Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:45
- Nahlásit

Bayshano mile me to dost prekvapilo,slecna me shanela pry dost dlouho,nakonec ji rekla pani ve zveraci kde bydlim,jako hodne dobry nazory meli,no mimo je tak vyklepane a vystrasene,buh-vi co mu nejake prase udelalo,jak vzdycky prileti stene za kazdym clovekem tak couvalo a traslo se,takze az bude v pohode a plne adaptabilni tak pak muzem neco delat,jsem jim aspon ukazala par triku a hlavne jsem jim rekla formou hry,no amin mel desnou radost,opet mimino a ma si konecne s kym hrat!kdo to udelal,udelala bych mu to same,nahatej do mrazu!

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

Baysha
Bubááááá.

Dines
Kuju.

makrel
No jasné. Každej má svýho kmotříka.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:53
- Nahlásit

danajasa
No, ono je aji vlastní forum. Ale moc lidu tam nechodí.

Biluška

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:55
- Nahlásit

Dines
A normálně si mi zachránila život - nebo Dafce aility tréninky na tři měsíce a víkendovku se Spolkem? Taknějak to bude
No to je fakt důležitý . Se mi snaž ještě někdy nakecat, že nemáš ani na chleba s máslem

Jdu se svalit, hají buci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:55
- Nahlásit

nemethova5
lidi jsou kripli

Dines
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

Biluška
Ne ale vážně - teď mám v peněžence zbytek z toho cos poslala minulý týden a mám asi dva dárky... takže jsem ráda že mám aspoň něco... budu si stejně muset půjčovat od mámy, ale aspoň to nemusí být hned a tolik.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:26
- Nahlásit

Pošťačky jsou debilní, přišly mi dnes poštou dárky (jsou to přívěsky na krk s vyrytou fotkou, takže je posílají v takové té obálce s bublinkovou folií), krávy zastavily u nás u baráku, hodily do schránky složenku a dvě oznámenky (druhá byla pro přítele) a odjely. Oba jsme byli doma, já na ně koukala z kuchyně, ještě na mě krávy mávaly. Oba dopisy měly u sebe v autě, ale asi by bylo moc práce dát mi je rovnou do ruky, když viděj, že jsem doma

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:30
- Nahlásit

impact
pani co mrňousek?

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:45
- Nahlásit

Eldoguero
Sfiňa neposedná kousavá a nenažraná.

Tu kvůli ní sedím po tmě, aby šla konečně chrápat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:47
- Nahlásit

impact
a myslíš, že ji to přejde nebo to tak bude už na furt?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:53
- Nahlásit

Kristova noho, to je rychta, ta naše Bonnie, to je neuvěřitelný
jak takhle malý zvíře může tolik smrdět. Asi jí vyexpeduju na chotbu

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:55
- Nahlásit

Eldoguero
To přejde. Zdžekovatí u nás a bude hodná holka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:58
- Nahlásit

impact

a džekové jsou hodní?

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 23:00
- Nahlásit

Eldoguero
Většinou jo.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 23:00
- Nahlásit

Čus bus, co noveho? Byli jsme s Gerdičkou klikat a zachranila mi život kofilou, bo jsem mela hypoglykemicky šok. A ještě mi dala hrozinky, ktery jsem dala manzelovi do babofky, takže jí tímto velice děkuji!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 23:13
- Nahlásit

impact
já znám jen jednoho hodnýho, jako uvědomělýho, ostatní jsou lehce šílený, ale nejsou zlí to je fakt
je nějakej povahovej rozdíl mezi Jackem a Parsonem? mě to přijde v povaze úplně stejný

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 23:18
- Nahlásit

Eldoguero
Žádnej. Mezi jackem a parsonem je rozdíl max 5cm. Jinak to bylo ještě před deseti léty jedno a to samý plemeno.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 23:26
- Nahlásit

impact
Já jsem si taky myslela, že v povaze je to to samí, naprosto v tom nevidím rozdíl, jen ta velikost. Kamarádka má parsonky k argentinám a parsonka jí pěkně pacifikuje ta bílá zlatíčka, teda jen ta, která jsou absolutně moc hodná a nechtějí to malé skorobílé sníst

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 23:41
- Nahlásit

Půjdu asi už pomalu spát, kouknu na Simpsonovi, páč jsem je večer neviděla a půjdu

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 06:09
- Nahlásit

Lemuříííííííí okamžitě fstávat a makat. Kromě zakouslého ympaktíka, ten může ještě spát

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 07:00
- Nahlásit

Fstávat a makat, ale honem. Gdo nemá co dělat může mi přijet pomoc
Impact taky, žádný vyjímky, je její věc, že si pořídila malého trotla co ji včil sežere

impact
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 07:57
- Nahlásit

Houno spát, malá čůzinka vstává v sedum. A to ještě v noci nahlodala gauč. Jsem ráda, že tu mám všechno starý.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 08:05
- Nahlásit

cus ja uz jsem vzhuru od peti hodin!hajan ma opet sracku,sracku a zase sracku,tak toho jsem se dost obavala a mela jsem proc,pritom hodrzim jako v teple,ne ve vedru,ale v teple,ma dietu,dneska mel jen ryzi s masem.
impactjeste jsem vam pani nenapsala,ze vam gratuluju k male!

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 08:13
- Nahlásit

Čuuuus opice!

Hlášení o počasí: pan Větrník už táhnul někam do horoucích pekel, ale na revanš nám poslal mnoho bílejch mr*ek. Padaj vod noci ve velmi velkém množství a v dost mokrém stavu. A furt padaj a furt

Silniční hlášení: frézu nám neposlali, pán traktorista podél silnice během dne vytvořil umělecké dílo, jen se zdá být trochu chatrné... se trošku bojim tam projíždět že mi ty obří sněhový gule spadnou na auto

Vánoční hlášení: fčéra jsem měla jedinej den na koupení stromku. Se nepodařilo, měli jenom hnusný košťata. Ještě mam naději dneska místo oběda, nikam jinam to časově nenacpu - tagže mi držte palce, jináč budu muset jít nějakej upytlačit a to asi zhebnu i když mě nechytěj - les je milijón kilometrů daleko přes obří nechutně zasněžené pastviny

Čoklí hlášení: nic nového. Podařilo se mi kretény o víkendu slušně vyběhat, jedna z okolních silnic už se ze silnice změnila na běžkařskou dráhu, tak se tam dá docela svištět místo brodění se, tak sme zase provozovali parodii na skijöring - výsledkem je několik mých modřin a vylítaný spokojený psi. Takže byli fčéra jenom rádi že maj volno gdyž panička dře v hokně až do večera.

Přeju hezkej den, mam dobrou náladu a jsem odhodlaná si jí nedat zkazit!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 08:20
- Nahlásit

Dobre rano,
Taky mam dobrou naladu, nevim sice proc, ale zaplat panbuh za ni.
Pocasi je uchazejici vzhledem k rocnimu obdobi a zemepisne sirce.
Jdu volat tem elektrikarum a pak na postu, tam se mi nalada asi vyrazne pokazi
impakt
koukni - pribuzni
http://www.novinky.cz/koktejl/220232-nakrmila-jsem -posledni-a-prvni-melo-zase-hlad-rika-osetrovatelk a-17-stenat.html

impact
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 08:26
- Nahlásit

leyenda
jejda, tož to nás doufám nečeká.

nemethova5
Neee, ale kujeme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 08:54
- Nahlásit

proč poletujou bílý mrdky dyš má pršet??????????????????????????????????????
LAGUNA
pani sim vás,potřebuju adresu na toho Pošváře v Kunraticích..máte plís?

co je novýho krom adydasčina hypoglykemyckýho šoku?? aproč proboha!!!!! nosí gerda v batohu aji rozynky?????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 08:56
- Nahlásit

gde ja zas kinta???
jako mohla by se trošku rozepsat pro změnu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:02
- Nahlásit

makytryks
ty voe,to sem se zas vytočila hele neměl by ho někdo udat???? todleto už je snad trestný co tam pindá co si kurva vo sobě ten magor myslí???????? jako osobně dochtory nesnášim,to je vo mě známý,spíše tíhnu k alternativám,ale nejradši nepoužívám ani jedno z toho bo sem líná,ale todle neni možný snad,silně mi připomíná Zedníčka an točil virgulí kol svých obětí v Básníkách..uš jen založit si firmu svjetlu fstříc a je to dokonalý..jo a eště k tomu fčerejšku mi anpadlo,že to třá byl posel aby vysondoval co a jak bo v příbaláku to nepsali..tak aby moch víc voslnovat!

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:06
- Nahlásit

davidkova renata
du mu něco napsat, už dlouho toužím po banánu

<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání