Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:32
- Nahlásit

impact
Thaj rýčOšem k dítěti jejich se chová velmi velmi mateřsky a ochranitelsky akorát furt prej žere užofky. Koukám na loskutáka dělaj anděly potřebuju a si dvoumetrovýho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:34
- Nahlásit

Vlčáčková
Jo a faktury se platí zááááásadně pozdě
tak hlavně aby se to nedověděli u nás v háku,naštěstí sou dost zavostalý
Týrání není tradice. Nikde
to netvrdim..ale hranice toho co už je a co ne se dost liší,viz třá ta tržiště,prostě jim je to fuk
danajasa
icg

hm,taxi musíme najít jinou foru((((

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:34
- Nahlásit

Eldoguero
ale mě neva dát např. vrtačku na nabíječku,
Mě vůbec nejde o to něco udělat. Mě jde o to, že on neudělá svoji práci a ještě řve po tobě, žes ji neudělala ty. To teda samečkům netrpím

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:35
- Nahlásit

davidkova renata
hm,taxi musíme najít jinou foru((((
Jakože nebudem nic rozkládat?
Hele tak si pojďme ajsíkjovat s Danajasiným samečkem?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:37
- Nahlásit

danajasa
Nu, já mám v plánu canisku. Vím, že je to vysoký cíl a že nás asi Biluška nezaměstná. Ale zkusím to. Mám v práci hromady dětí, vedle v ulici u babi důchoďák.. Zkusím to, prostě to zkusím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:37
- Nahlásit

Biluška
používáme stejnou metodu na samečky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:38
- Nahlásit

Biluška
Čím stupidnější otázkou přerušíš jeho důležitou řeč, tím lépe. Např. se zeptám dítěte essi by si nedalo kousek čokolády. Pak se otočím k němu a zcela lhostejným hlasem řeknu "no pokračuj, já tě poslouchám"
jj todle je výýýýborný a nezabírá to jen na samečky,lze použít leckde...třá u osoby co nemá ráda zvířata či psy ,pohovořit takto k pejsánkoj,za chvíli tě zabí dotyčný do hlavy bo nějakej čokl je snad důůůležitější než jeho moudra???!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:39 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

davidkova renata
jj todle je výýýýborný a nezabírá to jen na samečky,lze použít leckde...
Jistě jistě, tím vytočíš kohokoliv

Edit:
pohovořit takto k pejsánkoj,za chvíli tě zabí dotyčný do hlavy bo nějakej čokl je snad důůůležitější než jeho moudra???!!!
Kdysi jsem nějaké babce způsobila infarkt myjokárdu. Sem venčila Kazbunďáka, ale byla sem slušně oblečená, nikolif velkokynologicky. Kazbunda čuchala trávníček, já tak stála opodál a asi sem nevypadala, že k ní patřím. Bába byla nějaká naprdnutá a nutně si potřebovala postěžovat na hnusný, smradlavý čokly, co to tady fšechno ochcávají, přenášejí nemoci a vůbec, co to je za módu, aby včil ti čokli mohli všude... já ji hezky vyslechla, kývala jsem hlavou, říkala jsem "hmmm" a "no jo, no...". Po cca pěti minutách jejího monologu a vzteklýho máchání hůlkou směrem k psovi jsem hvízdla, řekla "Kasandro poď" a beze slova odešla. Ten výraz té babizny si budu pamatovat až do smrti smrťoucí a v těžkách chvílích se s ním kochat

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
bože, to ne... tohle já dělám běžně... že mi někdo něco vypráví a já si do toho povídám se psem... už chápu, proč si se mnou lidi nepovídaj...

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:44
- Nahlásit

impact
canisku
Třeba to bude fajn a jedinej kretén svého druhu žije u nás na vsiBiluška
To je vcelku veselá představa ale jak se to icg posílá?Jako adresa nebo číslo?Nějak sem se k tomu dostala vomylem tedaZvostalo to na ploše.taky to moh debil smáznout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:45
- Nahlásit

Maky a Trix
že mi někdo něco vypráví a já si do toho povídám se psem... už chápu, proč si se mnou lidi nepovídaj...

tak zas máš kliku že je fora bo jinak bys humříla v nevjedomosti ty vjetkyně

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:46
- Nahlásit

Gerda
nemely jsme tam svyho ucitele serfingu, protoze nas to tehdy nejak nenapadlo, ale mely jsme tam bajecnyho gratis veterinare,
hodne konskych kamaradu, lidi celkove tam byli prijemnejsi, je to sice uplne jina mentalita nez jsme zvykli ze severnejsich koutu Evropy, ale ma to sve kouzko a ja jsem tam byla hodne moc rada.
Krize by mne osobne az tak nevadila. Jestli to pujde, tak bych tam chtela jednou dozit a nejradsi v tom "svem" dome.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
to víš, jako správnej vědec musím bejt řádně asociální a ještě natrénovat smích šíleného vědce...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:49
- Nahlásit

Maky a Trix
víš, jako správnej vědec musím bejt řádně asociální
no to je jasný! každej vjedec je magor!
ještě natrénovat smích šíleného vědce...
hele to dáš! já ti pomůžu! aš bé Nanynka na jaře hárat,přijedeš a pobydeš .. uvidíš to pé samo))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:49
- Nahlásit

leyenda
Paní prosím vás, asi je to osobní, ale proč jste proboha ten barák prodávali když jsi tam byla tak ráda

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:50
- Nahlásit

danajasa
Nevím, no. Oni si na ně hodně lidi stěžujou. Ne, že by byli kreténi, ale páč si je pořizujou kreténi.. Jsem zvědav, co budu mlít za dva roky.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
myslíš jako s Tryksem, jo? to bych ho asi zabila... naštěstí je to z Prahé do Kladna kousek, hned bych dojela pro novýho...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:52
- Nahlásit

danajasa

Tak drahá, na tohle naprosto definitivně dojelo naše manželství. Nejdřív si jen tak pindal po netu, pak to přerostlo v něco úplně jiného. On tedy myslel, že v lásku, na kterou čekal celý život, ona si myslela, že na bohatého sponzora. Oba si to domysleli ve chvíli, kdy vychcaná děvenka zjistila, že on už nemá žádné peníze a vila je výhradně jen moje (tedy ta "naše" část). To byl šrumec!!!
Takže, jestli pindá po netu s pipkama a pečlivě si to schovává (stačí povětšinou) a na Tebe držkuje, tak jsem na Tvým místě ráda, bo jak Tě tak čtu, tak by pro Tebe jeho odchod byl výhrou.

Pipkám pošli tohle: http://www.teampromeny.cz/vikendove-pobyty
A napiš jim, žes tam byla už třikrát. Budou nasrané.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:52
- Nahlásit

Biluška
Jako, aby to nevyznělo ňák jinak, to já mu naprosto nezůstávám nic dlužna, když vyletí on, musí očekávat, že já mu to vrátím i s úroky. Každej máme něco, bohužel chlapi se zásadně nasíraj kvůli kravinám a ten můj není žádná výjimka
studená večeře v tomto nevlídném počasí se výborně osvědčila, event. uvařit něco naprosto nepoživatelného atd.
výborné je také řvoucí dítě, který on pochopitelně není schopen uklidnit a po baráku pobíhající psi, kteří ho naprosto ignorují, kdežto mě ne (páč jsem s nima celej den)
Prostě ženská si musí umět poradit, že

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:53
- Nahlásit

Maky a Trix
tohle já dělám běžně... že mi někdo něco vypráví a já si do toho povídám se psem
zabila bych tě!!!!!!!!!! ))))

leyenda
No tak jako to bych vám hodně moc přála! A foukaj tam mistrály? Jak moc je tam v zimě zima? A jsou tam taky milijounáří? Abyste se nestěhovala jen tak mezi ňákej plebs....

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:55
- Nahlásit

Gerda
počkej, tobě jsem to ještě nedělala? to se docela divím, prostě to beru jako jinou rovinu konverzace... ale dám si na to pozor.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:55
- Nahlásit

Eldoguero
výborné je také řvoucí dítě, který on pochopitelně není schopen uklidnit
To už bohužel u mých nepřipadá do úvahy

a po baráku pobíhající psi, kteří ho naprosto ignorují, kdežto mě ne
Jistě, ti ho nasírají do nepříčetna

Každej máme něco, bohužel chlapi se zásadně nasíraj kvůli kravinám a ten můj není žádná výjimka
Mášenka úplně nejvíc ze všeho nasere když se mu začnu smát. On se fakt dokáže nakrknout kvůli naprostým kravinám, mě to spolehlivě rozesměje a on je pak děsně nasraný, že se mu směju

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:56
- Nahlásit

impact
Nesmírně vám fandím páč mě taky chtěli s pítákem před10léty kamenovat,ale páč se choval velmivelmi vzorně dycky jim padla čelist,takže je velice pravděpodobné,že budete taky vyvracet čelustě bubům(sou nesmírně příjemný na omak takový plyšoidní sem ho dycky chtěla hladit ovšemvrčící psůch se blbě dlachmá aj dyž páník tvrdí že von jen tak polemizuje)davidkova renata
Já ci taky vyumět děsivý smích šíleného vědce-umím akorát-chacha,chichi,chocho

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:56
- Nahlásit

Eldoguero
já vím, že si je tady dávala, já jsem psala, že moje malá vypadala tak nějak podobně

impact
mě taky lidi klepou na hlavu, že kolik jsem to za Sophyji dala peněz a to byla ještě docela levná, kdybych si třeba koupila štěně co měla chovatelka teď, tak bych tak připlatila asi o deset tisíc více

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:58
- Nahlásit

Maky a Trix
myslíš jako s Tryksem
no jak jinak???????
naštěstí je to z Prahé do Kladna kousek, hned bych dojela pro novýho...
f poho,my tě tam s gerdou rády hodíme)))))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:58
- Nahlásit

davidkova renata
si myslím, že bych odjížděla stejně šedivá jako von

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:03
- Nahlásit

Maky a Trix
si myslím, že bych odjížděla stejně šedivá jako von
to vjetci bejvaj! třá taková maryje kurý určo byla .-))))
danajasa
umím akorát-chacha,chichi,chocho
s tim můžeš tak leda do voperety!!!
vlčáčková
hjele to je dobrý,zejména totok...děcka koukněte!!
http://www.teampromeny.cz/gallery

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:04
- Nahlásit

Maky a Trix
Gerda
počkej, tobě jsem to ještě nedělala? to se docela divím, prostě to beru jako jinou rovinu konverzace... ale dám si na to pozor.

ale určitě dělala ale protože Gerda to dělá taky, tak si toho vůbec nefšimla. Vono asi když se budeš bavit s kinologem a občas něco prohodíš k čoklovi tak to berou trochu jinak, že je to jako normální

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:06
- Nahlásit

Alexa

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 19:06
- Nahlásit

Biluška
Mášenka úplně nejvíc ze všeho nasere když se mu začnu smát. On se fakt dokáže nakrknout kvůli naprostým kravinám, mě to spolehlivě rozesměje a on je pak děsně nasraný, že se mu směju
Ano ano, to funguje i u nás, nebo třá, když má nutkavou potřebu vysvětlovat mi, že on dře celej den v práci, kdežto já si doma hraju s dítětem a devíti psy (a deseti štěňaty ), tak si jdu pustit v klidu internet a pak v noci pokaždý, když mě vzbudí malá, tak vzbudím já jeho (nenápadně pochopitelně) a momentálně chodím s čubou tak 4 krát v noci čůrat, takže naposled, když mě nasral, tak byl v noci vzhůru celkem 7 krát, naposled ve 4. 40, přičemž v 5.00 vstává do práce
Jednou jsem mu uvařila k večeři rajskou polívku, to je jedna z mála věcí co on nepozře, nic jinýho pochopitelně k jídlu "nebylo", řekla jsem, že když se mu to nelíbí, tak ať si jde na večeři do hospody, že já si chci jednou za rok dát taky něco co chutná i mě a navíc mi na nic jinýho nezbyl při tom celodením flákání čas

<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání