| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:59
- Nahlásit
Atusch
Kdo jedete v sobotu bránit?
jedeme asi bránit s davítkovou, musíme dát Zlatovláskovi tu miku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:01
- Nahlásit
Gerda
Kdo jedete v sobotu bránit?
jedeme asi bránit s davítkovou, musíme dát Zlatovláskovi tu miku
Já nepojedu. Je fakt hnusně a v tomdle autem vyjedu jen vyjímečně. Jiříkovi popřejte i za mě a bílé veverky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:01
- Nahlásit
Baico
On už má nějakou druhou knížku? Jednu mám a chacha. Nic mi to nedalo, takové povídání bez konkrétního návodu zakončené tachyony. No, peklo. Škoda 200 Kč!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:03
- Nahlásit
Gerda
tak to bude fajn Mám vzít i Atíka do sněhu?
Ještě mě napadá máte něco v plánu po tom nebo na tu neděli? Asi jsem to taky odvolala...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:04 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Vlčáčková
On už má nějakou druhou knížku?
JJ, už je to tak.
Jednu mám a chacha. Nic mi to nedalo, takové povídání bez konkrétního návodu
Přesně tak. Nic, co by ti neporadili na každém druhém cvičáku.
zakončené tachyony
No tak tadle pasáž mě právě utvrdila v tom, že to se seriózní literaturou nemá nic společného.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:05
- Nahlásit
Baico
Já nepojedu. Je fakt hnusně a v tomdle autem vyjedu jen vyjímečně
chápu, taky sem psala Atuš, že na ten Písek prdim, bo je to opravdu peklo.
Popřejeme mu, co se do něj vejde, vezemme mu k pití čaj, ten myslim ještě vůbec nezná.
Jo a děcka, dneska jsem poprvé v životě viděla a slyšela něco, čemu jsem ani nechtěla věřit - povídali si na chodníku dva jorkšíristi o svých psech. Přišel chlap s kapsářkem, ve kterym nesl fenu jorka. A už jsem jen slyšela - je to úžasnej pes, venčí se na balkoně, je to malá loužička, to setřu hned, vůbec nemusíme ven, ušetřím děsně času, koupili jsme jí...teď nevim jestli ve strašnicích nebo vršovicích...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
Baico
Jo, u mě skoro cokoliv z tohoto důvodu hned klesne.
To už se mi zdá mnohem zajímavější to, že přítel mé sestřenice fotí "duchy" a lapá je na pověšený provázek. Protože on na těch fotkách nějaké šmouhy s obličeji opravdu má. A ať už je to zfalšované nebo ne, tak aspoň umí fotit a dobře falšovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
Atusch
Mám vzít i Atíka do sněhu?
Ještě mě napadá máte něco v plánu po tom nebo na tu neděli? Asi jsem to taky odvolala...
Ano, ano, vem Atíka, budeme kousat, na neděli potom přijedem asi k vám, i kdyby nešla davítková, já bych šla ráda. Třá by se napojila ještě Bajša nebo někdo další, uvidíme.
Děcka měli bychom dát ještě procházku s hancouw, než nám odjede do toho madagaskaru. Bude odjíždět hned po vánocích, laskavě si tedy vyhraďte na procházku čas. Platí minimálně pro Pikslovi.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
Gerda
vezemme mu k pití čaj, ten myslim ještě vůbec nezná.
No bacha, aby ho to neotrávilo. Na todle jeho tělo neni vůbec zyklé
je to úžasnej pes, venčí se na balkoně, je to malá loužička, to setřu hned, vůbec nemusíme ven, ušetřím děsně času
Todle nechápu, ale už se neozčiluju, protože by mi jen zbytečně prdla céfka a tahala bych nohu.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:10
- Nahlásit
Gerda
venčí se na balkoně, je to malá loužička, to setřu hned, vůbec nemusíme ven, ušetřím děsně času,
nechutné, ty lidi nechápou, že si pořizují zvíře, ať si koupěj králika, u něj je přirozenější chodit na zachůdek doma.
vezemme mu k pití čaj
myslím, že bude muset být hooodně naředěný s rumem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
Gerda
Děcka měli bychom dát ještě procházku s hancouw, než nám odjede do toho madagaskaru.
Jsem pro. Akorát mám volno jen v pondělí a v úzerý po vánocích. V nedělu máme sváteční cvičení ve Zlosyni
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
laskavě si tedy vyhraďte na procházku ča
My třeba prosím čas máme, ale z Bůcha není nikdo moc nadšený
a Atík nebude asi kousat je primadona a bude znechucen ze sněhu, ale ráda mu to udělám.
na neděli potom přijedem asi k vám
třeba dojdem k tomu místu kde se dá koupat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:22
- Nahlásit
Baico
Akorát mám volno jen v pondělí a v úzerý po vánocích
jenže to sem právě v práci, přes den nemůžu...třeba bude moct hanca v neděli k atušovejm, ještě se s námi vyprochajdi, já se s ní musim vidět určitě, mám její termosku. Pikslovi už jsou pojízdní, tak třeba taky budou moct. A vás halt teda asi nevezmem, no...
Atusch
z Bůcha není nikdo moc nadšený
ale jeden jo, Fanda přece ))) Jinak mě taky nikdo nenapadá...
Atík nebude asi kousat je primadona a bude znechucen ze sněhu
Tak už mu řekni, že je plemenem ze sibiře, vyšlechtěn pro armádu a tu ofinu má právě kvůli sněhu ))) Nevim proč ty a aledorádo řikáte těm psům, že sou bišonci!!!! Maryje třá ví, že je dortík...páč nechtěla bejt borderka, řekla, že tak chytrá neni, tak musí bejt dortíkem.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:23 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
nechutné, ty lidi nechápou, že si pořizují zvíře, ať si koupěj králika
bych nedoporučovala, takovýdle lidi max. křečka. Naše králíkyce je už velmi velmi nasranej králík, páč co mrzne tak musí bejt doma, resp. ve svém vlastním nadzemním sklepě. Poslední dny už je fakt agresivní, už je zavřená moc dlouho - a to má celej sklep na lítačku. Jedinej koho je ještě ochotná respektovat jsou lidi, veškerou zvěř zabíjí. Kočky už odmítaj procházet okolo když má jenom otevřený dveře ze sklepa do chodby, čokly už si troufnou vejít do sklepa jen v mém doprovodu, a stejně dostanou na držku. Nevim jak to přežijem do jara.... kdyby neměla na svym place půl metru sněhu tak jí tam za slunného odpoledne vykopnu, ale tagle to fakt nejde. Tak chodí aspoň hrabat uhlí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:26
- Nahlásit
Gerda
Atusch
z Bůcha není nikdo moc nadšený
ale jeden jo, Fanda přece
No dyk. Tak se halt budeme muset sejít jindy,no. Aby se Fanda s Bůchem mohli dosita vraždit.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:33
- Nahlásit
Gerda
Určitě ne, ona takhle hnije čas od času, když delší dobu dostává maso, nebo teď jim granule zalévám vývarem a navíc mají na zimu někteří zátěžovou Acanu a Mastery a to je dost mastný samo o sobě. Ona je svý m smradem pověstná široko daleko v kraji
davidkova renata
blejt se mi chce, bych nejradši poblila někomu hlavu
Jinak knihu jsem si nekoupila, páč knihy se pálït nemají a já bych se v tomto případě 100% neudržela ji rituálně upálit, četla jsem několik úryvků a stačilo...
DVD jsem měla půjčené, přítel ho stáhnul do compu a mě dalo hodně práce počítač nerozmlátil na malinký kousíčky, páč ho potřebuju a jinej nemáme
Je to hnus a jdu blejt
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:34
- Nahlásit
nikdo nezvedá telefony,lidi z baráku si přejou hezké vánoce,kromě mě,koukám na sněženky a machri a čekám stále dál na letáky a doufám...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:37
- Nahlásit
Atusch
ahoj, pani, přišla ti sms?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:38
- Nahlásit
Gerda
ty a aledorádo řikáte těm psům, že sou bišonci!!!
neřikám mu, že je bišon. Taky mu furt řikám ať je sabyják a kousne už toho Bůcha za to co mu dělá a furt je jenom bišon. Tak nevím, esi on to nepořebuje říct po rusku a to já neumím...
Baico
určitě, Bůch se už náramně těší, trénuje tu vraždění na Atillovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:39
- Nahlásit
Gerda
vezemme mu k pití čaj, ten myslim ještě vůbec nezná.
abysme ho nemuseli pak křísit..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:39
- Nahlásit
Eldoguero
paní přišla, nakonec jsem doma, ale objednám to, ale musím někam jít vybrat peníze, jen to podle mě dojde až příští týden.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:41
- Nahlásit
a tak se mi povedl kousek,jsem nechtěně obarvila jendovi 3 bílé košile ,no už vím,že ručník od proplanu se nesmí prát s bílejma košilema
no neva,jenda má ještě 6 kousků a prej je to v pohodě,3 se stratěj
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:45
- Nahlásit
Čauky!
jenom procházím kolem nestíhám děsně kafráte!
V neděli se můžu jíti venčiti dopo i odpo je mi to celkem šumák děkuji Gerdičce za připomenutí termosky - velmi jsem ji v neděli postrádala
Davídková smrt strašnou fšem bílejm mr*kám!
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:46
- Nahlásit
čus, du náhodou kolem
v neděli bysem s váma šla mocinky ráda, ale aš tak nejdřív ve 12, v sobotu nemůžu vůbec
zas jdu, musim reklamovat zánovni holyny, páč mi do nich teče
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
Tys dala ten černej ručník od Proplanu s bílýma košilema? Je o tobě všeobecně známo, že jsi blázen, ale tohle je teda dost vysoký levl
davidkova renata
Můžeš mi to poslat plís? Chci vědět jak se léčí rakovina jater, čék nigdy neví gdy se mu bude taková vědomost hodit, že jo
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
zdar blpky!
furt nemám banána, asi budu muset přitvrdit
zato mám bolavou nohu, před barákem sem sebou flákla na ledě a noha zůstala pode mnou, na prochajdě s příšerou se to rozešlo, ale teď už to zase začínám dost cítit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:50
- Nahlásit
Baysha
loni jsem si takhle naštípla kotník a natrhla šlachu nechodící sádra byla moc fajn
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:50
- Nahlásit
Atusch
ok, v pohodě, až to přijde tak dej vědět, já to nějak dopravím domů
Gerda
já mu taky neříkám, že je bišonek, to říkám za jeho zády, aby mě neslyšel, do očí mu furt říkám, že je veliký kanárek zabijácký akresivní a tak a on mě za to vždycky voblízne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:52
- Nahlásit
brezen2008
jestli jsi to dala na víc jak 40 tak bude moc pěkná batika
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 11:54
- Nahlásit
Baysha
Známej si letos na podzim ukopl na zahradě palec, páč pes ho ňák hned nechtěl poslechnout a jít do kotce, tak se za ním rychleji rozešel, flákl sebou a při pádu kopl palcem do betonového schůdku
Měl zlomenej palec na třkrát, dochtor říkal, že to prej eště neviděl
|