| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:54
- Nahlásit
makrel
ne a ne a ne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:54
- Nahlásit
kejtlin
ty jsi ale zlá. tak si to sežer
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:55
- Nahlásit
leyenda
Rekl tedy, ta pani se pry hrozne divila, ze to neni mozny, tak on se dusoval, ze vopravdu to tak je. Takze ted prislo to vyuctovani, jsem skoro vomdlela. Sla jsem to zkontrolovat a on se spletl v radu. Misto 4 nam uctuji 40 tisic . Musim tam rano zavolat.
tak to ti držím palce. Doufám, že to bude probýhat líp jak u známejch, kterým to špatně napsal odečitatel a dostali fakturu na 70tisíc. Trvalo jim půl roku než to vyřešili a mezitím jim několikrát vodstřihli elektriku, páčš tvrdili, že nejdřív to mesej zaplatit a pak teprf reklamovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:57
- Nahlásit
makrel
tak jo jmenuje se slavoj, je mu 66 let a sejdeme se v olomouci , stačí?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:57
- Nahlásit
kejtlin
super, držím palce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:58
- Nahlásit
makrel
super, držím palce
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:13
- Nahlásit
Mi může poblázněná Biluška vykládat, že je čkaredá.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:14
- Nahlásit
impact
šiš to má tak dokonale pitomoučkej kukuč! děká se to aji v bleděmodrý?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:14
- Nahlásit
kejtlin
tak jo jmenuje se slavoj, je mu 66 let a sejdeme se v olomouci
U domova důchodců?
Co je novýho? Dělá něgdo výcuc?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:16
- Nahlásit
impact
Mi může poblázněná Biluška vykládat, že je čkaredá.
Si piš že je a hlavně bude . Až vyroste
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:18
- Nahlásit
impact
Hééj, ty máš přece jen thajce? Kdo ti ho nakonec koupil?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:18
- Nahlásit
Baysha
Právě čumí děsně chytře. Až mě to mate. Při jejích sedmi tejdnech.
V bleděmodré se to nedělá, jen v normální modré. Teda jestli myslíš srst.
Biluška
Bubá Biluška. Jen počkej, až budem sbírat medaile.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
impact
je sladká
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:19 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Dines
Já. Něco jsem složila hned, něco pošlu do konce tejdne a něco dosplácím. Jsem šťastná, fakt. Je úžasná, chytrá, paličatá a taky přemejšlivá.
kejtlin
Říká se, že každý štěně je krásný, ale tahle je mega...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:20
- Nahlásit
impact
Jen počkej, až budem sbírat medaile.
Šak čekáááááám, pořád čekám . A hlavně se ti s Makrel vůbec nebudeme smát, ne ne ne, to je očklivé se někomu smát když ho sežere pes
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
Alexa
nejdřív to mesej zaplatit a pak teprf reklamovat
Jo, toho se taky obavam, protoze tuhle klausuli maji v reklamacnim radu zahrnutou . Zkusim to po dobrym se s nima domluvit, protoze je mi jasny, ze kdyz to jednou zaplatim, na vraceni penez si pockam. Premitam o tom, ze reknu, ze tolik prachuch nemam a dohodnout splatky a v prubehu splaceni prijde jejich technik a overi skutecnost a splaceni se tudiz zrusi. Akorat se musim kouknout, jestli se reklamace zacne resit hnedka nebo az po splaceni.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
Biluška
Pani, máte tůůze příjemnej hlas - ale blbý nápady
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:24
- Nahlásit
impact
Tož gratulíruju k přírůstku - je fakt krásná, ale fakt bych jí domu nechtěla
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:25
- Nahlásit
Biluška
Proč by mě měla sežrat, prosím tě. Tomu vůbec nerozumíš. Nechám ji napospas smečce a ti z ní udělaj jacka, víš. A pak bude všechno mnohem jednodušší..
I když dneska mě docela drsně setřela, když jsem se jí snažila vysvětlit, že bude v přepravce.. Napřed mě zkusila sežrat a když se jí to nepovedlo, tak si tam kecla a čuměla na mě. Ani se nehla, ani dobrůtku si nevzala. Prostě tam seděla s tím svým kukučem, hleděla na mě a myslela si něco o krávách.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:27 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
impact
Právě čumí děsně chytře. Až mě to mate
už teď čumí vychytrale a záludně
I když dneska mě docela drsně setřela,
už máš rozdělené komu dáš ty ostatní psy, až vás vystěhuje? .-)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:29
- Nahlásit
Zdar, lidi jsem zpět. Co novýho, četla jsem jen něco trochu.
U nás se otepluje čím dál tím víc, ale sněhu máme asi jen o 5 cm míň než minulej tejden. Během dne se silníčářům podařilo zprůjezdnit skoro všechny silnice, takže se dá i trochu jezdit Dokoupili jsme zbytek dárků a já mám klid.
Je to strašný, ale to hovado stafbulí dnes smrdí tak, že zaprvé se zřejmě do rána otrávíme plynem H2S a za druhé se tak za hodinu bude vznášet u stropu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
impact
čikovnej plyšáček čumí skoro tak chytře jako tuten bleděmodrý:
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:32
- Nahlásit
cus vsici,co je noveho???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
nemethova5
ted´ sem na tebe myslela, žes tu dlouho nebyla
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
co je noveho
ympakt má plyšáka co yntelygentně čumí, ale v bleděmodré ho nedělaj. jinač nevím
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Dines
Pani, máte tůůze příjemnej hlas - ale blbý nápady
Ó děkuji paní . Šéf v bývalý práci to kdysi nazval "barbí hlasem" Blbýma nápadama jsem proslulá, to nic novýho neříkáte . Jinak sehnala jsem holku co to má fakt kousíček. Ale zato byla totální nováček a coby křest si zažila osm přednášek naráz Ovšem zvládla to s přehledem, nezabila žádné pézetko . Prachy za ŠD byli v sobotu odeslány, nejpozději zítra musí být u tebe, pokud už tam nejsou
impact
Proč by mě měla sežrat, prosím tě. Tomu vůbec nerozumíš.
Nerozumím,nerozumím. To už jsem slyšela víckrát, opakuješ se stejně jako Dines . Až tě sežere tak uvidíš. Každej ričbek sežere napřed fšechny kolemjdoucí a pak svého pána, to je dávno známá věc
dneska mě docela drsně setřela
Vidíš, už to začíná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:38
- Nahlásit
kejtlinno jo,furt cumim na ty programy a zkousim,proste ja to pres ten pover point nedam a nedam,furt nad tim spekuliruji!no vypada to tak,ze nakonec tu rekvalifikacku budu delat,dnes jsem byla na pracaku,furt jsem chtela delat ten vazacsky kurz a ted to mam,jsem nakonec rada.jeee to jsi hodna,aspon nekdo na me mysli,to potesi!
Bayshaahojky,jo vsimla jsem si,ze ma thajskeho ridzbeka,no ja dnes byla mimo misu,prisli za mnou naci mladi s malinkym mimem labradura!ze esli bych jim nepomohla neporadila s vychovou a vycvikem individualne za uplatu samozrejme,tak ja jo,jsem se ptala co a jak tak jsme se bavili,no mi rekli,ze ji nasli venku!!!!v tech nejvetsich mrazech,ty vole,ja ty lidi nenavidim,nekoho ozelelo zive zvire maji ji teprve tyden a chudera je tak vyplasena a tak se boji,buh-vi co ji kdo udelal,hlavne jsem rekla,ze muzem pomalicku zacit az se plne zadaptuje a byli z toho hotovi jak chvalim psi,jako jsou dobri,ze se maji teda hodne co ucit!jak ja ty lidi nenavidim!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
impact
Neber te si to tak kdyby bylo nejhůř tady máte desítku stejně postižených jedinců http://www.hafici.cz/profily/?search%5BcreatureRac e+e%5D=263&search%5BcreatureName%5D=&search%5Bhome City%5D=&search%5Bfake%5D=0
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:39 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Biluška
Prachy za ŠD byli v sobotu odeslány, nejpozději zítra musí být u tebe, pokud už tam nejsou
No nekecej? Ty si normálně dokonalá!!! A normálně si mi zachránila život - nebo Dafce aility tréninky na tři měsíce a víkendovku se Spolkem? Taknějak to bude
inak sehnala jsem holku co to má fakt kousíček. Ale zato byla totální nováček a coby křest si zažila osm přednášek naráz
Chudák holka - mě ty tři napoprvý fakt stačily - sem si říkala,že si musim někdy vytisknout osnovu (a nechat si jí zalaminovat, aby chvíli přežila) - protože při třetí přednášce už jsem upřímně netušila, co jsem jim ještě neřekla - jaksi mi ty skupiny splývaly
Edit : No jooo, už jsou na účtu - jen mobil mi to mrcha zamlčel Děkujůůů...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:41
- Nahlásit
nemethova5
keré prase vyhodí malinké štěňo do mrazu! ruky usekat
tamti jsou dobří, že se mimča ujali a snaží se, že jim držím palce
|