| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
poslední dobou už jsem ani nebyla... ale když mi dneska máti oznámila, že zasrané PZ bude u nás asi dva měsíce, to už fakt raději ta mašle
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:56
- Nahlásit
Monty
že zasrané PZ bude u nás asi dva měsíce, to už fakt raději ta mašle
Ježiši kriste!!!! tak to se omlouvám, to je fakt tragedie! Chceš, podkopnu ti štokrle!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:58
- Nahlásit
cus decka,tak to budu treti,co si to pujde hodit!jsem desne nachcipnuti!!!!doslova,mam horecku,jsem desne zahlenena a je mi desne zle,zitra ma prijit naky vidlak na zauceni,uz si iluze fakt nedelam,jako streleni chlapy jsou streleni chlapy a to mi nikdo nevyvrati,aspon,ze me bracha zavezl az do roboty,sam se nabidl a na stedrej den me taky odveze,napsala jsem sichty a jak se to idiotovy libit nebude,ma smulu!!!!je pry kousek a jezdi na kole,jak rikam,zas nakej vidlak a v tomto case taky jezdi na kole,pry ma naky cokly doma,no to zas bude sodoma gomora!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
jsem uvažovala o hotelu ale se dvěma hafama, mě asi nikde nevezmou a dva měsíce v hotelu by mě přišlo pěkně draho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:59
- Nahlásit
Monty
PZ bude u nás asi dva měsíce
musíš ho furt krmit, když bude přežraný, bude spát, pak zatloustne a už nebude chtít nic. Anebo, krmit krmit krmit, žlučník může chytit i malospratek, půlku z tý doby může strávit na gastru ve špitále, kde se o něj budou starat milé sestřičky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:00
- Nahlásit
Gerda
kuju paní za radu, hned mi to zlepšilo náladu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:01
- Nahlásit
Gerda # Zasláno: 21 Pro 2010 17:59
Citát
Monty
PZ bude u nás asi dva měsíce
musíš ho furt krmit, když bude přežraný, bude spát, pak zatloustne a už nebude chtít nic. Anebo, krmit krmit krmit, žlučník může chytit i malospratek, půlku z tý doby může strávit na gastru ve špitále, kde se o něj budou starat milé sestřičky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:01
- Nahlásit
Monty
A jak je starý to PZ???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
7 let
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:03
- Nahlásit
Monty
Proč bude pézetko u vás?
Gerda
Daleko pravděpodobnější je, že se děcko akorát pobleje (na koberec pochopitelně), bude řvát, bude ještě protivnější než normálně, babička ho bude oňuňávat a Monty bude muset uklidit ten poblitej koberec.
Zvolila bych jinou taktiku. Třá malou násobilku. Gdykolif by se objevil harant v mé blízkosti tak bysem ho začala zkoušet . Pokud není úplně debilní tak se by se mi velice rychle začal vyhýbat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:03
- Nahlásit
bonc
Ojebávám se
tak jaký to bylo,drahá?? :uš ste něgdo mezi nebem a zemí,prostatici??
Gerda
hele neonka přijela tet!! poprvý scházel potpis,tak z5,pak si zapomněl tu plnou moč,tak znovu z5,pak ale byl asi 95 ,ale uš to klaplo potkali sme se přet barákem,mluví vulgárně,nevim proč
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:04
- Nahlásit
Monty
7 let
Probůh! A nemůžeš si ho prostě nevšímat? Zavřít se do pokoje a vylejzat jen pro splnění základních potřeb?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:04
- Nahlásit
Monty
7 let
Tak v těhlech letech doporučuju omáčky a knedliky, nebo těstoviny a dorty. Hodně šlehačky. Za týden už můžete volat dispečink.
nemethova5
zahleněná seš z dutin? Neměla bys jít třeba k doktoru?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:04 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
možná budu mít pf ko s pejskama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:07
- Nahlásit
davidkova renata
mluví vulgárně,nevim proč
Taky nevim proč, halt to nebyl tak snadno vydělanej litr, ale furt to má za míň práce než my, drahá )) Nechť si zakoupí pár lysohlávek, bude hned veselejší.
Biluška
Pokud není úplně debilní tak se by se mi velice rychle začal vyhýbat
Tak to už rovnou může to děcko dycky, dyš ho potká, mzlátit. Pak se jí bude vyhýbat tuplem, i kdyby bylo debilní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:07
- Nahlásit
kejtlin
proč se do mě navážíš, že sem pesimista?
Ty nejsi pesimista . Ty jsi přímo ztělesněný pesimismus . Tvůrce toho slova by se styděl kdyby tě potkal
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:08
- Nahlásit
kejtlin
proč se do mě navážíš, že sem pesimista?
Bo seš, ne? Nebo chceš snad tvrdit, že seš optimista?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:08
- Nahlásit
Gerda
Tak to už rovnou může to děcko dycky, dyš ho potká, mzlátit. Pak se jí bude vyhýbat tuplem, i kdyby bylo debilní.
Může. Ale doma jí to neprojde, uvidíš. Gdežto vzdělávání harantů a jejich rozvoj je všeobecně naší společností tolerováno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:09
- Nahlásit
Gerda
Nechť si zakoupí pár lysohlávek,
pošlu ho k modrejm )))))))))))))))))))))))))
Neměla bys jít třeba k doktoru?
naco, at si veme draksymun a proleje se betadýnou..tim předejde aji pyjomatře.-))))) dvě mouchy jednou ranou )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:09
- Nahlásit
Biluška
zuzanarosakova
Ty nejsi pesimista
Nebo chceš snad tvrdit, že seš optimista?
a až jí oholíme vlasy, bude skinhedista.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:10
- Nahlásit
Gerdaje mi teda dost bidne,jako fest,nemam kdy,furt tam ma narvano,hlavne stary babky a dedky a ty se s nim dost dlouho vykecavaji,nemam na to puldne tam sedet a cekat,coz me sere teda!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
davidkova renata
naco, at si veme draksymun a proleje se betadýnou..tim předejde aji pyjomatře.-))))) dvě mouchy jednou ranou)))
Neměla by si k tomu aspoň přečíst příbalovej leták? Aby se jako něco nezanedbalo a nedostala zánět prostaty....by se pak musela vykastrovat a víš, že kastrovanej pes se nedá přemosťovat? Srovnáš si pak se svým svědomím, že si jí zkazila život?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
Biluška
máš pravdu, přesvědčila jsi mě o nutnosti násobilky. A diktát? Může aji diktát?
davidkova renata
naco, at si veme draksymun a proleje se betadýnou..tim předejde aji pyjomatře.-))))) dvě mouchy jednou ranou)))
Ty si taaaak mocinky blbááááá! )))) Chudák nemethova, myslíš, že má zánět dutin od pyjometry? A kam si má tu betadinu lejt...já jen, jestli bude vědět, jak se má správně léčit....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:13
- Nahlásit
Biluška
davidkova renatano koukam,ze se smejete nemocnemu cloveku,kor,kdyz je mi fakt blbe a doktorovy nejdu,pac tam sedi ti zasrani penzisti,pul dne na to nemam,abych tam hnila.no dobre,ja si to budu pamatovat,hlavne s tou prostatou!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Neměla by si k tomu aspoň přečíst příbalovej leták? Aby se jako něco nezanedbalo a nedostala zánět prostaty....by se pak musela vykastrovat a víš, že kastrovanej pes se nedá přemosťovat? Srovnáš si pak se svým svědomím, že si jí zkazila život?
Ty si možná ještě víc mocinky blbááááá )))
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gerda
A diktát? Může aji diktát?
Pochopitelně Škoda, že je to pézetko tak malý. Gdyby bylo větší mohla by ho drtit i na letopočtech a na chemyji . Takhle holt bude muset vystačit s násobilkou, diktátem a maximálně tak nějaký to sčítání a odčítání
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:14
- Nahlásit
nemethova5
hlavne s tou prostatou!
Za to já nemůžu paní, to Rudík. On říkal, že prostata a vaječníky sou mezi nebem a zemí Eště buď ráda, že na té prostatě nemáš cystu, páč na tu drakymun nestačí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:15
- Nahlásit
nemethova5
Zánětu dutin pomůže kastrace, má účinek i na svědomí, ale negativní. Špatné svědomí můžeš neutralizovat přidáváním oleje do ohně. Anebo házením perel. Pokud si nevybereš ani jeden ze způsobů léčby, ještě je tu možnost meditace, pročež tě uchrání od cysty na prostatě.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:15 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Gerda
děkuji za zevrubnou zprávu, je vidět, že jsem se obrátila na odborníky přes prostatu a vaječníky.
'Byla jsem odpoledne nakupovat, celkem ve 3 obchodech a musím říct, že Gerry je dobrý pes, 3x čekal vzorně f autě.
V Tescu bylo fajn, parkoviště sice plné, ale uvnitř dobrý i u pokladny bylo volno. No voni ti jihočeši asi tolik nenakupují, neboť co Skotovi upadne, Jihočech zvedne.
zánětu dutin pomůže kastrace
no nevím, jestli jsem se obrátila opravdu na odborníky, na záněty dutin trpím, no ale... Rači bych se léčila jinak.
Ty bílí knírači sou fšude nebo jen někde? Nebo myslíš ty od eldoráda? To snat ne.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:18
- Nahlásit
Gerda
Biluškano ty vole,hotovy tachyonovy lecitelstvi!!!!!cystu nastesti nemam,zanet prostaty taky ne,jen ten blbej zanet dutin asi!
|