Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:25
- Nahlásit

Maky a Trix
Zdar zdar nevíš prosímtě eslik můžu nacpat do kocoura5kapek bromheksínu páč děsně chroptí?Jako dyž se vožere to nava ale by nebyl na smrt z té léčby

Koko
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
budeme soutěžit s Atusch
kdo má ehm, hodnějšího psa

to budou kvalitní pretěky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:27
- Nahlásit

Koko
no, každopádně budeme mít nejvíc diváků

Maky a Trix
gratulace ke zkoušce z čeho byla?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:36
- Nahlásit

Eldoguero
z chorob ryb a včel zábavné téma...
danajasa
nemělo by jí to ublížit, ale můžu to ještě pro jistotu dohledat, když bys chtěla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:39
- Nahlásit

Maky a Trix
chorob

koukám na to minutu a přemejšlim, co je to za živočišnej druch

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:40
- Nahlásit

Maky a Trix
dneska jsem udělala zkoušku a ještě v ráži jsem si nejspíše vydělala ban
samosebou gratulujumk obému)))) vod rána to monytoruju abysem ti sdělila,že víš ale úplný hovno))))),takže se laskavě k ničemu nevyjadřuj!!! )))
jinak je mi na blití a to doslova jak je schopen gestit,že on Velký léčitel jistě zastaví i tento druh rakoviny šance je mím než nula,to ví každý malý dítě,ale von prostě bude gestit a machrovat i tedka

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

Maky a Trix
Já to právě hledala anic mi nevyjelo,páč pes dyž kašle tak bromheksín na piškůtu zabírá výborně,ovšem vožralej kocour by moh bejt sobě a okolí nebezpečen,každopádně místo20kap mu šupnu 5páč na umřítí nevypadá,du na to

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

Biluška
davidkova renata
Tak v Brně začlo padat co? Můžete hádat...

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:42
- Nahlásit

Vlčáčková
voda?

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak to jistě velmi zábavné téma děláš veterinu v Brně?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
na další fotce je,jak je cupujou na kousky, ale to sem dávat nemůžu
tak ale vo tu já zrovna stojim,že jo!
stopovací tábor??? to zní dobře,na tábory moc nemůžu páč sem furt v práci,ale nakouknout bysme s gerdííí mohly))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:43
- Nahlásit

makrel
JO, v pevném skupenství.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to je prosím název pro nemoc, pani, jako choroba.
davidkova renata
vim, su tupá. zahodila jsem několik let studiem medicíny, přitom stačí číst příbalový letáky.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:45
- Nahlásit

Eldoguero
jj, jinde vejška není

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

mám pocit, že na stopovacím táboře bude asi nával, nikoho to vůbec neba a to já nechápu, mě to tuze baví

Fotka bohužel nebude, páč oni ty děti cupujou divným nekrvavým způsobem a používaj k tomu jen jazyky, tak na to asi kašlem ne

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
přitom stačí číst příbalový letáky.
a co tam neni to vygúglíš)))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:46
- Nahlásit

davidkova renata
možná bys taky mohla léči zviřátka, jsi velmi chytrá. písnu ti mail

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:46
- Nahlásit

Maky a TrixGratululka ku skůšce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:47
- Nahlásit

Eldoguero
cupujou divným nekrvavým způsobem a používaj k tomu jen jazyky, tak na to asi kašlem ne
atak to mi neba
stejně jako stopy mi neba bo se ale úpa pokaždý stejnak ztratim pokud teda vůbec najdu nášlap))))..stalo se i že sem nemohla najít vodloženýho psa)))) vod tý doby jí zááásadně neuvazuju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

Maky a Trix
já vim, jen jestli třá neděláš biologii v Budějkách nebo jinej vobor, kde sou choroby
to sem chtěla též, ale v únoru jsem se rozhodla, že neudělám maturitu a tak jsem si přihlášku nedávala, no maturitu jsem udělalal a na vejšku šla o 2 roky dýl, ale to už jsem si na veterinu netroufla, tak jsem prubla jen zemědělku na Suchdole a to teda fakt nebyl dobrej nápad
kterým rokem studuješ?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:50
- Nahlásit

tak jsem si užila cigárko,ktomu kafe a film pád třetí říše,no prostě pohodička
ted jukám na mešíka

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:51
- Nahlásit

Eldoguero
já su ve čtvrťáku, takže už skoro končím... doufám jinak znám hodně lidí, teří to studovat začli až třeba když maj odrostlý dítě a pár let jinej titul. a zvládaj to. Jen je potřeba mít opravdu hodně, hodně volného času.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
Jednou jsem nemohla najít vodloženýho psa v lese, ale aspoň jsem zjistila, že má fakt vodložení, volala jsem, pobíhala a pes nic, pak mi došlo, že běhám po jiný cestě no a pak jsem ho teda už normálně našla, chudák byl celej napruženej, ale nezved se.
Ale na stopě jsem zabloudila jen jednou, jinak zatím dobrýýý

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:57
- Nahlásit

Čus bambus!

SMRT BÍLEJM MRTKÁM A TOMU VORGANTÝNU!!!!!

Se spikly a z naší jediné silnice udělali tunýlek pro cyklisty!!! Když se ráno hodnej pán traktorista pokoušel s óóóbr radlicí z tý tragédie udělat silnici, zašprajc se a nemoh nikam.... Sme to teda nejdřív neviděli, i když sme stáli pár metrů za nim, tak z celýho traktoru byly vidět jenom světla - taková byla šílená vánicochumelenice, a to, prosím, nesněžilo!! To jenom hnusnej ohavnej pan Větrník sfičával sníh z tý bariéry, co máme NAD silnicí, NAD autem... během pár fteřin sme měli auto jako iglů... všude jenom sněhovej vír, no konec světa. Eslivá odpoledne nepošlou frézu, tak se asík už nedostanem domu.

SMRT KOALICI VĚTRNÍK A BÍLÝ MRDKY!!!!

JO a jestli ty se ty bílý mrdky POKUSÍ roztát (při tomdle množství to nebude nic jinýho než trapnej pokus) tak bych prosila sbírku na lodičku - takovej pomenší parník by moh stačit, ale ať to nemaká na benzín, za ten už sem krze bílý sračky utratila asi milijon dvěstětisíc pětset šedesát vosum padesát!

Jinak přeju všem krásnej den

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:57
- Nahlásit

bonc
bacha. ty sfině tajou děsně rychle. asi půjdu v gumákách

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:58
- Nahlásit

Maky a Trix
No, můj problém byl v tom, že jsem si prostě nevěřila, že bych to po těch dvou letech zvládla. Na zemědělku jsem se nakonec vykašlala, páč mě to tuze moc nebavilo a nešla mi tam ta absolutně hnusná, debilní a totálně zbytečná chemie co je vlastně spíš matika
Teď už nevím, si připadám na to moc stará a stejně se to nedá dělat dálkově, ne a Brno je moc daleko od nás na denní studium
Jinak 4. ročník, to už jsi skoro lékařka zvířátek, to je dobré

Du, musím k dochtorovi lidskýmu, páč sem vobjednaná, jinak bych tam pochopitelně nešla.
Tak zas třá večer

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:58
- Nahlásit

Gerda
Paní paní mám pro vás ideálního psa hele mazlík

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:59
- Nahlásit

bonc
u nás to vypadá podobně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

bonc
ahoj zlato)))

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 13:05
- Nahlásit

makrel
od pátku má u nás zase mrznout. to nemaj šanci stihnout, vodtaje tak max. horních půl metru tagže do pátku budu chodit v hromadách mokrejch sraček a do rybářskejch gumáků mi poteče HOREM!
NO a pak se konečně zabiju, páč skuste si polejt sjezdofku mnoha litrama vody, přes noc nechte zmrznout a ráno se nahoru postavte s autem...........a hurá dolůůů

<< 1 ... 6093 . 6094 . 6095 . 6096 . 6097 . 6098 . 6099 . 6100 . 6101 . 6102 . 6103 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání