| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:41
- Nahlásit
bonc
pak je to ano něco mezi nebem a zemí- třeba cisty na vaječníku atd
cože????????? sem nějak mimo misku ,emitní...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:42
- Nahlásit
Děcka, v Kladrubech našli zlaťáka, takže si ho může vzít Adidaska nebo Walda, bude se jim hodit ke kabelce. A tu vlčandu davítková a toho černýho eldorádo, když má jen bílý psy.
Ufff, umisťování je fuška - dnes si pro ně máte dojet, tak šupki, ať to stíháte.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
pak je to ano něco mezi nebem a zemí- třeba cisty na vaječníku atd
cože????????? sem nějak mimo misku ,emitní...
proč? Je to naprosto logický. Mezi nebem a zemí se nachází pes. Nachází se tam tudíž i jeho vaječník. Pokud má na vaječníku cystu, nachází se tato samozřejmě také mezi nebem a zemí uvnitř psa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:48
- Nahlásit
Gerda
Ufff, umisťování je fuška
jaxe to veme
Mezi nebem a zemí se nachází pes. Nachází se tam tudíž i jeho vaječník
pes má vaječník??? a proč zase?? jak k němu tak narychlo přišel?? nějaká blesková evoluce bo co?
a ve slovje cista máš ošípku!
už tam byla neonka z5?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:49
- Nahlásit
Gerda
Mezi nebem a zemí se nachází pes. Nachází se tam tudíž i jeho vaječník. Pokud má na vaječníku cystu, nachází se tato samozřejmě také mezi nebem a zemí uvnitř psa.
JO AHÁ!! Tak taklenc je to myšlený. No tak to potom dává smysl mnohem víc věcí
mocinky vám děkuju paní, mnohem lépejš se mi teď bude spát když konečně porozumim modrejm záležitostem, jde jenom o to najít ten správnej úhel pohledu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
pes má vaječník??? jak k němu tak narychlo přišel??
tsss, furt Ho budeš podceňovat?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:51
- Nahlásit
no tak já tomu furt nerozumim!!
a du abyste vjeděli!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
No si pište pani, že syčim
Neskončila v polepšovně, ale pod botou jednoho z pokousaných zaměstnanců a pak v zobáku místního výra velkého. Tam byla sranda praxe, když jsme odcházeli,ukazovali jsme si pokousaný ruce a hádali jsme, kdo byl u jakejch zvířat
Atusch
Ještě bych mu vyndala žárovku, aby byl trošku pomalejší, ale ne na dlouho, přecejen venku zima, doma to taky není jak v létě, tak aby nenastydl, pak vyndat potkána. Chce to brát ho do ruky, časem si zase na fyzickou manipulaci zvykne, krajty bývají dost klidný hadi, i když někdy trošku kousaví, ale rychle si zvykaj na manipulaci.
Pani, tak ho krmte vetamixem, ten ho nezeřére
On se o ně předchozí majitel moc nestaral v poslední době než jsme si je na "týden" vzali. Ani jeden z nich neměl vodu, nežrali přes 2 měsíce, podestýlka hnus, krajta měla v terárku živou kytku co už fakt živá nebyla a trochu hnila, půlka hadů byla lehce podchlazená,páč jim nikdo nevyměnil žárovku už hodně dlouho. Měli jsme jich doma celkem 5 jedovatejch, krajtu a užovku. Nejhustší ovšem byla ta užovka, ta mrcha mě pokousala asi stokrát
kejtlin
Taky mě kousnul pavouk, ale pokoutník domácí to byl, čekala jsem, jesli se ze mě stane spajdrvumen, ale nestala a z vás pani?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:54
- Nahlásit
Gerda
Ale né máme i černou stafordku
Tý jo, jak přijde pes k vaječníku? Já to musím vědět, naši psi vaječníky nemaj, nejsou voni trochu vadný?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:01
- Nahlásit
Eldoguero
jooo tak nemůžu říct, že není sabyják když vraždí potkany, ale kousl jen expřítele 3x a to v době kdy ho měl jako žížalku. I když je fakt, že jakmile jde do esíčka tak si dávám bacha, navíc nemá viditelně rád když někdo dokouří a pak na něj dejchne.
Oni krajty obecně jsou kliďásci, a naopak užovky krom toho, že jsou ošklivý, to je spíš žížala než had, tak ty jsou mrchy.
A pavouků já se bojím nebo spíš štítím, hlavně ty černý mrchy co se v zimě ubytovávaj u mě v pokoji mi vaděj, dokud to je Johana s dlouhejma nohama , myslím tím sekáče tak to mi neva. Sklípkany a tarantule, štíry apod bych nevydejchala, nevidím smysl mít to doma jako mazlika. je to na houby. Stejně mi přijde nezáživná agama, chameleon apod, ale to je věc názoru
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
taky ne, ale natekla mi ruka jak kráva, můj tatér co chová pavouky mi říkal, že to byl možná kříženec s černou vdovou
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
naši psi vaječníky nemaj, nejsou voni trochu vadný?
to máš z toho že nejezdíš k Rudovi...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:09
- Nahlásit
kejtlin
když mluvíš o tom tatérovi, jak moc tě bolelo to tetování? Vím, že všichni říkaj, že to nebolí, ale i tatér mi říkal, že prvních 5 minut to cejtíš, ale přežít se to dá...?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:10
- Nahlásit
Eldoguero
Já to musím vědět, naši psi vaječníky nemaj
Pak nemá smyslu, abys řešila mezi nebem a zemí zrovínka cysty. Můžeš řešit prostatu. Pokud nemáte prostaty, řešte snad věci jen přízemní, páč na víc zjevně nemáte.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:11
- Nahlásit
Atusch
jj užovky jsou asociální a kousaví sfině, fšechny, krajtičky oproti nim jsou mírný, ale nejklidnější mi přijdou hroznýši, v zoo jsem jednou machrovala, že udržím dvě anakondy a co myslíte, měl ho tam? neměl, pochopitelně jsem měla co dělat s menším samečkem, co měl jen asi 4 metry, samice měla přes 5 a tlustší byla víc než moje noha, sviňa jedna žlutá, ještě dneska cejtim ten stisk, jak mi vomotávala lejtko, bych přísahala, že z toho měla prdel
kejtlin
tý volé, kde se takový vyráběj, já takovýho chci a chci a chci pro sousedku jako dárek k vánocům
bonc
to máš z toho že nejezdíš k Rudovi...
to je fakt, pani, měla bych se stidět asi, že
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:12 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Gerda
sem přízemní asi mí psi maj prostatu a čuby vaječníky a vůbec se třá nepohybujeme v astrálním světě a nejhorší je, že nemám tachyjón
ale mám kamaráda, kterej u maturity tvrdil, že slepice maj močovej měchýř a dělohu, tak ten by třeba moh ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:16
- Nahlásit
Eldoguero
když mi pošlete půlmegáč, zařídím vám u náčelníka výjimku....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:18
- Nahlásit
Eldoguero
no snad si ten náš blboun na mazlení zvykne..
bych přísahala, že z toho měla prdel
myslíš, že to had pozná? Jako 4m had musel bejt už těžkej jako kráva...
Hroznýš asi bude fajn, ale dorůstá se už trošku moc velkých rozměrů. A žije to děsně dlouho, co já budu ještě za 15 let dělat s hadem to nevím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:25
- Nahlásit
ted jsi paní koupila kapra,kterej měl na hřbětě kus uškubnutého masa,tak ho nikdo nechtěl,ale paní řekla,že si ho sní,bo mu to trápení urychlí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:32
- Nahlásit
Čék si na chvíli odskočí povysávat a tady sou hned věci mezi nebem a zemí, jo? .
Du se patlat s cukrovím, sem zvědavá co se vyvrbí než přijdu . Třá psům dorostou nějaké nohy navíc....nebo šupiny...nebo se naučí lítat (pak budou teprvá mezi nebem a zemí )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:45
- Nahlásit
Gerda
cha pani, vy ste ale ftipná kde já bych vzala peníze
nebrala byste jako úplatek malodogu?
Atusch
Těžký byly jak sviňa vynášeli jsme je z terárka ve dvou samce a ve třech samici. Tu taky jistili dva chlapi, oni maj asi tak desetkrát větší sílu než stejně velkej hroznýš, taky jsou tlustší a říkali, že jsou docela akresivní. No, zpocená jsem byl až na prdeli, maj docela velký zubáky a obávám se, že kdyby mě jeden z nich omotal, tak už mě nikdy nikdo nevymotá.
Myslím, že nepozná had celkem nic moc z emocí, ale omotala mi nohu ocasem a stáhla, povolila, stáhla, povolila a takhle dokud ji nevyčistili to maxi terárko.
A ten samej den mi chtěl slon ukrást tkaničku od boty, nutno podotknout, že botu a mě nechtěl, sem si připadala jak baletka s nohou hore, kolenem až u hlavy. Fakt podařenej den to byl
Já myslím, že si zvykne, já si krajtičku dávala pod mikinu, ona se tam hezky nahřívala a byla holka spokojená, koukaly jsme takhle spolu na televizi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:52
- Nahlásit
Biluška
Du se patlat s cukrovím, sem zvědavá co se vyvrbí než přijdu . Třá psům dorostou nějaké nohy navíc....nebo šupiny...nebo se naučí lítat (pak budou teprvá mezi nebem a zemí )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:53
- Nahlásit
du taky něco dělat manuálně, třá uzklízet bordel nebo něco takovýho, tak zas večer, zdááár
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 14:53
- Nahlásit
Eldoguero
nebrala byste jako úplatek malodogu?
Od toho, kdo si hřeje hada na prsouch pod mikinou????? Sprosťáku!!! ))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:11
- Nahlásit
Eldoguero
to musela být super praxe, viditelně ses nikdy nestihla nudit!
Jako sloníci jsou krásný, ale moc obrovský to zas jako respekt před nima, a had je velmi nepředvídatelnej, možná z toho ta vaše hadice fakt měla srandu, ale asi kdyby chtěla tak si už uškrcená...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:16
- Nahlásit
Stromečky nemaj!! Nebo alespoň něco co by se stromečku podobalo.... Jedu shánět, držte mi palce, strom je na vánocích to nejdůležitější! A kdo za to může? Zas ty bílý mr*ky!! Vůbec prodejce nezavezli, páč se přes ty hromady sraček ke stromkům nedostanou! Ojebávám se, jedu shánět strom.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:22
- Nahlásit
Eldoguero
kejtlin
Biluška
brezen2008
Gerda
Atusch
bonc
davidkova renata
a vy vsici ostatniiii
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:35
- Nahlásit
ketty
děkuju i tobě to nej
budu muset něco taky sesmolit, všichni maj péefka a já mam houno
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:37
- Nahlásit
Atusch
všichni maj péefka
ja ne , ale ja su zatvrzela antivanocka, tak to se asi nepocita
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:44 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
leyenda
mě vánoce taky moc neberou, ale to péefko s pejskem bych chtěla, abych ho mohla přeci všem posílat a hlavně mě to ušetří zbytečných smsek.
|