Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:06
- Nahlásit

jdu péct psům dobroty

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
děkuji...., ale - gde mam pádla?!

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:14
- Nahlásit

Stalo se po dobu mé nepřítomnosti (tj asi od pátka) něco zásadního? Mam hromadu moc práce, nestíham dočíst - což se za 3 dny teda ani nedá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:16
- Nahlásit

bonc
gde mam pádla

Stalo se po dobu mé nepřítomnosti (tj asi od pátka) něco zásadního
ympakt má vošklivé azyjské štěně))))
jinak se hádáme vo bílejch mrdkách, vánocích a kaprech..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:20
- Nahlásit

jinak se hádáme vo bílejch mrdkách, vánocích a kaprech..

ale nějak tajně kuli náhodnejm kolemdoucím Mějte se, pádim z práce pádit psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:22
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale nějak tajně kuli náhodnejm kolemdoucím
atak to je jasný..sice vokolo de něgdo málogdy,ale nigdy nevíš))
du taky pádit,ale do práce((((((((((((

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:25
- Nahlásit

Gratuluju MakyTrixové ke zkoušce a k banánu . Ovoce je zdravé, nejzdravější je ve formě dajkyrý

bonc
Paní nezoufejte, jsme na tom naprosto stejně. Silničáři nám na hnusném, prudkém a naprosto nepřehledném kopci udělali JEDEN jízdní pruh. Neprojede nic víc než jedno auto, cyklista v protisměru už by se tam nevešel Takže jakákoliv jízda probíhá za hlasitého modlení, aby nejelo v protisměru auto, nebo nedejbože kamion Páč to auto by to třá aspoň ubrzdilo, kamion by v prudkým svahu, na rozježděné břečce neměl šanci. Ráno tam aspoň stáli policajti a řídili to kyvadlově. Pak se na nás vyprdli, nechali nás vlastnímu osudu a zmizeli

bonc
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
no to uš je lepší

ympakt má vošklivé azyjské štěně jaký, jaký, ukáááš! co to je azyjský - to může bejt taky čínský prasátko to je to jak se kvůli němu měli všici modlit?

jinak se hádáme vo bílejch mrdkách, vánocích a kaprech. no tak to nejni nic novýho, že furt se ještě daří menšině zimomilek udržet hradby?

ale nějak tajně kuli náhodnejm kolemdoucím
????

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Biluška
zatím furt nic. ale nepřestávám doufat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:28
- Nahlásit

bonc
, ukáááš

furt se ještě daří menšině zimomilek udržet hradby?
situace je místy nepřehledná
????
bo názory se různěj a ty co dou vokolo by se mohli našima neshodama bavit))) a to leda kulový at si seženou neschody svoje! )))

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:34
- Nahlásit

Biluška
tušila sem že u vás a u eldoráda tomu bude obdobně mě trošku znervoznilo že se nám tam ráno snažili ten JEDEN jízdní pruh VYTVOŘIT! Ale naštěstí jenom na rovině, tam se to prostě musí odcouvat, na sjezdofce se jim daří udržet dva. Ofšem v pátek večer měl asi jeden kamijoňák trošku šok - si asi zase šikula jeden zadal do navigace Vary - Plzeň - NEJKRATŠÍ cesta. Nejkratší nevede po Plzeňský, ale přes Dražov. Ty vyděšený pohledy když dojedou do naší "osady" stojej v létě za to. Teď už to taková prdel nebyla, když jsme ho dojeli, proti němu autobus, tagže kamión musel couvat kilák zpátky do vesnice, páč na silnici by se nevyhly ani v létě, natož teď. Za nim už jedno auto, my druhý, za chvíli 3. Měli jsme takovou hromadnou couvací párty

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
jéééé kuju, mrňous úplně nejmrňavější! Co na to nudle?

impakt
congratulation ke štěndu, co na to nudle? taky budou z nich teď budou azyjský?

davidkova renata
situace je místy nepřehledná
by to chtělo ňákou organizaci, páč pak to nemá cenu gdyž se neví kdo vede

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

bonc
Co na to nudle?

by to chtělo ňákou organizaci,
založime vodbory a béme v jejich čele...du...

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

bonc
by to chtělo ňákou organizaci, páč pak to nemá cenu gdyž se neví kdo vede
Vedou antivánočky páč jsou v přesile

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:57
- Nahlásit

cau, drzely jste mi palce? Nedrzely, co? Barak je pry totalne k nepoznani, nedotcenej zbyl pouze bazen. Holky mely hlasky, ve kterych jsem slysela zadrzovany slzicky, pry tam vubec nemam chodit. Jediny pozitivni je, ze za nej chteji cca ctyricet procent te ceny, co jsem za nej dostala. Mus vysadil holky pred jejich byvalou skolou a jel ke znamemu realitnimu agentovi prozkoumat, co je tam vsechno na prodej. Holky mi rekly, ze to tam vypada jako v nejakym zakletym meste, vsechno prazdny, pry strasne malo lidi. Coz asi tak bude, o tom jsem uz slysela, ze je tam ani ne polovicni obsazenost nemovitosti a v tech novych projektech nemaji prodaneho skoro nic. Cele arealy domku a bytu s vyhledem na more prazdny. Takze je ted asi vhodna doba koupit, o tom neni pochyb, protoze jednou jim ta ekonomie ozije a ceny pujdou zase nahoru.
Nicmene s tim mym barakem je to teda blby.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:02
- Nahlásit

leyenda
Paní, je to blbý, ale víckrát do jedný řeky...a tak dál

Essi se chcete mermomocí vrátit do teho Španělska tak bych asi koupila jiný barák než ten bývalý váš.

Třá ten s výhledem na móře a rovnou tam vyhraďte jeden pokoj Davídkové, páč už se jí pak nezbavíte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:04
- Nahlásit

leyenda
to je mi líto, já na tebe myslela a palce držela

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:09
- Nahlásit

davidkova renata
nudle hustá!!!! a prcek se nedá!

Biluška
davidkova renata
ok, hlásim se do vodborový organizace:
Nenávidim zimu
Vánoce rád, ale nikdo po mě nesmí chtít, abych je ňák extra řešila, něco dělala a nedejbože někoho navštěvovala z povinnosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:10
- Nahlásit

leyenda
Já sem taky držela...nevěřila jsem tomu, že to ti lidi rozbili úplně celý...ale zas pokud to prodávají za ani ne půlku, můžete do správné rekonstrukce tu druhou půlku vrazit...a chtěly by tam holky zpátky? A je v okolí ještě něco, kde by se vám chtělo bydlet?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:12
- Nahlásit

bonc
Vánoce rád, ale nikdo po mě nesmí chtít, abych je ňák extra řešila, něco dělala a nedejbože někoho navštěvovala z povinnosti.
To po mě nikdo nesmí chtít celoročně . Sem gdysi dávno četla jednu mooooc chytrou knížku a tam říkaly, že nemáme dělat nic negativního, co nám odčerpává energii, kterou potřebujem jinde. Řídím se tím naprosto do důsledků

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:21
- Nahlásit

tak upečeno,2 plechy,zatím,zejtra budu dělat další
koukám na kvasku a kuřím cigaretku

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:28 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

kejtlin
Biluška
Gerda
no jo, dekuju vam, jste hodne
Holky by zpatky asi chtely. Musime to zjistit, co tam je za baraky na prodej. blby je, ze tech samostatne stojicich baraku s pozemkem se lidi moc nezbavuji, ja zase na druhou stranu nejsem moc typ, kterej by byl spokojenej v takovym tom obytnym komplexu (domky na spolecny zahrade, spolecnej bazen, celkove to vypada jak nejakej prazdninovej tabor) toho je ke koupi strasne moc. Dokonce jsem koukala, ze byty i s vyhledem na more jsou fakt levny. Jenze ja nemuzu bydlet v byte, potrebuju prostor a soukromi. Tak nevim, no, uvidime, mozna by stalo za to koupit aspon nejaky byt, jako investici.
Misto toho rance

edit - do ty rekonstrukce bych nesla, na to uz nemam energii
nehlede na to, ze nektery zdroje materialu, ktery jsem pouzila byly jednorazove, to uz bych tezko dala do puvodniho stavu

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:30
- Nahlásit

Biluška
nemáme dělat nic negativního, co nám odčerpává energii, kterou potřebujem jinde
si to vytisknu a vyvěsim v kanclu!! Doma už chápou že přes některý věci prostě vlak nejede (návštěva části rodiny "o nichž se nemluví", žehlení, atd. ) ale v práci to furt ne a ne pochopit

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 15:03
- Nahlásit

sneeeeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tu na vychodeee

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 15:17
- Nahlásit

impact
skáčete teď asi takhle?
http://www.youtube.com/watch?v=b4_EdJ-XkUA&feature =player_embedded

all
tady leje jak na jaře, uš je zase zeleno!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 15:40
- Nahlásit

snežíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 15:41
- Nahlásit

Biluška
celou noc organtýn (to není to, co si některé z vás myslí, ale orkán
no fšak - organtýn je vjec decentní.

lucYnka XIII
kreslený videa moc pěkný.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 15:41
- Nahlásit

nazdař bojkotky a vánočky
tady zase padaj bílý mrdky
smrt bílejm mrdkám!!!!smrt bílejm mrdkám!!!!smrt bílejm mrdkám!!!!
leyenda
a tak třá si vyberete ještě něco lepšího za míň penízkůch

jo a děcka essi von/a není taky kastrovnej/á: http://www.novinky.cz/koktejl/220188-manzelka-po-r oce-zjistila-ze-jeji-muz-je-ve-skutecnosti-zena.ht ml

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 15:45
- Nahlásit

ahoj organtýnky
jdu dělat vánoční čokoládu, formičky už mám umytý a připravený

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 16:07
- Nahlásit

Alexa
no to je dobrý, když se potkali až za rok v koupelně.

<< 1 ... 6102 . 6103 . 6104 . 6105 . 6106 . 6107 . 6108 . 6109 . 6110 . 6111 . 6112 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání