| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:01
- Nahlásit
ketty
ty to bych asi nepochopila, podle mě nepatří na řetěz žádný pes
a pit patří mězi psy, kteří přímo MUSÍ být v posteli.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:01
- Nahlásit
Vlčáčková
to enuvidis a on zas se knim spatne nechova ..ikdyz ty uvazy me prekvapili jako ..dela zavody atak ale asi sem se v nem hoodne mylila noo toto me dostalo a ejho pratele prevalcovali vam to sem dam tedy noo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:05
- Nahlásit
kettymi to nejde zobrazit bo nejsem s nim spratelena!jako diskuze velice plodna jsem nevedela ze piti milujou byt na retezech!tak to je asi jediny plemeno co to miluje,neee?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
ketty
všichni vesměs chovají psíky stejně jako já a to na... úvazech je to pro pitbulla nejpřirozenější
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Piti na řetězu už se tu řešili mockrát. Oni maj pro řetěz tu vchovanou vlohu, nebo tak nějak .
Prostě fšechny velkopití velkostanice je mají na řetězech Asi to bude souviset s tím, že tohle plemeno si vesměs pořizuje jistý typ lidí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:07
- Nahlásit
Biluškaplemeno si vesměs pořizuje jistý typ lidí
jste na to kapla pani!!!!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:16
- Nahlásit
nemethova5
uz vidis a uz si spokojenaa
davidkova renata
tak si to zapis jooo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:19
- Nahlásit
nemethova5
Biluška
jo a pak nevedi cos tim no vsak vse sou vesmes slecny desne kynolozky dle fotek je uz to jasne atd jen teda snad ani ejdna nebyla bruuuneta takze uz me prudili jen ty blont ksichty podobne tomu co mi tu nechalo tu bulikovou no maj psi drsone co se zabiji navzajem atd ...jen teda znam par lidi co sou normalni a maj toto plemeno z jineho ucelu a maj normalni pohled na ne ..a neco o nic opravdu vi ...ikdyz teda asi envi kdyz vsici to maj na retezu uvazany
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:27 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
jee to nejni cele kurnaaa jako ja tam dala i fotaaaaaaaaaaa tak tu plati to co viise byla sem slusne pozadana slusnym clovekem
co si ted skypikuje semnou aby se dovedel jak sem co vlastne myslela ten co mi psal at si prectu knizku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:30
- Nahlásit
všichni vesměs chovají psíky stejně jako já a to na... úvazech je to pro pitbulla nejpřirozenější
Se těch pitbulů ptal, jo?
KDE JE TEN VZORNÍK BAREV, HOLKY? NEMŮŽU HO NAJÍT.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:32
- Nahlásit
Vlčáčková
vidis na fotech jak skakaji stestim ne na tech mega dlouhych retezech ....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:33
- Nahlásit
ketty Hele, není to náhodou Brňák? Jak se jmenuje?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Vzorník zatím není, vybíráme ze základních barev, co pravděpodobně budou k sehnání, odstíny Gerda nafotí po setkání se švadlou na konci ledna a budem se třídit dál
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:39 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:40
- Nahlásit
ketty
ty jo to se tu řešilo tenkrát přece i s Mucholabkou, že jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:45
- Nahlásit
makrel
y jo to se tu řešilo tenkrát přece i s Mucholabkou, že jo?
jj si na to pamatuju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Aha.
Takže zatím bez barev, protože bych je chtěla pěkně sladit. Šla bych i do černé a světlejší šedé, aby i výšivka byla v té šedé a pěkně to s sobě sedlo.
NA OSTATNÍ DOTAZY ZDE ODPOVĚDI:
1) Bez kapuce - JO
2) Výšivka - já tedy NE NA ZÁDECH, ALE VEPŘEDU DOLE NAD DOLNÍM OKRAJEM VESTIČKY a to tak, aby kadibudka stála vedle bočního švu. Čili je jedno, jestli bude vlevo nebo vpravo, ale kadibouda je nejvyšší z obrázku a proto jí chci mít těsně vedle boku a zbylý obrázek se potáhne k zipu.
3) Úplet - ANO a to ve stejné barvě jako znaky na bundě.
4) Bez textu - no co nadělám, beru i bez něj.
5) Typ vesty - plně vpravo.
6) Vylepšeníčka
a) kapsu na prdeli nechci, nebudu si prdel ještě zvětšovat optiky,
b) dvě dolní kapsy zepředu - určitě ZIP,
c) dvě náprsní kapsy zevnitř - ANO,
d) DVĚ NÁPRSKÝ KAPSY ZVENČÍ - NE!!!!
e) očka nepotřebuju, nevím nač by mi byly.
ZIP je mi fuk. Jeden nebo druhej.
CO OVŠEM VELMI NUTNĚ POTŘEBUJI - VESTIČKA MUSÍ BÝT POD ZADEK!!!!!!!!!!!!!!
BARVY - černá jako nosná a to po celé délce zad, nechci tam mít kosočtverce z jiné barvy, prostě černá zezadu. Zepředu zeštíhlující nášivka (ta sámo může být vidět i odzadu, může být částečně na zadním dílu), ze stejné barvy pak obšívky kolem zipu, kapes, dolního okraje, těch úseček na prsou apod. A ve stejné barvě (alespoň přibližně) také ta nášivka zpředu, takže si musím přehodnotit barvy, aby nášivka byla dobře vidět.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
ketty JO, tak ten pořádá psí zápasy. Takže asi tolik k tomuto vejlupkovi a už se nedivím těm úvazům.
(Jen pro upřesnění - Turnovskej nebo tak nějak.)
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:49
- Nahlásit
makrel
asi neviim ja v te dobe sem se snim zrovna moc nebaviila uz atd ale resiilo s eto hodne on nemel ani kde byt jak vyhorel .... dojem uz si nepamatuju presne...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:53
- Nahlásit
ketty
já si to pamatuju, protože už tenkrát jsem byla divná,když se mi nelíbilo, jak tam ty psy choval.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:57
- Nahlásit
Co to je na té Nově do hajzlu s tím ridgebackem?
Okamžitě chci hlášení od někoho, kdo má televizi.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 19:57 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
makrel
jojo jo noo pak s eneni divit ze to ma povahy jaky ma kdyz je to na retezu nerikam porad ale tydle psi rozhodne nejsou tip na kotce a retezi coz jak me nekdo napadl ze nectu toot je vsude zduraznovano neni to tip psuu do kotcu an dlouhy pobyt atd ...no a to stene prodava za 30litru
impact
nakej kreten ho proste ubodal utyral k smrti bylo to uz odpo ve zpravach majitel ho ansel uz mrtveho nekdo mu ho zabil nez ho nasel kdyz mu utekl....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:01
- Nahlásit
impact
nechci to vědět!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:20
- Nahlásit
all
Nevíte o nějaké práci doma, dámy? Nejlépe přes internet, nebo kompletaci něčeho, nebo něco s PC. A co je nutné fyzicky, tak kolem Mostu.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:25
- Nahlásit
nemethova5
hele diky za info sem v sokuu jaa vyjmecne me neco vysokovalo ale tim se hodne vysvetluje a tuto skutecnost jaksi ani enviim a ani mi nerekl no asi viii proc ....neb jako na to mam asi nazor jako ty .....
Vlčáčková
jojoo me ted rekla nemeth no ja ho znam zbezne dele a todle mi nerekl asi vi proc neb by asi uz nebyl ...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:30
- Nahlásit
Vlčáčková
- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč
Protože se Baysha poutko bude přišívat následně, budou zase 2 varianty: (Až jestli švadlenka řekne, že je to moc pracný a bylo by to drahý, tak Baysha poutko nebude u žádné vesty – v případě, že švadla řekne, že u 10 ho udělá a u 10 ne NEBO že 18 ne a 2 ano a švadla se s dvěma nebude srát – nebude u žádné vesty, je zde tato anketa)
CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková
JEŠTĚ CHYBÍ: Adidaska, Crysa, Atusch, Vlčáčková, hancaw, leyenda, Baico, Lola1, pawLINka
NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:
CHCI DVOJITEJ: nemethova5
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda
JEŠTĚ CHYBÍ: Baico, Lola1, Adidaska, Crysa, Pavliii, hancaw, leyenda, Atusch, Baysha, Baysha_muš, pawLINka, kejtlin, Vlčáčková
Ještě prosím tě o tyhle dvě...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:32
- Nahlásit
ketty
Klidně mu napiš do diskuze, že o něm Vlčáčková už v Brně něco slyšela a že je to podle ní, pokud jsou ty řeči pravda, kurva nechutná a nemá o psech co kecat, protože jemu do ruky žádný pes nepatří.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
my chceme jednozip
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Na co to bayshapoutko má být dobré?
Zip je mi fuk, chci ten kvalitnější a s tím dvojitým otevíráním nemám dobré zkušenosti. Kdyby byly oba stejně kvalitní a se stejnou výdrží, pak ten otevírací z obou stran. Jinak radši jednoduchej.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:35
- Nahlásit
ketty
Začínáš mě kurevsky srát tím, jak kopíruješ věci odjinud!
Proč ty lidi drbeš jinde? Upozorňuješ je, že sem kopíruješ jejich texty? Davkli a diskutérů z lide.cz? Teď už i FaceBook?
A nezlob se na mě, ale tvoje představa o smečkovém chování pitbullů je víc než směšná! Za předpokladu, že se bavíme o Americkém Pitbull teriérovi a ne o napodobenině za tři tisíce z inzerátu.
|