Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:00
- Nahlásit

Biluška
To ti tak žeru. Že neřvou.

A agresívní jsou šarpejové, páč jsou to ty bojový plemena.

Ale stejnak je to fuk, beztak bude tak drahá, že ji nedovezu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:04
- Nahlásit

impact
To ti tak žeru. Že neřvou.
Si piš, že neřvou . Jako hulákají, to jo...ale neřvou, páč to bysem jim v životě nedovolila

A agresívní jsou šarpejové, páč jsou to ty bojový plemena.
Nejsou akresivní vůbec, sou to mazlíčci. Gdyž se správně vychovají . Je snad Lilátko akresivní? Není, rve se akorát s kočkama a ještě dycky počká než ta kočka uteče a až pak ji jde zabít

Ale stejnak je to fuk, beztak bude tak drahá, že ji nedovezu.
Se domluv na splátky

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:15
- Nahlásit

Biluška
Tak Lilátko je vyjímka.
A jesti bude malá nad moje finanční limity, nedám to ani na splátky. Tak bohatá nejsem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

ahoj byla jsem na cvičáku zaplatit příspěvky a nemám už vůbec žádný peníze, bohužel doslova, ba ne mám ještě 200kč za který musím vzít benzín abych dojela do práce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:36
- Nahlásit

impact
Držim fšecky palce, abyste si pani koupila to krásný štěndo

kejtlin
bez peněz sme fšichni tady, proto sem chodíme a žebráme na ostatních...je nám to hovno platný

Biluška
recept na perníčky si prosim moc moc

Alex

lity lity lity

All

krásné mrazivé ráno

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Jimmi
krásné mrazivé ráno
ráno????

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:48
- Nahlásit

Jedu, děti. V deset vyrážím.. Nabalila jsem nějaký mlsky a plyšáka a na dno tašky dala svetřík, ručník a obojek s vodítkem. Kdyby to náhodou vyšlo... Ale čím víc se to blíží, tím míň tomu věřím.
impact
drzim palceee

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 10:50
- Nahlásit

kejtlin
sisi no toto to ej des teeda jako tak sup vanocni premie at poslou a hlavne marodny bolestny to mas stejne pracovni uraz moc pracujes tak....
jo jinak sem na ovcaku tam je odbornice 17let to je zas plodny hovor

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:08
- Nahlásit

Brýtro, sme se teprvá teď probudili, mařka je ňákej unavenej pes. Ympakt už si jel pro toho thajskýho bokséra? Nemůžu krs nápojku cestovat stránkama zpět, tak vim jen z týhle strany, že nechce šelmyji ani šarpeja. Dyby sem si vybrala psa jen podle toho, jak se mi líbí, bez ohledu na fšecko vostatní, chtěla bysem mít tibecký dogy a taky asi komondůrky.

Co novýho u vás, bumbrdlíci?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:12
- Nahlásit

Za chvílu vystupuju, už jsme projeli Studénku. Děcka, já mám takový nervy, až je mi blbě.. Tož na nás myslete.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:17
- Nahlásit

co drásáte jelyta?

a nevim proč se dohadujete vo psech dyš je nat slunko jasnější že jedinej PES je vofčák! německej!!

a litujte mne,du do Kuflandu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:17
- Nahlásit

Ahoj, lidi, venku je strašně husně, sice jen -5 u baráku, takže počítám tak -7, ale fouká ledovej vítr a ani dítěti se venku nelíbilo a to je co říct, páč naše dítě se původně mělo narodit jako lední medvěd
Jsem přečetla jak všechny vykradli a policajti byli úplně mimo, tak si dovolím taky trošku. Kámarád dělá psovoda PČR,míval psa pátrače. Jednou ho zavolali k nějký vykradený chatě, on přijel okamžitě,páč zrovna seděl na služebně a tak mohl vyrazit hned na místo. Nasadil psa tam, kde mu řekl soused, že viděl utíkat ňákou osobu. Pes čuchnul, obešel chatu a zamířil k sousedovi, znova ho nasadil, znova oběšel chatu a totéž. Nasadil ho jinde, kam ho poslali policajti co tam už byli, pes se chvíli motal, obešel chatu, pak znova k sousedovi.
Už si mysleli, že to soused jen nahrál, že jako zavolal policii a přitom to udělal sám, tak na něj uhodili a von se blbec přiznal, že teda chatu nevykrad, ale když toho zloděje uviděl, tak ho chtěl chytit, takže se chvíli honili kolem tý chaty, pak soused zjistil, že už nikoho nehoní, ale běhá kolem chaty sám a tak to vzdal a zavolal policii. No a pochopitelně nejvíc napachovaný bylo okolí právě od toho souseda jak běhal jako debil sám kolem chaty
Tuším, že zloděje nakonec chytili u nějaký jiný chaty.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:19
- Nahlásit

impact
myslím na tebe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:21
- Nahlásit

Eldoguero
takže se chvíli honili kolem tý chaty, pak soused zjistil, že už nikoho nehoní, ale běhá kolem chaty sám

hustýýý))) jak v nějakým komyckým filmu)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:21
- Nahlásit

Gerda
Pani, známí chovaj tibeťanky a jsou to jedny z nejhloupějších psů co znám, fakt, nemyslím to nijak zle, ale je to tak
Jsou krásný a hloupý, vhodný k celodennímu ležení na dvoře, tam ale zase udělají super dekoraci
Thajce neznám ani jednoho, tak nevím, jen jednou jsem mluvila s majitelem thajce a řekla bych, že teda asi fakt budou vhodný jen jako dekorace do bytu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:23
- Nahlásit

davidkova renata
bych řekla, že to asi tak nějak vypadalo, kámoš říkal, že se mohli policajti po...t smíchy, když to ten chlap vyprávěl, prej to byl takovej ten vesnickej strejda, žádnej intelektuál, ale myslel to původně dobře, asi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:24
- Nahlásit

Eldoguero
to by gerdě vyhovovalo)))) potřebuje psa co se pokud možno nehejbe))) ale komondůůůrek by jí slušně zničil život)))),nevim esi ho někdy viděla třá naživo f tý jeho srsti typický

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:28
- Nahlásit

davidkova renata
Komondor jo, viděla jsem to i kousat a trochu poslouchat. Kousalo to celkem pěkně, jen bych řekla, že by asi radši do živého než do rukávu
s tou srstí to musí být peklo než to teda naroste, pak už to prý není až tak hrozný, ale já mít komondora, tak má dredy jak rastafarián co se nikdy neviděl v zrcadle a tuším, že i stejný barvy

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 11:44
- Nahlásit

Zdar žumpo tady je relativ.teplůčko-4c,pakůn se dostal do kuchyně a zhltl náký igelitový tašky tak rachle že sem nestihla ani ho nakopnout je to debil zas budu dva dničekat co z něho vypadne to je taký debil.Já už fakt nevím esli ho nemám umlátit tou traverzou.

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:04
- Nahlásit

danajasa
to je dobry me bad sezral jednou gumoviho hamburgra byli pak hezke hovinka a jednou i tu zarovku do zahonku sem cekala kdy zacne svitit ..a to ej fakt ze sem emla jako starch o nej blbec jako mali mel divne chute ....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:20
- Nahlásit

danajasa
Mě jednou sežral ovčák potah na polštář, co mi stáhnul ze šňůry a já ho samozřejmě nemohla najít. Nakonec jsem přišla na to, kam zmizel, až když vycházel ven úplně celej a nepoškozenej (teda, ne že bych ho zas tak zkoumala), pes naštěstí v pohodě a to jsem si oddechla, páč jsem ho měla doma jen na výcvik, dementka pažravýho

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
davidkova renata
děcka neblbněte, psala sem jen podle toho, jak se mi pes líbí, bez žádnýho jinýho kritéria. Pokud nahlídnu na kritéria zásadní, potom jedině ovčácký plemeno, žádný jiný, jedině kdyby se někde jistojistě vyskytl atyp v povaze, jako je Atilla od Atuš, nebo kanárek od eldoráda. Jinak to výhledově stejnak bude golyje pro svou měkkost, příchylnost, kooperativní náturu a dlouhovlasá proto, že neni tak akční jako prostovlasá. Zřejmě by to jinak vyhrál NO, ale na mě je akční, velkej, byl by se mnou nebohej, páč by se mnou nemakal. Chci psíka mařenovýho typu, kterak je moudrá a rozvážná.
Komondůrek se mi jen líbí, páč nevíš, kde má hlavu a kde druhej konec, ale určitě strašně smrdí a je moc vostrej. Chci pejska, co rozumí a velmi snadno se učí, neni potřeba vyvíjet tlaky, je dobrý, laskavý, ale ne s každým kámoš, neznámýho by moch klidně i kousat, tak jako maryje. A asi aby to byl spíš víc stopař než obranář, esli mi rozumíte, že tim konkrétně nemyslim jen stopování a bránění.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:26
- Nahlásit

Čus bus sněhulák
Biluška
pošli mi prosím receptík na perníčky schválně je hned vyzkouším a nahlásím essi sou fakt hned měkký
impact
držím palce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:36
- Nahlásit

Gerda
Tak tibetky teda nespolupracujou vůbec, ale jako dekorace jsou dokonalí
Hele a nepřemýšlela jsi o stafbulovi, to je komunikativní, přiměřeně akční, když to taháš odmala mezi psy, tak se nerve, fenky jsou ještě mazlivější. Teda tak s 99,9% jistotou se nikdy na nikoho ani zle nepodívá, spíš komukoliv cizímu vleze i na hlavu samou láskou
Komondor mi přijde celkem dost akční a špatně čitelnej, páč mu nevidíš do obličeje, teda ani nevíš kde ho má, jak píšeš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:39
- Nahlásit

Alexa
ty od tebe měkký nejsou asi nikdy nezměknou

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:40
- Nahlásit

Eldoguero
Hele a nepřemýšlela jsi o stafbulovi
a víš, že jo? Přemýšlela. V mým výběru do budoucna jsou - dlouhovlassatá golyje, velškorgi kardyjak, stafbul (hlavně poté, co znám kokynky a čilinky), entlebuch, pyrenejský ofčák s dlouhym vlasem v ksichtě, královák a ostatní pudle, choďák. A v nejužšim výběru sou golyje, pudle, kardyjak.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

tak vyluxováno,vyvenčeno před velkou vycházkou,kuchyn rozebraná a vyhozená do kontejnéru a bude se čekat necelej tejden než bude nová
včera dávalina markíze - sex ve městě,jako celovečerní film- líbilo se mi to

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:47
- Nahlásit

Eldoguero
Tvá známá s tibetdogama je moje kamarádka . Bydlí o vesnici vedle . Ti psi se fakt hodí akorát na dekoraci.

S komondůrkama mám trošinku malinkatou zkušenost. Moc akční teda nejsou, spíš naopak. Podle mě je ta jejich "ostrost" dost přeceňovaná, vůbec to tak děsný není
Ale smrdí, v tom má Gerda pravdu.

Už má Impact to očklivý ščeně?

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
jo tak to zas jo
prosím tě ty znáš nějakého pyrenejce, já to párkrát viděla na výstavě, ale žádného neznám, tak vůbec netuším jaký jsou, krom teda toho co si člověk může načíst

kejtlin
Člen
- Nahlásit

praštila jsem sebou na betonový podestě, holení sjela po hrubém betonovém sc hodě, jsem celá odřená nemít velký psy o který jsem se opřela, tak se tam válím ještě ted´

<< 1 ... 6084 . 6085 . 6086 . 6087 . 6088 . 6089 . 6090 . 6091 . 6092 . 6093 . 6094 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání