| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:38
- Nahlásit
Vlčáčková
jak k tomu přijde, aby byla napadená zabíjákem úplně bez jakéhokoliv důvodu?
no to by mi jeblo,chápu tě! ,příště zmrda preventivně nakopni jen co pude kolem!! někdy bych si přála mít nějakýho frontovýho zabijáka kterej by dotyčnýmu kreténovi urval hlavu! bohužel Nána je taky neprací,umí tak leda pouštět hrůzu,ale nevěřim,že by se dovedla natvrdo rvát..totéž minulá
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:39
- Nahlásit
Vlčáčková
njn, to se stává. Mě se to s Trixem taky stává častěji než bych chtěla, ale vždycky jsem u toho a nějakým zázrakem z toho vždycky vyvázne bez děr v kožichu...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:41
- Nahlásit
tož sem se moc nespletla
http://www.novinky.cz/domaci/220220-ochutnejte-mis to-kapra-psi-maso-poburovali-reznici-v-centru-prah y.html
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
ale jen proto, že lidem unikla ta myšlenka a každej v tom vidí jen vnucování vegetariánství. Kdyby to bylo tady, ihned jim tam šoupnu Trixu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:49 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
davidkova renata
ympakt má vošklivé azyjské štěně
To jo, a dáš sem tu nejhezčí fotku.
Edit: Aha, už jsem dočetla i k té druhé. To si paní Mambička hlídala míček.
bonc
Nudle fájn. Mají ji rádi.
pawLINka
Moooooooc gratulujeme.
Lola1
Jááááj, to sou malí dementííííí.
Biluška
Huž jsem na to přišla. Nechtěla chodit ve vestě.
pawLINka
Biluška
V podstatě něco podobného...
Vítej v klubu pani. To tě teď čeká - budeš jen vysvětlovat a obhajovat a vysvětlovat. Páč ti každej řekne, na co s nima děláš, že to patří stejně postřílet.
Fuj, to byla fuška to dočíst.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:56
- Nahlásit
azyjské štěně
thajské rýč to je Ináč su na novém a chce se mi usedavě plakat,samá kamer nic se nesmí nařízení zákazů plná prdél pes tvrdne doma já chcu zpátky na stavbu do zasraný bunky mezi bordel se psem mě je fakt na plakání. Ohledně těch kaprů no my máme filé jediný rozdíl je f tom že do rybářské lodě néni vidět
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:57 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
davidkova renata
Maky a Trix
Jak už jsem psala výše. Nakoupila jsem dnes 15 metrové šňůry a psi budou jen na nich u baráku, abych si je mohla včas stáhnout zpátky. A jak se k nám ta kurva začne přibližovat, zabiju jí dřív, než doběhne k psouchpům. Vůbec se s ní nebudu srát, s hajzlem zkurveným. Celou noc zase řvala na zahradě. Nyní jsem od ní dál, ale buduju si ložnici právě směrem na ní, tak to bych nespala, kdybych tam nepostavila zeď. Kvůli tý ludře jsem zazdila okno a plánuju vyzdít příčku. Už mě sere, mrcha. Asi to vyřeším definitivně.
Těm psořezníkům fandím. Vidím, že tam asi byla sranda. Ale lidi jsou povětšinou blbí a myslí prdelí, takže se to nejspíš mine účinkem.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:57
- Nahlásit
ahojte blázni, tady padají mrtky sněhodešťové a sou pěkně hnusné
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
Maky a Trix
gratuluju rybářko
pawLINka
gratuluju socko
davidkova renata
Maky a Trix
hele zajímalo by mě kolik lidí na ně zavolali cajty. Předpokládím že nikdo, páč se každej rači votočí a ...""To je Asie, pojď pryč," řekla žena muži, kteří procházeli okolo...."
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
Vlčáčková
je to blbý, když je soused nezodpovědnej, může se mu stát, že o psa přijde. Osobně bych v takový situaci asi šílela a psovi klidně ublížila. Nevidím důvod, proč bych já a můj pes měla žít ve strachu. Ohrožení trixe je asi jediná chvíle, kdy neváhám ublížit psovi. Vůbec ti nezávidím.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:04
- Nahlásit
Alexa
o, díky.
jj, taky mě to napadlo, fakt mě mrzí, že to nebylo i v Brně, líbí se mi ten nápad... škoda jen, že to lidi nepochopí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:07
- Nahlásit
Maky a Trix
Jen já vím o třech psech, který pokousal. Jde klidně i proti lidem. Fakt nevím, proč ho pouští směrem k nám, když na druhou stranu má blíž do pole. Asi aby mi tu sral na pozemek, případně na mém pozemku porval mýho psa.
Jdu makat, zatím ahoj.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
Vlčáčková
a co policajti? Bych jim klidně tvrdila, že mě ten pes ohrožuje.. A volala bych je, kdyby byl na mým pozemku.
ahoj!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
Maky a Trix
fakt mě mrzí, že to nebylo i v Brně, líbí se mi ten nápad...
tak to příště zvorganyzuj...Svoboda zvířatje i v Brně tuty
... škoda jen, že to lidi nepochopí.
tak ty nepochopěj nigdy nic,s tim je nutný se smířit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
hele, vona mě svoboda moc ráda neuvidí. Kdysi jsem jim rozdávala nějaký letáčky, oni jsou fakt silně zaměřený vůči naší škole. Ale mohla bych to zkusit...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:11
- Nahlásit
Maky a Trix
oni jsou fakt silně zaměřený vůči naší škole.
tak to nepřiznávej
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
jedině
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:25
- Nahlásit
Maky a Trix
jsem si precetla tvuj (mozna posledni) prispevek na modrym, jsi statecna
a precetla jsem si to o kaprech a Davidkova se opravdu nespletla
a dostala jsem ucet za elektrinu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:30 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
leyenda
nejsu statečná, jen nesnáším, když někdo mluví o něčem, čemu nerozumí. a taky nesnáším, když někdo tvrdí, že konvenční medicína, jako veterinární, je zbytečná. Pouze se s ním bavím jeho tónem, který na mě používá už delší dobu. nepříjemně reaguje snad na všechno, co tam o medicíně napíšu, bez ohledu na to, jestli tomu rozumí, nebo ne. stejně to bylo i když jsem tam holce vysvětlovala, že demodex se mezi psama nepřenáší a podobně. su tupá, prostě mám 4roky medicíny a vůbec neumím léčit epku a raka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:30
- Nahlásit
leyenda
a dostala jsem ucet za elektrinu
a dyť jsi tvrdila že světýlka nesvětýlkuješ??????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:35
- Nahlásit
Maky a Trix
napsalas to dobre, a jak pises - na hruby pytel hruba zaplata, bude to pro nej tezky vstrebat, pripada si vsevedouci a neomylnej. Podle me ani zadny hluboky znalosti alternativniho lecitelstvi nema a pripada mi to sprosty vuci tem lidem, ze dela, jakoby jim mohl pomoct vylecit rakovinu jater.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:38
- Nahlásit
Tak su tu. Doufám, že má pani Dejvítková radost.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:39
- Nahlásit
Děkuju fšem za gratulace. Teď ještě aby se mi tam aspoň trošku líbilo a aby tam byl intronét.
impact
Mno joo, co čék nadělá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:39
- Nahlásit
Maky a Trix
Policajty jsem nevolala. Nechci to hrotit. On jí vždy vypustí na pár minut a pak jí zavře. Pak jí vypustí zase na pár minut, když vjíždí do garáže. Takže ona se tu běžně nepohybuje. Nakonec jsme tu 3 roky a první rok jsem o ní ani nevěděla (kromě toho, že řvala za plotem).
Díky za konzultace, ale fakt už musím účtovat. Ahoj.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:40 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
leyenda
no, já se většinou snažím na všechny reagovat více než slušně, ale už mě to tam začíná trochu štvát. Slušnost se tam vyžaduje jen od lidí, co nejezdí na Vlčáry. No a trochu mě vůči těm lidem mrzí, že se jim dostává často zkreslených a ne zrovna pravdivých informací. I stran tý rakoviny. Prostě všeho. Nikdo není neomylnej a i já si všechno, co tam napíšu ověřuju ze všech svých dostupných zdrojů. Ale nikdy bych nikomu vědomě nelhala. Ne pokud se jedná o zdraví.
edit: ne že bych teda stran jinejch věcí lhala ale přijde mi to moc závažný na to, aby se lidem něco zatajovalo, nebo ukazovala jen jedna strana mince...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:42
- Nahlásit
Alexa
a dyť jsi tvrdila že světýlka nesvětýlkuješ?
nesvetylkuju, ale pred casem prisel dopis s avizem odectu a mus jim volal, ze nebude v uvedeny den nikdo doma, tak mu dali moznost bud jim nadiktovat stav elektromeru nebo jiny termin. Pripadalo mu jednodussi jim rict ten stav. Rekl tedy, ta pani se pry hrozne divila, ze to neni mozny, tak on se dusoval, ze vopravdu to tak je. Takze ted prislo to vyuctovani, jsem skoro vomdlela. Sla jsem to zkontrolovat a on se spletl v radu. Misto 4 nam uctuji 40 tisic . Musim tam rano zavolat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
Maky a Trix
no vzdyt ano, ja casto ziram, co tam pisou za nesmysly a prochazi to, zrejme teda tem navstevnikum - to nevim, tak moc do toho zase nevidim. Dobre, ze tam napise nekdo normalni a fundovany jak se veci maji. jen myslim, ze potlesk nesklidis, ale o to ti urcite nejde...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
leyenda
ani moc ne já si to vyberu jinak.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:52
- Nahlásit
Maky a Trix
seš dobrá , ale myslím, že to oc ení jen žumpa
all
ve středu mám rande ale k velké fluktuaci náhodných kolemjdoucích si nechám detaily pro sebe
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:52
- Nahlásit
kejtlin
já chci detaily a chci a chci!!!!
|