Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6345 . 6346 . 6347 . 6348 . 6349 . 6350 . 6351 . 6352 . 6353 . 6354 . 6355 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílovátak ja chci vsechny ty vylepsenicka,kapsy na zadech a vsude kde jdou,krouzky,proste vse co k tomu patri zestihlovaci pruhy tra tmave mi je to suma fuk!barva vysivky,no asi ta zelena hlavne aby to slo videt jako tu vysivku a muze to byt s tim deviantnim napisem mi to neva.

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:43
- Nahlásit

To dělal pakůn za ůplného dětství,tak sem mu simulovaně začala zdrhat do pryč a von v té hrůze že maminka zdhá do ří..i a zažádnou cenu nedá hračku běžel z čímkoli v držce za mnou a dyž mě doběh a eště sme se vo to začli tahat tak byl nadšen a tak nějak sme se začali vzdáleně blížit k aportování
nemethova5
tak to mas dobry to me to tak nefunguvalo s panem badynkem teda beh jooo ale pokud mu zacnu utikat z huby vyplivne vse a honem se snazi me dohnat nejlepe jeste chytit abych mu neutekla pripadne nezrychlila tak zeby neztihal

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:43
- Nahlásit

Baysha
dělej to výměnou, vem dvě hračky co má peso stejně rád (dvě totožný ideál), drž je v ruce, jednu mu dej ať si jí vezme do huby a pak jí v zákusu chyť a na druhou nalákej tak, aby si překousl do tý druhý a zas lákej z5 na tu co pustil, aby si překousl z5 do první a tak dokola až bude před tebou vyměňovat hračky.
Pak první odhoď kousek před sebe, až jí sebere tak nabídni druhou (ať tu první třá flusne k nohám, v tuhle chvíli je to fuk) až vyplivne tu první, tak druhou hoď kousek za sebe a otoč se ke psu čelem a při tom seber první hračku. Za nějakej čas hodíš hračku daleko a na druhou nalákáš a dáš druhou pouze pokud první přinese co nejblíž. pak to začni podmiňovat, že až první odhozenou podá! do ruky, pak poletí druhá a časem bude nosit do ruky a čekat na další.
Dá se to dobře dělat i s házecíma talířema.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:45
- Nahlásit

kettymuheee,to melo byt asi pro bayshu!!!ani jeden z tech dvou se ode me nehne,litaji jak trotli jak jsou nekde sami a nikde nikdo,radsi se drzi u me.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:48
- Nahlásit

Crysa
děkuju, zkoušela jsem taky - teda ne lítací talíře, s těma zatím počkám kvůli kloubům, štěňula má osum měsíců - ale míčky, v podstatě to někdy i trochu funguje, ale to odložení nám prostě zafungovalo zatím nejlíp...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:51
- Nahlásit

Baysha
nebo k tomu dozrála

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:51
- Nahlásit

v podstatě to někdy i trochu funguje
je to na dýl tenhle nácvik, ale funguje mi to i u notorickýho zdrhače se vším co do huby pojme - Ferdou. Jediný u čeho jsme to nevychytali ani na druhou "hračku" v pohybu je přinášení rukávu, který m figurant za odměnu pustí
ale třeba "revír-aport" tzn. vyhledávání odhozených předmětů v porostu, tak to lítal po lese a hledal a na balonek se nechal nalákat a přináší už i z lesa všechno čerstvě napachovaný co najde. Předtím lítal, našel a zmizel pes i věc

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:52
- Nahlásit

Baysha
štěňula má osum měsíců -
Šíš paní to máte několik let k dobru tak to považuju za velmi ůspěšné štěnítko

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:53 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

nemethova5
jojo si psala jii ale tak procitam me to zauujalo sme se musela ozvat ze pan badynko nic viz na nej ani nefungovalo co tu popisuje crysa stim se u nej neda uspet pokud sem v ruce mela ja neco jinyho bezel proto ze mam lepsi takze zadny zaruceny recept lidi mi dali i cca tisic navrhu jak psa naucit na povel stekat niiic nezabralo ja mam dojem ze to neni NO s bso ale ze to je regulerni csv naucila sem ho stekat nakaminek v ruce kterej sem mu nechtela dat pochopil to za den co za den cca pet min stacilo vsem kdyz videl jakou mam radost rval nonostop asi hodinu zas sem si ale ujastila i povel ticho bych se posrala mi mel nekdo rict ze pes se povel nejlepe uci pres kamen v ruce pan badynko to je exemplar jako fakt super
jo a aport ani envim jak se naucil asi se jen jednoho dne rozhodl to mi takle kamoska na cvicaku rekla ze udelame aort ja ji presvedcila ze zbytecne ze to neumi nenosi ze maximalne dobehne noooo a co myslis ze udelal tak ukazkovi sem vzivote nevidela aport kort u nej ja envim kdo ho to naucil ci kde ale bylo to bezeme asi nekdy sem byla v tranzu a naucila ho tov meditacnim stavu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:55
- Nahlásit

kettyhele a proto jsem moc rada,ze to neni podle jednotnyho vzorce a ze je vice metodik vycviku a tuznych rad,kazdy pesa je fakt jedinecny.na sutr v ruce?taky dobry,a pomohlo?pomohlo a funguje to,ne?

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 18:57
- Nahlásit

kejtlin
taky si myslím, že začíná dospívat, holka

Crysa
u bajši jsem měla problém spíš s tím vlažným přístupem k aportu, když už jsem ju hrou nabudila natolik, aby pro něj vyběhla, tak z toho byla zas natolik rozjívená, že začala dělat skopičiny, to se mi stávalo právě když jsem zkoušela ty dva míčky...
jinak ona občas překvapí a nosí mi věci i samovolně, přece jen je to retrívr, ale nebylo to nijak soustavné - a ze tří lekcí na retrívřím cvičáku, kde jsem viděla všechny ty vlohový štěníky, jsem měla vyloženě komplexy

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:00
- Nahlásit

nemethova5
no jasne uz ani nemusim mit sutr ale to je metooda teda kamoska to naucila psa pres fén ja se ji ptala u em fen nefungoval ani vysavac od fenu utika vysavac vrazdi na figuranta sice rve atd ale na povel ho to nenaucilo a todle super ja emla radost jako svin on ej to uzasnej pes jako na zebrik atd se naucil lezt potom co ja sem sem tam nekolikrat se probehla jak po moolu a vysvetlila mu jak je skvele lezt po zebriku a on si proskoumal on jako na neco ej moc opatrny aby se mu neco nestalo jako ale jinak pak to je fraja kdyz se pride na to jak ho donutit dnes leze i na strechy atd

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:01
- Nahlásit

danajasa
Šíš paní to máte několik let k dobru

teda jako skutečně vlohoví retrívři nosí od pěti - šesti týdnů ale třá bude mít bajša zas tu výhodu, že nemá místo mozku dummíka, takže se bude moct víc soustředit na to, co se po ní bude chtít - třeba fakt jednou budeme dělat working testy nebo lovečinu, co já vím tak mě to dneska naplnilo optimismem či co...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:07
- Nahlásit

kettyno vidis,odkoukavaci metoda,nakonec aby z nej nebyl kominik,jak leze po tech strechach,ja hajana na zebrik neucila,pac je to magor a drapal se tam zuby nehty a nez aby si zlomil hnatu na to jak byl podivocenej jsem fakt nechtela,jo vysavac mi amin taky vrazdi!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:13
- Nahlásit

Zdar dámy,
jsem tu z práce.
Tato vestička: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6579.html#1
by se mi líbila, ale musí být cca 15 cm pod zadek, guma uprostřed být nemusí spíš nemá, kapsy na zip (jak tu někdo i chtěl) a kapsy na prsou zvenku by se mi nelíbily. Obrázek by se mi líbil víc než na zádech dole zepředu. Na jedné straně ta kadibouda s mrchoupsem a jedním psíkem a na druhé zbytek zástupu. A já osobně bych ten nápis chtěla, mě se líbí. Takhle pod tou kadiboudou zepředu by tvořila přirozenou "zemi" tomu zástupu a kadiboudě.
Celkově obrázek dole nebude tak nápadný a tím bude celá vestička vhodná i pro jiné příležitosti než jen pro recesistické psí akce.
Jinak pro "mou" černovestičku s modrými či šedými znaky bych viděla vnitřní flísek taky modrý či černý. A nápisek by neměl být bílý, to by byl zbytečně moc velký kontrast. Nějaká tlumená barvička - modrá, šedá...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Pni, já vás trošku poupravim - nemůže být každá vesta jiná, na to nemáme dost peněz. To v první řadě. V druhé řadě - program na vašívání stojí 600 Kč. Pokud bude víc různých výšivek, vpředu, vzadu atd, pořád platí 600 Kč za přípravu programu. Jen čistě program na dvě výšivky vpředu a vzadu by vás vyšel na 1200. Kapsy na hrudi by být měly, jsou potřebné, nejde vyloženě jen o psí recesistické akce, ale i o funkčnost týhle vestičky pro ty, kteří by ji fakt mohli ocenit, tzn ti, kteří třeba doopravdy cvičí. Ke každé barevné kombinaci bude odsouhlasen podle dostupnosti barev materiálu flís či úplet a stejná výšivka. Pokud každá skupina bude chtít jinou, hradí si ona skupina svůj vlasntí program na vyšití. Pokud se chcem vejít do toho litru, budeme muset mít dost věcí stejných. Jak říkám, lišit se můžem v barvách šusťáku, úpletu či flísu, možná i v barvě výšivky, ale v ničem moc jiném dalším. Samozřejmě co se kapes týká, našívají se, proto je, kdo nechce, mít nemusí. Ale není možno kvůli jednotlivci měnit střih, přičemž se zkusím se švadlou domluvit na co nejvíc zkouškách pro různé velikosti. Nebuďme zase blázni staří, co roupaa nevědí, co by ))))

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

impact Seš tu?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

gdo dělá vejcuc???????????????????????????????

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:22
- Nahlásit

nemethova5
jojo nooo okoukavani tak kdyby slo vse ..jo to je apk fajn ale badik neni pes to je pan badynko proste to je osobnost a ne magooor ale mozna magoor je ale tak njinym smerem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:23
- Nahlásit

Gerda
To byl jen návržíček k novému střihu. A tu výšivku přece nemusím mít jinou. Stačí ta samá, ale prostě jen zepředu. Pokud je to problém, no tak nic, no. Ale prostě mě tak v průběhu času napadlo z výše uvedených důvodů, že by to mohlo být lepší - vzhledově, prakticky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:24
- Nahlásit

davidkova renata
nic podstatného se neděje, řeší se vesty a aporty. V zásadě nic zajímavého . Ale na Mije píchla Impact do vosího hnízda a celkem to stojí za přečtení. Hlavně nějaký psychiatr gdyby šel náhodou kolem...by si tam mohl celkem bezpracně udělat docentůru

Vlčáčková
Před chvílí jsem s ní mluvila a je ve vlaku. Dojede za chvíli.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:25
- Nahlásit

Biluška
Ve vlaku? A z toho vlaku píše na Miju???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:25
- Nahlásit

Gerdaja se pani prizpusobim,chci tam ty ruzny serepeticky a kapsy a kapsicky a krouzky aja nevim co jeste,jo ty zestihlujici pruhy a napis chci taky,jinak se fakt prizpusobim,dekuji.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

danajasa
tudle????

ta třetí zeleno černá se mi líbí

Biluška
Ale na Mije píchla Impact do vosího hnízda a celkem to stojí za přečtení
naval odkaz

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:26
- Nahlásit

Vlčáčková
Ve vlaku? A z toho vlaku píše na Miju???
Z mobilu, co je na tom divného? Ona skoro fšude píše z mobilu, je s ním srostlá . Gdyby ho ztratila tak by to bylo horší než kdyby přišla o ruku

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:28
- Nahlásit

Vlčáčková
A tu výšivku přece nemusím mít jinou. Stačí ta samá, ale prostě jen zepředu
neznělo to jako ta samá, proto jsem tě malinko opravila krz ceny. Pokud ta samá, ale jinde, pak by to problém být neměl. To, co se na vestu došívá, určitě být nemusí, pokud to nechceš. Mnoho daších podrobností budu mít po setkání se švadlou a po obhlídnutí terénu krs šusťáky. Taky samozřejmě bude ten prototyp, který si budem posílat a každý se k němu může vyjádřit. Bude putovní, takže já ho odešlu jednomu, ten ho pak odešle dalšímu, ten další ho odešle dalšímu, až by se v závěru měl vrátit zpět ke mě se všema připomínkama.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Alexa
http://blueboard.cz/kniha/fkd08dssr65h77pat4in3k9r 7bxoax?hid=fkd08dssr65h77pat4in3k9r7bxoax

Tipuju, že ještě dva-tři příspěvky a madam Veronice rupnou fšechny céfky

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Biluška Když přijde o ruku, tak ale nebude moct honit ten mobil. Takže nevím, nevím. Možná by bylo lepší, kdyby přišla o hlavu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:29
- Nahlásit

Alexanoooo,ty jsou krasny,tak kdy uz budu honit modu po cvicakach?????ta zelena je fakt moc pekna a dobre sita tak ze to fakt zestihluje!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 19:30
- Nahlásit

Gerda
Jóóó. Stejnou, ale zepředu dole. Na nápisu netrvám, ale líbil by se mi. A kapsy na prsou se mi nelíbí zvenku, zevnitř by mi nevadily. Zevnitř si ale můžu cokoliv našít i sama. Tedy někdy za pět deset let, jak se znám.

<< 1 ... 6345 . 6346 . 6347 . 6348 . 6349 . 6350 . 6351 . 6352 . 6353 . 6354 . 6355 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání