| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:24
- Nahlásit
ketty
Heleď, já mám teď uzávěrky. Zařiď si to a já Ti je posunu, jo? Už vím (asi), kde si půjčit klec.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:28
- Nahlásit
Vlčáčková
coco mi kam posunes??? jako myslis prevoz pejsku??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:32
- Nahlásit
ketty jo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:34
- Nahlásit
Vlčáčková
tak ja tam zavolam vyzjistim a dam vedet
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:36
- Nahlásit
kettyketty
Hele, zabrzdi. Píšu na Miju, co jak mají rozjednané. Bába je bláznivá a ta, která to zveřejnila, je někdo úplně jiný. Ale já to nesleduju, protože účtuju. Dám Ti vědět.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:38
- Nahlásit
Vlčáčková
aha tak inzerujou pejsky me se libi mala liska z krabice co ej u bez nohe beznohaa a liska velka se zanetem .... ja se optam jeste te slecny co hazi na en inzos
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:40
- Nahlásit
ketty
Dala sem na Miju Tvůj mail ať se Ti někdo ozve. Té slečně se asi ozvat můžeš. Nevím, já to fakt teď neřeším, protože mám hlavu jinde a mohla bych něco pokazit, páč nic složitějšího nestačím sledovat.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:47
- Nahlásit
Vlčáčková
jasne vpoho vyzjistim atd a uvidi se ...budu tedy cekat na meil diky slecne sem taky psala ...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:50
- Nahlásit
ketty
Dej mi pak vědět, jestli se Ti ozvali zMije. A jak to dopadlo.
Napadlo mě, jestli by mi impact nemohla ty vořechy dovést domů, páč ve středu jedu z Brna do Vyškova a pak do Jindřichova Hradce a odtud zase zpět, páč ve čtvrtek do práce...
Teď jsem byla za Prahou, takže furt jezdím jak magor.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:51
- Nahlásit
Vlčáčková
aha tak to joo ..no to se najezdis mazec ..no leda se impakt zeptaat
uvidime dam vedet jestli nekdo pisnul
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 23:59
- Nahlásit
ketty Dej.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 00:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Zjisti a napiš.. Srbce mám tu asi deset km.. Mám na ICQ klučinu, co tam jezdíval, tak ho zkusím chytit. Ono to u paní Liškový nikdy nebylo slavný, ale nebyl to extrém.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 00:15
- Nahlásit
impact
Psaní je spíš na ketty a ostatních, protože já finišuju s uzávěrkama u 30 firem, takže ... teď ještě účtuju a sere mě to nehorázně.
Nějaké info je na FB a když tak ketty by Ti mohla přeposlat případné další, až bude něco vědět.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 00:33
- Nahlásit
ketty
Hele, jsi mi psala, ze ti vonely ty pamlsky, co jsem dala psum to byla tvrda stará babofka s hrozinkama od Gerdičky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 06:02
- Nahlásit
Jako já vás kopnu někde. Za Keníčka dám hlt večer a ubezduším Ketty, za to co tu zas dává. Počkej, až to uvidí Biluše,řeklose, že do žumpy se čokli dávat nebudou a už vůbec ne dvounozí. Mám zkažený den.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 06:55
- Nahlásit
ketty
Fakt by ses jich ujala? No ten prcek se zánětem po kastraci, to je síla. Když (všechno v rovině "kdyby", nevím jak to dopadne, jestli se s tou Liškovou domluvíš), tak kdyby ses jich ujala, tak mi písni na mail iva.c@volny.cz č.účtu a já Ti něco přispěju.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 06:57
- Nahlásit
impact
ketty
Vozíky má prý p.synková, dav určitě, prý možná i tři a vůbec se tam nepoužívají, tak by třeba mohla nějaký postrádat, kdyby pásnul na tu malou od Liškový. Ale nevím, kdo k Synkový jezdí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 07:19
- Nahlásit
Vlčáčková
ta Lišková - není to ta, cos říkala, že má někde kokry nebo co u kolejí?
Není.
Lišková je případ, to všichni ví a tuším, že Biluška ji zná. Už tady o ní bylo kdysi téma. Známí z ulice od ní mají cca rok fenečku. Když tam byli, říkali, že to tam není žádný extrém. Nic moc, ale žádná hrůza.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 07:29
- Nahlásit
Tomáš fčera dostal traverzou za tu sračku, tak ještě večer udělal radši krásné černé hovínko. A ráno další. To bylo radosti. Tak snad se mu to nevrátí, je až do půl 4 sám doma.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 07:37
- Nahlásit
Dobré deň!
Dneska jsem tu první? To se difím.
Takže makáme, makáme, přátelé!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 07:40
- Nahlásit
Baico
Nejsi tady první.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 07:52
- Nahlásit
pawLINka
Nejsi tady první.
Jsem přehlídla čas, no
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 08:29
- Nahlásit
Bré ráno,
co nového, nemám čas vás dočítat.
Prominentní sprateček dobrý ))
Ale viděli jste totok? URL
třetí reportáž (( Hnus fialovej!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 08:39
- Nahlásit
Brý ráno všem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 08:43 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
aktualizace:
A co si mám představit pod tím zeleným klínem, jako kde bude?
Baysha
co přesně znamená klín?
Gerda: "sem původně myslela jen tu zádovou část, ta bude muset být malinko zesílená, neb na ní bude vejšifka."
1. skupina: Zeleno (2501) šedá (2801), černý flís (lépe také antracitový (2801) Jaká výšifka?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
Kdo chce jakou barvu, ať napíše číslo barvy z tej stránky, co dávala Gerda http://www.samolepy.com/vzornik/jac.pdf
2. skupina: Modro černá, bílá výšifka, jaký flís? (napište si číslo barvy, na které se shodnete):
Vlčáčková
Davítková
Baico
3. skupina: Zeleno (2501) černá, černá výšifka, černý flís:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
Kdo chce na vestě zeštíhlující pruhy na bocích? Klín na zádech pro výšifku? Pruhy na bocích a klín bude v jedné barvě (zelená, modrá), všechno ostatní buď v černé (šedé)? Bez kapuce, aby nezakrejvala výšifku? -
- Takže jsme se všechny schodly na klínu na zádech, kerej ještě objasní Gerda až se dogestí, dál - zeštíhlující pruhy na bocích také všechny.
- ještě kapucu nebo bes?
S tím, že skupina 1 by byla ochotná se v případě nouze sloučit se skupinou 3?
Aby to nezapadlo moc daleko...
Požadavek pawLINky: Já ji nechci holou, chci tam obrázek kadibudky, ze které trčí ruka a drží zuřícího psa (nejlépe samozřejmě picbula, to je jasný). Nechci jen ten text. Jakože já ji chci určitě v případku, že to jde bez textu.
Gerdo, prosím tě, napiš, jak si to představuješ, jestli by to šlo a já to pak zkopčím do aktualizace pro pawLINku...
Info pro pawLINku: Co se vest tejče - pawlinko, je právě malinko problém, že potřebuji mít jisté lidi, a to zejména kvůli té nevratné záloze na materiál. Když řekneš možná, pošleš prachy na nákup matroše, pak se ti už do toho chtít nebude, ale matroš bdue nakoupenej, budeš zbytečně naštvaná, když ti peníze nepošlu zpět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 08:52
- Nahlásit
Makáte dámy? Dneska vůbec nestíhám, sem vás nemohla ani ráno vzbudit páč jsem dřela jak bubá Miňonka už je skoro úplně umřitá, budu žebrat na nový auto. Gdo mi dá, nebo aspoň pučí na novou Miňonku? Essi zůstanem tady v té pérdeli bez auta tak to odnesou moji psi
Vlčajzna
Liškovou znám osobně, daleko hlouběji a širočej než bych chtěla . Hoď mi na sebe foun prosím tě, vysvětlím ti co na ni platí a takové ty věci kolem. S ní fakt není lehký pořízení a hlavně tam vůbec nic nezmůžete násilím. Ona už jednou vzala na chlápka z vet. správy sekeru a tou ho hnala z baráku. Všichni kolem raději hrajou mrtvého brouka, páč ona by nejspíš byla schopná zabít kdyby měla pocit, že její psi jsou nějak ohrožení. Ale po dobrém se s ní dá. Už jsem tam pár let nebyla, ale ty podmínky nebyli nijak tristní. Je možné, že se nějak zhoršila, taky už je to stará ženská a nejspíš nestíhá jak by potřebovala
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 09:00
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Je už nějaký návrh toho obrázku? A šlo by to i bez toho textu? Přece jen gdyž tady budu mít takovou vestu jediná, tak by na mě čuměli jak na debila s tím textem. Nechci provokovat, stačí, že mám picbuly.
Já chci taky zelenou vestůůůů.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 09:08
- Nahlásit
pawLINka
Ještě nejni žádný návrh, Gerda psala, že ta holčina, co to bude dělat přijede z dovolené až na konci ledna, takže pak se to rozjede stran obrásku Gerda ti pak řekne, jestli bude možný jednu vestu nechat holou, to já nevím
Gerda má teď smutek, protože Keníček umřel a páníček od nějaké Anetky taky, takže bude mít asi megalabradorku, která se musí ale nejdřív najít, protože nikdo asi neví, kam se po zemřelém páníčkovi poděla ((((((
Tímto ti, Gerdičko, přeji upřímnou soustrast, čas všechno zahojí a Keníčkovi už je za duhovým mostem určitě dobře a dovádí s ostatníma pejskama
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 09:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já ji nechci holou, chci tam obrázek kadibudky, ze které trčí ruka a drží zuřícího psa (nejlépe samozřejmě picbula, to je jasný). Nechci jen ten text.
Tak se mnou jakože tak trochu počítejte a jak budou nová infa, tak mi dejte vědět. Snad se tady budu zdržovat.
Gerda má teď smutek
Četla jsem...
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 09:22
- Nahlásit
Biluška
Když mi písneš Tvůj mail, pošlu Ti kopii zprávy od někoho kdo tam teď byl. ......jo, jo a neboj, já vím, pak už zase půjdu vystřídat Března-)
Vlčice, ta má ještě určo půlnoc
|