| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:52 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kadibudka by mi taky stačila. A kapuca taky rači né.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:54 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Lola1
A do jaký bys chtěla skupiny? Nebo počkáš až Gerda nafotí dostupný barvy?
Už vím, sem tě přehlídla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Sem si tam dala rači 2x, aby jako sis nemyslela, že potřebuješ ještě jednoho čéka a neser nebo si tam napíšu 3x
)))) ááááá sme v menšiněěěěěě )) Ale ono to neva, protože každá z těch skupin bude moct bejt v případě dostupnosti barev možná. Tzn, pokud ty barvy budou k dispozici, bude mít každej to, co by chtěl. Jen ten prototyp se bude šít na mě, takež logicky bude barevnej v mých preferencích
Lola je u nás, v černejch.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:57 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A do jaký bys chtěla skupiny?
už jsem se viděla v tý třetí zelená-černá.
Nestíhám číst a psát, už to vidím.
Jsem nachcípaná, v mezidobí se léčím.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:59 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Gerda
Antispam ochrana mě dost sere měla by bejt 10 vteřin, to je až až
Ale ono to neva, protože každá z těch skupin bude moct bejt v případě dostupnosti barev možná. Tzn, pokud ty barvy budou k dispozici, bude mít každej to, co by chtěl.
To vím, to už je jasný nakonec to bude vyrovnaný sejnak
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:00
- Nahlásit
Gerda
ááááá sme v menšiněěěěěě
neboj, moje velikost to dožene.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:00
- Nahlásit
Lola1
neboj, moje velikost to dožene
to si fandíš!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:08
- Nahlásit
Nepamatujete si někdo náhodou, na kdy chtěl kdo ty vesty? Na nějaký závod, ale jaký? Sem to zapomněla..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:09
- Nahlásit
"Kachny. Kachny. Kachny."
Vesty. Vesty. Vesty.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:10
- Nahlásit
Až tady švadla bude a půjdem jukat na látky, řeknu jí rovnou, jak si to představujem, aby mohla nakreslit obrázek. A s vejšifkou je nutno počítat spíš na obdélník ležatý, 20-25 cm max na šíři a 10-15 na výši max. Jsem za rozměry 20x10. Nemusí to bejt zas velký jako kráva, to, co je na miku, je myslim akorát.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:10
- Nahlásit
bonc
Pani, nechcete vestu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nepamatujete si někdo náhodou, na kdy chtěl kdo ty vesty?
chtěla Bajko na zvv3, co půjde asi na jaře, ale pokud budou chtít jachtaři z jachtažumpy to, co maj nadiktováno, nestihneme naše žumpy a budem rádi, že to bude na květen.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:12
- Nahlásit
Alexa
Já už mám informace od objektivního člověka - který tam pracuje. A to mi stačí.. I přesto tam samozřejmě pojedem.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
chcu. ale je mě ten litr za kapsář trochu moc, musim teď čoklojc koupit spoustu jinejch věcí, tak musej šetřit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:14 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Gerda
Ano prosím, to je akorát
Takže na zádech, ve vrchní části bude obdélník 20 x 10 cm - zelené (modré) barvy, jinak záda budou černé (šedé) barvy?
Zeštíhlující pruhy taktéž zelené (modré)? Nebo opačně - obdélník černý, záda zelený a zeštíhlující pruhy černý (šedý)? Předek vesty tím pádem barevný (zelený, modrý)?
Jak to chcete?
Jachtažumpa je co?????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Takže na zádech, ve vrchní části bude obdélník 20 x 10 cm - zelené (modré) barvy, jinak záda budou černé (šedé) barvy?
Zeštíhlující pruhy taktéž zelené (modré)? Nebo opačně - obdélník černý, záda zelený a zeštíhlující pruhy černý (šedý)? Předek vesty tím pádem barevný (zelený, modrý)?
Jak to chcete?
no počki, ale aby to nebylo moc strakatý, já bych byla pro zelený sedlo a eventuálně ty pruhy a zbytek šedej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no vidíte, to nevim, jak to barevně nakombinovat na jednotlivý díly...
jachtažumpa je něco jako naše psí žumpa )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:24
- Nahlásit
Alexa
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6563.html
V půlce stránky je obrázek vesty s těma zeštíhlujícíma pruhama, tak takhle barevně bych to viděla já, nebo někteří by to chtěli barevně opačně s tim, že tmavá barva by byla ve předu a na zádech a pruhy a obdélník s výšifkou by byl zelený (modrý)?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:28
- Nahlásit
Gerda
hele anebo co kdyby ta vesta byla jednobarevná a byly tam jen lemy takový ty barevný reflexní proužky to je taky docela pěkný
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:29
- Nahlásit
Alexa
To se mi moc nelíbí Ale přizpůsobila bych se většině, jenže většina se včera vyslovila jako že chcou ty pruhy na bokách, toš teď nevím..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:38
- Nahlásit
Alexa
Tan aše bude mnohem krásnější.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 16:54 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
aktualizace:
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:
Baico
Lola1
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
A co si mám představit pod tím zeleným klínem, jako kde bude?
Baysha
co přesně znamená klín?
Gerda: "sem původně myslela jen tu zádovou část, ta bude muset být malinko zesílená, neb na ní bude vejšifka."
Pod klínem se rozumí obdélník napříč přes vrchní zádovou část - na něm bude výšifka.
Jsem za rozměry 20x10. Nemusí to bejt zas velký jako kráva, to, co je na miku, je myslim akorát.
Úplet:
Úplet je třeba i to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, mařka má úpletem podšitý oblečky. Je to i lehká příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.
1. skupina: Zelená, tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý), jaká barva výšifky?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Baysha_muš
Alexa
2. skupina: Tmavě modro černá, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Vlčáčková
Davítková
Baico
Crysa
3. skupina: Zeleno černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
- Takže jsme se všechny schodly na zeštíhlujících pruhách na bocích.
- bude bes kapuce
Požadavek pawLINky: Já ji nechci holou, chci tam obrázek kadibudky, ze které trčí ruka a drží zuřícího psa (nejlépe samozřejmě picbula, to je jasný). Nechci jen ten text. Jakože já ji chci určitě v případku, že to jde bez textu.
Chcete výšifku bez textu? Pouze kadibouda s vystrčenou rukou, držící hustopsa, kerý se snaží zakousnout zástup čekající na úlevu ve výše zmíněné kadiboudě?
Lucka Kratochvílka, Gerda, pawLINka, Alexa, Lola1 - jsou zatím pro obrázek bes textu
Vzhled vesty:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6563.html
Na začátku stránky je obrázek vesty s těma zeštíhlujícíma pruhama, tak takhle barevně bych to viděla já, nebo někteří by to chtěli barevně opačně s tim, že tmavá barva by byla ve předu a na zádech a pruhy a obdélník s výšifkou by byl zelený (modrý)?
Kapsy:
1) jedna velká kapsa na zádech (ve spodní části vesty) na schovávání peška
2) dvě kapsy po stranách v přední části - otvor ne z boku, ale aby se do nich strkala ruka z vrchu - chcete, aby měly obě zip?
3) jedna náprsní kapsa uvnitř na zip - na mobil, klíče, peníze
4) různá vylepšovátka - kroužky atd. - pište si samy, co byste chtěly - případně fotky, jak to vypadá, nikdy jsem nic takovýho neviděla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 16:59
- Nahlásit
Poprosím účastníky vestění, aby si postupně psali požadafky, já si to tu budu postupně sesumírovávat a pročítat, děkuji předem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:07 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Kapsy:
1) jedna velká kapsa na zádech (ve spodní části vesty) na schovávání peška ANO2) dvě kapsy po stranách v přední části - otvor ne z boku, ale aby se do nich strkala ruka z vrchu ANO - chcete, aby měly obě zip? NE ani jedna 3) jedna náprsní kapsa uvnitř na zip - na mobil, klíče, peníze ANO
zadalší) alespoň jednu kapcu z vnějšku nelépe na levém, jak to napsat, ňadří? prostě na koze na motivačku na chůzi, jo náprsní kapca se tomenuje jo a očko někde na pravém boku, asi tady
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:12
- Nahlásit
Gerda
Já ci taky bundu s kadibudkoubestekstu a ci zeleno černou takovou ještě nemám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:15
- Nahlásit
a s obrázkem bych se takyjc přiklonila k tomu beznápisový, bo aby to bylo jak Lenin vječný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Gerda
šiš tak mě nemlaťte to byl jen návrch
Kapsy:
1) jedna velká kapsa na zádech (ve spodní části vesty) na schovávání peška ANO2) dvě kapsy po stranách v přední části - otvor ne z boku, ale aby se do nich strkala ruka z vrchu ANO - chcete, aby měly obě zip? NE ani jedna 3) jedna náprsní kapsa uvnitř na zip - na mobil, klíče, peníze ANO
zadalší) alespoň jednu kapcu z vnějšku nelépe na levém, jak to napsat, ňadří? prostě na koze na motivačku na chůzi, jo náprsní kapca se tomenuje jo a očko někde na pravém boku, asi tady
kapcy na obou kozách a u pravý poutko-očko, zadní bych chtěla taky dvě nebo jednu přes celou prdel
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:23
- Nahlásit
Gerda
Lucie Kratochvílová
dotaz: ty kapsy, kroužky a další prvky budou jednotný, nebo si každý může (v určitých mezích samozřejmě) navymýšlet?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak essi chrápeš tak můžeš spát s mym mušem on taky chrápe, sice néé moc a jen občas ale to neva
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kejtlin: tak můžeš spát s mym mušem
tywoe to ber, sou na něj úžasné reference!
|