Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6111 . 6112 . 6113 . 6114 . 6115 . 6116 . 6117 . 6118 . 6119 . 6120 . 6121 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:45 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

leyenda
tak to mam pro tebe spesl pranicko vylozene vanocni a pozitivni

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:53
- Nahlásit

Atusch
tak ja ti to poslu v meilu a muzes preposlat ja bych chtela zas hezky se smeckou ale mam blbe programy na upravy fotek takze nic moc nevytvorim.... bouzel taky bych chtela neco pekneho ale tak zas vim kde lovit

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 15:56
- Nahlásit

leyenda
já taky nemám a nikdy jsem neměla

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:00
- Nahlásit

ketty
já si právě vytvořím asi nějaké se smečkou, jen obyč. Jen spíš nevím jaký tam mám dávat texty tak jestli máš inspiraci tak pošli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:01
- Nahlásit

já chci zejtra na koncert na 3 sestry a chci a chci a nemám lístek kurwa

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:04
- Nahlásit

makrel
zbyva mi dodat "ani nikdy mit nebudu"
Dneska mi matka kladla telefonicky uz po stopadesate na srdce, ze kdyz uz jsem neposlala zadna prani k vanocum, abych aspon poslala prani k novemu roku, urcite strejdovi Fandovi a tete Blance, ona ode me nic neceka, protoze vi, ze jsem "divna", ale aspon tem pribuznejm, vzdyt co si o mne pomyslej

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:04
- Nahlásit

Atusch
aha ok dobra ..no obyc mama taky nake vytvorene kejtlin
tak bez
makrel
u nas se posilaj i pohledy.....mi sme total vanocni rodina

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:05
- Nahlásit

ketty
tak bez

to nepůjde asik

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:07
- Nahlásit

ketty
jo, to s tema petardama casto preju tem spratkum, co je vsude rozhazujou, nic nepotesi tak, jako zpravy o poctu zranenych pri petardovych radovankach

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:07
- Nahlásit

kejtlin
já chci zejtra na koncert na 3 sestry
kdyť máš rande ne??

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:08
- Nahlásit

leyenda
nic nepotesi tak, jako zpravy o poctu zranenych pri petardovych radovankach
))) já to nechtěla řikat nahlas ))))

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:08
- Nahlásit

leyenda
jojo presne a nemluve o tech co to hazej pod psi a podobne hajzloveeee

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:11
- Nahlásit

ketty
navíc mám zejtra to rande

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:13
- Nahlásit

leyenda
nic nepotesi tak, jako zpravy o poctu zranenych pri petardovych radovankach

přesně tak paní

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:15
- Nahlásit

Gerda
já to nechtěla řikat nahlas
hm, ja se zrovna za tohle nestydim, byt uznavam, ze to pro moji karmu je, dozenu to jinde

Vloni mi jeden hajzl hodil petardu rovnou pod psa, nebejt tam asi 5 metru ode me policajt, tak sem ho snad zabila. Pri te policejni asistenci jsem mu aspon strasne zakroutila rukou a nakonec vynadala i policajtovi, kterej rozdaval listecky s pokutama za spatny parkovani a zmetka nechtel resit

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:16
- Nahlásit

leyenda
jo, to s tema petardama casto preju tem spratkum, co je vsude rozhazujou, nic nepotesi tak, jako zpravy o poctu zranenych pri petardovych radovankach
mluvíte mi z duše paní, jelikož mám doma psa, po kterém je asi taky někdo kdysi házel

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:20
- Nahlásit

makrel
A mě paní o parchantech ani radši vůbec nemluvte jdu totiž bydlet raději pod most

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:22
- Nahlásit

Monty
a fakt bude u vás???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:24
- Nahlásit

leyenda
Toho se bojim, že mi to někdo hodí na mařenu...dobře ste ho zkroutila pani, měla ste ho ještě trochu pořádně nakopnout.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:24
- Nahlásit

leyenda
Tak se mi zdá, že Tvá matinka je stejně jako ta moje hysterka.

Atusch
Mám taky hovno a ne péefko. Předevčírem jsem chtěla udělat PF - psi s červánky. Červánky zmizly, než jsem vytáhla foťák. Svině, normálně vydrží dlouho. Psiska jsem vyvlekla na pole a začala je rovnat. Ale Astřička nechtěla sedět vedle Vlčáčka, tak si stále odsedala, kroutila se, vstávala. Bekynka nechtěla sedět vůbec, asi 20 x si lehla a pak už rovnou i na záda. Pak konečně sedla, ale zadkem ke mě. Vlčáček celou dobu seděl a tvářil se otráveně. Pak jsem je zblejskla, ale Astra štěkala. Na to se začali mrvit, Vlčáček vstal a šel ke mě, Astra si zase odsedla a Bekynka znova lehla. Po několika kurvách a jiných výrazech se psiska nechala usadit vedle sebe, ale Bekynka kousek dál ... ale ... všichni kroutili hlavami a Bekča s Astrou štěkala. Nejmíň rozmazaný byl Vlčáček. Celkově to stálo za houby. Akorát jsem se naštvala. Tak jsem radši vyfotila Měsíc. Hned na to se mi ale porouchal externí disk, takže nešlo nic upravovat. No. A ráno byl externí disk v pořádku! Tak nevím. Každopádně PF nemám dosud.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:26
- Nahlásit

Dámy,
je teda fakt, že když někoho zraní jeho vlastní petarda nebo se postřílej myslivci ... a tak podobně ... je to hnusný, ale fakt si nemůžu pomoct, mám prostě radost.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak se mi zdá, že Tvá matinka je stejně jako ta moje hysterka
Ja ti nevim, jestli je hysterka, ma proste svuj pohled na svet a mysli, ze ten je ten jediny spravny. Potiz je v tom, ze muj pohled na svet je uplne opacny
je teda fakt, že když někoho zraní jeho vlastní petarda nebo se postřílej myslivci ... a tak podobně ... je to hnusný, ale fakt si nemůžu pomoct, mám prostě radost.
taky mi nevadi ti do stromu natlaceni mopedojezdci, co za kazdou cenu kazdyho predjizdej i v nejnebezpecnejsich situacich

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:36
- Nahlásit

Fšichni, kterým vadí haranti co hážou petardy si sepište pořadník, pošlu tam Pumu . Pumě petardy neva, zato harantům co je hážou děsně va Bibinka

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:36
- Nahlásit

makrel
no kde jinde, a jeliokož má brácha tak 3 - 4 šichty za týden, te%d si to vynásob osmi a já si fakt raději hodím mašli

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

no mě se pézetka s petardama rači vyhebaj, docela se mezi nima rozkřiklo jak jedny chtěla Barunka sežrat i s petardama
leyenda
jaks dopadla u elektrikářů????

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:41
- Nahlásit

Alexa
blbe, nejdriv zaplatit, pak reklamovat

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:42
- Nahlásit

leyenda
blbe, nejdriv zaplatit, pak reklamovat

ach jo, jak u nás, sou to kuwy a co splátky ani to neprošlo???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:51
- Nahlásit

Gerda
Od toho, kdo si hřeje hada na prsouch pod mikinou????? Sprosťáku!!! ))))
Tsss, teď sem se smrtelně urazila

Atusch
to musela být super praxe, viditelně ses nikdy nestihla nudit!
Jako sloníci jsou krásný, ale moc obrovský to zas jako respekt před nima, a had je velmi nepředvídatelnej, možná z toho ta vaše hadice fakt měla srandu, ale asi kdyby chtěla tak si už uškrcená...

Skvělá praxe, ze slonů jsem měla taky dost respekt, páč mi přišli jako dost málo ovladatelný, neuměli sedni, lehni, ani pocem, jen podávat packu na milion způsobů a strkat chobot úplně všude
Hadice jsou naprosto nepředvídatelný, určitě, kdyby chtěli, tak tady dnes asi fakt nic nepíšu, ale koukala bych na vás všechny z toho astrálu a některý bych možná chodila i strašit
Oni to ale ti ošetřovatelé měli docela v ruce, si myslím, že největší prdel z toho jak jsem hotová měli oni. Byli to celkem mladý kluci s vytříbeným smyslem pro humor
ketty
jé děkuju paní, moooc hezký, taky krásný a veselý

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:53
- Nahlásit

Eldoguero
dobrý den paní, copak dělají štěňátka? rostou?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 16:54
- Nahlásit

kejtlin
chci zejtra na koncert na 3 sestry a chci a chci a nemám lístek kurwa
u nás už byli a nikdo mi to neřek maj pěknej průser

<< 1 ... 6111 . 6112 . 6113 . 6114 . 6115 . 6116 . 6117 . 6118 . 6119 . 6120 . 6121 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání