| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:54
- Nahlásit
Lola1
deš taky do zelena?
vy máte zelenou s čím sladit z oblečení? mě teda zelená ze šatníku ladí tak akorát s xichtem po ránu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:54
- Nahlásit
Du plavat. Essi tu bude dvacet stran než vyplavu tak si mě nepřejte
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:56
- Nahlásit
Alexa
hele a myslíž že kdyby se ty pruhy protáhly i přes kapcy, že by ta prdel byla pořád velká (no ta moje asi jo, ale s tím pruhy nic nenadělaj)
no to by určo šlo, ale tej paní co to bude šít, tak z toho mrskne, páč ty kapsy jsou chytaný do bočního švu, takže vyměží kapcy, ustřihne kapsy, pak z každý kus ustříhne a místo toho našije kus barvičky, aby to celý vobroubila a pochytala do bočního a spodního švu. takže se z toho vopíchá při první vestě co bude mít rychlý pruhy natažený i přes ty velký kapsy - všechny, páč včechny by to protnulo.
Takže bude mít vestu jen Gerda tu zkoušecí, pak si to paní šička hodí a pošle nás s celejma vestama do kosočtverce
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:57
- Nahlásit
Lidi vomlouvám se ale muš šel dělat domácí paštiku a zdůraznil-nebudu tě potřebovat apak ječel-přííínééés mi poookličkůůů umíííj mi sklíínkýý já tam nedám ruku má ju dobrou včíl zavařuje tak snád mě nechá žítAlexa
Ano to je vona já mám165cm a mám xs a je mi to fak na těsno ovšem já počítala na zkoušky s chlápkem ale musím si vrch nák vycpat pomeranči naopak pérdél mi tam nák ouzko
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Cigi
další sasrak na foře! Ouplný lurdy!
Crysa
ženy, jako jednu vjec ještě jako nechápu a to ty rychlý zeštíhlovací pruhy, zkusila jsem si to načárat v malování a zjišťuju, že boční "štíhlý" pruch se seběhne s tím nahoře (klín tomu se tadyk tuším říká, i kdyš já mám klín úrodný jinde, ale tojefuck) a dole zas zmizí v těch kapcách, takže to umocní štíhlé podpaží a jednobarevné kapcy zas zmocní dojem zadnice, což nevím esli jako chcí... toť jen téma gdebatě
páč neumíš malovat, to je celý. )))
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Crysa
vy máte zelenou s čím sladit z oblečení? mě teda zelená ze šatníku ladí tak akorát s xichtem po ránu
no spíš to sladím s "mojí výbavou", než modrou. A červenou mám bundu a v mým vjeku si někdy připadám jako červená krakulka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Biluška
Essi tu bude dvacet stran než vyplavu tak si mě nepřejte
nekecej a plaf
Crysa
pak si to paní šička hodí a pošle nás s celejma vestama do kosočtverce
hele tys švadlena,že máš takový znalostě?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:59
- Nahlásit
tak se na to můžete vykváknout hnet, ne???
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:59
- Nahlásit
Crysa
a musej být ty kapsy nutně chycený do bočního švu? dle mého skromného názoru by klidně mohly bejt chycený do toho švu, co spojuje přední "zelený" díl s bočním "šedým" pruhem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:02
- Nahlásit
Kdo mě bude srát s těma kydama dál, bude našívat po zbytek života pruhy na boční švy!!!!!!!!!!!!! A entlovat! A vono vás to přejde.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:02
- Nahlásit
Crysa
Baysha
a musej být ty kapsy nutně chycený do bočního švu? dle mého skromného názoru by klidně mohly bejt chycený do toho švu, co spojuje přední "zelený" díl s bočním "šedým" pruhem
to by byly ty kapcy mrňavý
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:03
- Nahlásit
makrel
nekeceeej, tak to dneska řeknu té mojí poseroutce taky, ale běda jestli kecáš!
No fakt nekecám, valim bulvy a jsem v šoku ještě teď a ještě dodávám, že ona sama vyvolala pošťuchováním honičku s Elinkou
davidkova renata
No fakt asi si na to kápla
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Baysha
no to je to co chci zjistit, buď budou pruhy boční končit v kapcách (tedy přes prdel jednotná plocha), nebo nebudou velký spodní kapcy jako dokolakolem a budou jen od rychlýho pruhu k rychlýmu pruhu přesprdel a vpředu od zipu k rychlýmu pruhu. Nebo s tím bude nehorázná mrskačka, že bude paní všívat kousky barevný do kapes těch co budou dokolakolem aby oppticky ty pruhy šly odzhoradolů
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Gerdamas pravdu a ne entlovat na stroji,ale entlovat rucne!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:04
- Nahlásit
Cigi
tak to von si hraje normálně a běhá se psama, ale dycky se vrací ke mně a neutíká moc daleko, jen pár metrů.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
hele tys švadlena,že máš takový znalostě?
tak voko vidí, voko není pi*a, tak tak koukám na vesty co mám a přemejšlim jak by se tam ty barvičky tam mohly dostat a koukám jak se to co k čemu přichycený.
Znalostě nemám, jen vidím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:07
- Nahlásit
Chodí sem Iva.C?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Crysa
tak voko vidí, voko není pi*a
nezačínej zase s těma kosočtvercema nebo se nehnem z místa! zas budou řešit esi tam teda nechtěj mít rači našitý voko místo kosýho štverce!
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
božetosoudramatavestový, nebyloměftýprácifčeralíp?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, jsem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:08
- Nahlásit
Crysa
Vždyť ta vsadka může bejt dole zůžená, že právě bude do klínu, tudíž se jenom spojí s tim spodnim švem....a kapsa přes to jako na závěr, přední zakončený v bočnim švu a velká zadní přes celý zádo...a už se na to nekoukej, nepoměřuj símťa ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:09
- Nahlásit
Biluška
Ona skoro fšude píše z mobilu, je s ním srostlá . Gdyby ho ztratila tak by to bylo horší než kdyby přišla o ruku
Debile.
Na blueboard nepíšu z mobilu, páč mi to nejde.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
nezačínej zase s těma kosočtvercema nebo se nehnem z místa! zas budou řešit esi tam teda nechtěj mít rači našitý voko místo kosýho štverce!
no ty bys chtěla mít na zádech klín s kosočtvercem????????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:10
- Nahlásit
Alexa
a klín s okem je lepší????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:10
- Nahlásit
Crysa
božetosoudramatavestový, nebyloměftýprácifčeralíp?
hele a tos tady eště nebyla dyš se plánovala vycháska..bohužel se to dopoledne měnil čas a diskuze esi teda v 11 starýho nebo novýho taky stála za to ..jinak si zvykej,to je bježnej standard
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:10 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Černá zeštíhluje ale stejně sem jako pštros
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:11
- Nahlásit
Gerda
že právě bude do klínu,
ty woe už je to tu zas
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Alexa
no ty bys chtěla mít na zádech klín s kosočtvercem????????
tak zas bych nemusela mít menofku ..
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
takže chci tu černomodro verzi a zbytek nachť SE rozhodne, páč teď už vím jen to, že to bude vesta
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 20:13
- Nahlásit
danajasa
no tak ty máš jinou, ta co sem sem dávala je od nějaký jiný firmy a teda je hezčí
davidkova renata
jo a ještě s kadibutkou
|