| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:56
- Nahlásit
Monty
ahoj pani štěňátka rostou, rostou, některý už začínají hezky koukat, už ne jen koutkama, ale asi tři už maji skoro celý očička rozlepený
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:57
- Nahlásit
Eldoguero
už se těšíte až vám paní začnou řádit?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:01
- Nahlásit
leyenda
Vloni mi jeden hajzl hodil petardu rovnou pod psa, nebejt tam asi 5 metru ode me policajt, tak sem ho snad zabila. Pri te policejni asistenci jsem mu aspon strasne zakroutila rukou a nakonec vynadala i policajtovi, kterej rozdaval listecky s pokutama za spatny parkovani a zmetka nechtel resit
už jsem to sem někde psala, ale náš král jelimán Velký pan Dozák petardy miluje, i ty co mu hází parchanti pod nohy, ale pak chce ty parchanty sežrat
Hodit mi někdo petardu pod Bonnie, která má reakci na střelbu, tak ale vážně vraždím.
Přítel jednou málem uškrtil spratka co nám najel bobem do amstafa, pustil ho až, když mu přišlo divný, že spratek neodpovídá a trochu modrá, páč ho držel za bundu pod krkem, řval na něj asi 10 minut a ani jednou se neopakoval
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:01
- Nahlásit
Alexa
splatky treba jo, ale reklamovat az po splaceni, takze by se to tahlo tim vic je to blby, no
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:02
- Nahlásit
Monty
jasně, že těším, nejvíc na to jak mi zničej nově naštukovanou kuchyň, vyškubou rok starou plovoučku a sežerou sedačku, to bude krásné
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:03
- Nahlásit
Eldoguero
Přítel jednou málem uškrtil spratka co nám najel bobem do amstafa, pustil ho až, když mu přišlo divný, že spratek neodpovídá a trochu modrá, páč ho držel za bundu pod krkem, řval na něj asi 10 minut a ani jednou se neopakova
dobře tak parchantovi jednomu , snad už to nikdy neudělá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:11
- Nahlásit
pro všechny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:13
- Nahlásit
Monty
obávám se, že všichni v tý vesnici jsou prokletý blbostí věčnou, takže spíš udělá možná i mnohem horší věci
ale na tohle 100% nezapomene, to garantuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:17
- Nahlásit
leyenda
to je samozřejmě veliká prekérka. Takže zaplatíte 10x víc, abyste to pak mohli reklamovat...genijální....
Eldoguero
Tsss, teď sem se smrtelně urazila
Tak promiňte, ale bílou malodogu neposílejte, jsou to velmi očklivá morčata, i když uznávám, že zdaleka nebudou tak očklivá jako ympaktovic Lejdy Gaga.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:23
- Nahlásit
Gerda
Tsssssss a teď jsem se urazila ještě smrtelněji
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:23
- Nahlásit
Gerda
no, je to velika prekerka a velikej ucet a pritom je fakt naprosto evidentni, ze to tak nemuze bejt.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:27
- Nahlásit
leyenda
no, je to velika prekerka a velikej ucet a pritom je fakt naprosto evidentni, ze to tak nemuze bejt.
ty jo a fakt to s nima nehne????
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Tak pošlete kanárka, no ))))
leyenda
pritom je fakt naprosto evidentni, ze to tak nemuze bejt.
nevim, nechápu, jim to taky musí bejt jasný, jen s tim nikdo nechce mít trošku snahy, z jejich krev nepoteče, tak co by je to trápilo. To budete mít bezva začátek roku teda - máte aspoň splátkáč? Nebo solíte najednou?
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jinak zdravim kolemjdoucí a mám dotaz...vám se z toho blejt fakt nechce????
takhle to teť fungá? No to je teda mazec.
all
co je sím na dalších 6 stránkách, co sem tu nebyla?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:29
- Nahlásit
leyenda
paní, nejhorší bude, že až to zaplatíte tak si s reklamací dají na čas, mezitím se výrazně změní stav na tom počítadle, oni řeknou, že je neprůkazné kolik tam mělo být správně, ale že ti teda vrátí pár tisíc, abys neřekla (samozřejmě mnohem míň, než by ti vrátit měli )
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:30
- Nahlásit
Ja pojedu pro nejmensi decko, sla k jednomu spoluzakovi na oslavu narozenim, kluk pozval asi 20 deti, ale vsichni odrekli, ona taky puvodne nechtela jit, ale bylo ji ho lito, jeho maminka mi dekovala skoro se slzama v ocich, ze jsem ji dovezla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
Lola1
co je sím na dalších 6 stránkách, co sem tu nebyla?
Lejendička přišla o investice do elektriky, ale nechce to reklamovat, chce to nejdřív zaplatit, ympakt má děsně ošklivýho psa, eldorádo má 10 děsně ošklivejch morčat, biluška má standardně velmi ošklivou saň, umíme léčit činčily, ryby, králíky, epku, raka, umíme řešit věci mezi nebem a zemí, naši psi nemají vaječníky ani prostatu, všude jsou samí bílí knírači, všude se peče a mění imprítink, jenom maryje je pořád krásná a chytrá a moudrá a taky trochu rotvajler. Nikdo nic neztratil, nikdo nic nenašel, každý má své máslo na hlavě a někdo dokonce i na chlebu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
Gerda
Tak pošlete kanárka, no ))))
Nééé, kanárka v deprézi nééé, by mi chyběla jeho obří lopata na mým obličeji
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:35
- Nahlásit
Gerda
všude jsou samí bílí knírač
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:35
- Nahlásit
Gerda
pani, už to neberte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:36
- Nahlásit
Gerda
naši psi nemají vaječníky ani prostatu,
Co to plácáte paní. Přece feny mají prostatu a psi mají vaječníky mezi nebem a zemí Proč paní Lolu matete
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:39
- Nahlásit
Biluška
Gerda
Alexa
asi to s nima nehne, jeste jsem jim napsala doporuceny dopis, ale splatnost je 30. , mohla bych to nechat dojit k reseni soudni cestou, ale riskovat, ze nas odstrihnout nemuzu, mame na elektriku uplne vsechno vcetne cerpadla na vodu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:40
- Nahlásit
Gerda
nikdo nic nenašel
Nene, jà ztratila peněženku, když jsem ožralá šla koupit v noci cíga a za dva dny jí našel ňákej pán a donesl mi jí. Sice bez peňez, ale s dokladama!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:43
- Nahlásit
leyenda
Zmlaťte aspoň toho strašného samečka do hlavy lopatou Soucítím s váma paní, elektřináři jsou děsný mrdky tady i v cizině
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:44 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Eldoguero
by mi chyběla jeho obří lopata na mým obličeji
neva, pošlete kanárka, výměnou vám pošlu kopáče, též bude mít lopatu, když bude z východu, rád vás lopatou po ksichtě pleskne.
Monty
viděla sem to ve fotogalerce!!!!!
Biluška
feny mají prostatu a psi mají vaječníky mezi nebem a zemí
jistě, omlouvám se, je to chyba vydavatele, nikoli moje, my to měli v předtiskovym dobře.
leyenda
splatnost je 30
Splatnost celé částky??????????????
zuzanarosakova
ty pečeš, nemáš se ztrátama nic společnýho, ve výcucu jsi zmíněna změnou, nepleť Lolu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:48
- Nahlásit
Gerda
nebujte paní, už to dlouho neuvidíte, protože si půjdu hodit mašli
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:49
- Nahlásit
Gerda
nepleť Lolu
Pardon!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:51
- Nahlásit
Monty
si půjdu hodit mašli
Tak odpočívejte v pokoji...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:51
- Nahlásit
Monty
nebujte paní, už to dlouho neuvidíte, protože si půjdu hodit mašli
Šmarja ty a Kejtlin jste dohromady definice slova pesimismus!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:52
- Nahlásit
Gerda
odpočívat asi ne, já se budu i tam nerfovat
|