Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:03
- Nahlásit

uš ste dorodily?? mám na základce pouštěli na kazetě porod a jsem se zařekla, že essi někdy náhodou zabřeznu tak chci rodit císařem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:06
- Nahlásit

danajasa
Já nejsem žádnej znalec pitích rodokmenů, ale něco takového jsem čekala. Tohle má v rodokmenu půlka starších pitů. I náš Aaron a Delina.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:08
- Nahlásit

já uš ci teplo a dlouho svjetlo, aby mohly bejt želvy venku a já mohla jít s čoklama po návratu z hokny v 19hod jít ještě na 2 hod. ven a tak.
už odvčera mě bolí hlava, zatím jsem si prášek nevzala prášek, bohužel to nepřešlo ani po vypití velkého množství št´ávy, tak si ho asi budu muset vzít

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:12
- Nahlásit

Jinak doma se žádná pohroma s Tomášem nekonala. Se divím teda. Jsem ščastná. Jestli kňučel, to nevím, nemám odvahu se ptát.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:21
- Nahlásit

pawLINka
vždyť bydlíte v domku, nebo nebydlíte? Proč nesmí ani zakňučet? Tomeček posránek?

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:40
- Nahlásit

kejtlin
já teda nechci mít jizvu. nebudu rodit vůbec.nechám to vylíhnout v nějakém akvárku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:47
- Nahlásit

makrel
já teda nechci mít jizv
mi je jedna jizva navíc putna....

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:48
- Nahlásit

kejtlin
já nemám žádnou a dobrovolně nechci, jako když bymusela být, tak jo. Jdu makat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:49
- Nahlásit

makrel
já teda nechci mít jizvu
jizva by mi teda nevadila, vadila by mi ta zodpovědnost a ten doživotní strach o haranta, aby se mu něco někde nestalo, aby on někde něco nevyvedl, aby se povedl, abysme se moc nesrali navzájem...

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

Gerda
no dyť proto asi haranta mít nebudu, to bylo čistě v teoretické rovině, jako které zlo je horší.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:52
- Nahlásit

makrel
nejhorší zlo je, když člověk chce a nemůže. A když se povede, je třeba to děcko strašně moc nemocný a třeba až nevyléčitelně, a to je to největší a nejstrašnější zlo. Čert vem jizvy a vytahaný pupky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:55
- Nahlásit

Gerda
to máš pravdu pani

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 15:58
- Nahlásit

Gerda
nejhorší zlo je, když člověk chce a nemůže
dyk jsou dětí plný útulky a ty nikdo nechce.. pokud lásku dítěti chci dát, tak pokud nemůžu mít vlastní, tak nikdo nebrání si zřídit třá dětskou SOS vesničku a budou mít dětí že se z toho vopíchaj a nebudou vědět komu tu lásku dávat dřív.. ale děti ze "sekáče" se nenosej, že... Těm je lásky škoda?

laguna
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

Crysa
dyk jsou dětí plný útulky a ty nikdo nechce.. pokud lásku dítěti chci dát, tak pokud nemůžu mít vlastní, tak nikdo nebrání si zřídit třá dětskou SOS vesničku
Ono to neni tak jednoduchý jak se ti možná zdá

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

Crysa
ale děti ze "sekáče" se nenosej, že... Těm je lásky škoda?
to neni v žádnym případě, já sem třeba přesvědčená o tom, že až mi jednou začne bejt líto, že haranty nemám, a bude to věk, kdy už to ani nepude, vemu to přes děckej outulek, třá aspoň do pěstouncký péče. notabene už sem měla mámu překecanou na Jiřinu, kterou nám ale nechtěli dát, neboť nemáme fotra, a samotný žencký malý děcko outulkový k vlasntímu dát nechtěli. Jiřinu sem si našla sama, když sem chodila do děckýho domova dělat "tetu" s kámoškama )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:10
- Nahlásit

už je to se mnou asi fakt blbý, uvařila jsem si kafe a vypila ho, jenže jsem zapomněla,že jsem ho vypila a ted´ jsem ho hledala, že bude už vlažný, ach jo

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:17
- Nahlásit

Gerda
já taky říkala, že pokud se mě nezblázněj hormony během pěti let, tak si pak pořídím nějaký už bezplenkový, ale tak, aby si to na mě ještě zvyklo. Teď bylo odpoledne minulej čtvrtek dokonce na čt2 nějakej pořad, že stačí do adopce mít partnera (někdy supluje dobrý kamarád) a ani nemusej bejt ty dva spoju jako voženěný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:24
- Nahlásit

laguna
Ono to neni tak jednoduchý jak se ti možná zdá
určitě to neni jednoduchý, vidim to i na holkách v práci, jedna měla fakt moc vošklivý zážitky s těhotenstvim, který nikdy nevyšlo, musela si přítele vzít, procházeli dlouhý měsíce šílenejma psychotestama, táhlo se to tak dlouho, že mezitim stihli těhotenství, který dopadlo, a až když kluk už jezdil v kočárku seďmo, jim milostivě odklepli, že pro ně mají mimko. Další šla do pěstounský péče, páč je bez manžela, opět dlouhý měsíce psychotestů, kontrol v bytě, kontrol vlastního života, dokládala a obhajovala, až jí přiklepli, že může bejt pěstounek, nebo se snad dokonce v tý době nějak měnilo, že už i samotná ženská může adoptovat, že nemusí jen pěstounit, jenže doteď čeká na výběr děcka, prostě pro ní nemaj...a to už nejsou měsíce, to už je v řádu roků. myslim, že už se na to trošku vysrala krs ty průtahy.

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:26
- Nahlásit

Gerda
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10109546997- tata-jako-mama/206562262900002-otcove-deti-adoptov anych-a-osvojenych/
tady na to jsem čučela a tam že Praha do dvou let, že teď dkonekce už řešej žádosti z loňskýho zíří bo co tam říkali.

a pak jsem se bavila následujícím programem: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1128654162-r odina-a-ja/210572230640036-stale-single/

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:29
- Nahlásit

Crysa
Kouknu na to až večer, nebo ráno, teď máme makání. Jinak doba, o který mluvim, je cca 5-6 let zpět, o současný situaci na trhu s dětma nemám tucha, tetuju mejm kámoškám, který sou zas trošku přemnožený )))

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:39
- Nahlásit

Gerda
tetuju mejm kámoškám
Pani vy děláte aj kérky???Já chci motýlka na lopatku

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:52
- Nahlásit

danajasa
Pani vy děláte aj kérky???Já chci motýlka na lopatku
dobře, motýlek bdue, aji haranta vám k tomu seženu, ten vám ho namaluje temperou nebo anilínkou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:54
- Nahlásit

Crysa
dyk jsou dětí plný útulky a ty nikdo nechce.. pokud lásku dítěti chci dát, tak pokud nemůžu mít vlastní, tak nikdo nebrání si zřídit třá dětskou SOS vesničku a budou mít dětí že se z toho vopíchaj a nebudou vědět komu tu lásku dávat dřív.. ale děti ze "sekáče" se nenosej, že... Těm je lásky škoda?
Mám aupairku, která by byla snad nejlepší máma na světě. Bohužel nezabřezne a nezabřezne . Už byla asi milionkrát na umělým oplodnění, na několika operacích co nějak modelovaly dělohu, nebo co, furt jezdí po špitálech a po léčitelích.... nic . Ona sama by adoptovala cokoliv hned. Jenže její rodina (jak přítel tak rodiče) se postavili striktně proti. Otec jí udělal scénu jak prase o "cigánech co by nám nakonec zapálili barák" a prohlásil, že ji z baráku vyhodí i s cigánětem (bydlí u rodičů. Ve vlastním patře, ale přece jenom v jejich). Nemá odvahu jít proti jejich rozhodnutí . Přímo jí řekli, že kdyby se třebas něco stalo její sestřenici, nebo mě, nebo prostě někomu známému jehož děcka znají a ona by po mě měla moje děti "zdědit" tak nemají nic proti. To jsou prostě děti "z rodiny". Ale cizí děcko ne

Nehledě teda na to, že genetiku prostě nepředěláš. Znám několik adoptovaných děcek ve svém okolí, i já jsem jednou děsně nalítla a starala se o cizí holku. Byli (a jsou) z toho akorát problémy

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:56
- Nahlásit

Gerda
aji haranta vám k tomu seženu
Jako nadstandart necíí mám dědu to je za5harantů a eště kousek,a né že dostanu běláska zelného na lopatičce na písek:ú

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:58
- Nahlásit

danajasa
a né že dostanu běláska zelného na lopatičce na písek
toho jsem teď gůglila a nedostakové zboží. Ale můžete dostat lopatkou přes motýlka a nebo lopatku na motýlka.

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:59
- Nahlásit

Biluška
tak to už je omezování osobní svobody a pak dementní rodina.. známí ty adoptovali jednoho kluka a pak zjistili, že je ze 4 dětí, tak si postupně z republiky stahli i sourozence, byli to děcka co se jim rodiče zabili při nehodě a dneska to jsou dospěláci s vlastníma rodinama a ty by nikdy!! neměnili.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:00
- Nahlásit

danajasa
Crysa
Ale můžete dostat lopatkou přes motýlka a nebo lopatku na motýlka.
nemohla by rovnou dostat lopatou přes palici, ať neotravuje s tou kérkou? ))

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:05
- Nahlásit

neotravuje s tou kérkou
Tak jo no

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:07
- Nahlásit

danajasa
))) geniální )))

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:11
- Nahlásit

Crysa
tak to už je omezování osobní svobody
No, jestli je ten barak jejich rodicu, tak bych spis rekla, at se defce odstehuje do svyho a adoptuje si pak tech decek treba pet

<< 1 ... 6561 . 6562 . 6563 . 6564 . 6565 . 6566 . 6567 . 6568 . 6569 . 6570 . 6571 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání