Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6363 . 6364 . 6365 . 6366 . 6367 . 6368 . 6369 . 6370 . 6371 . 6372 . 6373 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:28
- Nahlásit

Biluška

Jo a ještě vám musím říct, že daruju Bagetici

Pokud s sebou vezme i toho mladého, pěkného hasiče, tak bych o tom začala uvažovat.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:28
- Nahlásit

ketty
Vlastně mám.. Zkus vzít tu debatu ze skypu a někam ji zkopírovat a věř tomu, že zjistíš, jak to vypadá, když někoho smetu.

Neber mě do huby a nepřekrucuj, co jsem řekla. Mě naprosto vynech! Protože víš moc dobře, že mě vytočilo to, jaká jsi zákeřná svině a když se ti nedostane odpovědi tam, tak to celé zkopíruješ sem, kde by se o tom ti všichni, co je pomlouváš, nikdy nedozvěděli a nemůžou se bránit! Nebudu o tom s tebou diskutovat, ale varuju tě - NEBER MĚ DO HUBY!

Vlčáčková
Opravdu se nejmenuje Turnovský.. Nelžu. S někým si ho pleteš.

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
náhodou do děláš perfektně, nenech si do toho kecat od šťouralů, jinak by se to dohromady nedalo. Sice se to opakuje, jak píšou "na každé stránce", ale je to perfektně přehledné a aktualizované a přečte se to razdva a nemusí nikdo nic hledat pozadu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:29
- Nahlásit

Baico
Dneska si vo hodně přišla. Ty teroristi s bombama, kteří byli minule jen na břehu, tak dneska lezli pod dně pod námi plavajícími a vypouštěli bublinky
já myslela že ty skafandry nepropouštěj plyny výfukový ale příště s váma na ty teroristy vobombovaný půjdu juknout, snad to vyjde třá v neděli
Teda esli je tam Mates dneska neutopil jak koťata

Brou noc, jdu chrupčit bych mohla zítra dřít.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:32
- Nahlásit

Crysa
Teda esli je tam Mates dneska neutopil jak koťata
Nee, dneska nikoho netopil. Byl velmi dobře naladěn
Taky všem přeju doboru!!

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:35
- Nahlásit

dobrou noc, jdu se léčit, zatím se mi zdá, že se mi moc nedaří a potřebuju být fit. Zatím si připadám skrzevá moje dutiny, že reaguju jen na teplo a svjetlo.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:37
- Nahlásit

Lola1

Mišn komplít Kuju

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:39
- Nahlásit

Baico

- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč

Protože se Baysha poutko bude přišívat následně, budou zase 2 varianty: (Až jestli švadlenka řekne, že je to moc pracný a bylo by to drahý, tak Baysha poutko nebude u žádné vesty – v případě, že švadla řekne, že u 10 ho udělá a u 10 ne NEBO že 18 ne a 2 ano a švadla se s dvěma nebude srát – nebude u žádné vesty, je zde tato anketa)

CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková, Crysa

JEŠTĚ CHYBÍ: Adidaska, Atusch, Vlčáčková, hancaw, leyenda, Baico, Lola1, pawLINka

NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:

CHCI DVOJITEJ: nemethova5, Vlčáčková (jen pokud bude kvalitní jinak jednoduchej), Crysa, Lola1
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda, Baysha, Baysha_muš

JEŠTĚ CHYBÍ: Baico, Adidaska, Pavliii, hancaw, leyenda, Atusch, pawLINka, kejtlin

Lola1

ZADKOKAPSA ROZPŮLENÁ NA 2 – Alexa, Davítková, Gerda, Baico, Pavliii, Crysa
ZADKOKAPSA JEDNA VELKÁ – Lucka Kratochvílka, kejtlin, pawLINka, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, nemethova5, Koko

VŮBEC NECHCI ZADKOKAPSU – Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: Lola1, Adidaska, Atusch, hancaw, leyenda

Promíň, ještě tohle doplň prosím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:39
- Nahlásit

impact
No, možný to je. To bych asi musela mít víc informací a podívat se, kde tam má ten Turnovský své psy.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:40
- Nahlásit

Vlčáčková
Klidně zjišťuj... Zjistíš jen to, co ti říkám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:41
- Nahlásit

impact
Já to zjišťovat nebudu.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:42
- Nahlásit

Cigi
Jojo, posílám dál.. Ale mých známých nebude. Ti by jako první hledali v útulcích a u MP.

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:42 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

impact
vyhrozovani na me neplati a ja chtela odpoved po dogym a ne od nich ja sme zadnou jinou nechtela a nazory tady znam lidi.... kdyby mi slo o nazory nabo neco zakerneho bo ja nevim co tak asi udelam napisu uplne neco jineho a to i pokud bych chtela uskodit...... sisi to prebrala po svim tva vec ja se otom neminim bavit .....a nevim co se rozcilujes nepisu nic coby nebyla pravda a pokud enpisu nic ani ztoho co si psala po skype ale to co si napsala tu tak se uklidni laskave .....
jinak kdybych dala na reci ja reknu ja tobe davno ze si svine neb o tobe maj lidi mooc hezke mineni ......

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:42
- Nahlásit

tedy vám řeknu,že je bomba mít na dlani - štíra a jak na vás kouká ,nádhera a pak jsem si zas dala na krk krajtičku a pak jsem dávala morčata k jídlu ,to už na mě bylo trochu složitější,ale zas se najedli na 14 dní a má klid
tak dobrou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:45
- Nahlásit

Čáuuu, napojila jsem se v Tunisu heč! Jsou tady nepokoje a po osmý se nesmí vycházet na ulci co zde nového a gdo dělá vejcuc?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:46
- Nahlásit

Baico
Lola1

Si vás zejtra votchytim

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:47
- Nahlásit

zuzanarosakova

Kdy přijedeš, prosím tě? Napíšeš mi maila? Poslala bych ti dotazník na vesty... až budeš doma a budeš mít čas, tak mi to pošleš vyplněný, jo?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

Chci Bajša poutko, kapsu pulenou, zip jednoduchej.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
zuzanarosakova@seznam.cz dondu do čr v pátek večír

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
Chci Bajša poutko, kapsu pulenou, zip jednoduchej.
To zní jako tajný heslo.. Co prodáváte? Drogy?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:51
- Nahlásit

zuzanarosakova

d) dvě kozo kapsy na prsou – (z venčí):
- kozokapsy budou uzavíratelné klopama na sucháč

- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít

CHCI KOZOKAPCY: Gerda, Alexa, Davítková, Baico, nemethova5, Kejtlin, Pavliii, Baysha_muš, Crysa
NECHCI KOZOKAPCY: Jimmi, Lucka Kratochvílka, Lola1, Baysha, Koko, Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: Adidaska, Atusch, hancaw, legenda
------------------------

b) dvě spodní kapsy po stranách – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?

Kdo ANO: Lola1, nemethova5, Vlčáčková
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda, Kejtlin, Alexa, Davítková, Baico, pawLINka, Pavliii, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, Koko
(menšina se přizpůsobí většině)

JEŠTĚ CHYBÍ: Adidaska, Atusch, hancaw, leyenda
-------------------------

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:55
- Nahlásit

zuzanarosakova

Poslala sem ti tyhle dvě otázky do mailu, až to budu mít, seš mišn komplít

Cigi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 21:56
- Nahlásit

impact
No teď jsem tam koukala ještě na bearded koliáka, protože byla poptávka po něčem koliovitém
http://www.mpb.cz/nalezeni-psi/?tx_odmpbrno%5Buid% 5D=579
no a koukám, že má tetování. To by se měl asi nechat dohledat majetel, ne? Já tadytěm pépéčkám tedy moc nerozumím, tak se jen ptám. Přitom je tam už tak dlouho

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:00
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Chci kozokapcy a chci zipsy na spodnich kapsach

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:01
- Nahlásit

Cigi
Kdo má tetování? Ten koliák? Naskočil mi link zase na rasla. A tam o tetování nic nevidím.

Cigi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:04
- Nahlásit

impact
koliák, já se překlepla
http://www.mpb.cz/psi-k-adopci/?tx_odmpbrno%5Buid% 5D=502
Doufám, že Buluše už fakt spí nebo mě pošle zase do pr...

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:07 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Cigi
Tady by to měli zjistit s přehledem - http://www.beardedcollie.cz/ .. Ale vidíš tohle: Stáří: nar.20.2.2006. To vypadá, že moc dobře vědí, co za psa to je, bohužel... A klasicky se k němu chovatel nehlásí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:09
- Nahlásit

zuzanarosakova

Mišn komplít - díky moc )

Dobrou všem

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
ahoj simte vcera vecer tvuj tat psal at nejezdim ze by neztihal mi dat hafi neska volal ale jsem spala tak nevim co mi chtel...volal odpoledne...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 22:10
- Nahlásit

impact
A klasicky se k němu chovatel nehlásí.

Ne jo? By mě zajímalo kdo to je teda. To mě u beardedek ale překvapuje Tu sem chtěla totiž

<< 1 ... 6363 . 6364 . 6365 . 6366 . 6367 . 6368 . 6369 . 6370 . 6371 . 6372 . 6373 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání