryby

aha, to byste měly dostávat pravidelně min. jednu dobrou zprávu denně. Uš máte dnes plněno?

.

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
Tak mi děfčata řekněte, kdy se ten pes učí kousat na nohy?
Nevim jestli jsem teda ten upá kompetentní na odpověď. Ale těch podlě těch páz zkušeností, co jsem nabrala tak, do nohou kousají psy naprosto nezasažení obranou. Až obrana z nich dělá "rukávníky". A co týká ringa, tak Jirka Bajkonůra učí kousat jinam tak, že se mu prostě nastaví, aby se mohl zakousnout jen do zad a na ruce vůbec nemohl.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:48
- Nahlásit

Gerda
pes učí kousat na nohy
To je vod pána bůcha-prostě ty mrchy co maj lovecký luksusní gény skůší strhnout lovenou žvěř při dohnání za zadní nohy,ináč to dělá každej dyž ho někdo chce nakopnouti aj já vobčas no a hmyzopes taky páč vejš už nedošáhne Konkrétně třá pakoně to maj v popisu práce prej v těch zkůškách rink,a ti se to asi taky neučí páč já sem malopakoně vláčela zatlého v tenisce do7měcíců pak už nešel bo byl moc těžkej-tolik od nezávislého majitele dementního pakoně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:50
- Nahlásit

Baico
hele a co ringo psi?myslim tim mondioring..ti sou vykousaný dost a taky rafou na nohy dyš na to příde

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:51
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nechcí kozikapsi

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baico
mě se to právě líbilo v těch rakovicích, hodně psů tam mělo třeba na kontroláku problém s tím tenkým ringem, kor když si kluk dal ruce tak, aby na ně psi nemohli, ale taky tak, aby se mu napla látka na kabátku, tzn někteří byli celkem zaskočeni, km jako maj hryznout - Buráček byl jasnej, ten to do chlapa nakouřil, ještě asi dva psi...ne, nepamatuju si přesně....šli po nohách, nebo věděli, kam je lépe se zakousnout, když to na ruce ani hruď nejde. A taky ti psi, co chmátli po nohách, měli kluka na zemi hned. Na hladkym lítal jako balonek, na zem šel, ale asi to byli psové, co s tim ringem byli seznámení mnohem líp a fakt to vypadalo suprově, jak ho vzali za nohy a prt, byl dole. Jen Buráček ho chytil za límeček a bylo to, jako když nabourá buldozer ))

Biluška
Člen
- Nahlásit

Alexa
víš že impact rozbila návštevní knihu u Miji????
Vím, byla jsem u toho

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:54 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=pPsnNEf5jS0 http://www.youtube.com/watch?v=_JT9eBXbMbg Pro Gerdičku asi je potřeba to malokolečko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:54
- Nahlásit

Gerda
A taky ti psi, co chmátli po nohách
a taky ten vofčoun v místnosti co chmát rovnou po koulích)))))))))) ten byl nejky hustej)))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:54
- Nahlásit

Lola1

Mám tě zapsanou

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
hele a co ringo psi?myslim tim mondioring..ti sou vykousaný dost a taky rafou na nohy dyš na to příde
Dyk říkám, že nemám moc zkušeností. A tady je prostě možný, že jsou už naučený, že když ho vemou za nohu, tak ho prostě sundaj a pak se můžou chytnout, kde chtěj.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
gdo jedete hlašte se!!!! a né zas že si budete vymejšlet kraviny vis westy!! to se nepohnem z místa!!
Já nejedu. Je to daleko a já bleju aj v emhádé

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:57
- Nahlásit

Alexa

To už jsem měla zapsaný

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
a taky ten vofčoun v místnosti co chmát rovnou po koulích)))))))))) ten byl nejky hustej)))))
no právě, to mi přijde jako lepší zákrok, čapnout ho zespoda...proč se to učej vůbec na rukáv? Nebylo by fakt praktičtější naučit je chytat lidi za nohy, protože tim je položej mnohem líp? Nebo za ty záda? Ramena? Vždyť při chytání za rukáv kolikrát vůbec nespadne..většinou teda a eště si ten pes dá děsnou herdu do páteře, jak se o toho stabilního člověka zabrzdí....když ho podběhne a podrazí mu nohy, pěkně se otočí a už ho kouše ležícího, může aji na ksicht....

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:58
- Nahlásit

Hele ho hajzlíka mrňavýho
http://www.youtube.com/watch?v=FDqdIxA3JF0

Baico
pes rukávník se bude snažit kousnout do rukávu, i když bude mít ruce schovaný, zkoušeli jsme to v létě v Mlíkoších, ale třá krásné a chytré Barunce je úpa fuk kam si kousne, nemá-li fík ruce. Jestli se pes od mala učí kousat na rukáv, musí se na nohy přeučit a asi to nikdy nebéé 100%

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:59 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

aktualizace:

Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:

Baico
Lola1
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
Kejtlin
Jimmy

1. skupina: Zelená/tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý), jaká barva výšifky?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Baysha_muš
Alexa

2. skupina: Tmavě modrá/černá, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Vlčáčková
Davítková
Baico
Crysa

3. skupina: Zelená/černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
Lucka Kratochvílka
Jimmy

4. skupina: Světle šedá/černá, černá výšifka, černý úplet:
Kejtlin

Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.

1) Všechny bez kapuce.

2) Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.

3) Všechny se shodnem, že vnitřní část vesty (podšívka) bude z úpletu = Gerda píše: „Úplet je třeba to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, Mařka má úletem podšitý oblečky. Je to i lehká a příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.“

4) Výšifka bude bez textu, většina už se vyjádřila jako bez, a ti co by jí chtěli s textem, by oželeli, kdyby text neměla, asi bych to nekomplikovala zrovna výšifkou, vzhledem k tomu, že program na vytvoření je drahý.

5) www.anitaf.eu/Gapars/uploaded/Zajimavosti/Nahledy/ web%20vesty.jpg

Na odkazu výš 3. vesta – černá/zelená kombinace, tenhle styl se líbí většině, takže bych ho nechala zvážit švadlenkou, jak vytvoří ty kapsy, aby nezanikly „zeštíhlující“ pruhy. – Po švadlenčiných připomínkách se můžem po stylu pídit dál.

6) Všechny vesty budou mít stejná vylepšeníčka: např.:

a) velká kapsa na zádech BEZ zipu/sucháče (ve spodní části vesty) na skovávání peška – rozdělená na dvě půlky – ruka se bude strkat zvrchu = všechny schválily

DOTAZ PRO ŠVADLENKU – bylo by možné udělat dvě varianty? 1. jedna velká kapsa na zádech, 2. jedna velká kapsa na zádech rozdělená na dvě půlky uprostřed – pokud by to bylo moc pracné, udělala by se jenom velká kapsa rozdělená na dvě půlky, to chce většina

b) dvě kapsy po stranách – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?

Kdo ANO: Lola1
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda, Kejtlin, Alexa, Baico, Davítková
(menšina se přizpůsobí většině)

c) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip = budou, všechny schválily

d) dvě kozo kapsy na prsou – (z venčí):

- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít

- kozokapsy budou uzavíratelné klopama na sucháč

CHCI KOZOKAPCY: Gerda, Alexa, Davítková, Baico, nemethova5, Kejtlin
NECHCI KOZOKAPCY: Jimmy, Lucka Kratochvílka, Lola1

e) poutka, očka, kroužky:

- 1 očko vpravo u kozí kapsy
- 1 očko vpravo dole na boku

(Baysha: u dolního okraje po levé straně - vodorovný pásek/poutko na uchycení pamlskovacího kapsáře.)

Seznam věcí, co se strká do kapes:

30 cm vodítko (couračka), 2 balonky, motivační obojek, číslo na závody, malý peček, aportek, mobil, klíče, peníze, pískátko, klikr, pamlsky - ještě se upřesní jaké a do jaké kapsy se nejlépe dávají (kapsa se vystýlá sáčkem), kepesníky, ...

Pavliii, hancaw, leyenda, Atusch, pawLINka - se zařadí do barevných skupin, případně si vytvoří svojí další

Vlčáčková - není v seznamu účastníků vestění, prosím, potvrď se! Děkuji moc

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:01
- Nahlásit

Gerda
pěkně se otočí a už ho kouše ležícího, může aji na ksicht....
To je převelice nesportovní chování křupnout někomu lebku Loučím se musím se jít vobědnat na demolici koulene nějakým lékařen co eště zbyl v našem zdravotnictví,doufám,že na mě nezbude nákej cizinec co to umí se sobama vážně zvažuju,že si dám kartu k našemu vetrináři páč k němu mám důvěru

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:02
- Nahlásit

lidi další sásraky na foře, ačkoliv mám skoro odpojenou anténu tak mi jde tv a porvé před chvílí mi Goša přinesla činku, tak jak se má nosit, za střed, dlouho ji nechtěla, pořád jsem to zkoušela a až dneska ji přinesla

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:04
- Nahlásit

Alexa
Tyjooooo hajzlík je skvělej, to se mi mooooc líbí, krááásně se to učí, takže se fakt asi musí odmalinka.

<< 1 ... 6354 . 6355 . 6356 . 6357 . 6358 . 6359 . 6360 . 6361 . 6362 . 6363 . 6364 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání