| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:50
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Kdo chce na vestě zeštíhlující pruhy na bocích?
připojuju se k ségře!!! pruhy musej bejt fšude!!!!!!!!!!!!!! opakuju skutečně fšude!!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:52
- Nahlásit
Ano, také chcu pruhy, zepředu aji zezadu, žádný klín, opakuji, žádný klín, alébrž boční pruhy aji zezadu!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:52 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Baysha
Už si někdy viděla hrášek v lese?
hrášek né, ale angrešt jo
ste blbí, teď jsem se málem udusila vlastníma plícema!!!!!
a na zkoušky se pomažeš bahnem a je to, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:54
- Nahlásit
Baysha
alébrž boční pruhy aji zezadu!
to de??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
Lola1
OK, dámy, vemte si vězeňskej mundůr Já si po týdle akci vemu svjerací kazajku asik
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
2501, 2310, černej flís a černou výšifku,
Ano, až na tu výšivku. Tu teda jedině pro tuto kombinaci zelenou.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
myslím to tak, jak je to na mikuldové mikyně - prostě z podpaží dolů vedou pruhy kontrastní barvy, když tu mikinu položíš naplacato na stůl, tak jsou ty pruhy vidět zepředu i zezadu... líp to popsat neumím, zkusím najít obrázek
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
alébrž boční pruhy aji zezadu!
to de??
De! Je to stejný jako čelní náraz z boku
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:57
- Nahlásit
Vám popíšu co se mi na dnešek zdálo-začalo to nevinně..jezdila jsem na václaváku na koni do práce a výtahem do 5týho patra...pak si ho půjčila matka a už jsem ho neviděla..pak jsem bydlela v nějaký vile s bazenem a nad zahradou letěl vrtulník pod kterým byl přivázanej kladrubák...mezi kopytama držel ledního medvěda a hodil ho ke mě do bazénu. Běžla jsem domů a v pokoji byla kobra, která mě chtěla kousnout, tak jsem jí škrtila dokud neomdlela...pak jsem se bála usnout.Matka mě obvinila z užívání omamných látek, já neměla nic...ani decku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Je to stejný jako čelní náraz z boku
jo taghlenc..uš mám jasno ))) bajša nemusí hledat.-))))
du se svalyt jelyta,sem moooc zvjedavá co do rána vymyslíte,vy vymaštěný hlavy.-))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Baysha
Asi vim, jak to myslíš, bohuže, sem nevyděla mykyny pro hubený, ta moje pro hrochy žádný zeštíhlující pruhy neměla!!!
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
radkah
a von je ten vrtulník udržel?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
ČERVENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nebo růžová by taky mohla být
Baysha
TAk v té hráškově zelené budeš fakt úplně lesní :smajlíkťukajícísinačelo: . Si udělej maskáčovou ne? Gdyš chceš být lesní
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:59
- Nahlásit
Kruci, tady není nic k sežrání! Nakonec dopadnu jak ti polárníci, když neměli co jíst... Jsem zapomněla, že dneska nemám oběd a tak už jsem sežrala polívku, 3/4 rohlíku, 2 mrňavý kousky makovce a 4 vajíčka. Dále 2 jabka. A jinak nic, prostě nic. Nic dalšího tu není!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:00
- Nahlásit
radkah
já neměla nic
tak to je absták,to je jasný!
hele můžeš si pokecat na úrovni s ympaktem,ta má taky žúžový sny )))))¨
dogouš z jimlína je už doma sem koukala..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:00
- Nahlásit
Biluška
bude lesní. jako angrešt v lese, ne? to nechápeš???
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:01
- Nahlásit
makrel
no já myslím, že koně udrží v klidu...ten lední medvěd mě taky zaskočil...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:02
- Nahlásit
Biluška Jo, nám myslivci říkali, že na zkoušky něco tmavýho - zelenýho, modrýho, černýho - prostě tmavýho. Co bude dělat v lese v reflexní hráškajdě, to teda nevím. Asi chce vyhnat zajíce odleskem od vestičky, kdyby náhodou její pesani neměli ten správný nos.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:02
- Nahlásit
Gerda
Baysha
z podpaží dolů vedou pruhy kontrastní barvy, když tu mikinu položíš naplacato na stůl, tak jsou ty pruhy vidět zepředu i zezadu
jo, to by šlo. Když vesta leží naplacato na stole, potřebuji šířku 72cm, měřila jsem starou. Dík.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:03
- Nahlásit
Bayshooo
Eště krs ty tvý chlupy, vesta bude z venku šusťáková, na tom se chlupy nedržej, stačí sfouknout Takže se nenech omezovat v barvách, si klidně tu černou vem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:04
- Nahlásit
teda decka ja jsem z vas totalne zblbla teda,chcu vestu,zeleno sedou,vysivku takovou aby tam sla pekne videt,jinak ty pruhy ty zstihlujici chci taky,pokud nebude se moct udelat zelenoseda,pripojim se k variante zelenocerne.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
ahoooooooooooj sem se neska malem stratila na prochazce s klukama teda nee startila ale rekla sem si ze to vemu po druhe starne mostu za potokem no ted je to spis reka a on nebyl nikde prechod a zpet uz to bylo daleko .................
jooo a nedavej jim za pamlsky takovi dobry veciiii sem jim to chtela sezrat jak to vonelo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
mě je to jedno, ale chci tmavý barvy!!!!!!!!!! mohla by gerda vysvětlit ten klín?????? páč vsazenej klín do zadní části vesty by se mi asik nelíbil
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:07
- Nahlásit
aktualizace:
A co si mám představit pod tím zeleným klínem, jako kde bude?
Baysha
co přesně znamená klín?
Gerda: "sem původně myslela jen tu zádovou část, ta bude muset být malinko zesílená, neb na ní bude vejšifka."
1. skupina: Zeleno (2501) šedá (2801), černý flís (lépe také antracitový (2801) Jaká výšifka?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Kdo chce jakou barvu, ať napíše číslo barvy z tej stránky, co dávala Gerda http://www.samolepy.com/vzornik/jac.pdf
2. skupina: Modro černá, bílá výšifka, jaký flís? (napište si číslo barvy, na které se shodnete):
Vlčáčková
Davítková
Baico
3. skupina: Zeleno (2501) černá, černá výšifka, černý flís:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
Kdo chce na vestě zeštíhlující pruhy na bocích? Klín na zádech pro výšifku? Pruhy na bocích a klín bude v jedné barvě (zelená, modrá), všechno ostatní buď v černé (šedé)? Bez kapuce, aby nezakrejvala výšifku? -
- Takže jsme se všechny schodly na klínu na zádech, kerej ještě objasní Gerda až se dogestí, dál - zeštíhlující pruhy na bocích také všechny.
- ještě kapucu nebo bes?
S tím, že skupina 1 by byla ochotná se v případě nouze sloučit se skupinou 3?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
dybych se neměla nechat omezovat v barvách, tak chcu zeleno-cihlovou nemám ráda černou, smířím se s ní akorát esli ju většina odhlasuje, ale do té doby budu hrdě hájit aspoň antracit, páč nic veselejšího tu asik neprojde...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:09
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováhele co bila vysivka,kdyz bude cerna bude to hodne tmavy si myslim.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:10 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Alexa
Taky by to moch bejt obdélník ve vrchní části nad kapsou na peška - na zádech... - pokud to teda bude nutné krs technologii výšifky.. zatím netuchám.
Baysha
Sou to tu samý temný báby, co? Ale zeleno cihlová je brutus i na mě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:11
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a nebo třeba kosočtverec
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:11
- Nahlásit
zelenáři!
třeba něco takového?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Klín si představuju jako trojúhelník nahoře tou širší stranou, zužující se směrem k prdeli, což bude asi taky zeštíhlovat S tím, že nahoře v širší části výše zmíněného trojúhelníku bude ta výšifka v barvje výše zmíněné t
no tak to bude přesně vypadat jako že ti ta vesta byla malá tak sis jí nastavila!!! To teda rozhodně nechci
|