Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:54
- Nahlásit

kejtlin
no jsou krásně černý
Biluška
no a? vždyt vo nic nejde,jsou černý ,tak se vyhoděj a bude to

že sem něco psala....

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:55
- Nahlásit

Eldoguero
do očí mu furt říkám, že je veliký kanárek zabijácký akresivní a tak a on mě za to vždycky voblízne
myslím že by si naši sabyjáci velmi rozumněli !!

Jinak jak písnou že mi to vezou tak ti dám vědět. Ale nedělej si stresy někou dobu to tu zůstat může

mac1
Člen
- Nahlásit

Baico
No a on jim pak řekne, že se sním prošel v astrálním prostoru a psík mu sdělil, že už si nepřeje být léčen a tudíž on už s tím nic neudělá a to mu někdo žere ?

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
já jí na to neodepsala. Teda stran toho prednisolu. Já o tom nemám tak detailní znalosti, abych o tom mohla mluvit. Jen jsem jí vysvětlila, jak funguje imunita stran nádorů. což mnoho lidí, včetně těch, co léčí rakovinu šutry neví.

Jo, děcka, po dnešku jsem králíkolog, norkolog, liškolog, nutriolog a činčilolog.

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:56
- Nahlásit

Eldoguero
rychlé rozcházení se je velmi nebezpečný sport

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:58
- Nahlásit

Maky a Trix
Výborně, jako králíkologa a činčilologa tě budu často využívat . Mohla bys mi, plís, pro začátek z nějakého příbaláku přečíst essi mám něco preventivně dávat proti kokcidioze, nebo essi se léčí až když nastane?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:59
- Nahlásit

Atusch
děkuju paní, jste velmi hodná, budu vás fšude chválit
mac1
No a on jim pak řekne, že se sním prošel v astrálním prostoru a psík mu sdělil, že už si nepřeje být léčen a tudíž on už s tím nic neudělá a to mu někdo žere ?
obávám se, že ta jeho sekta a přicmrndavači a pak ještě pár kreténu, který si myslej, že co se objeví v televizi, v knize nebo na dvd musí bejt pravda
Maky a Trix
gratulace pani k další zkoušce, až mi ochoří činčilí farma, budu vás bombardovat dotazy

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:00
- Nahlásit

Gerda

čus! měla jsem včera hyperglykemický šok z tý druhý kofily! a ještě mám v lednici tu čikuládu, ta mi vystačí na celej příští rok. a rozinky jsem dala částečně do manželovy bábofky a děsně mu to chutnalo, takže děkujemeee!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
měla jsem včera hyperglykemický šok z tý druhý kofily!
to nebylo z kofily, už se ti krs pečení mění impríting. Jakmile začneš s manželovou bábofkou, seš odepsanej člověk ))))) Zamysli se nad sebou, takhle tě na tu topless přehlídku nevezmou. A vem s sebou davítkovou, má pěkný červený tanga vod minule z pohřbu ))

Maky a Trix
A léčíš taky morčata? Nebo morčolog eště nejsi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tys pekla bábofku: Ti nevěřím. To už je letos druhá To je nějaký reklamní trik kvůli bulváru, to není pravda, že ne?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:06
- Nahlásit

Biluška
u králíků se podávaj antikokcidika prevenivně ve velkochovech. Jinak je jakákliv prevence hodně obtížná, protože oocysty vydrží ve vnějším prostředí až rok... ale hodně snížíš riziko, když budeš krmit suchým senem a ne mokrou trávou, můžeš přidávat nějaký kokcidiostatika, který bys měla dostat myslím v lékárně (v době podávání nesmíš přidávat šťavnatá krmiva, aby se nenaředila účinná látka) a někdo jako "babské" rady používá trochu octa do vody, nebo černobýl... oocysty by mohli domů nanosit na sobě třeba čokle, když se vyválej v hovnech venku, zajíce nebo tak... no a samozřejmostí je desinfekce klecí a všeho - horká voda (nad 80stupňů, nebo speciální prostředky Oo-cide, Incicoc)... a tak.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:07
- Nahlásit

Gerda
morčata ještě ne. chceš si nějaký pořídit,?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:08
- Nahlásit

Lidi, já se z toho zbláznim, teď mi přišla sms, že moje zásilka PPL se dnes expeduje, jde od tu Royalku, přičemž prodejce mi ji poslal už minulé pondělí a všichni ostatní co to posílal ve stejný den jako mě už maji granule tejden doma. Tak to sem teda fakt zvědavá, kdy to nakonec přivezou idioti, to zas abych seděla doma na prdeli a čekal až dorazej, ještě, že mám práci i doma, se z nich asi vopupínkuju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:10
- Nahlásit

Biluška
Tys pekla bábofku

simtě z prášku!!! peču jí furt, každej tejden, ale z prášku se nepočítá, ta imprinting neohožuje přece!

Gerda
hele Rambík byl včera z klikání pěkně unavenej a vůbec dnes nekulhá, budu ho muset brát častějc

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale z prášku se nepočítá, ta imprinting neohožuje přece! práškem to začíná a 20 druhama cukroví to končí!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:12
- Nahlásit

Biluška
Můžeš mi to poslat plís? Chci vědět jak se léčí rakovina jater, čék nigdy neví gdy se mu bude taková vědomost hodit, že jo
simtě to ti nemusí ani kopírovat to shrnu do 3 slof: kup si dragoněco!!!!!!!!!
Maky a Trix
gratuluji liškoléčitelce, hele a to můžeš liškoléčit i mojí lišku zrzavou Barunku žejo

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:13
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to sem teda fakt zvědavá, kdy to nakonec přivezou idioti
no mě včera přivezli vetamix v 23.30 heč

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:13
- Nahlásit

makrel
práškem to začíná a 20 druhama cukroví to končí!!!!!

to teda ne!

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:14
- Nahlásit

Biluška
Plánuješ mladý, nebo pro starý? Starý s akutní kokcidiózou jsem nikdy neviděla, jednou jsem o nich teda slyšela, to jo.
Přeléčení samice před připuštěním je dobrý nápad, ale přiznám se, že u mláďat jsem průkazný rozdíl nepostřehla.
Mláďatům se dává ESB3, Sulfakombin, sulfadimidin, sulfakox. Kdyby ses s někym domluvila, tak granule s antikokcidiky prodává i vetamix (je jich moc pro jedny mláďata). Baico tvrdí, že stačí a může se k nim přidávat seno atd., já tvrdim, že ne, přikláním se k tvrzení těch, kdo si myslí, že tím vzniká rezistence vůči účinné látce.
Maky a Trix
u králíků se podávaj antikokcidika prevenivně ve velkochovech.
i v drobnochovech, dyť se uvádí promořenost chovů kolem 90% . Už aby udělal někdo vakcínu . Prý odhadem tak za 20 let a pak přijde něco nového... Enterokolitida apod.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:14
- Nahlásit

Alexa
já můžu léčit všechno. Jsem totiž nejlepší prachy na účet předem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:16
- Nahlásit

Alexa
kup si dragoněco!!!!!!!!!
Nekoupím, su lakomá . Zkopčíš mi to plís? Potřebuju nutně něco číst, jinak bysem musela jít dřít

zuzanarosakova
Z prášku se počítá jenom na půl. Znamená to vážné ohrožení duševního zdraví dotyčné ženy, měla by sis dávat pozor

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:16
- Nahlásit

Maky a Trix
sem totiž nejlepší
no... maximálně druhá umíš vyléčit epku a rakovinu neumíš co tak jak můžeš bejt nejlepčí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:17
- Nahlásit

Alexa
Tak to jsem v klidu, to budu doma 100%
Maky a Trix
A pani léčíte i lišky obecné? Já mám jednu doma, tak kdyby ji něco bylo, tak jestli se na vás můžu obrátit

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:19
- Nahlásit

Eldoguero
ty máš jako fakt lišku? Týjo.., to ti moc závidím, mě se velmi líbí polární... máš ju v kotci? Dá se to vůbec aspoň částečně ochočit? čím krmíš? Masem?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:19
- Nahlásit

Biluška
měla by sis dávat pozor

hele třá cukroví nepeču vůbec ani žádný jiný vánoční hovadiny. a na Štědrej den jdem k našim, pochopitelně až vodpoledne, abych měla jistoutu, že už máma bude mít fšechno nachystaný a nebude chtít s ničim pomoct jako já si to hlídám neboj!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:22
- Nahlásit

Tak a valím do práce. Se tu mějte.

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:22 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Alexa
mě už vetamix jede, prosila jsem ať řidič volá 2h předem tak teď volal, že je tu mezi 13:15 a 14h. A byl děsně milej a ukecanej. Snad veze aspoň dobrý maso...

All
Mám hada - nevyndavám ho, před 3dny dostal potkana a nesežral ho, vesele s nim bivakuje v terárku. Když se přiblížím k terárku tak had připlazí a civí na mě a dost vytrvale asi mě chce sežrat. Potřebuju potkana vyndat, ale had je děsně aktivní a furt se plazí po terárku. Má někdo nějaký návrh???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
na Štědrej den jdem k našim, pochopitelně až vodpoledne, abych měla jistoutu, že už máma bude mít fšechno nachystaný a nebude chtít s ničim pomoct
už sem se lekla, že si se zbláznila, tohle je úlevný číst, že jsem taky v klubu hodných dcer, co přijdou až večer, až když je to hotový a může se jíst
Jinak von byl chudák Rambík hotovej už jak nechtěl do auta, myslim, že už byl přetaženej. Je tedy empiricky ověřeno, že klikání má protiartrotické účinky na zlaté retrívry. Dostanu půlmegáč za diagnostiku.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:31
- Nahlásit

Gerda
Dostanu půlmegáč za diagnostiku.

ok, donesu ti je v misce, kterou jsi opět zanechala u mě v autě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:34
- Nahlásit

Atusch
co na něj hodit hadřík na voči a podržet hlavu a potkana vyndat?

<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání