Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6336 . 6337 . 6338 . 6339 . 6340 . 6341 . 6342 . 6343 . 6344 . 6345 . 6346 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:23
- Nahlásit

Gerda
napadlo mě, že na fleru existujou lidi, co vyráběj dřevený razítka. tak třeba nechat udělat malý razítko, který by se pak dalo používat i na jiný věci, a barvou na textil ho tam vyrazit.

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:25
- Nahlásit

Vlčáčková
jinak na fb kde sem si je vyhlidla me upozornila hanka šerákováže tu se bavim o tom stebou pises na meil mije a ze ja sem tam na fb bavim primo ze slecnou tak sem zvedava jak to dopadne a dohodne se sem napsala ze teda psiky chci ..cekam dojdeli enco z miji za odpoved a co ta dotycna povi ale hezke jak hned na fb ani envim kdo to je hned ty se na psu bavis s vlcackovou
impact
faakt teda takze to vypada zeby se ke me ta drobotina lissci mohla dostat zuzanarosakova
Hele, jsi mi psala, ze ti vonely ty pamlsky, co jsem dala psum to byla tvrda stará babofka s hrozinkama od Gerdičky
jooo tyy jo ale vonelo to a nebylo to tak tvrdy fakt sem to amlem sezrala no tehotna to bude asi tim a gerdatobe poklona priste posli neco po zuzce i me at neslintam nad psima pamlskama
Cigi
joo myslim to vazne ted mluvi s holcinou ze srbcu a resim jak sme napsala ze chci tri bez tech nohou se zanetem a jeste lisku stene mozna dve premyslim pry sou tam 4zebych teda jedno jako do domaci pece jeste mi rikali o slepem na dozitii ale ti uz by domek praskl .....jako myslim to vazne kdyztak dam vedet kdyz to dopadne jo od synkovi znam kettynkanu no tak bych ji mohla napsat a jeste impakta psala o voziku

no a tady enco z FB uryvek
Věra Čechová Markétko fenka je v Srbcích u paní Liškové....musí odtud pryč stejně jako ten psík po kastraci, co chytil do rány zánět..
Před 11 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · .Lucie Larýsek Pitbul Marketa no me by beznohej pejsek nevadil uz tu ma dedka co sotva chodi cubu se zlomenim hrudnikem na krivo bez nohou bych zvladla taky cubis jen nevim jak daleko sou srbce bych mozna vzala i lisku teda dle toho kolik chtej za pejska.........
Před 11 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · 1 osobaNahrávání....Věra Čechová Srbce u Kroměříže..jukni na mapu na netu...
Před 11 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · .Lucie Larýsek Pitbul diky juknu .............VĚRA ...PSIKA MYSLIS TOHO REZATEHO LISKU??? TO KDYZTAK MUUZU NA LISKY MAM SLABOST TAK RIKAM REZATYM MALYM PEJSKUM hezke prijmeni ma pani
Před 11 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Věra Čechová Myslím pejska, kterého mám na zdi níže..To štěně po kastraci !!!! Ten je také v Srbcích a nedostává se mu péče a léčby, ikdyž má zánět po kastraci..ten tam vytuhne jestli se nezačne léčit !!!!
Před 11 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · .Lucie Larýsek Pitbul jezisi a je malii??? jestli jooo tak bych mohla velkyho emuzu niiic jen by zalezelo jak bych se domluvila s jednou slecnou na odvoze kdy ma cas mela sem v planu si jet pro slepeho psa do havirova ten je 350km odeme todle jen 300 teda od prahy tak bych zajela sem slepy nejni k mani zatiim..
Před 11 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Hanka Šeráková Vlčáčková psala na Miju, že by ti Ketty psy přivezla
Před 10 hodinami · Už se mi to nelíbíTo se mi líbí · 1 osobaNahrávání... · .Hanka Šeráková To je teda dobrý, ty se bavíš Lucie s Vlčáčkovou na cz-pes o těchto psíkách a o Mije a přitom Věrka Čechová, která tu inzeráty zadávala je přímo z MIja stránek, to jen pro tvou informaci, pokud to nevíš...
Před 10 hodinami · Už se mi to nelíbíTo se mi líbí · 1 osobaNahrávání... · .Veronika Janíčková Holky, tak jak? Pokud je zájem o nějakého psa, tak si mě dejte do přátel a pište o info z první ruky, mám tam albumy z návštěv Srbců, je to u Kroměříže!!! Pejsek po kastraci tam je na fotce, je to odrostlé štěně myslíma je po kastraci, je pod fotkou i ten popis a navíc, jsou tam i ty štěnata, lištičky jak říkáte, asi tři, čtyři nevím a pozor, paní se jmenuje opravdu Jana Lišková!!! Pejsci jsou ve smutných podmínkách....
Před 3 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · .Veronika Janíčková Ta fenka bez nožek je děsně milá, potřebuje individuální péči, jako ne každou minutu, ale ne ve stylu, že je mezi dalšíma 20 psama a na zemi a ne v čistotě zrovna, je lehoučká a moc hodná, oddaná, pak je tam starý jezevčík na dožití, co je slepý na oko, ten je totál blahem pryč, když si k vám lehne a vy ho hladíte, nic víc nepotřebuje..zaslouží dožití!!!!!taky bych mu to přála!!! pak spousta koček...viz profil, moje fotky, albumy Srbce
Před 3 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · .Veronika Janíčková pak jsou tam dva velké dvory plné psů, co jsou venku bez boud, teda je tam asi jedna, dvě, jinak asi jdou do stodoly, myslím...ale je to pohroma,,,silný zážitek... ((
Před 3 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · .Lucie Larýsek Pitbul HANKA DIIKY

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:25
- Nahlásit

Maky a Trix
jasné je, že Gerda se narodila s genetickou dispozicí míti psa a teď jí negentickou cestou vyplnila.
twe nějakej přenos z astrálu asik...sem se narodila s genetyckým přínim mít šíííleně prachů!!! schválně...
Eldoguero
hele du si číst tu mantru jaxem si tudle stáhla vod tebe)))) ale nevim jak dlouho vydržim..

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:26
- Nahlásit

Maky a Trix
s hnědým křížkem?
hele ale na lékarničkce by měl bejt červenej kříž ni??? a logo žumpy samo aby bylo vidět že je to žumpí lékárnička
Gerda
Jak ho tam ale dostanem? Můžem ho zatavit do lamina a hustolepidlem ho umístit.
no kdyby mi Maky doručila třá v dubnu na závot nebo když pojede kolem práglu nastříhaný kusy hadru s vyznačením kde to má být, tak bych ho tam nechala udělat - kříž i znak

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:26
- Nahlásit

davidkova renata
budu miiit liskuu steneeee doufaaam a sou 4 ale teda to nemuzu takovou smecku jeste by me to sezraalo

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:28
- Nahlásit

Maky a Trix
napadlo mě, že na fleru existujou lidi, co vyráběj dřevený razítka. tak třeba nechat udělat malý razítko, který by se pak dalo používat i na jiný věci, a barvou na textil ho tam vyrazit.
JOJOJOJOJOJOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:29
- Nahlásit

Gerda
jsem geniální. tak se pak dohodnem te jdu studovat, zejtra mám zkoušku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:30
- Nahlásit

ketty
pani, ode mě byly jen ty hrozinky, impríting si mění adidaska sama, už peče, je to bláááááázen )))

davidkova renata
sem se narodila s genetyckým přínim mít šíííleně prachů!!! schválně...
s tim sem se narodila taky a kde nic, tu nic.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:32
- Nahlásit

ketty
budu miiit liskuu steneeee
magorééééé ))) já ji viděla na fejsu))))
Maky a Trix
jsem geniální
nepochybně!!!proto si tady!
musí bejt dřevjený? a proč? normál razítka vyráběj kdekolif ,mě stálo cca 200kč,do tejdne,záleží na počtu písmen
Gerda
a kde nic, tu nic
uvidíme

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:34
- Nahlásit

Maky a Trix
jasné je, že Gerda se narodila s genetickou dispozicí míti psa a teď jí negentickou cestou vyplnila.
No, tak to většina z nás aspoň myslím
davidkova renata
Já to vedle četla, no furt nějak nevím co si o tom mám myslet ale určitě nic dobrýho.
hele du si číst tu mantru jaxem si tudle stáhla vod tebe)))) ale nevim jak dlouho vydržim..
Pani bacha, já zvládám, tak pět stránek denně, abych nevyhodila comp z vokna Vždycky to tak celkem slušně začne (až na ten úvod, ten je hroznej celej) a pak se tam začnou ojevovat takový bludy, no však sama uvidíš

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:34
- Nahlásit

davidkova renata
může bejt jakýkoliv, ale líbila se mi ta myšlenka, že i to razítko bude hand-made. Navíc na fleru se pohybujou ceny razítek od 50kč... ale proč ne... jn to nebude originál

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:35
- Nahlásit

Maky a Trix
jsem geniální.
seš absolutně geniální! To bdue krásný, barvou na textil to bude bomba! To si můžem natiskávat i na další tryka

ketty
další liška??? ty vado, ty si magor šííííílenej Kdy se to zastaví?

davidkova renata
musí bejt dřevjený? a proč?
dřevěný sou krásný a bude se s tim dobře razit na textil.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

ketty
no myslím, že podle toho co si sem zkopčila z fejsu, by to chtělo aby se někdo objektivní tam podíval protože, že psi bydlí venku a mají přístup do stodoly??? kde můžou mít ležení mě třá problém nedělá, ale samo nevím v jakejch tam jsou opravdu podmínkách. Může to být jak píše Biluška:
Jenom, že každý máme ty hranice stanové jinak a o čem jeden řekne "je tam bordel jak v tanku a otřesné podmínky" to druhý vnímá jako "no tak není to tam jak u babičky v obýváku, ale žádná hrůza".
Maky a Trix
Gerda
JOJOJOJOJOJOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

to je přesně vono

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:37
- Nahlásit

Eldoguero
No, tak to většina z nás aspoň myslím
vy ne, vy ste se narodila s dispozicí k puntikatejm kulkám ))) Navalte fotky malodogátek, jak jsou krásná, když již koukají.. Vemte jedno stěnce po druhym a vyfoťte mu obličej, jo? A taky kanárka vytoťte. Jak papá Vikinku. Jak jí papá hodně.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:40
- Nahlásit

Gerda
Navalte fotky malodogáte
fčera tu byly
Maky a Trix
davidkova renata
hele ale na ručně vyrobeným razítku by mohla bejt kadibudka a text, to ti na písmenkovým trodatu neudělaj

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:41
- Nahlásit

Alexa
na velikosti, obrázku a detailech razítka se dohodneme po zkouškovým, stejně jako na formátu a obsahu lékárniček.
ale taky si říkám, že by tam klidně mohl bejt textík.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:41
- Nahlásit

Alexa
fčera tu byly
ale jen dvě

na ručně vyrobeným razítku by mohla bejt kadibudka a text
jo! Klidně i jenom kadibutka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:42
- Nahlásit

Tak jsem zjistila, že ty bílý krysičky, fakt nejsou hluchý
Spadla mi kousek vedle ohrádky briketa a ta smečka malodog mě málem sežrala, jsou to bestie krvelačný, jsem je chtěla uklidnit, že jsem je jako vyrušila ze spánku a oni se na mě vrhly asi je začnu mlátit zavčas ať si na to zvykaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:42
- Nahlásit

ketty
Co se týče té fenky s ochrnutýma nohama. Vyřiď jim ať přestanou bláznit, Lišková ji v žádném případě NEVYDÁ. Je to její, osobní, soukromá, nebo jak to chceš nazvat. Jestli zjistí, že ji někdo takhle inzeruje tak někdo dostane sekerou do hlavy

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:44
- Nahlásit

Alexa
že psi bydlí venku a mají přístup do stodoly??? kde můžou mít ležení mě třá problém nedělá, ale samo nevím v jakejch tam jsou opravdu podmínkách
Je to normální stodola, ve které jsou imrvére otevřené vrata. V té stodole je jednak sláma, za druhé pelechy, za třetí "bordel" - staré skříně, stoly a tak podobně. Psi si zalízají kam je libo - do skříní, do slámy, do pelechů. Jsou tam kamna a v zimě tam přitápí. Podle mě ideální řešení. Nechápu komu to vadí. Je fakt, že to tam smrdí (psama) a nevypadá to esteticky. Jenže když chce někdo mít v psím útulku záhony růží a záclonky na boudičkách tak je to holt těžký.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:44
- Nahlásit

Gerda

Zjistíš nějak z jakých barev bude na výběr? Šlo by to nafotit nebo napsat čísla barev podle tej stránky, co jsi sem dávala, abych si tu barvu dokázala představit?

Jak vypadá úplet, to nevim, co je...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:46
- Nahlásit

Gerda
to je fakt pani, holt vim co je dobrý
fotit nový fotky budeme dneska večer, páč v jedný osobě se to už fakt nedá
Kanárek tu nedávno byl taky, ale kouknu a kdyžtak sem něco hodím speciálně pro vás pani jo

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:49
- Nahlásit

kuvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co to dela se mi to vymazalooooooooooooooooooooo grrrrrrrrrrrrrr....pani, ode mě byly jen ty hrozinky, impríting si mění adidaska sama, už peče, je to bláááááázen
ahaaaaaaaaaaaaaa ale i taak nam nam to voonelo
ketty
další liška??? ty vado, ty si magor šííííílenej Kdy se to zastaví

nikdyy to se bude uz jen vic a vic lisek uz aby odklepli zbirku na ten statek jasne je videt ze ho potrebuju nemam kakmdat lisky a ze 4si muzu vzit jen jednu
davidkova renata
sou skvelii viid ??? a 4 ja chci vsechny nemuuzuuu
Alexa
je to tam des tak uz jen mluvi za vse ze pes po kastraci dostal zanet nikdo to neresi ..a ta fena bez noh se pry taky plazi v humusu .... NO A TED MOMENT DU SI VYBRAT TU LISKU

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Zjistíš nějak z jakých barev bude na výběr?
Samozřejmě, budu mít s sebou foťák i ten výběr nafotim, čísla barev nebudou odpovídat těm látkám, je to jiná barevná škála a každej monitor je jinak kalibrovanej, takže ty i já vidíme barvu pod konkrétním číslem úplně jinak. Úplet je třeba i to, z čeho se dělají tepláky. Má různé tloušťky a barvy, mařka má úpletem podšitý oblečky. Je to i lehká příjemná látka, ideální pro jarněpodzimní vestičky, flís bude teplejší, ale taky je moc heskej.

Jo a děcka, jedna zásadní věc - až budeme testovat ten prototyp - pokud nebude šusťák odolný proti drápku tak, jak potřebujeme, nebudou se šusťákové vesty dělat, uděláme nový nábor a budou se dělat softšelky za vyšší cenu, ale nebdue mít smysl dělat vestičku za litr, která bude velmi snadno proškrábnutelná čoklím drápkem, souhlasíte?

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:53
- Nahlásit

Biluška
to jaa enviim jak to maj ..a co jak udelaj treba ji vydaa a kdyz bude sekat hlavy tak mou snad neee no uvidim vedi co chci ktere chci kdyztak si vyberu jine ......liskuuu urciteee

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:54
- Nahlásit

ketty
je to tam des tak uz jen mluvi za vse ze pes po kastraci dostal zanet nikdo to neresi ..a ta fena bez noh se pry taky plazi v humusu ....
tys to tam viděla??? když se přijdeš podívat k nám na zahradu tak se taky zhrozíš. Zvlášť dneska kdy kráva Alexa rozkousala molitanovou matraci a všusde se válej kousky molitanu. Hele nechci se nikoho zastávat, ale ..... podstatný je tohle: se pry taky...
Gerda
která bude velmi snadno proškrábnutelná čoklím drápkem, souhlasíte?
no a nebylo by tedy dobrý rovnou koupit odolnější šusták?????

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:55
- Nahlásit

Gerda
ale nebdue mít smysl dělat vestičku za litr, která bude velmi snadno proškrábnutelná čoklím drápkem, souhlasíte?
Já souhlasím.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:56
- Nahlásit

Gerda

Na barvy si počkáme, až to nafotíš a hodíš do plénu

Úlet beru!

Jestli bude na výběr z hodně baref, který se mi budou líbit, tak si vemu asi vesty 3.

Pokud nebude šusťák vyhovujíci, tak SOUHLASÍM se softšelkou.

Hoď sem prozatímní seznam osob, kerý se přihlásili k šusťáku. Dík

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:57
- Nahlásit

Alexa
kráva Alexa rozkousala molitanovou matraci
To máte takový hlad, pani? Mám vám něco poslat?

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:58
- Nahlásit

pawLINka
To máte takový hlad, pani? Mám vám něco poslat?

<< 1 ... 6336 . 6337 . 6338 . 6339 . 6340 . 6341 . 6342 . 6343 . 6344 . 6345 . 6346 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání