| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
Atusch
Určitě to myslím vážně, ohrádku jsem stejně chtěla, tak spojím příjemné s užitečným. Klidně stačí, když to dorazí po Novým roce, ale zase teda doufám, že ne až třá 30. ledna
Mám tě na FB? Připomeň mi prosím jméno, já se v tom zatím úplně 100% neorientuju, tak ať neprudím u někoho jinýho.
Penízky pošlu určo hned, jak přijdou a to bude v po nebo v úterý, to ti každopádně napíšu, že jsem je odeslala, abys to pak mohla objednat.
Super a díky moc
Jinak všem díky za komentáře malých myšek. Fotky nic moc kvalita, teď jsem dávala na FB nový, tak snad budou lepší trochu, hodím je sem, některý.
danajasa
Chtěla sem Bonzáka, ale mi to neprošlo, tak teda asi bude Best boy to je fakt mega štěně a ještě jeden z těch nestandardů to je taky hovado, to si zase přítel vybrečel, že bude Bandito (jak má flek na oku)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:55
- Nahlásit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:58
- Nahlásit
tak děcka málo bylo mrazu, tak jsem jela na Mrazíka. Mladejm jsem zdůrazňovala že sedíme v první řadě na ledu ať se teple oblečou, já se taky teple oblíkla, nicméně teplou deku přes nohy bych brala docela mi mrzly kolínka a jak bruslili kolem dělali docela vítr
Eldoguero
bílý morčata dost dobrý. Hele a oni můžou mít ty černý fleky?????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:58
- Nahlásit
ketty
chceš tu ledničku? čas je do 26,pak kdyžtak musí pryč,kvuli kuchyni
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:01
- Nahlásit
brezen2008
jo ok skusim sehnat ten odvoz prastenej...nemam vsak vis sem ti rikala ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:03
- Nahlásit
ketty
heled v pohodě,hlůavně at tu není rok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:07
- Nahlásit
jééé copa je to za bílý myši tadyk????? nějaký laboratórní asik
danajasa
To je pěkné poslání vzít si ho na svátky domů
bože ty si ydyjot ))))))))))))))))))))))))))))))))))
hele děcka,bomba!!! Anča Holubů právje lascývně šáhla na ruku Haničincoj f autě značky Škoda nevimokolik ..seks na vobrazofce f přímým přenosu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:11
- Nahlásit
Alexa
Morčátka můžou mít jeden tmavej flek na hlavě, kolem oka, ale nesmí přesáhout 10% plochy hlavy, což nepřesahuje ani jeden.
Ale ty fleky na ocase nesmí být, takže 2 pejsci jsou nestandardně zbarvený.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:11
- Nahlásit
davidkova renata
hele děcka,bomba!!! Anča Holubů právje lascývně šáhla na ruku Haničincoj f autě značky Škoda nevimokolik ..seks na vobrazofce f přímým přenosu
Gde to sleduješ? My máme na obrazofce BARF - kuře Strašpytlíka . Mášenek to chtěl přepnout, ale má smůlu, Lilátko se kouká . Mu to nedovolila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
Biluška
barandof!!!! du na Dyš v ráji pršelo,čuuus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:13
- Nahlásit
davidkova renata
barandof!!!
Ono je to stejně jedno, Lilátko sleduje velmi zaníceně, takže přepnutí nepřipadá do úvahy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
Eldoguero
jag ty procenta měříte???? D
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:20
- Nahlásit
Eldoguero
máš zprávu na fb.
Biluška
no pokud do toho půjde kámoška tak to nějak promyslíme a vykoumáme, ale sama se kvůli ní dřít nebudu. Ale jako nápad super, díky díky!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:21
- Nahlásit
Biluška
Sledování televize jsem psům zatrhla, páč jsme takhle už párkrát málem přišli o tv a v práci mi jednou tv játroši shodili na zem (přežila kupodivu) a to se v ní jen lehce mihly prasat, bohužel, ale zakvičely a jednou blbá kočka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
Monty
Nikdo to neměří, je nepsaný pravidlo, že se to bere ryze od oka, ovšem po výstavách kupříkladu jezdí čuba co má flek tak poctivou třetinu hlavy a tituly dostává taky a to navíc vypadá regulérně jak pes.
Je to jen na rozhodčím, upřednostnit by se měl bělejší jedinec, ale pokud je zvíře s flekem typičtější, tak klidně může dostat i BOBa a to i v zahraničí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
Eldoguero
U nás sleduje pouze Lilátko, ostatní na to prdí. Lilátko je velmi sofistikovaný divák, televizi neshazuje. Pouze občas funí, prská a kňučí . Ale její vkus a výběr pořadů je otřesný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:27
- Nahlásit
Biluška
Naše hovada nejsou sofistikovaný absolutně vůbec a proto maj přísnej zákaz přibližovat se k TV na míň jak metr. Stará čuba Ambra jednou jezdila zubama po obrazovce, páč tam šel dokument o divočácích, jak lověj takový malý polochcíplý srnče, no a tak to šlo televizi fakt o život
Atusch
du tam, díky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:30 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
lidi ja uz jsem uplne blba. Predelavam triochu podminky osvojeni na strankach a chtela jsem napsat, ze si maj lidi vzit sebou obcanku a malem jsem napsala ockovak
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:32
- Nahlásit
danajasa
pasovec je tak malej???? ja myslela, ze je to velky aspon jak prase
Eldoguero
krasny morcatka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
si maj lidi vzit sebou obcanku a malem jsem napsala ockovak
tak zdraví panika je taky důležité
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:40
- Nahlásit
lucYnka XIII
děkuju, hele, ale klidně tam ten očkovák napiš, šak by ho měl každej mít ne jakože ať máš jistotu, že jdou psi nejen do dobrejch, ale i zdravejch rukou ne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dne 17. 12. 2010 v Povrlech - ÚL, se kolem 20.00 hod. ztratil služební Německý ovčák slyšící na jméno Gert. Je čipovaný a tetovaný. Zabarvení je vlkošedé, ovšem do zrzavé barvy. Na sobě obojek s úchytem a košík, ale je možn...é, že košík ji...ž dávno nemá. Bohužel při venčení utekl za zvěří. K lidem přítulný, cvičený na záchranu dětí a starých lidí. Prosíme tedy, kdo o tomto služebním psu věděl, ať volá linku 158 nebo vedoucímu psovodovi : 777 166 909 . Moc děkujeme za případné informace. Plechatý Miloš - vedoucí SZKČ ÚL - číslo mikročipu služebního psa PČR je: 978 000 000 604 558
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:46
- Nahlásit
Eldoguero
Monty
jj budem kontrolovat jestli maj tetanovku, kdyby nahodou zvire kousli
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:48
- Nahlásit
Eldoguero
Krysky pěkně povyrostly a jsou pěkný.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:50
- Nahlásit
Eldoguero
ty tvoje myšky, vypadají tak ta moje myška, když měla ani ne týden
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:55
- Nahlásit
Monty
jé co to je za myšátka?
těm našim je dnes týden akorát, dvě už začínají otvírat oči a furt se hejbou, mám takovej pocit, že budou trochu jako Velký pan Dozák, imrvére v pohybu s komplexem nesmrtelnosti
lucYnka XIII
to je důležitý, víš jak je tetanus nebezpečnej
Lola1
děkujeme, vypadají fakt dobře, snad jim to vydrží
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:57
- Nahlásit
ketty
Pardon, přišel zákazník, tak jsem se odmlčela. Nenašli jsme ho ani živého, ani mrtvého.
lucYnka XIII
Tobě jsem před asi tak sto stranami okopírovala odpověď na kotě.
A píše se "S sebou" - když si mají vzít ten očkovák, tak je tam to s...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:58
- Nahlásit
Eldoguero
WHWT (westík) to je moje Sophyje a jeji sestřička Demi
teď měla chovatelka šest myšiček
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 22:04
- Nahlásit
Pardon, přišel zákazník, tak jsem se odmlčela. Nenašli jsme ho ani živého, ani mrtvého.
Vlčáčková
jezis koho?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 22:05
- Nahlásit
Vlčáčková
sem se na něj ptala já
ketty
toho bosíka
|