| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 10:59
- Nahlásit
Alexa
no a nebylo by tedy dobrý rovnou koupit odolnější šusták?????
to právě samozřejmě vybírat budeme, přesto šusťák nemusí vydržet vše, u softšelu je dobrý to, že šusťák je s tim podkladem spojenej a tudíž je pevnější.
Lucie Kratochvílová
Hoď sem prozatímní seznam osob, kerý se přihlásili k šusťáku.
Baico
Lola
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:02
- Nahlásit
tyy voe tam je lisek
ta cerna nema chybu
a dalsi liska stene
a jeste liska
porad mam maloooo
ale tudle liskovou tam necham
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:05
- Nahlásit
Alexa
tys to tam viděla??? když se přijdeš podívat k nám na zahradu tak se taky zhrozíš. Zvlášť dneska kdy kráva Alexa rozkousala molitanovou matraci a všusde se válej kousky molitanu. Hele nechci se nikoho zastávat, ale ..... podstatný je tohle: se pry taky...
Je to přesně tak paní. Bych to komukoliv přála vidět u mě. Kůň se při každém kroku propadne deset čísel do bahna. Už zdárně rozdupal kde co. Psi mu pomáhají Docela jim to jde Všichni svorně pospolu pak nanášejí bahno na chodník, schody, chodbu... děcka pochopitelně nezůstávají pozadu a nanášejí taky... v jednom kuse akorát odbahňuju, peru, vytírám... efekt nulový. V tom bahně se válí "bordel", který já ovšem jaksi potřebuju - misky na krmení, lavor na vodu, kýbl na vodu pro koně...když fučí organtýn tak se mi kýbl kutálí po zahradě.... na první pohled fakt jak u cigánů. Třá budu mít štěstí, přijde nějaká květinová záchranářka, vyhodnotí, že v takovém bordelu psi nemůžou zůstat a zbaví mě jich . Gdo nějakou takovou znáte, dejte jí prosím moji adresu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:05 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Alexa
nevidela nevim nemuzu soudit ,a nesoudim muzu si delat jen obrazek dle lidi co videli a znaji pani ....podlahy atd na fotech vypadji celkem ciste ale...vidis i bilus co pise o te pani a jini ... a pokud jaksi lidi co znam a neni to jen biluska ale treba vlcackova rikaji ze to tamm vporadku enni tak asi neni ....jak moc to neni v poradku rict ja enmuzu......hlavne resim pejsky chci jim pomoct ..ten zbytek uz enchavam na tech co tam jezdi a resi....asi tak ...
Biluška
Alexa
kdyz vas ctu rikam si jak mam doma uklizeeno a cisto parada vice takovich prispevku budu si pripadat jak v bytecku po sanitarnim dnu i stim prachem a chlupama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:06
- Nahlásit
Biluška
Gdo nějakou takovou znáte, dejte jí prosím moji adresu
hahaha bys je hnala se sekerou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:08
- Nahlásit
ketty
Co to kecáš za kraviny Já tvrdím, že tam všechno v pořádku JE
Jasně, že je tam bordel, ale to je u tebe taky Všude kde je větší množství psů je jaksi bordel, chtěla bych vidět machra co má víc jak pět psů a dokáže všechno trvale udržet debordelizované
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:08
- Nahlásit
Biluška
Třá budu mít štěstí, přijde nějaká květinová záchranářka, vyhodnotí, že v takovém bordelu psi nemůžou zůstat a zbaví mě jich
hele a co ti poslat socyjálku..ta tě zbaví aspon harantů..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
hele přepošli mi ty bláboly od eldoráda (jestli je to teda to co myslím)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:10
- Nahlásit
Alexa
hahaha bys je hnala se sekerou
Ne, ne, ne, ne Dala bych jim Sabinu, Žofiho, Akity, Pumu, Texla, pochcávající se Mienu a Rozáru... ale trvala bych na tom, že si je vezmou domů na gauč, páč doma v posteli teď jsou. Žádný útulek, žádné kotce. Hezky ať slečny poznají co je to neustálá péče o problémového psa. A ve větším měřítku Možná by se pak tak zoufale nedojímaly nad bahnem na podlaze
No a za pár hodin bych si pro ty psy zase zajela, páč dýl jak pár hodin by s nima nikdo nevydržel
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:11
- Nahlásit
Biluška
já bych si Texla vzala pro Trixe. Co má za problém?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:13 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Biluška
aha tak sem to blbe pochopila to se omlouvam
no tak jasne u me byste se taky zhrozili i doma ty co maj maximalne psa jednoho lec to tu i desinfiikuju ...jo pravda ty si psala jen ze je blazniva a pak to se sekerou nic o tom jake to tam je ci neni alexapardon za mistifikaci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:13
- Nahlásit
Maky a Trix
já bych si Texla vzala pro Trixe. Co má za problém?
Je poněkud...jak bych to řekla...mírně hlučný . Mírně dost teda
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:14
- Nahlásit
Biluška
no, tak to by byli dva.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:14
- Nahlásit
Alexa
http://www.uloz.to/7103133/desensky-poradna-souvis losti-informace-pdf
http://www.uloz.to/7104157/jak-poznat-psi-dusi-des ensky-pdf
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:16
- Nahlásit
davidkova renata
jj, to beru taky. Každý hladový krk, který bude živit někdo jiný je dobrý
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
jj, to beru taky. Každý hladový krk, který bude živit někdo jiný je dobrý
Biluška
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:18
- Nahlásit
Biluška
Možná by se pak tak zoufale nedojímaly nad bahnem na podlaze
hele ale já se taky dojímám nad bahnem na podlaze, doma bych to mít prostě nechtěla a taky mi to přijde jako v nepořádku, prostě bych nechtěla žít v bytě či domě, kterej je od zvířat totálně zasranej. Nejsem žádnej cipmrdlich, to vůbec, uklízím jen pár hodin o víkendu, ale špínu krz zvěř bych doma prostě nechtěla. Takže i mě občas u fotek z útulků či zazvěřených domácností prostě trne. Ale trne mi i z domácností s hodně dětma, neboť ty dokážou taky udělat příšernej bordel. Takže nad fotkama si myslim může omdlívat kdo chce jak chce. U mě doma zas omdlívá moje máma, protože nerada utírám prach, tak mi kreslí na obrazovku prstem prasátka, a to luksováí taky nedělám tak, jak by bylo potřeba
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:21
- Nahlásit
protože nerada utírám prach, tak mi kreslí na obrazovku prstem prasátka,
Gerda
jo u me se na nektrych mistech taky daji delat prasatka televize to zrovna neni ale takova knihovna a polycky kde je tisic veci tam nelezu a kdyzs e na enco sahne to rozviri prach vsude tudiz lpe nesahat vubec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:22
- Nahlásit
Gerda
doma bych to mít prostě nechtěla a taky mi to přijde jako v nepořádku, prostě bych nechtěla žít v bytě či domě, kterej je od zvířat totálně zasranej.
To je naprosto v pořádku. To je tvoje volba. Mě nevadí lidi, kteří nechtějí mít milion zvířat v bytě. Vadí mi lidi, kteří kritizují ty co ty zvířata mají za to, že tam mají bordel. Páč zvířata prostě smrdí a prostě bordel dělají. Představa, že někdo udrží padesát psů v čistotě, všechno kolem bude načančané, bílé, budou tam kvést kytičky ( i teď v lednu) a pejskové se budou spořádaně procházet po cestičkách mezi těmi záhonky a k těm kytičkám vonět je dost zcestná. A serou mě lidi, kteří tuhle představu mají
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:25 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
aktualizace:
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:
Baico
Lola1
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
A co si mám představit pod tím zeleným klínem, jako kde bude?
Baysha
co přesně znamená klín?
Gerda: "sem původně myslela jen tu zádovou část, ta bude muset být malinko zesílená, neb na ní bude vejšifka."
Pod klínem se rozumí obdélník napříč přes vrchní zádovou část - na něm bude výšifka.
1. skupina: Hráškově zelená, tmavě šedá, černý úplet (lépe také tmavě šedý, jaká barva výšifky?:
Lucka Kratochvílka
Baysha
nemethova5
2. skupina: Tmavě modro černá, bílá výšifka, jaká barva úpletu?:
Vlčáčková
Davítková
Baico
3. skupina: Hráškově zeleno černá, černá výšifka, černý úplet:
Koko
Gerda
Zuzka Adidaska
Lola1
- Takže jsme se všechny schodly na zeštíhlujících pruhách na bocích.
- ještě kapucu nebo bes?
S tím, že skupina 1 by byla ochotná se v případě nouze sloučit se skupinou 3? - To asi nebude nutné, protože je možné, že bude na výběr z více barev a každý si může vybrat tu svojí.
Požadavek pawLINky: Já ji nechci holou, chci tam obrázek kadibudky, ze které trčí ruka a drží zuřícího psa (nejlépe samozřejmě picbula, to je jasný). Nechci jen ten text. Jakože já ji chci určitě v případku, že to jde bez textu.
Gerdo, prosím tě, napiš, jak si to představuješ, jestli by to šlo a já to pak zkopčím do aktualizace pro pawLINku...
Info pro pawLINku:
Co se vest tejče - pawlinko, je právě malinko problém, že potřebuji mít jisté lidi, a to zejména kvůli té nevratné záloze na materiál. Když řekneš možná, pošleš prachy na nákup matroše, pak se ti už do toho chtít nebude, ale matroš bdue nakoupenej, budeš zbytečně naštvaná, když ti peníze nepošlu zpět.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:26
- Nahlásit
Biluška
tuhle představu maj některý klienti mojí kámošky u těch koní, vytýkají jí, že má bahnité výběhy, že tam není tráva (teď!!! v lednu!!!!)
Jinak představu, co udělá se zahradou či bytem padesát zvířat nemám, ani mít nechci. Bylo by mi líto zničené zahrady.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:28
- Nahlásit
To je naprosto v pořádku. To je tvoje volba. Mě nevadí lidi, kteří nechtějí mít milion zvířat v bytě. Vadí mi lidi, kteří kritizují ty co ty zvířata mají za to, že tam mají bordel. Páč zvířata prostě smrdí a prostě bordel dělají. Představa, že někdo udrží padesát psů v čistotě, všechno kolem bude načančané, bílé, budou tam kvést kytičky ( i teď v lednu) a pejskové se budou spořádaně procházet po cestičkách mezi těmi záhonky a k těm kytičkám vonět je dost zcestná. A serou mě lidi, kteří tuhle představu mají
Biluška
jo to naprosto souhlasim hlavne kdyz je blato a podobne ..nepomaha ani vytirani nekolikrat za den ......jak zacne dest atd sem zoufali clovek s kostetem v ruce jen u lisek je poradek sou mali a na hore jen tri a vjecne v posteli tak zadny bengal nenadelaj ovsem ty tri velky doole to je super ikdyz vyjde ven jen jeden
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:28
- Nahlásit
Naše varianta už zas vede muhehe!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
hele nevíte proč, když konečně zveřejnily pumpy, kde maj blbej benzín, nejdou čojce stránky?????
Gerda
Jinak představu, co udělá se zahradou či bytem padesát zvířat nemám, ani mít nechci. Bylo by mi líto zničené zahrady.
no to si musíš vybrat buď mít zahradu nebo zvířata, nebo jako já půl zahrady pro lidi a půl zahrady pro čokle - ta je teda děsivá. Problém je že to prostě nende nijak ošetřit, jedině to vydláždit - nejsem ročild a stejně je to pro psy na hovno
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:33
- Nahlásit
Gerda
ta to sou opravdu paka ...i ty nej nej zarizeni maji bahno ve vybehach atd ..to jaksi s konma nejde udrzet zatravnene vsude a celorocne ..... se psi je to problem taky mi zacla mizet trava ale na jare to zas obrazi a zatim i ten zahonek je a kyticky na zahradce ...no a ja ma zahradku hlavne kvuli psum tak amm vyhodu ze em ji lito neni a smrcky mi nenici takze pohoda ze mam rada stromky a ne tulipany
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:34
- Nahlásit
Alexa
jedině to vydláždit - nejsem ročild a stejně je to pro psy na hovno
Pro koně už vůbec A jeho to baví, zmetka. On schválně ještě kopytem hrabká a hledá tam žížaly,nebo kořínky, nebo bůhví co
ketty
A to je jenom doma. Teď si představ jak to vypadá venku. Tam to bahno ani uklízet nejde. Do toho miliony hoven jak slezl sníh... to je teprve pouklízeníčko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:34
- Nahlásit
Alexa
mě to ani nikdy moc nenapadlo, protože psa mám jen jednoho a když jsme tu zahradu k dispozici měli, mařka tam stejně nechtěla bejt, a když už byla, se sousedovo čupkou, nic neničili, chodili si mezi záhonkama a čuchali k těm květinám...mařena chodila hrabat a srát na sousedovo půlku, k nám chodila srát sousedova čupka, ale to sem vždy uklidila, takže my měli zahrátku pořát jako obrázek ))))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:35
- Nahlásit
nazdárek bando...
Jak to tady jde?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:36
- Nahlásit
Gerda
takže my měli zahrátku pořát jako obrázek
Já taky dokud jsem měla jednoho psa. To je naprosto v pohodě, zvlášť když je ten pes klidný. Ale v padesáti psech to prostě nedokážeš.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 11:38
- Nahlásit
Gerda
a tak hovna sou asi nejmenší problém, postě je obden s kýblem seberu. U nás je problém s tím že lítaj se sousedovic čoklem a tímto šíleně rozdupou a co nerozdupou to rozhrabou
|