Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:50
- Nahlásit

Biluška
Hele, to je dost dobře možný, oni fakt jsou ze severní moravy, jejich dcera chová argentiny a kanáry, máme od ní kanárka co měl být bišonek
Jó svět je malej

Já viděla komondora jen párkrát, jednou jsem ho viděla i kousat a musím říct, že figurovat bych mu teda fakt nechtěla, v porovnání s těma tibetkama mi ale přijdou určo akčnější, i když je fakt, že se nedá říct, že by to bylo akční plemeno v pravím slova smyslu, to je fakt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:52
- Nahlásit

Alexa
Jimmi
Perníky odeslány.

Lejenda
Paní, sem prostudovala tu vaši irskou bombu. 1) půlku těch věcí vůbec neznám ,2) o druhé půlce jsem vzdáleně slyšela, ale doma to nemám 3) sem nepochopila jak se to peče v té bábovkové formě . Do něčeho tak složitého se asi pouštět nebudu i gdyby to bylo sebelepší papů

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:55
- Nahlásit

Eldoguero
Hele, to je dost dobře možný, oni fakt jsou ze severní moravy, jejich dcera chová argentiny a kanáry, máme od ní kanárka co měl být bišonek
Jó svět je malej

Znám obě, dceru s argentínama i mámu s dogama . K tibetdogám to mám fakt přes kopec . Občas k nim chodím socializovat svoje malý šelmyje, aby taky viděli velkého psa

Komondory znám osobnějc, páč sme s nima v jenom klubu. Líbí se mi ten jejich impozantní vzhled, ale ta povaha je fakt celkem na nic . Ono nakonec i jejich velikost je pro mě na nic, páč potřebuju se psem agilitovat, běhat, dogtrekovat a tak...nic s toho s komondorem nejde . Možná si ho pořídím na starý kolena, až budu chtít psa "jen tak mít"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:55
- Nahlásit

kejtlin
praštila jsem sebou na betonový podestě, holení sjela po hrubém betonovém sc hodě, jsem celá odřená
zima budiš pochválena
Eldoguero
Jó svět je malej
twe sem zvědavá co eště vyplyne..nakonec zase zjistíme,že sme něčí dokonce příbuzný a všichni se hlavně vlastně znaj
Biluška
1) půlku těch věcí vůbec neznám ,2) o druhé půlce jsem vzdáleně slyšela, ale doma to nemám 3) sem nepochopila jak se to peče v té bábovkové formě . Do něčeho tak složitého se asi pouštět nebudu i gdyby to bylo sebelepší papů

sem nic nestudovala,ale úpa a naprosto se s váma stotožnuju

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:57
- Nahlásit

já pekla jenom psům - tvarohové bonbonky - 250g tvarohu,3 vejce,150g sezamovejch spařenejch semínek a mrkev,tu jsem si tam přidala tedy sama- smíchala a dala péct a upozornuju,že se psi po tom utloukli,večer budu dělat s hovězím srdcem a tvarohem
bo tvaroh měli tuhle v lídlu jenom za 5kč,tak jsem vzala celé plato,asi 40ks a dala do lednice

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:00
- Nahlásit

Biluška
Tý jo svět je fakt malej
Možná, že ten komondor co jsem ho viděla já byl atyp (v opačném smyslu než náš kanárek zlatíčko) to fakt neposoudím, páč jich osobně víc neznám. Je fakt, že jsem kdysi před lety viděla kousat i malamuta (fakt malamut s PP, ne kříženec) a to byly takový rány do rukávu a plný zákusy, že ani mariňák by se za ně nemusel stydět a určitě to není zrovna typická malamutí aktivita.
Ale exteriérově jsou to moc zajímaví vořišci

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:02
- Nahlásit

Eldoguero
prosím tě ty znáš nějakého pyrenejce, já to párkrát viděla na výstavě, ale žádného neznám, tak vůbec netuším jaký jsou, krom teda toho co si člověk může načíst
depák, mám taky jen přečteno, on se mi právě krz psaný líbil a vzhledově taky, bo vypadá jako echt vořech )) A čim dál tim víc se mi líběj armypudle, jsou velmi chytrý, ty králováci jsou prej i malinkato ostřejší (ne že přímo sabyjáci, to je jasný, že ne, ale tak trošku víc než malopudl), vnímavý, naučí se, nejsou problémoví...bych nechtěla namyšlenýho namachrovanýho psa, by mě sral, jak bych ho musela o něčem přesvědčovat, to bych ani nedělala, chci tak nějak na dohodu s čoklem fungovat. Prostě kámoš, co umí spoustu věcí a dělá je rád a rád se mnou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:04
- Nahlásit

Eldoguero
Ta čuba, se kterou splnili tuším ZOP a která jediná (aspoň co vím) kouše je fakt spíš vyjímka vyjímečná.

Gerda
Znám pár pyrenejáků, mezi agiliťákama je to docela rozšířené plémě . Sou fajní, takový normální, dobře ovladatelní, nekonflitní psi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:07
- Nahlásit

Biluška
mezi agiliťákama je to docela rozšířené plémě
takže to logicky neni plémě pro mě, agi nesnášim, je to moc pohybu najednou pro člověka. Dobře se na to kouká, ale už bych to nikdy běhat nechtěla. To je mnohem lepší kursink, kde se honí jen ten čokl.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:12
- Nahlásit

impact
Tak co huž můžu povolit ty svoje pahýly? Huž má impact to vysněné mimi? Huž můžu gratulovat? Se to nějak nehýbe.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:14
- Nahlásit

Darina1
Impact se neozývá, asi ji f té Ostravě nějak zdrželi

Gerda
Asi to není plémě pro tebe, páč je to velmi pohyblivé plémě. Jako hodně velmi

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:20
- Nahlásit

Biluška
Jako hodně velmi
tím se výběr krásně zužuje, nechci velmi hodně pohyblivého psa.

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:24
- Nahlásit

Biluška
pani, jak docitam, tak mi to neda hnedka nereagovat, to se pece v dortovy forme, v takovy ty, co maz na strane to udelatko aby se dala povolit, babofkovou formu davam navh jako poklici, na ten papir, aby se mi to nerozbalilo, muzete zatizit treba kastrolem, ja mam jen 3 a nejmin ve 2 jdou vzdycky nejaka namocena seminka, takze s nima setrim
reknete mi, co neznate? Dyk sou to uplne bezny vjeci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:27
- Nahlásit

Gerda
pudlici jsou ok, králováci se mi líbí černý, je to takový impozantní a určitě se s tím dá cvičit

Biluška
myslím, že ale nemluvíme o stejným zvířeti, to co jsem viděla já bylo asi před 15 - 20 lety (jsem ještě byla malej harantík) na nějakejch ukázkách už ani nevím, kdo to pořádal, ale určitě to byl pes ne čuba, to je bohužel jediný co si pamatuju, ani nevím jestli s PP nebo bez, ale na druhou stranu spíš asi papírák, jsou oni vůbec u nás bez PP?
Ale asi to nebude úplně obvyklý, je fakt, že je člověk teď vůbec nikde nevidí, ani nevím jak moc aktivně hlídají, fakt ale je, že mě by stačilo, že na zahradě leží takový velký hovado co nevím, kde má hlavu a kde patu

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:28
- Nahlásit

Gerda
myslíš tohodle:

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:30
- Nahlásit

taaak lidi je to tu drzte palce at ma pesan dobrou naladu jedu vencit (agresivni)dnes uz da se rict hodne za urcitzch podminek .. cerne NO na cerny most ....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:31
- Nahlásit

Alexa
Počkej, to je čuvač nebo kuvasz ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:32
- Nahlásit

Alexa
ne toho nemyslí,to je p. pes,ona myslí p. ofčáka¨

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
aha
Eldoguero
Počkej, to je čuvač nebo kuvasz ne

ne to je pyrenejskej horskej pes Maxík

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:38 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Gerda
tady tech pyrenejskych psiku vzdycky par je, hlavne ted na zimu, s oveckama pritahnou. Mne pripadaji byt prijemnejsi na potkani na prochazce nez ty velke obludy, tolik se jich nebojim, ale doma bych to nechtela, pripadaji mi byt presprilis hemzivi a ustekani, nevim, pani, jestli byste si z nich vychovala moudrou Maryji. I kdyz na druhou stranu, pes hodne vezme ze sveho pana, takze mozna prece jo
Byla jsem na kole koupit chleba ve vsi, pes uplne vyvracenou hlavu, zadny ocni kontakt, jak byste mozna myslely, cumel na vanocni vyzdobu, vsude spousta "balonku". Poskakoval jak silenec, musim socializovat na vanocni vyzdobu, to mi nejak uniklo...

Uz ma Impakt stene?

edit - na te fotce od Davidkove je pyrenejsky pastevecky pes

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:40
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to bude nějaký jiný pes. Vím, že Karin Mikolášová s nějakou komondořicí kousala, ale to byla určitě čuba. Myslím. Asi.

leyenda
Namátkově třá oba ty cukry..o těch jsem v životě ani neslyšela . O sušených fíkách jsem asi slyšela, ale nikdy jsem to neviděla. V zásadě z toho receptu mám k dispozici hl. mouku a vajíčka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:42
- Nahlásit

Alexa
Aha, na tý fotce nejsou vidět tmavý uši, tak jsem myslela, že je to čuvač.
Ale pěkně skáče hovádko jedno

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

tady
http://www.berger-pyrenees.be/images/photos/troupe au.jpg
a tady mate cely album, jestli to pujde otevrit

http://www.berger-pyrenees.be/album.asp

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

Biluška
Jo o tom jsem slyšela, ale nikdy jsemjí neviděla, tohle byl 100% pes. Utkvělo mi to v paměti, ale víc informací si po těch letech už nepamatuju, taky to pro mě v tý době asi nebylo moc důležitý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:44
- Nahlásit

leyenda
edit - na te fotce od Davidkove je pyrenejsky pastevecky pes
jo?
http://www.kchmpp.cz/pyrenejsky_ovcak_s_dl_srsti_v _obliceji.html
nevim.sem neviděla ani jednoho eště ,akorát ty mamuty vod aleksy,to sou krásný hovádka)))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:45
- Nahlásit

já mám prosím taky jednoho . ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:46
- Nahlásit

Alexa
paní mám dotaz, jak to je, byla jsem na cvičáku zaplatit příspěvky a zažádat o novou průkazku tu starou mi roztrhali psi na hlídání, ne úplně ale je hodně okousaná a předseda mi řekl, že si ji mám vyjednat sama. Sem myslela, že když je jako předseda, že by to měl vyjednávat on

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:47
- Nahlásit

leyenda
to je něco jako brijárd ty plavý sou pěkný

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:48
- Nahlásit

davidkova renata
je pyrenejsky horsky pes (vypada jako Bella a Sebastien) a pyrenejsky pastevecky (nebo ovcacky - otazka prekladu sloba "berger") a to je prcek, co vypada jako Maky Trix

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:50
- Nahlásit

Prosimvás, barvim si vlasy, nemůžu mít brejle, můžete psát velkejma písmenkama? Vůbec vás nemůžu číst.

<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání