Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6345 . 6346 . 6347 . 6348 . 6349 . 6350 . 6351 . 6352 . 6353 . 6354 . 6355 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:23 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Baysha

do které skupiny? ta zelená, co si sem dala se mi líbí, tu sem přesně myslela upa nejlíp!

Gerda

se obávám, že i když si postavim stan na druhej konec placu, tak to bude slyšet Ale lelikoš mě tohle nenapadlo, tak o tom pouvažuju )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:25
- Nahlásit

Gerda
zjistí se zájem o softšel
ten ti můžu říct, že co ho mám na bundě, tak drápuodolný fakt není, proto přes softšelku nosím šusťák vestu, by mě Crysa neprodrápla..

Šusťáky půjdem vybírat příští týden
tak snad omakem by se dal odhadnout takový co maj HSTčkové, ne?

Barvy budou jak? jak si kdo řekne a nebo jednotně? čí víceméně jednotně, jako že třá jednobarevný základ plus barevný kusy třá na ramenou a tak?

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:25
- Nahlásit

Biluška
Ty bydlíš u mě doma? popřemejšlim nad tim.... výspa země byl seděla, barák, bordel, blíže neurčený počet zvířat taky, fstach k ouklidu a naděje na debordelizaci též... se podívam doma na schránku esli tam náhodou neni napsáno U Bilušky

jako mě by vůbec nevadilo mít doma krásně uklizeno, ale nehodlam strávit život zcela marnejma pokusama o to Jedno zjištění na závěr: jedna kočka udělá mnohem víc bordelu než 2 psy! 2 kočky toto číslo násobí přímou úměrou zmutovanou do vzorce čim víc koček, tim mnohem mnohem víc bordelu... o 3 kočkách ani nemluvě

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:26
- Nahlásit

impact
Uvidim, domluvím se s ním a kdyžtak tam v pátek odpo sjedu. Dám vědět.
OK, když tak podej hlásání.
Vyřiď jí, že tu pro ni mám nějaké grancle, ale nemám je tam jak dostat, páč Miňonka už by tam prostě nedojela . Zeptej se, plís, essi akutně nemá čím krmit - v tom případě je pošlu poštou. Nebo essi má čím krmit - v tom případě je tam hodím někdy později, třá v létě, nebo tak. Prostě až zase bude funkční auto.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:27
- Nahlásit

Crysa

Barevně se budem jednotit, až Gerda barvy u švadli nafotí. Na střihu se taky ještě budem dohadovat, tydle akce sou megabrutálně komplikovaný, proto sem se ujala funkce schromažďování lidí

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:28
- Nahlásit

tak já jdu z možného výběru teda do nejstřízlvějšího:
2. skupina: Tmavě modro černá, bílá výšifka

jaká barva úpletu?
jakýho úpletu?? kde ?? já si nic nepletu, maximálně zapomínám

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
bezva! Díky!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:30
- Nahlásit

čau,zejtra jsem obědnala elišku na poslechnutí srdíčka k večeru,tak držte palce,docela mám strach

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:31
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak asi taky do zeleno-šedé, prosila bych jen v popisu vynechat tu hráškovou, hráškovou řvavku nechcu

stejně to bude všecko jinak, až uvidíme, co je teda k dispozici za barvy včetně podšívek, výšivek, zipů! bude nutné barevně sladit i zipy!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:33
- Nahlásit

Baysha
ve čtvrtek budou kosti,hlásím KOSTI ,budou už zejtra,ale ve čtvrtek taky něco přidá,takže ČTVRTEK

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:34
- Nahlásit

Baysha
bude nutné barevně sladit i zipy!
šiš nepřehánějme to děcka
brezen2008
elišku na poslechnutí srdíčka
proč něco jí je?

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:35 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

VSICIIIIII tak mi drzte palecky teda ne me tak jako tem pejskum co bych jim mohla pomoct kdyz to vyjde ted sem psala dlooouhy meil nekam kam me odkazala jedna dobra duse takze se to snad povede zadari vse vyridi a ja se brzy prestehuji sem se spostou lisek ,a priberu pak i nake konecne poradne psi co to potrebujou

davidkova renata[/b[b]davidkova renata
tam na to od tebe taky se ozvu urcoo a domluvim atak to se tez hodi a diiky za snahu pomoc

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:36
- Nahlásit

brezen2008

co je s elis?

děkuju moc za ty kosti, čtvrtek se mi zrovna báječně hodí, mám volno jak to pak proběhne, zajdu si pro ně do tý masny? a je před tou masnou místo na uvázání čoklida?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:38
- Nahlásit

ketty
twe na samotě u lesa))) tož na jaře uš nezaseješ,prodáš krafku a bude)))))

du dřít jelyta

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:41
- Nahlásit

brezen2008
co je s Elis???????

Baysha
a je před tou masnou místo na uvázání čoklida?
kdyby ne, hodíěš si k nám čokla do práce.

ketty
ty vado! Držim ti palec jak blázen, kéž by ti to vyšlo! Pak bychom dělali tábory u tebe

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:44
- Nahlásit

Crysa
jakýho úpletu?? kde ?? já si nic nepletu, maximálně zapomínám

Máš to na týdle stránce výš aktualizované, odpověď

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:47
- Nahlásit

davidkova renata
twe na samotě u lesa))) tož na jaře uš nezaseješ,prodáš krafku a bude)))))

du dřít jelyta

siii blbaa
takova samota to neni 70kroku soused co uz slibil pro azyl grancle
Gerda
ty vado! Držim ti palec jak blázen, kéž by ti to vyšlo! Pak bychom dělali tábory u tebe
no to si pis ty by se tam rozhodne poradali zumpa tabory a pak teda i ty pro ostatni

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:49
- Nahlásit

Crysa
Jo a pani, díkec za poznatek ohledně drápu a softšelu!

ketty
a kdy bdueš vědět, jestli to klaplo, nebo ne?

brezen2008
A co je teda s Elis, že chceš vyšetření srdce? Má problémy? Co jí je?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:50
- Nahlásit

davidkova renata
Baysha
elis ,jako by vynechává - nevím jak to popsat - ale jako beží venku,normál krokem a najednou sliším,jak se snaží nadechnout,udělá tak 2 až 3 nádechy a pak jde dál,není to pořád a každej den,ale já se bojím,takže jde zejtra na poslech,jinak dasty se sindy jsou ok,podle mě to je taky tím,jak je malá,tak všecko vdechne dřív než ti vyšší
bajša
já to budu mít doma

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:51
- Nahlásit

Gerda

Essi teda neva, že se do toho míchám??? Jakože tu pořád prudím s těma vestama?

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:52
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
díky, já se lekla že tam nahoře u krku bude nějakej babičkovskej kus pletenýho svetru jako do toho stojáčku, to by se mě jako úpa vůbec nikdy nelíbilo

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:53
- Nahlásit

Gerda
myslim ze to poznam hned z prvniho meilu a odpovedi co mi ted prijde jestli to je klaple cekam cekam sem napnuta jak struna na gytaare pretazena

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:53
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Naopak ty blázne starý, díky moc, seš tu jedinej slušnej čék, co je ochoten pomáhnout s organizací - HALELUJÁ!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:54
- Nahlásit

se mi to zas smazalo
Všichni, kdo si myslí, že maj doma bordel, nechť se se podívají na Barrandov na Máte doma uklizeno? a hned si budete myslet, že máte doma jak v hotelu interkontinental Je jasný, že kde je větší počet zvířat, není možný udržet naprostej pořádek¨(pokud nemám psy furt v kotcích nebo klecích), ale zase na druhou stranu čék by si měl mít aspoň kam sednout a nemělo by mi eklovat dát si tam kafe...

Alexa
Člen
- Nahlásit

Crysa
babičkovskej kus pletenýho svetru jako do toho stojáčku, to by se mě jako úpa vůbec nikdy nelíbilo
no a to buď ráda, žes tu nebyla včera, když se řešil ten klín

Gerda
Člen
- Nahlásit

Crysa
to je náplet a ne úplet ty blpko )))))))) A speciálně pro tebe uděláme náplety z úpletu )))

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:57
- Nahlásit

Biluška
Škoda, že nás to nenapadlo dříf, moh to vzít Mášen, když už tu byl.

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Gerda

Tak dík aji mě to docela baví )))

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

tý voe, už asi tři čtvrtě hodiny se snažím nahrát fotky na fb, abych mohla ukázat miminko se štěňátky a pokusím se vybrat nějakou, kde je vidět náš bordel a furt nic, se z toho mobilního netu asi po...

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:58
- Nahlásit

no jooo nooo, se čék sekne vopčas, noo

<< 1 ... 6345 . 6346 . 6347 . 6348 . 6349 . 6350 . 6351 . 6352 . 6353 . 6354 . 6355 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání