Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:16
- Nahlásit

Baico
až budu chodit strašit, tak Lilátko bude na to daleko lepší doplněk než roztomilí ovčouni
)))) to je vlastně pravda )))))

Biluška
ale to řikala Bajkonurová, že je lilátko lepčí )))))

Což ofšem nic nemění na faktu, že z ní vyroste děsně ošklivý a zákeřný pes
naprosto souhlasim pani, je to velká pravda, sic pěkný štěnec, ale bude z toho ričbek, to je málo platný. Zlatý tibetky.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:22
- Nahlásit

Biluška
ale to řikala Bajkonurová, že je lilátko lepčí
JJ, ne mě může klidně Lilátko i plivnout

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:24
- Nahlásit

Gerda
Stehovala bych se rada, ale to asi nepujde hned. Aspon ten barak bych ale chtela zpatky, jestli ho uplne neznicili. Ale bojim, bojim, koupili to lidi se spoustou prachu + nulou vkusu. Mus ho videl, on tam vzdycky projede, kdyz je v okoli, a rikal, ze bych brecela, kdybych to videla. takze zvenku do toho asi zasahli hodne, ale treba vevnitr moc ne. Ja nevim, no. Proto jsem s nim poslala holky, ty na to maji lepsi oko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:24
- Nahlásit

V při pátku je pěknej ftip a je v něm bod 7:

7.Nechoval se jako správný pedagog. Velmi zřídka chodil mezi studenty a pouze je nutil k bezmyšlenkovému drilu: “ čtěte knihu, čtěte knihu!!!”

Pedagog )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:25
- Nahlásit

leyenda
jeli někam na víkent k mořeti? Myslíš, že by ho ti lidi prodali zpět?

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:35
- Nahlásit

Gerda
prave ze jo, volal mi nejlepci kamarad a hlasil, ze ho chteji prodat, us nemaj moc prachu. Ona zrovna tam zasahla krize dost krute, dneska se tam prodavaji baraky a byty za zlomecek ceny, kterou staly, kdyz jsem se odtud stehovala. Takze myslim, ze bych ho mohla dostat i za min nez jsem za nej dostala. holky chtely videt byvale ucitele, ony si s nimi porad mejluji a par kamaradu, koupit si nejake veci pro kone, protoze ve Spanelsku je samozrejme vsechno lepsi , takze se spojuje nekolik veci. Ja jsem tam sice byla nedavno na skok, ale vubec nelezu ani do ty ctvrti, kde jsme bydleli, jak me to porad mrzi. Jako samozrejme bych tam pak jela se podivat na vlastni oci, ale nechci zazit velky zklamani, takze jsou decka moji zvedove.

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:47
- Nahlásit

impact
Šíš paní vy máte thajská rýč?To má vo tři domy dál kamarád mají velmi napjaté vztah bo dáví ůpa vše a hlavně na sebe vrčí jako komunikaci pokaždé dyž mu cca3krát deně přeskočí štyrmetrovej polot a de žrát okolní psůchy,byl levnější bo má pálené nožky tak je barvový nestandart

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:52
- Nahlásit

Jdu ze sebe udělat člověka, když jdu do toho kina do velkoměsta Tak se mějte krásně. Papapa!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:53
- Nahlásit

leyenda
pokud je tam krize nějak dramatická, chcete se tam stěhovat? Jinak to vypadá, podle těch ždibíčků, co píšete, že to bylo velice milé místo jak pro vás, tak pro haranti...jen to pěkně kupte zpět - jak moc to poničili? Kdy se holky vrátěj, aby řekly? Měli byste tam taky učitele serfingu?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:54
- Nahlásit

Jsem zpět
impact
Gratuluju ke štěňátku, není očklivé, je krásné

Ohledně těch kaprů, diskuze pod článkem velmi, velmi výživná to jistě. Osobně se mi teda taky moc nelíbí ti kapři narvaní v malých kádích, ale v posledních letech je to už něco naprosto jiného než pamatuju jako dítě, to jsem kolem nich vůbec nechtěla chodit, páč se mi na rozdíl od ostatních parchantů vůbec ty polochcíplé rybičky nelíbily
Teď kupuju kapra u místního rybářského spolku, kádě mají veliké a mají jich hodně a kaprů v nich docela málo, takže žádný odrbaný a polomrtví rybičky lapající po dechu. Většinou si ho nechám zabít na místě, ale kuchám si ho doma (páč to nikdo neumí, tak jako já ), ale zabít si ho nechávám, jen, abych ho nemusela chudáka vozit v teplém autě v tý igelitce, jinak bych si ho normálně picla doma sama velmi humáním způsobem.
Celá akce mi přijde lehce nepřiměřená, i když pochopitelně není žádný důvod chovat se k rybám jak hovado jen proto, že nebudou nahlas řvát. Pokud bych si mohla rybu ulovit sama v rybníce, určitě bych tomu dala přednost, ale nemám rybářskej lístek a ani trpělivost sedět ty hodiny u vody, na mě je to prostě málo akční aktivita, vlastně teda pasivita

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:58
- Nahlásit

leyenda
Proč jste se, proboha, ódtud stěhovali, když se Vám tam tak líbilo??? Pokud tedy proto, abyste za dráž prodali a levně koupili zpátky, byť zprzněné, pak to lze chápat jako výhodný obchod. Ale jinak...

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:03
- Nahlásit

Bože politujte mě někdo-Tak v baráku kosa jak svin muš se nasral krz píčovinu a všechny pipky z internetu mě nazvaly starou krávou bo jim píše,že nechcu vařit vomáčku(PROTOŽE KUWA PRÁVĚ ŠTÍPU DŘEVO TAHÁM UHLÍ A TOPÍM POD KOTLEM A F KRBU NO NEJSU JÁ KRÁVA)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:06
- Nahlásit

danajasa
Ne, nejsi kráva. Jeho kopni do prdele a virtuální pipky pošli tamtéž.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:06
- Nahlásit

danajasa

pani, to je ale hrozný jak vy ste divná, já onehdá dostala vynadáno, že nevím kde je věc, kterou jsem neviděla od srpna a de facto ji vůbec nepoužívám, ale stejně přece musím vědět, kde to je, že

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:13
- Nahlásit

Gerda
to ohoří štěně,děsně roste,co máte v práci
a kradla dastymu míček,ale pak ho doškubali všici a radostně je pohřbenej ve stromovce

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:14
- Nahlásit

Eldoguero
No tak přesně tak to začlo ovšem chyběla půlka té nějaké věci,načež začal ječet,že se nato může vys...no a už to jelo.Původně sem zvažovala,že si ho nechám,ale asi ho vrátím,že je má blbou povahu a néni socializovanýBože eště,že je ta žumpa.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:14
- Nahlásit

impact
gratuluju k miminku, je nádherná
ty vogo, ale prosím tě kolik proboha stála, jsi něco psala o ročním platu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:15
- Nahlásit

uš mymy zadávilo ympakta???? a uš má vyměněný plýny?
Vlčáčková
abyste za dráž prodali a levně koupili zpátky
eště musej pozdě platit faktůry si zapomněla))))
Eldoguero
jen poslední příspěvek k tomudle tématu
tady je to stejný úpa furt,kádě sou u Billy před vchodem,nelze jít jinudy..
Někde lidé brojí proti transportům živých koní,když už je někdo má potřebu žrát,navrhují koně zabít a převážet jen maso..to ovšem spotřebitel odmítá,on chce masíčko čerstvé,takže čert vem koně a jejich utrpení,náš zákazník náš pán.A někde se zas někdo snaží poukázat na to,že ono to s těmi kapry od výlovu,po "uskladnění",prodej a konečně vysvobozující smrt není nic moc košer..rozdíl je v tom,že nemají hlasivky..
Pravdu má bohužel Psisko v tom,že pokud v něčem vyrůstáme zdá se nám to normální..někomu psy na tržištích v klecích,někomu kapři f kádích..není mezi tím rozdíl.jsme velmi ochotni kritizovat tradice cizí,zdají se nám hnusné a surové a nenormální,leč v momentě když se někdo dotkne tradic "našich" jsme velmi udiveni až pobouřeni a nechápem co vy mělo být špatně...rázem jsou z nás děsní vlastenci.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:17
- Nahlásit

danajasa
a nejsou voni bratři
tak nějak to bylo i u nás, pak s mnou 5 dní nemluvil, ale nakonec jsem vlastně zjistila, že to já s ním nemluvila a já měla vědět, kde to je a já měla dát vrtačku na nabíječku, i když jsem neměla tucha, kde je nabíječka ani vrtačka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:18
- Nahlásit

danajasa
všechny pipky z internetu mě nazvaly starou krávou bo jim píše,že nechcu vařit vomáčku(
kerý je to forum??????? pokud tam dorazíme my s biluší,rozvrátíme další foru během jednoho večera

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:21
- Nahlásit

Eldoguero
paní, co dělají myšky???

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:22
- Nahlásit

Eldoguero
danajasa
Šmarjá, dámy, to si doma neumíte pořešit takové drobnosti? . Tohle na mě sameček zkusit tak ho okamžitě zavalím stopadesáti požadavky - počínaje zaštupováním ponožek, přes bezchybné vyžehlení halenky do kostýmu a konče uvařením svíčkové a upečení nějakého moooc složitého moučníku.
V životě už po mě nikdo podruhé nechtěl, abych dávala vrtačku do nabíječky

Akorát jednou jsem chodila s šíleným exotem . Ten mě učinil osobně zodpovědnou za to, že v listopadu je ve čtyři tma a ještě k tomu prší . Taky jsem byla odpovědná za sametovou revoluci a za její důsledky (no podívej se kam jste to dotáhli) a to navzdory tomu, že v době revoluce mi bylo necelých čtrnáct

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:23
- Nahlásit

davidkova renata
S tím pani naprosto souhlasím, nelíbí se mi ten způsob, ale fakt myslím, že za posledních pár let je to obrat min. o 100% k lepšímu alespoň tam, kde nakupuju já. Lidi by měli být schopný zacházet s ostatními zvířaty tak, aby jim nezpůsobovali zbytečný utrpení, pochopitelně, bez ohledu na to, jestli se zvíře "umí ozvat" nebo neumí.
Ale ten protest co chystají mi prostě nepřijde jako vhodnej způsob, naopak si myslím, že bude silně kontraproduktivní, páč hodně lidí si o nich pomyslí, že jim silně hrabe a vůbec se nad ňákým kaprem nepozastaví. Bez ohledu na to, zda mají pravdu nebo ne a to podle mě je ten největší kámen úrazu, no

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:24
- Nahlásit

davidkova renata
Týrání není tradice. Nikde.
Jo a faktury se platí zááááásadně pozdě. Páč "my si to můžeme dovolit a uvidí se, kdo z koho, zaplatíme až těsně předtím, než nás to bude stát soudní výlohy".

Eldoguero
danajasa
Obdivuji, dámy, Vaší bezbřehou trpělivost. Ode mě by Vaši hoši jeli jak namydlenej blesk.

brezen2008
Vy děláte bordel ve Stromovce? Bóže, co je to tady za lidi!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:24
- Nahlásit

davidkova renata
kerý je to forum??????? pokud tam dorazíme my s biluší,rozvrátíme další foru během jednoho večera
Jdu plavat a umývat si hlavu, gdyž tak s tím rozvracením chvilku vydrž jo? Nechci o tu srandu přijít

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
icgEldoguero
No asi pocházej z příbuzenský plemenitby ovšem všichni jak je známo-Sme ze švestek-napřed byla švestka pak slivovice ze slivovice je vopice a z vopice se vyvynul čékTak taky budu 5dní potichu pomáhá to?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:28 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Monty
Tož to byl ftip. Ale tak víš jak, já se doteď pohybovala v poplatcích útulkům a to jsou tak dvě tři stovky. Tže ač stála asi jako běžnej středně velkej pes sPP, tak pro mě je to něco šílenýho. Vlastně se doteď divím, jak jsem to mohla udělat.

danajasa
Pani jako, já si věřím. Už jsem pře/vychovala ledasco, tož snáď se zadaří. Navíc tu bude vyrůstat se psíma, tož jakýpak copak.

Gerda
Ste bubá pani, bude klášná furt.

brezen2008
Ju, Thajskej prosim.

Eldoguero
Konečně nějakej estét.

Baico Maky ketty kejtlin a všicí, co drželi ťapky
Děkujuuuuu. Teď už jen utáhnout to placení.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:31
- Nahlásit

davidkova renata
Tak jsem si pod inkriminovaným článkem přečetla pár prvních příspěvků a vážně - Novinky mezi přispěvateli opravdové myslitele! Skoro bych řekla, že článek snad ani nečetli nebo mají problémy s chápáním psaného textu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:31
- Nahlásit

danajasa
Tak taky budu 5dní potichu pomáhá to?
Ne

Mě nejvíc zabírá nebýt úplně potichu, ale komunikovat s ním jen tak na půl huby. Jednoslabičně odpovídat na jeho dotazy. Nenechat se zatáhnou do diskuze. Pokud začne nějaký monolog (do kterého se pochopitelně nenecháš zatáhnout) tak se uprostřed jeho věty obrátit na kohokoliv jiného (není-li k dispozici jiný člověk musí postačit pes, nebo křeček, není-li ani to tak telefon) s absolutní stupiditou. Čím stupidnější otázkou přerušíš jeho důležitou řeč, tím lépe. Např. se zeptám dítěte essi by si nedalo kousek čokolády. Pak se otočím k němu a zcela lhostejným hlasem řeknu "no pokračuj, já tě poslouchám". Garantuju ti, že mu vytečou nervy absolutně dokonale

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 18:32
- Nahlásit

Monty
myšky dobrý, dobrý, zrovna se živí, včera jsem dávala nějaký fotky
Biluška
ale mě neva dát např. vrtačku na nabíječku, když chci, aby s ní něco udělal až dorazí z práce, šlo o to, že jsem pochopitelně neměla tucha, kde se ona nachází a protože jsem den před tím nevěděla ani, kde je nabíječka na baterie, tak to pochopitelně byla moje vina
za odměnu jedl tři dny studenou´večeři, myslím, že si příště ten vzteklej výlev odpustí

<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání