| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:17
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak se shodneme na výšifce bes nápisu?
Mě je to teda fučík, stačí kadibouda, z kerý trčí ruka držící hustopsa utočícího na zástup
Souhlasím.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:17 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Pumpa
Plánuje se týdenní pobyt na cvičáku v Mlíkojedech u Neratovic, takovej jakoby výcvikáč čistě jenom pro žumpu - rodinná akce
Předběžný datum: 1. 8. - 5. 8. 2011
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:19
- Nahlásit
Pumpa
ježiši řekne mi někdo co zase plánujete?
Tu se toho plánuje moc
1. Tábor v Mlíkojedech - první týden v srpnu. Náplň: setkání Žumpy, relax, blbinky a velmi lajt nějaké cvičákování, zejména obrany (což teda nevím co tam budu s šelmyjema dělat )
2. Výroba velkokynologických velkomykyn
3. Výroba jakýchsi lékarniček,nebo co. Nechápu k čemu nám to bude, do teď jsem si vystačila s náplastí a betadinou...no ale budem mít lékárničky, budou samo tůze heský
4. Gulak u mě doma. To nejlepší z celého roku
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já sem ale hroznej chudák, polituje mně taky někdo ((
kukuju pani
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:20
- Nahlásit
Biluška
co že je ten guláš u Tebe doma? :-D
v srpnu se vracíme z rayle v Jivaskyli, tak sem přemejšlela, že bych zajela.... ))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:22
- Nahlásit
Pumpa
Proč seš chudák? Neblbni ))) Zajeď ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:22
- Nahlásit
Biluška
Já a Mášenek požadujeme postel a žádáme zapsat do seznamu postelových táborníků
to si řešte s kejtlin, postele já neřešim
ketty
Laru si ještě pamatuju, viděla jsem jí 2005 na pochodu pro psy, tam sem se s timhle ovčárstvim seznámila. Tenkrát sem nesla rd obojky pro krupáky, páč sme vás potkali na cestě u startu. Jojo, ta rakovina je svinstvo. Taky bych chtěla domeček, aspoň chatičku, se zahrádkou, plánuju tam vyklopit maměnku na celé léto, bude se mičurinit v záhonech Už mi chybí jenom peníze na nákup )) Garsonku mám taky, ale naštěstí na konci prahy, blízko lesa a velkoprocházek, takže jsem tam spokojená, až na tu mou duposousedku
Pumpa
ježiši řekne mi někdo co zase plánujete?,
tábor v létě v mlékojedech a vyrábíme si výcvikové vesty, abychom měli úspěch na závodech, bez nich to totiž nejde.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Gerda
sem chudák, páč toudobou budu kdesi ve Finsku ve městě, co se jmenuje Ääneköski nebo možná jinak, těžko říct f tý řeči. Je tůze divná....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:25
- Nahlásit
Pumpa
šak já taky ty štěňata od nich jsou fakt úplně v pr... když se dostanou k novým majitelům. Psi jsou živený dobře, udržovaný, ale lítaj v kotích jak magoři,páč se pochopitelně nuděj a štěňata postrádaj naprosto základní socializaci. Navíc ten výběh pro štěňata je denně myt Savem a dalšími prostředky (krom zimy, kdy je sníh, ale to zas štěňata skoro nechoděj ven). Jak jsou zavřený furt v kotcích, tak se nenaučí čistotě a vyrostou z nich fakt děsný prasata z většiny
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:26
- Nahlásit
Biluška
taky betadina a draksymun bude základ. Lékárničky. Proto bude tak drahá
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:27
- Nahlásit
Eldoguero
A co to je proboha za chov. stanici?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:27
- Nahlásit
Pumpa
co že je ten guláš u Tebe doma? :-D
Gulag přece Neznáš slavné komunistické gulaky na Sibiři? Tak u těch jsem se inspirovala, ale kvůli závistivým kolemjdoucím je maskuju jako výcvikové soustředění . Oni mi lidi stejně závidí i tak . koukej
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:28
- Nahlásit
Eldoguero
a nemaj ty štěňátka místo tlapiček jenom kostičky? savo je docela dryják ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:29 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
To je zas hon na čarodějnice, jak tak koukám.
Asi uvařím kýbl masa s rejží a mrkví, pětikilo do kapsy, náhradní sekyru pro paní Liškovou a sjedu se tam podívat. Nevíte, kdo jí dělá veterináře?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:31
- Nahlásit
Biluška
znám pojem, páč při převratu mi byly čtyry a bylo mi to fuk...
jo, to bylo jak sem chtěla na canystrovej a von nebyl...
a co takle naplánovat taky u nás něco.... je to sice daleko o to však malebnější....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:32
- Nahlásit
impact
patrně sám pan mengele, projdou jen bloňďáci s modrejma kukadlama....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:32
- Nahlásit
impact
sjedu se tam podívat.
jo to by bylo ideální a pak podej objetivní info
Biluška
no každopádně gdyž budeš mít v mlíkožerech postele tak ale každej zvlášť ty v babincovým podkroví a mášenek v dědkovskym baráku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:34
- Nahlásit
impact
náhradní sekyru pro paní Liškovou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:34
- Nahlásit
Něco pro Gerdu
a taky pro ostatní
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:36
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, dyk vám ten sabyjácký pes to dítě dočista zamorduje.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
Eldoguero
Pani, dyk vám ten sabyjácký pes to dítě dočista zamorduje.
něco podobnýho sem chtěla napsat, takový bojový vemena u tak malýho děcka, essi se vona toho děcka nechce zbavit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:40
- Nahlásit
Alexa
no každopádně gdyž budeš mít v mlíkožerech postele tak ale každej zvlášť ty v babincovým podkroví a mášenek v dědkovskym baráku
Jo? To asi radši koupíme ten stan, my sme zvyklý spávat pohromadě Mi bývá v noci zima na nohy, musím si je o něho hřát
impact
Asi uvařím kýbl masa s rejží a mrkví, pětikilo do kapsy, náhradní sekyru pro paní Liškovou a sjedu se tam podívat
Jeď, třá mi potom aspoň někdo uvěří, gdyž bude svědčit i někdo další
Bysem fakt chtěla vidět všechny ty záchranářky jak mají těch padesát psů v čistotě a nejlíp doma v posteli
Ať radši udělají sbírku, Lišková už nejmíň pět let brečí, že jí padá střecha. Potřebuje novou
Mimochodem, já taky a taky potřebuju to nový auto, když už budete v tom sbírání
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:41
- Nahlásit
Biluška
To je překrásné téma na té fauně, asi mi nějak uniklo. Jdu si to přečíst celé.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:42
- Nahlásit
impact
A zjisti kolik má dovopravdy těch psů 50 jich nemůže mít, to je ňáká blbost
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:43
- Nahlásit
Biluška
To asi radši koupíme ten stan,,
no já už taky přemejšlím vo stanu, ten budu mít teda pučenej, ale koupim si do něj takovou tu obr madraci a béé to jak postel a hlavně si ho postavim za buňku tak tam nebudou tak slyšet řvoucí čokle, až pude kejtlin v půl šestý schválně venčit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:44
- Nahlásit
čau blbci, nakrmím psy a zas jdu spát
Biluška
s postelema má Alexa pravdu paní
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:44
- Nahlásit
Gerda
Laru si ještě pamatuju, viděla jsem jí 2005 na pochodu pro psy, tam sem se s timhle ovčárstvim seznámila. Tenkrát sem nesla rd obojky pro krupáky, páč sme vás potkali na cestě u startu. Jojo, ta rakovina je svinstvo. Taky bych chtěla domeček, aspoň chatičku, se zahrádkou, plánuju tam vyklopit maměnku na celé léto, bude se mičurinit v záhonech Už mi chybí jenom peníze na nákup )) Garsonku mám taky, ale naštěstí na konci prahy, blízko lesa a velkoprocházek, takže jsem tam spokojená, až na tu mou duposousedku
jojo no to je let kurna uz ...co jsem tam nak zacla byt napomocna ovcarum atd......jojo no pochod si pamatuju i par lidi no to je bouli mela od pul roku a porad uzlina uzlina a pak......uz bylo pozde ....
no ja bydlela hned u olimpicu takze nic moc cikani tramvaje auta na prochazky atd velkoprochazky sme jezdila k babicce do kobylys do hajku ..no ted je to parada uplne neco lepsiho jinyho garsonka s ezahradkou je super jak ja tomu rikam
to bylo bvybaveni domacnosti ale co byli sme stastni
takova zarostla garsonka to byla
sem to trosku vykosila
no a puvodne plot jen vysel takle na stromech
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:45
- Nahlásit
kejtlin
čau a ž ti přeceda odpověděl??? hele trochu to pohoň abysme pak neměly smolíka pacholíka
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:45
- Nahlásit
Já doufám, že ještě budu mít vůz. Budu tudíž chrápat v autě na parkáči, kde neuslyším doufám nic.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:46
- Nahlásit
Alexa
já n epudu schválně venčit, ale když vylezu ven, tak budou čokli řvát
|