| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:40
- Nahlásit
A to je jenom doma. Teď si představ jak to vypadá venku. Tam to bahno ani uklízet nejde. Do toho miliony hoven jak slezl sníh... to je teprve pouklízeníčko
Biluška
no a ni mi nemluv ja se nemuzu divat na svou zahradu co to slezlo to je hruuza a ty hovna ..bez komentrare radsi jako a to jich tu mam jen 7 tech psu....... zatim a blaticko se mi uspesne taky rozmaha nooo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:40
- Nahlásit
Biluška
Ale v padesáti psech to prostě nedokážeš.
to ani netvrdím, jen řikám, že bych to nechtěla, nicméně každého věc, to je jisté
Alexa
U nás je problém s tím že lítaj se sousedovic čoklem a tímto šíleně rozdupou a co nerozdupou to rozhrabou
sou to hajzlové.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:42
- Nahlásit
Gerda
sou to hajzlové.
jo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:43
- Nahlásit
Gerda
to ani netvrdím, jen řikám, že bych to nechtěla, nicméně každého věc, to je jisté já taky ne a u 50 psů mám pochybnosti, zda se tomu dá ještě říkat, že to člověk "zvládá".
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:45 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Biluška
padesáti psech to prostě nedokážeš.
no pravda kdyz sem se o hafi v nejmenovanem zarizeni starala a to v te jedne pulce bylo jen cca 35psu travnik teda drzel pokud je to velke celkem to jde na vetsine useku...no tak ikdz sem vse vyzbirala skoro z vybehu a zacla v kotcich a enz dodelala zacs v prvnim bylo hend neco ..opravdu enjde mit to uplne nunu a u vsech.....no nemluvim kdyz prselo to jako zablacee kotce k tomu sjeste neudela se nic kdyby se clovek posral s prominutim a envypada to vabne ...kdyz je leto schu krasne slunce obcas se to i lesklo tou cistotou aky ten den s tim semtam trouskem neb to by clovek jen mel v ruce lopatku a kybl a celi den mohl jen vybirat a zbirat .....v tom poctu
A JE PRAVDA ZE SE NASLI TACI KTERI SI STEZOVALI ZE TAM NEMAM UKLIZENO U PSU ATAK PODOBNE.......ZE SE O NE NESTARAM ..ANO URCITE SEM TAM CELI DEN LEZELA NA POSTELI S KETTY A LAROU A JEN VYKUKOVALA Z OKNA VEN JAK SE PEJSCI MAJI.....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Biluška
To je naprosto v pořádku. To je tvoje volba. Mě nevadí lidi, kteří nechtějí mít milion zvířat v bytě. Vadí mi lidi, kteří kritizují ty co ty zvířata mají za to, že tam mají bordel. Páč zvířata prostě smrdí a prostě bordel dělají. Představa, že někdo udrží padesát psů v čistotě, všechno kolem bude načančané, bílé, budou tam kvést kytičky ( i teď v lednu) a pejskové se budou spořádaně procházet po cestičkách mezi těmi záhonky a k těm kytičkám vonět je dost zcestná. A serou mě lidi, kteří tuhle představu mají
Vidím to podobně pani, ale já bohužel znám jednu velkou chovku, kde to takhle vypadá, nemusím předpokládám psát, že psi se z kotců pro jistotu nedostanou, aby nezničili anglický trávník a tak se venčí 2-3 krát denně, pokaždé na max 5 minut (a to jsem teď fakt hodně přehnala) na louce až za barákem a kotcema, kam není vidět a to jen vys... a hned domů, páč co kdyby začali běhat a rozryli trávu a zabahnili se ...
Výběh pro štěňata byl preventivně vydlážděn, aby se tam lépe udržoval pořádek a štěňata jsou do něj pouštěna tak na 30 minut denně, páč jinak už nelze zabezpečit, že se tam nevyserou a nerozhamtají to. Že pak ti psi neznají vůbec trávu a další je jasný. Ale na první pohled opravdu sterilní prostředí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:48
- Nahlásit
Gerda
mám dotaz: kdy a kde bude tábor? Mohla bych se event. zúčastnit? Stan mám - pro dva, tak bych se tam snat vešla, když ten druhej - Gerry je menší.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:51
- Nahlásit
Eldoguero
no a to je přece pro mláďata to nejlepčí.
Můj pes se naučil chodit na jahody přímo do záhonu, mám tam ty malý lesní. A když tam nereje pes, přijde divočák vod sousedů. a to mám pak i přesazíno...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:53
- Nahlásit
no a to je přece pro mláďata to nejlepčí.
Můj pes se naučil chodit na jahody přímo do záhonu, mám tam ty malý lesní. A když tam nereje pes, přijde divočák vod sousedů. a to mám pak i přesazíno...
Pumpa
to je dobre moji psi uz okoukali sklizen hroznoveho vina a malin a ostruzin a poznaji i ty zrale jahody samo umi sklidit taky tak musim byt rychla jinak mi to ozerou a ja mam houno
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:56
- Nahlásit
ketty
přésně a eště hajzlové nesežerou ani ty nakousaný vod mravenců....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:58
- Nahlásit
Pumpa
přésně a eště hajzlové nesežerou ani ty nakousaný vod mravenců
ojo noo to je pravda joo a ketty umi i otrhavat broskve jako sem musela broskev upravit beb spodni vetve vzdy orvala a a ty nezrale bouzel taky to nakousla a nechala potvora sezere jen ty zrale logicky a ja enz an to prisla si lamala hlavu proc tak padaj
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:00
- Nahlásit
Je to normální stodola, ve které jsou imrvére otevřené vrata. V té stodole je jednak sláma, za druhé pelechy, za třetí "bordel" - staré skříně, stoly a tak podobně. Psi si zalízají kam je libo - do skříní, do slámy, do pelechů. Jsou tam kamna a v zimě tam přitápí. ...to mluvíte o tý Liškový? Přitápět u slámy-to bych měla docela strach...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:01
- Nahlásit
Gerda
Ty budeš nakupovat matroš, a pak až řešit výšifku?
Mi jde jen o to, že bych ji chtěla bez toho textu (jen obrázek, jestli to jde). Pokud je to tak možné, tak ji chci stoprocentně a posílám zálohu. V tom problém není.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:02
- Nahlásit
radkah
jo popis jak to tam vypada od slecny ktera tam vypomaha
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:04
- Nahlásit
Gerda
pani vy zase vyrábíte ňáký stejnokroje? :-D
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:04 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Pumpa
jasně, že to je nejlepčí škoda jen, že ty štěňata jsou pak z trávy a dalších záludností světa tak v pr..., že to kolikrát trvá i pár měsíců než se z toho dostanou
Jinak u nás se o ovoce se psema musím poprat, co nesežerou psi, sežerou hnusný slimáci
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:05
- Nahlásit
Eldoguero
já to myslela spíš ironicky. Sterilní prostředí spíš neprospívá... Holt z extrému do extrému, nic se nesmí přehnat....
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:05
- Nahlásit
ketty
Já už o té paní četla a nepřijde mi to v pořádku...to se pak nikdo nemůže divit, že tam pes po zákroku dostane infekci. Zahovněná zahrada a rozbahněnej výběh je normální...ale velmi mi to připomíná váňův "koncentrák" a ostatní asociální zachránce, který mají o kolečko víc...míň-netvrdím že to nemyslí dobře, alespoň zpočátku nemyslela...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:06
- Nahlásit
ketty
Eldoguero
Děcka, neblbněte, mě je fučik, co kdo doma či na sachradě má, je jasný, že to psové zničej a rozbordelej, jen řikám, že ten počet zvěře raději upravím tak, abych mohla mít i ten eventuální záhonek či sem tam vidět na koberci vzorek )))
Lola1
kdy a kde bude tábor?
bude v mlékojedech, termín si zkoušíme potvrdit, to nám řekne kejtlin, zatím předběžně to vypadá na 1-5/8, postele tam ku spaní jsou, stany by si měli vzít mláďata, důstojní opčané mohou získat postel. Já beru stan proto, že mám moc pěknej, novej, nemám ho kde stavět, páč nikam pod stan nejezdim, neb to nesnášim, takže budu pod stanem proto, abych si ho užila
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:07
- Nahlásit
radkah
hele komunisti to taky mysleli dobře a podívej jak to dopadlo. Nestačí, že to myslí dobře....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:07
- Nahlásit
pawLINka
Ty budeš nakupovat matroš, a pak až řešit výšifku?
u toho prototypu to budu řešit na jednom kuse právě v tomto pořadí Hele já myslim, že tam ten nápis na konec nedáme, stačí butka, asi nechci mít na zádech nápis deviant )))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:09
- Nahlásit
radkah
jojo no taky si myslim ze asi enco ok neni neb s o to stara dost lidi a zajima co sme se dovedela ale ja soudit nemuzu ja jen se to dovedela a je mi psano neb sem se zacla zajimat o ty hafi ten stav ja neresim chci pomoc tem par pejskum co muzu ten stav atd pokud je nutne resit nejak tak at resi lidi co uz to resi ja tam nebyla atd ale sem ochotna se ujmout nakych pejsku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:10
- Nahlásit
Gerda
asi nechci mít na zádech nápis deviant
Právě...
Já si chci závazně vestu objednat až když budu vědět ty věci stran nápisu. Pak se chci přidat ke skupině zelených (jen nevím esli s šedou a nebo černou).
all
Tak se konečně dohodněte, ať se můžu taky přidat na seznam.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:10
- Nahlásit
Pumpa
no právě...vono se to pak vymkne kontrole..no mě ta paní přijde dost...jak bych to řekla..na zbavení svéprávnosti...asi jako pan Váňa...a že ten má eale fanoušků...tak na 3měsíce vždycky, než procitnou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:11
- Nahlásit
Tak se shodneme na výšifce bes nápisu?
Mě je to teda fučík, stačí kadibouda, z kerý trčí ruka držící hustopsa utočícího na zástup )))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:12
- Nahlásit
radkah
nějak se f tom poslední dobou neorientuju. Pan Váňa? znám akorát rajťáka....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:12
- Nahlásit
radkah
Sláma je od kamen dost daleko. Ofšem já teda strach mám. Z toho, že spadne komín. Je to tam takové vachrlaté. Ale když nejsou prachy tak se těžko spravuje.
Já už o té paní četla a nepřijde mi to v pořádku...
Já u té paní byla. Mockrát. Přijde mi to stejně v pořádku jako kterýkoliv jiný útulek, či velkochov. Respektive nepřijde mi v pořádku žádný útulek, tenhle se nijak nevymyká.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:14
- Nahlásit
Gerda
Já a Mášenek požadujeme postel a žádáme zapsat do seznamu postelových táborníků. Jsme starší lidi,na zemi už jsem se naválela dost, včil už spávám v posteli . V krajním případě si přivezeme vlastní postel, ale musíme mít místečko pod střechou
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:14 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Gerda
ojojo gerdi ja te chapu plne ja koberce zrusila lapace prachu atd a neprakticke pokud je pocet vice nez dva psy me teda prijde ......jinak defakto nebyt psu toho ze lara dostala rakovinu teda ji emla ikdzmi jen tvrdili ze zvetsena uzlina a pak bylo pozde neb to emla od krku az buh vi kam .....tak sme jeste v te hnusne garsonce se zamrizovanym oknem 29metru ctcverecnich ..teda ne zeby byla oskliva jako oskliva ta nahodou byla jak z alabastru ve staroruzove barve az fialkove s hnedym drevem tmavim nabytek nadhera ale jinak des bes a asi bychtam hnila dodnes ja ten domecek koupila vlastne psuum
neb mi dal vet mesic dva u lary nanejvis pul roku ....... chtela sem aby si uzila hezky zbytek zivota a en v garsonce uprostred mesta na hnusne palmovce .....dozila si hezky tadyna zahradce takze to bylo myslenopro psy hlavne .....
viz teda sem mohla tu i vycvikovat a rozsirit sluzby sve o to ze muzu vzit na interniprevychovu problemoveho pejska atd .... tak to prospelo dvou vecem
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:15
- Nahlásit
Biluška
ježiši řekne mi někdo co zase plánujete?, nemám tady na to moc času, tak jsem chuděra f izolaci...
|