Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6111 . 6112 . 6113 . 6114 . 6115 . 6116 . 6117 . 6118 . 6119 . 6120 . 6121 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele třá cukroví nepeču vůbec ani žádný jiný vánoční hovadiny. a na Štědrej den jdem k našim, pochopitelně až vodpoledne, abych měla jistoutu, že už máma bude mít fšechno nachystaný a nebude chtít s ničim pomoct jako já si to hlídám neboj!
To přijde až za pár let....bábofkou v prášku to začíná a za pár týdnů tady budeš řešit přidávání muškátového oříšku do svíčkové Ti řikám, dávej si pozor a drž se dál od kuchyně

Aleksa
Sem si početla paní . MakyTriksová jede dost drsně, ta si vyslouží ovoce ještě dneska večer

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:40
- Nahlásit

brezen2008
hadřík? Jako už rok ho nikdo nevyndal z terárka, nebyl nějak čas na chudáka. Nejsem si jistá jestli by ho hadřík nenasral. Nejhorší je že když terárko otevřu tak blbej potkan se bojí a schovavá se za hada. No je to normální? Ale fakt musí ven neb kouše hada a to se mi nelíbí.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

Atusch
ty jo co to máš za zvířata?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:43
- Nahlásit

Atusch
no takle chytaj v petku hady,když potkana nesežerou,nebo morče,a je had dost agresivní,tak hodí pláněnej hadr nebo utěrku na hlavu a chytne hlavu,no a druhej vyndavá potkana nebo morče
tak jsem si myslel že by to taky šlo

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:47
- Nahlásit

makrel
hada Čumáčka a jeho potravu potkana Potkana. Jsou blbý voba, jestli to je narážka i na Atíka - bišonka, a Bůcha tak jsou blbý uplně všichni

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

brezen2008
nevím no v petku se nám nestalo že by nesežrali. První krok bude že mu vypnu zářivku on bude ztuhlej a já vyndám potkana nějak, todle vždycky dělal ex, kterýmu had patří . chjo

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:49 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Maky a Trix
sqelé, jsem moc ráda že jsi králíkolog
- takže: kolika se dožívaj? Jsem se dozvěděla hrozný rozpětí, něco mezi sedmi a osumnácti, to mi jako moc nepomůže Carevně je 6, tak jestli je to puberta nebo stařecká demence
- je fakt normální aby byli králíci tak agresivní, nebo s jí mam objednat někam k psychológovi (třá na změnu imprintingu rovnou )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:56
- Nahlásit

Maky a Trix
Fakt lišku lesní mám jí už asi 6 let, v kotci se chová uplně v pohodě, ale venku je to pořád plašan. Je to lišák a jmenuje se Zoro , kdysi jsme ho vynorovali přímo z nory, ale bohužel už byl starší, určitě víc než 3 měsíc a to je na ochočení dost pozdě. Ochočit se dají docela v pohodě, ale musí mít kontakt s člověkem co nejdřív, tak do 2. měsíce, později v nich zůstává ta přirozená plachost. Třeba Zoro je zvyklej na mě, ode mě se nechá vyndat z boudy, připnout na vodítko, jit ven, ale jen koutkem oka zahlídne jinýho člověka, tak panikaří. Když jsem u něj musím být pořád naprosto v klidu, stačí jeden prudkej pohyb a lišák je v boudě, nebo po mě event. i chňapne. Což je dost nepříjemný,páč nemá ty zábrany jako pes, kousnutí fakt bolí a navíc lišky mají dost ostrý zuby asi jako kočky.
Sranda je, když ho očkuju, to se mnou pak minimálně 2 týdny vůbec nekomunikuje, a když mě vidí, tak na mě prská.
Likviduje nám hloupá koťátka, která se přiblíží příliš blízko jednou si k sobě stáhnul i dospělého kocoura, než jsem doběhla, bylo po všem
Je to pořád divoký zvíře, myslím, že kdybych ho vypustila ven, tak se v pohodě uživí, ale to neudělám, páč by ho za chvíli zastřelili.
Krmím ho prakticky vším, tak jak žerou lišky v přírodě, maso, zeleninu, dávám mu tvrdý chleba, občas nějaký zbytky od nás, žere i jablka, nebo psí granule, když zabíjíme, tak dostane vnitřnosti atd. Není náročnej, akorát děsně smrdí, no prostě lišák

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:57
- Nahlásit

brezen2008
mi se taky v petku nestalo, že by nežrali.
all
zejtra mám to rande bych měla trochu uklidit auto, přece jen máme sraz na půl cesty a kdyby viděl vnitřek...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:58
- Nahlásit

tak teď sem dostala vod dýklera ůpytel plnej margotek. sem zvjedavá jak dlouho vydržím je nesežrat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:59
- Nahlásit

Alexa
fůůůj margotky, blééé

hancaw
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 12:59
- Nahlásit

Alexa nedělej si násilí a sežer je

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:00
- Nahlásit

Atusch
Hele já bych toho potkana vyndala co nejdřív než to sežere hada. Co máš za hadici? My měli kdysi i jedovatý hady a jednou zmije gabunská zabila potkana, ale nesežrala ho, ovšem dost sveřepě si ho hlídala, byl problém ho vyndat. Museli jsme nakonec použít asi 4 háčky, kterejma jsme ji drželi, protože oni jsou gabunky dost tlustý a silný a hlavně hodně moc jedovatý
Kluk, od kterýho jsme hady měli, přišel takhle o krajtu, vegetila s potkanem několik dní, až to potkana přestalo bavit a tak krajtě ukousnul hlavu

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Biluška
Sem si početla paní . MakyTriksová jede dost drsně, ta si vyslouží ovoce ještě dneska večer
no myslím že trio maky+bajša+Helena budou velmi brzy vodstřihnutý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:08
- Nahlásit

kejtlin
Atusch
jo tady už jo,byl to hroznýš a prostě nechtěl celej den,a ten byl obvzláš takovej agresor,stačilo aby šel někdo,kdokoliv okolo a startil a tak museli bejt vopatrní,pak šel dál

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:10
- Nahlásit

Eldoguero
Kluk, od kterýho jsme hady měli, přišel takhle o krajtu, vegetila s potkanem několik dní, až to potkana přestalo bavit a tak krajtě ukousnul hlavu
no to mě paní děsíte, je to krajta královská 4letá. Nevím žere, žere a pak je schopná děsně dlouho nežrat, před 2 lety ho pokousal potkan a pak nežral 8 měsíců, ale jak říkám nikdy sem to nevyndavala já, je expřítele ale asi mi tu už zůstane tak to musim řešit.
Proč jste měli jedovatý? Na to se dá jenom koukat, nedokážu si představit jak tomu měníte podestýlku nebo třeba jen vodu... Tak na to bych fakt asi neměla...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:11
- Nahlásit

já to téma o kastraci raději nečtu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:14
- Nahlásit

Maky a Trix
a si ty normální????????????

jinak omluva kolemjdoucím,superhláška nebyla vymazána ve falešce,ale je f kastraci ano či ne..o jak se stydím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:22
- Nahlásit

Atusch
může ho potkan hodně pokousat to jo i nahlodat část těla na to pozor oni jsou potkani dost žraví

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:23
- Nahlásit

Atusch
No, tka ta sežraná byla taky královská On se nedá chytit normálně do ruky?
Jestli ne, tak si vem háček nebo něco čím budeš moct přitisknout hadovi hlavu k zemi, ale chtělo by to ještě druhýho člověka, aby vyndal toho potkana, možná na udržení hada budeš potřebovat obě ruce. Ale nejdřív bych zkusila ho normálně vyndat z terárka a pak vyhodit toho potkana
Jedovatý hady a krajtu jsme původně měli jen týden hlídat než se jejich majitel přestěhuje a zůstali u nás rok.
Jsou v pohodě, když jsou nažraný, gabunka a zmije pobřežní byly nejlepší, sice nejjedovatější, ale naprosto neagresivní. Gabunce jsem měnila žárovku normálně růčo, bez háčku, s hadem v terárku, nechala na sebe i sáhnout, když se jí něco nelíbilo dost syčela, ale varovala, už když se člověk přiblížil k terárku, takže jsem vždycky věděli, že dneska žádný "mazlení"
Průseroví byli hroznýšovci, to jsou stromoví hadi a samice byla agresivní jak sviňa. Dostali jsme je do ruky v dost ubohým stavu, mám s nima mraky historek ze začátku než se dali zdravotně do kupy. Ne všechny jsou ale ftipný...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:24
- Nahlásit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:25
- Nahlásit

Eldoguero
no já ted občas hlídám adama,pavouka- tarantulitíka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:28
- Nahlásit

kejtlin
No, právě že jsou dost nebezpečný pro hada, když není hadice hladová nebo ho prostě nezabije. Znám případy, kdy s hroznýšem žilo morče v terárku iks měsíců a v pohodě, ale ani jeden o symbioze s potkanem nebo myší.
Ještě na škole jsme chodili na praxe do Ekostrixu a jednou tam krmili tuším, že taky hroznýše krysou, opravdovou krysou, byla to nějaká už vyřazená z chovu. Byl to docela hukot, krysa na nic nečekala a na hada zaútočila, had se sice bránil, ale krysa ho pěkně pokousala než jí vyndali.
Pak pokousala ještě ty zaměstnance co jí vyndávali (prokousla jim oběma kožený rukavice) a neptejte se mě jak skončila ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:29
- Nahlásit

brezen2008
babouci moc neznám, je to jedno z mála zvířátek, který jsme doma nikdy neměli, ale líbí se mi moc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Eldoguero
přitisknout hadovi hlavu k zemi
čili takovej hadorolink)))) vy se nezdáte ,pani! doufám,že mu u toho syčíte do xichtu))))
a neptejte se mě jak skončila
f polepšovně????

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:34
- Nahlásit

tywole, tak todle je zase perla. To si nemůžu nechat pro sebe, co kdyby někdo náhodou nešel kolem.....

pak je to ano něco mezi nebem a zemí- třeba cisty na vaječníku atd

sem asi do teď špatně chápala význam "mezi nebem a zemí"..... jinak si to vysvětlit neumim.

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:35
- Nahlásit

brezen2008
jo takovýho jsme měli taky, ale byl děsně žravej, jednu kolegyni neměl rád a když mu dala potkana, zavirala terarko a vylitl po ni...

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:35
- Nahlásit

davidkova renata
že mu u toho syčíte do xichtu
To je teď moderní. Harry Potter f tom novým filmu taky syčel jedný bábě do xichtu.

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:40
- Nahlásit

Eldoguero
tyjo jako že jsem hlídala háravku místo týdne , přes měsíc se mi stalo, ale aby mi někdo dal na hlídání hada jedovatýho a nevodvezl si ho, to bych nechtěla. No a jinak Čumáčka až bude spát tak vylovím potkana a začnu ho brát ven aby si zase navykl... Dřív jsme ho brali do ruky. Ale když tu chce bydlet tak bude muset bejt hodnej...

Přivezl mi vetamix, nechala jsem ho napospas psům a už mi ho rozebíraj...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:40
- Nahlásit

Eldoguero
brezen2008
pavouků se bojím a hodně i malých natož sklípkanů od tý doby co mě štípnul křižák a zůstala mi na ruce jizva velikosti bývalého desetníku

<< 1 ... 6111 . 6112 . 6113 . 6114 . 6115 . 6116 . 6117 . 6118 . 6119 . 6120 . 6121 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání