Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:08
- Nahlásit

Dobré deň!!
Jsem otrávená jak malajskej šíp. Hnusný počasí, v práci mě to neskutečně sere. Asi se fakt po novým roce začnu ohlížet jinde. Naštěsí čoklidi jsou o.k. Baico má nožku krásně srostlou a Fanda se jen opět narazil prst, proto kulhal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:13
- Nahlásit

Baysha
už dlouho toužím po banánu
koupim ti k němu šlehačku aš pudem venčit,at to nemáš tak fádní))))
Baico
. Baico má nožku krásně srostlou
fajn)),Fanda je tupítko))))
se fakt po novým roce začnu ohlížet jinde.
až tak? šéfová?

du ven nepyšte

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:16
- Nahlásit

davidkova renata
todleto už je snad trestný co tam pindá
Teď jsem to četal, jestli se teda jedná o tu rakovinu jater. To je fakt hovad.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:21
- Nahlásit

davidkova renata
až tak? šéfová?
Šéfová v kombinaci s odborem na ministerstvu, který má na starosti víno. Šéfová dělá debila ze mě a ministerstvo dělá blbce z nás všech tady. Je to prostě na budku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:51
- Nahlásit

Zdar dámy,
musím zase makat, kurvafix. Tak zatím ahoj.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:58
- Nahlásit

Ble, hnus mlha...

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:59
- Nahlásit

impact
Dobré ránko, já jako zase poslední, ale co nejdéle držela ty prsty, tak já honem utíkám a GRATULUJÍ k malé. Na fotkách je kouzelná, krásny výraz má o tom žádna diskuze a bude na 100% vychovaná ze všech nejlíp páč ji nudle usměrní v tohle já věřím.
Tak ještě jednou Hurá.
No a na závěr my kulíšci posíláme malé pac a pusu od Biška a Damiška.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:13
- Nahlásit

Baico
na budku.
a gde sou špačci???
Baico
jestli se teda jedná o tu rakovinu jater
jj a taky číhni do kastrací,kde gestí s betadinou a draksymunem bo vetka je úpa blbá...neměl by se ho někdo zeptat,jak je teda možný,že pyometru měla jak Jasa tak Belíšek?? samo byly vykastrovány
Baysha
ty si ale drzé děfče))))))) jak můžeš pochybovat,nechápu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:16
- Nahlásit

Dobré jitro, tady vnitro.

Včera sme pluli ledem až na Lužina, Adidaska nás neohroženě vyvezla až na kopec, aniž by se stala jakákoli tragédie. Je to dobrá řidička. Maryje nemá ráda pana Rambíka, kousla ho do ortézy, bo si myslela, že je to pan Koky, který je rozvážný a tudíž oblíbený. Dostali sme pochvalu za zlepšení chůze u nohy.

Jak se máte jelimani?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

Koukám, že už tady zase pomlouváte! Psíčka na Vás, aby Vám vysvětlil, Vy slepice, že se to nedělá!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:23
- Nahlásit

Nazdar provokaterky
u nás krásně sluní svítíčko

davidkova renata
hele von ten dragoněco dýluje nééé, že ho v každym příspěvku zmiňuje.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

Alexa
dragoněco dýluje nééé

Ten asi dýluje věcííí

Dobré ráno všem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

Zdar osoby, tak jak je?
Hlásím, že ani u nás se žádná obleva nekoná, už je -5 a sněží
Psékové běhali zase jak o život, dnes jsem vzala na delsí venčení poprvé i Kaly od malodozátek, šla tuze moc ráda, asi už ji pěkně se...u
davidkova renata
prosim vás pani co se děje, předpokládám, že rudova diskuze, já tam nechodim, páč nevim, kde to je a nejsem si jistá, že to chci vědět, jen by mě zajímalo co tam zas ty chytří lidé říkají anebo můžete někdo hodit odkaz, ať se hned dopoledne rochčílím?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:28
- Nahlásit

Alexa
Baico
no každopádně falešku zrovínka promáz))))) to sou vjeci)))))
Eldoguero
já vám emilnu..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:29
- Nahlásit

Alexa
hele von ten dragoněco dýluje nééé, že ho v každym příspěvku zmiňuje.
podle celkovejch keců bych řekla, že dýluje něco mnohem horšího a určitě už by si to měl aspoň ředit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
děkuju pani, děkuju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:31
- Nahlásit

další hlášení - ta smrdutá kuna - stafordka Bonnie, hnije stále, stále a stále

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
[i] a taky číhni do kastrací,kde gestí s betadinou a draksymunem bo vetka je úpa blbá[i]
To už je fakt trošku moc, dokud teda radí s výchovou, tak dejme tomu, ale tohle je fakt už moc. Ty lidi asi do tý školy choděj 6 let jen tak z plezíru, ne?
Ale Baysha mu to dala dobře Velmi statečné děfče, já tí ktomu banán, tvojí šlehačce koupím i čoko polevu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:32
- Nahlásit

čau všichni u nás moc sněžilo, už sněží míň

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

Eldoguero
Hele a nemůže mít nájezd na nějakou tu gastroenteritídu? Jen mě to teď napadlo, protože mám už kolem sebe pár čoklů, co zas seroblijou, čemuž většinou taky předchází děsnej smradopes...

Eldoguero
jen by mě zajímalo co tam zas ty chytří lidé říkají
Já se obávám, že se chytají posledního stébla ve chvíli, kdy jim umírá pes na raka, a někdo na nich dělá pokusy s vysazováním atb a nasazováním dragoněco...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:47
- Nahlásit

Gerda
Já se obávám, že se chytají posledního stébla ve chvíli, kdy jim umírá pes na raka, a někdo na nich dělá pokusy s vysazováním atb a nasazováním dragoněco...
to tam ale toho čokla nebohýho nejlépe musej eště dotáhnout a nechat něco f kasičce..logicky

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:50
- Nahlásit

davidkova renata
to tam ale toho čokla nebohýho nejlépe musej eště dotáhnout a nechat něco f kasičce..logicky
No a on jim pak řekne, že se sním prošel v astrálním prostoru a psík mu sdělil, že už si nepřeje být léčen a tudíž on už s tím nic neudělá.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:51
- Nahlásit

to čekání na letáky,mě jednou zabije a pak napíšou,že se to má stihnout do 3 hodin od dojezdu letáků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:52
- Nahlásit

Baico
No a on jim pak řekne, že se sním prošel v astrálním prostoru a psík mu sdělil, že už si nepřeje být léčen a tudíž on už s tím nic neudělá.
anebo že přišli pozdě..jejich chyba anebo jeho příkazy dělali prstě blbě..popět jejich chyba

jinak zdravim kolemjdoucí a mám dotaz...vám se z toho blejt fakt nechce????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:52
- Nahlásit

kejtlin
Nestraš se sněžením. Já musím večer k tomu veternáři, tak abych ještě dojela zpátky do kotěhůlek!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:55
- Nahlásit

Baico
Né, že bych v kontrastu k mému ateistickému neastrálnímu materialistickému přesvědčení neměla nějaké zvláštní nevysvětlitelné zážitky, ale co je moc, to je moc!!! Bych taky chtěla, aby mě vzal do astrálního psostoru!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:56
- Nahlásit

Ahoooj jak se máte?
Kdo jedete v sobotu bránit? Teď psal Jirka že to platí, a ještě přál krásný vánoce

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:56
- Nahlásit

davidkova renata
anebo že přišli pozdě..jejich chyba anebo jeho příkazy dělali prstě blbě..popět jejich chyba
Mě osobně z tohohle na zvracení je, protože todle prostě neni košer. Dávání falešné naděje je fakt hnus.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:57
- Nahlásit

davidkova renata
Ty a jaký s tím astrálním léčením má úspěch? Existuje nějaká statistika a chodí ti lidi i k veterináři zároveň? Tak teda ne, když to s Bekčou vypadalo tak špatně, že bych jí nekoupila kdejakou kravinu - například Ovosan za 2,5 tácu, ale .....

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2010 10:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Né, že bych v kontrastu k mému ateistickému neastrálnímu materialistickému přesvědčení neměla nějaké zvláštní nevysvětlitelné zážitky, ale co je moc, to je moc!!!
Jsme a na tom upá stejně. Když jsem si todle přečetla náhodou v tý jeho první knížce, tak jsem si řekla, že tohle ale trošku přehnal.

<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání