| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:07
- Nahlásit
Eldoguero
Já měla jedno štěně doma měsíc strašně sem plakala vrátila sem ho chovatelce vrátila mi půl peněz a zdrbala mě jak svinu a vono u ní v7měsících chcíplo mělo3vážně vrozené vady,ale to tvrdil veterinář chov.tvrdila že je zdravý jak řepa a proč zdechl sem se nikdy nedověděla,ale mužu zato to je jasné že jo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:08
- Nahlásit
Eldoguero
bych se z toho asi picla
to musí bejt děsný
Radek takhle přišel o čivu jsou to asi 3 roky, normálně se zvedla, šla k misce v půli sebou sekla a byla mrtvá, ale ona neměla moc zdravý srdce a bylo jí 10let, to ale na čivu není žádnej věk, ale do tý doby byla naprosto v pohodě, nijak jí to srdce neomezov alo, jen když bylo vedro, tak jí Radek moc nepoštěl ven, v baráku bylo přece jen příjemněji, no a pak se stane tohle.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:10
- Nahlásit
Hele, gdo chce furmíka?
http://www.minasleva.cz/cs/i-nasi-mazlicci-si-prej i-tu-nejvyssi-peci-vycesani-hrebenem-furminator-od strani-starou-srst-a-podsadu-nezkracuje-a-neposkoz uje-srst-pouze-velmi-ucinne-vycesava-a-pomaha-ke-z dravejsi-kuzi-a-lesklejsi-srsti-zvirete/
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
Normálně mě tý pani bylo až líto po telefonu nevím jak to řeší s chovatelem, neptala jsem se, ale řekla jsem jí, že dysplazku a další prolémy bohužel nikdo nezaručí ani u rodičů 0/0 jakože štěně bude ok, ale tohle si myslím, že asi muselo být vidět, pokud teda nebylo štěně nadopovaný analgetikama. Aspoň si to myslím, paní říkala, že už teď fakt kulhá...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:11
- Nahlásit
Eldoguero
moje NO má tak v háji lokty , že řekl veterinář, že nechápe jak může chodit, co chodit, lítat jako magor bez obtíží, ptž má asi vrozenou vadu loktů a Musil v Brodě řekl, že takovej hnus u tak mladýho zvířete ještě neviděl, takže ono se to někdy vyvrbí zcela jiným směrem, než by člověk čekal.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:12
- Nahlásit
prosimvás dopište už tuhle zkurvenou stranu, ať se mi ta stránka vrátí do normálu a nini takhle debilně roztaženááááááááááááááá!"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak házej letááááááááááááááák.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:14 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
zuzanarosakova
mě se tahle stránka zobrazuje normálně
edit: ta předchozí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:15
- Nahlásit
kejtlin
Mě taky. Mám podezření, že je to díky gůgl chrome.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:15
- Nahlásit
kejtlin
takže ono se to někdy vyvrbí zcela jiným směrem, než by člověk čekal
u nás se to bohužel vyvíjí směrem, který vet očekával. Rambík má artrozu v lokti a při jen trochu větší zátěži nebo změně počasí kulhá...třá tď v zimě kulhá obtejden jsou mu dva roky ty voee, nechci ani přemejšlet, jak to bude dál
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:16
- Nahlásit
Vlčáčková
kejtlin
danajasa
Nevím jestli to řeší a jak, neptala jsem se, nechtěla jsem vyzvídat. Podle toho co mi říkala, tak tohle je fakt konečná, protože psovi se v podstatě vůbec nevyvinou klouby, tak jak by měly být. Prý vůbec nemá vyvinutý jadýrka tady nepomůže žádnej veterinář, pes má už teď bolesti a měl by je celej život, prostě na prd...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:18
- Nahlásit
Eldoguero
tady nepomůže žádnej veterinář, pes má už teď bolesti a měl by je celej život, prostě na prd...
hele proč psoj nejde udělat totál endoprotéza jak člověku??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:20
- Nahlásit
Eldoguero
, pes má už teď bolesti a měl by je celej život, prostě na prd...
tak to je jasný
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele proč psoj nejde udělat totál endoprotéza jak člověku?
Páč by musel3roky trpět jak prase než by byl dovivinutej a do tý doby by se plazil akorát a nechu vědět tu cenu cca400tis a vejš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
na artrózu je nejhorší střídání teplot, to pak bolí jako kráva, mám ji v obou kolenech, ale jen to bolí nezhoršuje se to
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:24
- Nahlásit
danajasa
Páč by musel3roky trpět jak prase než by byl dovivinutej a do tý doby by se plazil akorát a nechu vědět tu cenu cca400tis a vejš
počkej, jak dovivinutej? endoprotéza je přece umělej kloub, ne? Má to třá Klaus a tři měsíce chodil o berlích a pak byl v poho, už zas lyžuje
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
Klaus neroste...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:27
- Nahlásit
kejtlin
na artrózu je nejhorší střídání teplot, to pak bolí jako kráva, mám ji v obou kolenech, ale jen to bolí nezhoršuje se to
no a teď se zrovna střídaj teploty o deset stupňů klidně v jeden den je mi dycky Rambíka hrozně líto, jak začne kulhat, pak chodíme na vodítku a je hrozně smutnej
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:29
- Nahlásit
impact
Klaus neroste...
můj Rambík taky ne...a nejde to
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale umělý klouby u psů jdou...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:31
- Nahlásit
jak začne kulhat, pak chodíme na vodítku a je hrozně smutn
Nebylo by lepší kulhací nohu trojcípím šátkem přitáhnout k tělu a at cválá vo třech?To nám radil Chvátal dyž měl picbum našitý umělý vaz(zadní noha teda)páč nešel udržet měsíc v klidu tak lítal a tu nohu sme eliminovali zafiksováním k tělu to byl ovšem kolení vaz.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:31
- Nahlásit
impact
Ale umělý klouby u psů jdou...
fakt?? jsem teď byla za ortopédem, co Rambíka operoval a řekl mi, že zatím věda nezná žádnej způsob, jak na artrozu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:32
- Nahlásit
danajasa
Nebylo by lepší kulhací nohu trojcípím šátkem přitáhnout k tělu a at cválá vo třech?To nám radil Chvátal dyž měl picbum našitý umělý vaz(zadní noha teda)páč nešel udržet měsíc v klidu tak lítal a tu nohu sme eliminovali zafiksováním k tělu to byl ovšem kolení vaz.
jenže my bysme jí museli eliminovat for ever, protože se už nikdy nezlepší..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
jde ale až v dospělosti a oni by mu prostě ty kosti a klouby vůbec nenarostly tak, jak by bylo potřeba
já si taky nedokážzu představit štěně molossa s takovýmhle problémem, nechtěla bch to řešit
Endoprotéza jde udělat pouze u kosti (kloubu), která už neroste, tedy v úplně dospělém věku, v případě cane corso nejdřív ve třech letech jak píše danajasa a ty bolesti, kterejma by ´musel denně procházet si ani nechci představit.
O ceně nevím, ale odhadla bych to minimálně na 50 000, páč je blbý odstranění nárůstků na loktech krz DLK stojí kolem 20 000 a to se tam nic nevkládá. Možná, že má i v tomhle danajasa pravdu, s tou šílenou cenou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:35 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
zuzanarosakova
Kopni do mě zítra, ať se ti po tom kouknu.. Včil dopiju vajno, dokouřím a upadnu.
Btw. ke kterýmu vetoi chodíš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:35
- Nahlásit
Hele, holky z Mělnicka, kdyby kolem Vás šla nabídka práce pro kachna_muše, řidič skupina B, skladník, dejte prosím vědět.
Praxi má
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele, já mám pocit, že u loktů je ten problém mnohem větší. On loket je složitější kloub třeba jen v tom, že se vlastně skládá ze tří kostí, ohýbá se jen na jednu stranu, na rozdíl od kyčelního, který je kulovitý a dá se s ním hýbat "dokola". Je to prostě jiný typ kloubu, už si nevzpomenu na ty názvy, musela bych oprášit anatomii
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:38
- Nahlásit
Eldoguero
s tou šílenou cenou
Mám pocit,že sem to někde četla v zahraničí dělali jeden kloub titanovej labroušovi bohatejch lidí a to vyšlo na150táců.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:38
- Nahlásit
impact
Kopni do mě zítra, ať se ti po tom kouknu.. Včil dopiju vajno, dokouřím a upadnu.
taky piju vajno a cíčko bych si dala, ale nemám... jinak jsem si myslela, že to fakt nejde ten umělej kloub. Ale jestli jo, tak super, jakže poslední alternativa pro Rambíka. Cena neni problém, manžel oba psi šíleně miluje a dal by cokoli za jejich zdraví, to se nebojim
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 22:41
- Nahlásit
impact
ke kterýmu vetoi chodíš
operoval je Beránek na Jaggy, ale odjel do Anglie, tak jsme byli na konzultaci u kolegy, kterej u jejich operace asistoval. Čas od času, tam chodim prudit, jestli nejsou ňáký nový možnosti a tak..
|