Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6336 . 6337 . 6338 . 6339 . 6340 . 6341 . 6342 . 6343 . 6344 . 6345 . 6346 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:27
- Nahlásit

čus uš ste něco nějak zdědili něgdo???

eldorádo
hele zkus to pohledat nebo se přímo optat na DG nebo tady co se tejče toho utrácení na slovači..co jsem teda chodila na Psí duši(už nemůžu,nemám na to nervy,sou tam strašný případy) tak situace je skutečně děsná a to i v útulkách,přestala sem v momentě kdy se neustále dokola pořád odchytávalo a vozilo do KS nebo útulků neskutečný množství psů od nepřizpůsobivých občanů ,jako to je prostě nemožný řešit v tom množství,fatk strašný..sou tam taky lidi co se snažej a něco z těch stanic nějak vydrápnou ale celkově je tro kapka v moři..a "péči" v některejch útulkách bych nepřála skutečně nikomu,to je lepší nebejt..
http://www.psiadusa.sk/

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:32
- Nahlásit

davidkova renata
gerda zdědí tu vepřadorku, ne? Negenetickou cestou, samože.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:32
- Nahlásit

Cigi
libuse.kotkova zavináč seznam.cz

Hele, ono taky jde o to jak moc je ta správa objektivní. Nechci tím říct, že dotyčná kecá. Jenom, že každý máme ty hranice stanové jinak a o čem jeden řekne "je tam bordel jak v tanku a otřesné podmínky" to druhý vnímá jako "no tak není to tam jak u babičky v obýváku, ale žádná hrůza".

Lišková je prostě svéráz, ale ty psy má fakt ráda a umí s nima. Není ten květinový typ co se bude dojímat, ona jde a pomůže. Mám vlastní zkušenosti, že když se člověk nedojímá spolu s květinovou záchranářkou tak je označen za necitu a všechno co dělá je rázem úplně strašné. Takže mám strach, aby tohle nebyl stejný případ. Lišková není na slovíčka, ona nebude nikoho litovat a rozplývat se jaké je to ňuňátko rozkošné. Nemá na to čas, musí posbírat hovna na třech dvorech, jestli mi rozumíš.

Stran toho pejska s tou infekcí - nevěřím tomu. Spíš to vidím tak, že Lišková si přála, aby dotyčná návštěva už vypadla tak se s ní odmítla bavit. To ona dělává. Ale nevěřím tomu, že by nechala psa bez ošetření. Ona není blbá a rozumí tomu co dělá. Je svéráz, je sprostá jak dlaždič a je dost omezená ve věcech jako je účetnictví, různé kontroly a tak podobně. Ale psům rozumí.
Leda, že by psychicky nějak hodně zchátrala a začala trpět nějakou stařeckou demencí, nebo tak něčím. To se holt může stát, pak by snad bylo možné, že nechá neošetřeného psa.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:34
- Nahlásit

pawLINka

Tak to ti, čéče, nevim, je to poměrně drahá záležitost, takže Gerda chce jenom závazný objednáfky, na který se bude vybírat záloha. Ale až tu bude, tak se zeptám, kdybys tu náhodou nebyla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:41
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jakože já ji chci určitě v případku, že to jde bez textu. Takže asi tak. Ale to nebude problém zjistit, ni?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:42
- Nahlásit

pawLINka

No jasně, zjistím to a až tu budeš, tak ti to tu dám aktualizované s informací pro tebe

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Děkujííí. Vestička by se mi mocinky líbila, tak snad to půjde.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:53
- Nahlásit

DObré jitro pipiny, krom smutku mám příšerně zblokovanej krk, sousedka nedupala, tak sem spala jako blázen starý, ale asi celou noc na jednom místě, neboť se nemohu hnout, bolí to jak sviňa, už mě z toho bolí i hlava a v krku, na tý bloklý straně. Keníček bude zapit v pátek či v sobotu, díky za účast a hlty a svíce, byl to dobrý pes, kříženec picbuma s labrošem, strážil celý velký statek s koňma a staral se o seno, aby v každém balíčku byla aspoň jedna zahrabaná kostička. Taky zahrabával kostičky a maso pro fenky, který za nim chodily, nebo který si vodil domu na návštěvu.

Co se Anety tejče - kámoška to bude zjišťovat, je velmi vysoká šance, jak jsme se dozvěděli, že skončila u příbuzných pána, chovají pudlíky a měli by to být pejskomilové, tak to vypadá, že Aneta domov má. Nicméně zjistíme to přesně.

Co se vest tejče - pawlinko, je právě malinko problém, že potřebuji mít jisté lidi, a to zejména kvůli té nevratné záloze na materiál. Když řekneš možná, pošleš prachy na nákup matroše, pak se ti už do toho chtít nebude, ale matroš bdue nakoupenej, budeš zbytečně naštvaná, když ti peníze nepošlu zpět.

Co se týče toho klínu, kde má být ten kosočtverec )) Děcka, já se neumim vyjadřovat, jde mi o tu vrchní zádovou část, kolem ramen, nazvala jsem tak ten obdélník, který vede přes lopatky, takovou tu vrchní zádovou část...asi mi eště furt nerozumíte, zkusim najít obrázek. Zeštíhlovací pruhy jsou fajn, myslim, že můžeme zadat kresbu návrhu. DOmluvili jsme tu barevnou kombinaci? Je samozřejmý snad, že budeme zkoušet a komentovat prototypy, to vám snad nemusim řikat, že jo? Aby potom došli ku spokojenosti všechny. Trošku se bojim těch vzdálenejch, aby měli stejnej komfort jako my pražský, který to uvidíme víc a častějc a budeme do toho moct výrazně kecat přímo na místě....Takže tu máme jasnejch 15 lidí, to je celkem slušnej počet. Jo a myslim, že je na čase trošku koncepčně zpracovat ten letní tábor - děcka, nechtěla bych tam tahat moc cizejch lidí, aby se pak nestalo to, co se dycky stává - že si bude nějake prďola stěžovat na špatnou organizaci, bude chtít vrátit peníze za startovný, že se mu nelíbilo totok a tamtok a že měl málo a pak zase že měl moc a že blablabla. Tahala bych tam známý, který chápou, že to je jen přátelský setkání a jakýmsi programem a má to bejt hlavně relax a sranda pěkně prožitej tejden. Co si o tom myslíte? Bude někdo taky ve stanu jako já? Děkuji Lucce Kratochvílce, že vás tady trošku usměrňuje, když toho sami nejste schopný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:54
- Nahlásit

Maky a Trix
gerda zdědí tu vepřadorku, ne? Negenetickou cestou, samože
no tak aspon něco..bych se ale vobešla bes dědění esi mi rozumíš..

Cigi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:56
- Nahlásit

Biluška
Emila jsem poslala, jinak souhlas co píšeš. Souhlasím, že každej pes, kterej nespí na gauči není týranej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:57
- Nahlásit

Jo a mám novej nápad, bude to vyrábět Makytryks, bo je zdravotnice - budou to žumpí psí lékárničky. Ušije nám na ten letní tábor taštičky, vyšije na ně hnědý křížek a do nich dá buď seznam, co tam má bejt, co si máme sehnat. A kdo už lékárničku má, bude to mít na tábor jako kosmetickou taštičku pro sebe.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:57
- Nahlásit

Gerda
uš si tu? to je děs s tim Keníkem..umřel sám nebo byl umřit z důvodů vo kerejch sme mluvily?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:01
- Nahlásit

davidkova renata
umřel sám nebo byl umřit z důvodů vo kerejch sme mluvily?
byl neprobuzen z narkózy, neboť po otevření se vyjevilo, že situace je mnohem horší, než se zdálo podle rentgenu i podle krevních rozborů. Vet chtěl použít jakousi blánu, co kreje ten nádor (vůbec nevim, co řikam, jen to opakuju, makytryks mě opraví), aby s ní ucpal nějakou díru po vyndání toho nádoru, jenže ta blána už byla celá prohnilá a nádor už naprasklej či slezina naprasklá, prej musel mít pes včera děsný bolesti, Ila brečela jak blázen, protože to prostě na tom psu nebylo znát!!! Strašně si vyčítala, že ho v létě nenechala kastrovat, že už by to vet poznal, že tam něco má. Sám vet řikal, že to v jeho případě poznat nemohla, protože se ten pes projevuje tak jako každou zimu, akorát prostě se teď nerozežíral jako vždy, zdál se jí trošku zpomalenější, proto k vetoj zašli, myslela, že to jsou záda, na ty on trošku trpěl. Jenže prt, bylo to mnohem horší. Zděděj Keníkovo štěně odrostlý.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:02
- Nahlásit

Je ta zviditelněná promynentní Adydaska něgde na netu? Chci vidět jak ji neposlouchají psi.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:02
- Nahlásit

Gerda

Prosím tě, ještě info pro pawLINku o obrásku bes textu, šlo by to nebo ne? Chce jen kadiboudu se zástupem (tak jak se na tom finálně dohodnem), ale bez textu, tzn. část výšifky...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:05
- Nahlásit

BrendaBenji
tak jsem to ořvala,je mi ztoho na blití

jinak čau všem,tady zas mrholí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:07
- Nahlásit

Nápat s lékárničkou se mi líbí a chci jí, protože nic takovýho zatím nevedu ani nevim, co v ní má bejt... Ale letního tábora v Mlíkoších se nebudu účastnit, neboť strašně chrápu a to byste nevydržely

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:07
- Nahlásit

čus bus bambus
je tady mlha je u vás mlha????

Gerda
Co se týče toho klínu, kde má být ten kosočtverec )) Děcka, já se neumim vyjadřovat, jde mi o tu vrchní zádovou část, kolem ramen, nazvala jsem tak ten obdélník
myslíš todle????

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:08
- Nahlásit

Gerda
Je mi to moc líto Když se todle stane, tak se člověku honěj hlavou různý myšlenky, co měl udělat jinak.
Zděděj Keníkovo štěně odrostlý.
To je dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:11
- Nahlásit

Gerda
Strašně si vyčítala, že ho v létě nenechala kastrovat, že už by to vet poznal, že tam něco má.
no to je kravina,dyk by mu akorát ufik kule zvenčí a dovnitř by stejně nešel..achjo,je to humáč
Alexa
je tady mlha je u vás mlha
je a mrdolí navíc

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:11
- Nahlásit

Alexa

Jo, takhle jsem si to taky představovala až když mi došlo, že to nebude výše zmíněný trojúhelník a ten nápis je taky dobrej ))))

Na Praze 10 mlhu nevidim.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:12
- Nahlásit

Zdar lidi, tak co novýho?
davidkova renata
Já už to psala vedle na samostatným tématu, je to těžký, když těch psů od jistých občanů je obrovský množství a stále přibívají nový a nový. Navíc jsou to vořeši neurčitý rasy a kdo si je vezme Těžko to řešit, je to začarovanej kruh a bohužel to není problém jen Slovenska, ale i některých našich lokalit. Naneštěstí na Slovensku se to řeší tímhle hodně radikálním způsobem asi teda.
Na odkaz kouknu, díky, ale taky nezajišťuju, že na to budu mít nějak zvlášť nerv

Maky a Trix
gerda zdědí tu vepřadorku, ne? Negenetickou cestou, samože
No jistě a jak jinak, nebo se s ní snad narodila už

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
..achjo,je to humáč
Rok nám nezačal vůbec vesele.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:14
- Nahlásit

pawLINka

Adydaska bude tu URL ale ještě to tu není))

brezen2008

jojo je to hnus, hlavně ten začátek.....

Gerda

pani upřímnou soustrast krs Keníčka((

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:15
- Nahlásit

Eldoguero
vo vedle psala i wami celkem jednoznačně..je to tak prostě.Zrovna na psí duši je ted založený téma o tý reportáži..jako nemá smysl se hrabat v těch případexch,je to skutečně strašný,zkus si třá vyhledat téma KS a číhnout jen tam piokud chceš,ale nic veselýho to stejně není a řešení už vůbec neni

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:19
- Nahlásit

Eldoguero
jasné je, že Gerda se narodila s genetickou dispozicí míti psa a teď jí negentickou cestou vyplnila.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:19
- Nahlásit

Alexa
je tady mlha je u vás mlha????

Na Kolínsku je též mlha a to taková, že by se dala krájet. Kam se na ní hrabe ta Rákosníčkova:-D

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:20 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
opravdu musí být lékárničky s hnědým křížkem? )) Nestačil by malej znak kadibudky někde?

alexa
tadyk je taková mlha, že jsem neviděla policisty, kteří kráčeli proti mě. Pak jsem je sice viděla, ale zase jsem neviděla psa. dííkybohu se tvářili, že mě vůbec neviděli, jak ho připínám na vodítko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ale letního tábora v Mlíkoších se nebudu účastnit, neboť strašně chrápu a to byste nevydržely
BUDEŠ SE ÚČASTNIT v každém případě a to je bez debat.

Alexa
myslíš todle????
jo ))))

A děcka, teď sem mluvila se švadlou, postup bude následující - má teď hodně moc práce, šije oblečky pro jachtařskou žumpu, ale připraví nám prototyp vesty, na něj si uděláme i prototyp vejšifky, budeme ho do května zkoušet, dolaďovat vychytáfky a drobnosti, pevnost materiálu, pokud vše klapne, našije se všech 15 ks. Barvy jsou ku výběru a každý může mít barvu jinou. Podšito můžeme mít i úpletem, což je na léto vhodnější možná víc než flís. Takže zhruba příští týden se půjdem koukat na šusťáky, ušijeme jednu vestu, tu pak budeme společně dolaďovat, a jelikož máme času hafo, můžem ji poštou na okouknutí a zkoušení a tak poslat i mimopražskejm, aby se mohli vyjádřiti taktéž konkrétně. Bude to putovní vzorek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:22
- Nahlásit

Maky a Trix
Nestačil by malej znak kadibudky někde?
stačil, samozřejmě. Jak ho tam ale dostanem? Můžem ho zatavit do lamina a hustolepidlem ho umístit.

<< 1 ... 6336 . 6337 . 6338 . 6339 . 6340 . 6341 . 6342 . 6343 . 6344 . 6345 . 6346 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání