Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6363 . 6364 . 6365 . 6366 . 6367 . 6368 . 6369 . 6370 . 6371 . 6372 . 6373 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:14
- Nahlásit

Ketty

Aha, no tak v poho, tak teda v patek jenom, jestli budes mit cas

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já si to jako myslím, nemůžu tvrdit stopércentně.. Ale tak když ví datum narození, tak kde by ho vzali? Než z papírů podle tetování.. A když je stále v útulku, tak proč asi? Že by ho nechtěli? Jako nechci někomu křivdit.. Ale nějako mě nenapadá jiná varianta.. I když jsou to jen moje dedukce.

Cigi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
impact
Napsala jsem do klubu, tak jsem zvědavá, jestli alespoň odpoví. Podám pak raport
Já tedy nevím, já mám jen útulkáče, ale já být PP chovatel, tak by mě asi dralo mít odchovance v útulku

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:25 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Cigi
Nu, tak možná za to teď chytnu pár rýpanců, ale to už je mi po těch náserech fuk.
Měla jsem před rokem vrh bezPP.. Nestydím se za to, i když už bych to neudělala..
Prcci šli se smlouvama, majitelé pečlivě vybraní (i když jsem se s jedněma sekla.. ), prostě veškerá možná péče.. Nedopustila bych, aby byl některý z mých prcků v útulku ani den. Byla jsem i nucena jedno štěně odebrat kvůli nevhodné péči a samozřejmostí bylo, že se dal dokupy u mě a já mu našla novou rodinu.. Se všema jsem v kontaktu.

Čímž chci říct, že nezáleží na kusu papíru, ale na povaze těch, co ty štěnce odchovali.. Kretény najdeš všude a PP to nespasí.

Cigi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:36
- Nahlásit

impact
No to jo, to souhlas. Ale u těch PP je průkazné kam patří, o to jsou takový chovatelé, kterým je to šumáro zavrženíhodnější
Dobrou

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:38
- Nahlásit

Cigi
No právě.. Průkazné to možná je, ale těm psům je to naprosto k hovnu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:41
- Nahlásit

impact
Cigi
Otazkou je, zda o tom vubec chovatel vi.

impact
Delas este ty prt aspol v nouzi? Proc tam nemas toho prt z Brna pridaneho? Ja jen, jesli ho mam pchat na terose, nebo uz vis, ze se o nej nekdo prihlasi..

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
ja jen abysisi enmyslela ze sem se nak vykaslala na to a nedala vedet ja enmam kredit sem nemohla ti odepsat ze mi psal at nejezdim

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:54
- Nahlásit

Fifi
Otazkou je, zda o tom vubec chovatel vi.
Proto jsem spala, že to jsou moje spekulace.

Dělám, dala jsem ho zatím mezi russelláře. Webky budu dělat až zítra. Včil se snažím, marně, pracovat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:58
- Nahlásit

impact
Webky budu dělat až zítra
ok.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 06:00
- Nahlásit

Makejte , tady lije jak z konve, podezírám z toho Davítkovou, protože ta pořád chtěla, ať je teplo

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 06:40
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice.

makrel
Tady leje taky Bahnitý mrtky jsou ještě milionkrát horší než bílý mrtky Opakuji bahnitý mrtky jsou milionkrát horší než bílý mrtky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 07:19
- Nahlásit

Biluška
Bahnitý mrtky jsou ještě milionkrát horší než bílý mrtky
Souhlas.

Přišla jsem z ranní procházky zmoklá jak myš. Fuj bek jako.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 07:22
- Nahlásit

pawLINka
Paní, prosím tě,kdyby mezi těma salámama bylo něco shnilýho, zkaženýho,nebo tak něco tak dej vědět. Prý to bez problémů nahradí novýma. Stačí vyfotit ty plesnivé, posílat zpátky je nemusíš

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:05
- Nahlásit

Bré ráno, makáte, makáte?

Já jako nechápu, že musí furt něco zhora padat, ať je to bílý nebo mokrý. Ze zahrátky už zas mám skoro bahniště pro prasátka)) CHCI LÉTO!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:17
- Nahlásit

Dobré ráno všem

Mám sem dát aktualizaci vestiček???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:18
- Nahlásit

nazdar,tak dneska jde jenda chlastat se svou nějakou k....., takže jsem dneska celej den i noc sama doma, celá nadšená jsem z toho,bo probudí psiska až se bude vracet,chudáci psi
no ale bude vožralej takže nebude moc mluvit a hned usne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:20
- Nahlásit

a zejtra mu bude blbě,bo jde na ranní směnu a já se mu budu smát,bo okolo půjdu venčit

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:32
- Nahlásit

Ahooj lidijové!
Dneska už je čtvrtek, hurá!!Vůbec nic se mi nechce, má někdo nějakje lék na lenost v práci?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:35
- Nahlásit

Baico

- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč

Protože se Baysha poutko bude přišívat následně, budou zase 2 varianty: (Až jestli švadlenka řekne, že je to moc pracný a bylo by to drahý, tak Baysha poutko nebude u žádné vesty – v případě, že švadla řekne, že u 10 ho udělá a u 10 ne NEBO že 18 ne a 2 ano a švadla se s dvěma nebude srát – nebude u žádné vesty, je zde tato anketa)

CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5, Zuzka Adidaska
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková, Crysa, Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: Atusch, hancaw, leyenda, Baico, Lola1, pawLINka
-------------------------------

NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:

CHCI DVOJITEJ: nemethova5, Vlčáčková (jen pokud bude kvalitní jinak jednoduchej), Crysa, Lola1
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda, Baysha, Baysha_muš, Zuzka Adidaska

JEŠTĚ CHYBÍ: Baico, Pavliii, hancaw, leyenda, Atusch, pawLINka, kejtlin

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:36
- Nahlásit

Baico

Lenost v práci ještě není tak hrozná když tě práce baví, ale když tam lezeš s odporem a chce se ti blejt ze šéfa, jakej je to kokot, a ještě ti neplatí, to je teprv hnus ultrafialovej. Ale už to mám za dva a půl měsíce .......... jupííííííí

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
kdo další by chtěl Baysha poutko?
Nechcu Baysha poutko

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:38
- Nahlásit

BrendaBenji
Lenost v práci ještě není tak hrozná když tě práce baví, ale když tam lezeš s odporem a chce se ti blejt ze šéfa, jakej je to kokot, a ještě ti neplatí, to je teprv hnus ultrafialovej.
U mě platí vše, jen alespoň ty prachy choděj.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:42
- Nahlásit

Baico

A jakej chceš zip na zapínání vesty? Dvojitej nebo jednoduchej?

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A jakej chceš zip na zapínání vesty?
Dvojitej.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:47
- Nahlásit

Baico

Díky! Mišn komplít

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:53
- Nahlásit

vy se stěma vestama mažete )

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:53 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

Baico
no tak v tom případě ti můžu říct jak jsem to vyřešila já (ne teda úplně plánovaně)...........ale nevím jestli je to úplně ideální))).....jdu na mateřskou, bude malej kínolok)))

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:54
- Nahlásit

BrendaBenji
no tak v tom případě ti můžu říct jak jsem to vyřešila já
No tohle řešení u mě v tuto chvíli nepřipadá v úvahu
Ale už taky pracuju na řešení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:56
- Nahlásit

smrt fšem mrtkám!!!!!!
brezen2008
hele byla si s tou Eli?

<< 1 ... 6363 . 6364 . 6365 . 6366 . 6367 . 6368 . 6369 . 6370 . 6371 . 6372 . 6373 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání