| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:46
- Nahlásit
Eldoguero
bojove plemena utocii pes zabijaaak nahlaste too
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:48
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A zjisti kolik má dovopravdy těch psů 50 jich nemůže mít, to je ňáká blbost
Spíš jich má víc.
Impact
Neříkalas náhodou, že máš kontakt na toho Vaška co to přebíral po mě?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:49
- Nahlásit
pawLINka
Ano ano, dočista a já budu jen tiše přihlížet ať má televize co točit, když nechtěj malodogy, tak aspoň miminkožravého kanárka
Alexa
sakra jste mě prokoukla pani, ale bojový psi jsou asi vadný, to je samý mazlení a krmení piškotama a operece očí (psích) nic pořádnýho
Stran tý chovky, jméno po mě nechtějte, chovají ovčáky a věřte, že jich takových je vícero. Jinak Savo sice spláchnou, takže packy prožraný nemaj, ale těžko štěňatům zabráníte v oblizování zámkovky, takže určitě se ho nablížou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:49
- Nahlásit
A to tam budou čokli v kotcích i v noci? A to budou štěkat? To by to moje chrápání mohlo aji zaniknout
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:51
- Nahlásit
Eldoguero
A proč neřekneš chovku, vždyť na tom nic není ne? Jen pro info.
Biluška
A kolik lidí se jí o to stará? Neříkej, že ona sama, to neni možný zvládnout.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:55
- Nahlásit
Biluška
Prej po mě telefon, tak: 731712275.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:55 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Eldoguero
ale těžko štěňatům zabráníte v oblizování zámkovky, takže určitě se ho nablížou
hele nechci bejt zas nějakej obhajitel, ale jestli tam nepouštěj ty štěnda vzápětí po aplikaci sava, tak se rozloží. Dávali jsme ho i do studny a dáváme do bazénu
Lucie Kratochvílová
A to tam budou čokli v kotcích i v noci?
a kde jako myslíš že budou???? jasně že v kotcích
A proč neřekneš chovku, vždyť na tom nic není ne? Jen pro info.
no asi bych ho taky nezveřejnila
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:56
- Nahlásit
Alexa
A proč bys to nezveřejnila?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A kolik lidí se jí o to stará?
Ona.
Neříkej, že ona sama, to neni možný zvládnout.
Proč by nebylo? Krmí tím stylem, že doprostřed dvora rozsype pytel granulí. Hovna sbírá cca jednou za tři dny (nebo to tak aspoň bývalo). Dělá to tak, že napřed posbírá na lopatu, odveze kolečkama a pak vydlážděný dvůr spláchne hadicí. V mrazech asi ne. Tam kde to není vydlážděné se to logicky nesplachuje. Hadicí taky napouští vodu do vany, ze které pijou. Proč by to nezvládala? Ještě má nějaké kozy, slepice a tak....
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
neodpověděl
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
jejejejejejeej už jí papaá, od hlavičky, je to dobrý pes ) Hele Vikča bude fakt velkopsovod, když se kolem ní neustále motaj čokle velikosti dvou až tří Vikinek - měli byste jí ukázat, že existujou i malí pejscí, aby pak nebyla překvapená - nafoť ji se štěncema v ohrádce, jak nikdo z nich nemůže ven )) Kanárek je výbornej, těšim se na něj. Hlavně aby koko přivezla opravdického alabaje pana jelena, atuš pana sibiřského draka áťu, a vy bischona canario happunku ))) Ty vole, to bude smečka, s těma mě musíte vyfotit )))
Lucie Kratochvílová
A to tam budou čokli v kotcích i v noci?
jen ti, kterých je hodně. Naši malí sladcí krásní pejsci budou s náma ve spacáku A štěkat bude kejtlinina smečka, hlavně v šest hodin ráno.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A proč bys to nezveřejnila?
no protože by jí mohli tahat po úřadech pro pomluvu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:02
- Nahlásit
čus lidi, jenom probíham, něco málo jsem dočetla -
Biluška
nedělej si naděje, sociálka tě hladovejch krků nezbaví u nás je 2x do roka, páč dítko máme přece od státu jen "půjčené", tak musí kontrolovat esli mu dáváme najíst. Naštěstí maj dost slušnosti na to, aby se předem vohlásili, takže může proběhnout alespoň pokus o debordelizaci - třá stihnu posbírat ovcí roztahaný kočičí guvna po kuchyni tagže když nám nechaj to pučený, tobě tvoje vlastní určitě
stran 50 psů na pohofce na anglickém trávníků pod slunečníkem - když vidim naší zahradu, co s ní provede 5 živejch tvorů a jedno šílený pz, tak je můj náhled na věc jasnej. Obzvlášť teď co odtává sníh je to dooost výživný, hovno kam se podíváš, odpadky který bíglová vykrámovala, rozžvejkala a odnosila na zahradu a stihly zasněžit než jsem dorazila domu, dítětem vytahaný předměty - ty méně odolné už ve stavu rozkladu. Králíčí plac netřeba popisovat. Přes léto kytky nepřežijou, kočky se v nich válej, čokly běhaj skrz, o pz nemluvě. Trávník vypálenej močí. Přes zimu po celý kuchyni písek z kočičího záchodu a sem tam rozmázlý hovno, páč ovec je na ně ouchyla a číhá snad kočce za zadkem aby ho moh popadnout a odnést do pelechu - část cestou postrácí.... čék ani nemusí mít 50 psů
U paní Liškový to vůbec neznam, ale umim si představit jak to tam vypadá i přes všechnu snahu. U nás v útulku to taky nejni zrovna voňavý, výběh jedno bahno, ale co se s tim dá asi tak dělat???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:04
- Nahlásit
Alexa
Aha, tak jo, no
Ale stejně by mě zajímalo, jak se dá definovat pomluva, aby to bylo žalovatelný.
Gerda
Já furt nevim, když budu ve stanu, tak se bude moje chrápání v noci rozlejhat, asi pojedu jenom na první den a pak domki
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:05
- Nahlásit
bonc
tagže když nám nechaj to pučený, tobě tvoje vlastní určitě
Sou to šmejdi No co se dá dělat
Obzvlášť teď co odtává sníh je to dooost výživný, hovno kam se podíváš, odpadky který bíglová vykrámovala, rozžvejkala a odnosila na zahradu a stihly zasněžit než jsem dorazila domu, dítětem vytahaný předměty - ty méně odolné už ve stavu rozkladu. Králíčí plac netřeba popisovat. Přes léto kytky nepřežijou, kočky se v nich válej, čokly běhaj skrz, o pz nemluvě. Trávník vypálenej močí. Přes zimu po celý kuchyni písek z kočičího záchodu a sem tam rozmázlý hovno, páč ovec je na ně ouchyla a číhá snad kočce za zadkem aby ho moh popadnout a odnést do pelechu - část cestou postrácí....
Ty bydlíš u mě doma?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:07
- Nahlásit
ZDAREC FŠEM,
nade se tu nějaká dobrá duše, která by mě vycucla od sobotního odpolka důželitosti zdejšího dění?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:08
- Nahlásit
Biluška
koukej
nad tím jsem se bavila už loni, je to prča. :
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já furt nevim, když budu ve stanu, tak se bude moje chrápání v noci rozlejhat, asi pojedu jenom na první den a pak domki
co blbneš? Jestli fakt chrápeš nějak nesnesitelně, postavíš si stan na druhý straně placu, abys neměla stres, a budeš normálně na táboře, ne?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:09
- Nahlásit
Vlčáčková
nakou stranku zpet sem ti mysliim neco psala ale uz ani enviim co
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:11
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
mám k tomu své důvody
Alexa
mi tím taky čistíme studnu, ale celkem dlouho to smrdí a řekla bych, že po pár minutách to asi úplně nevyprchá
není to jako nic hroznýho, ale cítit je Savo ještě docela dlouho z toho výběhu, prostě si nemyslím, že by tohle byl ideální stav, nemluvě o tom, že dlažba není nic moc pro štěňata (a psy) na běhání
Je to prostě takovej druhej extrem oproti tomu prvnímu uvedenýmu, a paradoxně psi z kotců hrozně smrdí, protože nemaj možnost běhat venku. Je jasný, že kotcovej pes bude vždycky víc smrdět než domácí, to je jasný, ale nemusí smrdět i z fotky
Gerda
Ona občas vidí jorka u známých, ale nejsem si jistá, že jí dochází, že je to pes, už jsem tady o tom někde psala. Píská na něj a pak dělá čiči, tak je z toho asi taky trochu rozpolcená
Na miminku s miminky se už pracuje, za chvili je sem hodím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:13
- Nahlásit
Kontakt na Vaška mám. Mám na něj ICQ, který mi nejde nahodit. Ale to neva, kupodivu mám i telefon. Jsem takovej schraňovatel mobilních čísel a občas se to hodí. Tož snáď bude funkční.. Aaaa, tak ICQ už naskočilo. Uvidim, domluvím se s ním a kdyžtak tam v pátek odpo sjedu. Dám vědět.
Jinak jako jak to vypadá u mě, když je na 60m čtverečních šest psů a do toho se opravuje, bourá a staví a není auto na odvoz bordelu, tak to ani nechtějte vědět. A stejně mají psi první poslední.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:14
- Nahlásit
PREJ SE TU PROBÍRALA NĚKDE PŘED 86TI STRÁNKAMA VESTA, MOHLA BYCH SE DOVĚDĚT NĚJAKÉ PŘIBLIŽNÉ NÁVRHY? měla jsem Áčko omluvené od sobotního odpoledne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:15
- Nahlásit
Alexa
Gerda
necííí bejt v mlíkoších ve stanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cííííí bejt f tej maryngotce..jako modrej ,dám si na ní kasyčku )))))
Crysa
plánujem westy,ale to musí vycucnout něgdo jinej,já se orientuju jen potud že chci co nejlevnější!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:16
- Nahlásit
Gerda
Lucie Kratochvílová
esi si můžeme zvolit barvy vestů zcela svobodně, prosila bych připsat do seznamu i Bajša_muš, barvy následující:
Bajša: zelená + oranžová
Bajša_muš: modrá + červená
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:17
- Nahlásit
No já teda doma nemam taky nějak zvlášť sterilně, ale bahno na podlaze taky nemám, hovna na dvorku uklízim každej den, protože Brita je přes den venku, když jsem v práci, takže tam logicky něco přistane, zahrádka je přes den otevřená, ale tam neuklízim, to se na jaře zaorá a tak a má jenom 7 x 7 m, když přijdem z venku zabahněný, tak všechny naskládám do vany a umeju, hned pak sebe, vytřu a tak, ale mít doma větší binec takovej ten, co popisujete, to bych nesnesla, už teď se tam stydim kohokoliv pozvat I když mam vlastně jenom neutřenej prach. A sem docela ráda, že Gerda to tu taky napsala jak to má ona, aspoň se nemusim stydět v tom opačným smyslu Mám ráda heský věci, čistou postel, čistej gauč, čistou podlahu jako z katalogu IKEA!!! A všude směj psi všichni 3 a to sou tam i rodiče, takže 4 lidi a 3 psi v miniaturním baráčku, eště menším než sem dávala ketty ty fotky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:19
- Nahlásit
Baysha
ne, takhle svobodně nemůžete )))) Vybírat se bude z možností šusťáků, co budou v nabídce. Notabene nejdříf se dělá prototyp k ozkoušení.
Crysa
u vest se bude dělat nejdřív prototyp k ozkoušení, abychom si na něm dochytali drobnosti a vychytávky a tak. Šusťáky půjdem vybírat příští týden. Pokud na prototypu nebude pořád šusťák dostatečně odolný psímu drápku, roší se akce šusťákové, zvedne se cenový limit a zjistí se zájem o softšel. A pak se pojede stejně. S prototypem na vyzkoušení.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:20
- Nahlásit
Gerda
tak pardon, zase sem to nepochopila
Tak mi aspoň řekni, že sou to pjekné barvičky...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:21 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
aktualizace:
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:
Baico
Lola1
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
A co si mám představit pod tím zeleným klínem, jako kde bude?
Baysha
co přesně znamená klín?
Gerda: "sem původně myslela jen tu zádovou část, ta bude muset být malinko zesílená, neb na ní bude vejšifka."
Pod klínem se rozumí obdélník napříč přes vrchní zádovou část - na něm bude výšifka.
Úplet:
Úplet je třeba i to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, mařka má úpletem podšitý oblečky. Je to i lehká příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.
1. skupina: Zelená, tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý, jaká barva výšifky?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Baysha_muš
2. skupina: Tmavě modro černá, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Vlčáčková
Davítková
Baico
Crysa
3. skupina: Zeleno černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
- Takže jsme se všechny schodly na zeštíhlujících pruhách na bocích.
- ještě kapucu nebo bes?
S tím, že skupina 1 by byla ochotná se v případě nouze sloučit se skupinou 3?
Požadavek pawLINky: Já ji nechci holou, chci tam obrázek kadibudky, ze které trčí ruka a drží zuřícího psa (nejlépe samozřejmě picbula, to je jasný). Nechci jen ten text. Jakože já ji chci určitě v případku, že to jde bez textu.
Gerdo, prosím tě, napiš, jak si to představuješ, jestli by to šlo a já to pak zkopčím do aktualizace pro pawLINku...
Info pro pawLINku:
Co se vest tejče - pawlinko, je právě malinko problém, že potřebuji mít jisté lidi, a to zejména kvůli té nevratné záloze na materiál. Když řekneš možná, pošleš prachy na nákup matroše, pak se ti už do toho chtít nebude, ale matroš bdue nakoupenej, budeš zbytečně naštvaná, když ti peníze nepošlu zpět.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
připiš si do seznamu prosím Bajša_muš, děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:22
- Nahlásit
Baysha
Tak mi aspoň řekni, že sou to pjekné barvičky...
ano, moc pěkné )) Až budeme mít s lejendičkou vlastní fabriku, budeme vám vyrábět i na přání barvené látky. Ještě ale musíte vyržet, zatím pro mě hledáme milijounáře, co by to zacvakal.
|