Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6075 . 6076 . 6077 . 6078 . 6079 . 6080 . 6081 . 6082 . 6083 . 6084 . 6085 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:12
- Nahlásit

davidkova renata
no fakt skoda ze nemam uz ten zacatek a kejtlin to nak nejde zkopcit byses fakt pobavila a ted jako podava rady a mel agresora atd a mame si koupit tuhle knihu
http://knihy.abz.cz/prodej/kniha-o-psech-milacek
nejdriv byl autor ted uz spoluautor

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:13
- Nahlásit

davidkova renataja mam zase syndrom hladu,se konecne po po tydnu normalne najim!

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:14
- Nahlásit

ketty
to byl jako ten baset agresor????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:17
- Nahlásit

nemethova5
jj jasný

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:19
- Nahlásit

kejtlinproste mi to nejde a neumim to pres to na muj vkus zbytecne,ale zbytecne narocny,fakt nic neslibuju,jinak jsem tu dlouho nebyla,co je noveho,jestli to neni tajemstvi,naky pfka bych ti udelala a poslala postou,jestli se mi to povede,jo?

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:20
- Nahlásit

makrel
ja envim ale ukous mu malicek prej a dnes je to tomu psu lito

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:21
- Nahlásit

PRO PREDSTAVU JOOO POSLEDNI SLOVA A PAK UTEK VELKOKINOLOOOG
SE VYTAHOVL TAK SEM VYTAHLA NA ENJ RALFA JESTE NEVI CO EJ FILA ASI
senefelder: pitbuly nemám rád, to jsou tvory satana
senefelder: trhaj denně děti
senefelder: na kousky
senefelder: jsou to zlí psi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

ketty
to jsou tvory satana

nemethova5
se konecne po po tydnu normalne najim!
hm,tak to ti závidim bo se snažim dyjetit uš asi 50 let((((

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:24
- Nahlásit

kettyco to je za kokota???neminim se s takovyma kretenama rozcilovat,zas by me chytl zlucnik,staci ze jsem se desne nasrala na byvaleho kolegu,to fakt staci!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:26
- Nahlásit

davidkova renataseru na dietu!!!to byl furt samej rohlik,samej suchar,caj a nic jineho,dnes jsem si dala aspon jogurt a presnidavku,ja vim,zadna slava,bo maso to neni,ale aspon neco,nez dratem do oka!!!prosim te a ty uz s tou dietou prestan,pac te beztak neni videt ani za striptyzovou tyckou!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:28
- Nahlásit

nemethova5
no nakej pako simte ani nechtel napsat co je za plemeno tenn agresor

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:29
- Nahlásit

kettypako???slaby slovo fakt.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:30
- Nahlásit

Zdar žumpo su na fušce je prd signál10proc.ináč psi tu maj zákaz vstupu do buněk tak mám prodlužku do auta a ventilátor takže pakůn se saunuje a co2hodky chodíme na vejlet bo sme na konci světa pak už končí zemská deska a propadnete se do vesmíru tady fakt níííc nééni ani myši veverky a tak.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:33
- Nahlásit

danajasajsi v praci??tak jak ja,no jsem na tom jak ty,ten vyhozenej debil pobral vse a ani to posrany topidlo mi tu nechtel nechat do pondeli,si asi rikal at si krava umrzne,no v pondeli jedu k dedovy,tam ty bebechy vsecky mam i topidlo.signal tu mam taky slabej,pac jsem taky v prdeli sveta!

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:34
- Nahlásit

nemethova5
jojo oni tam nekdy chodi provokateri ....krom normalnich

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:35
- Nahlásit

nemethova5
tady není novýho nic, já marodím jinak bych byla na noční ale o svátky chci jít do hokny to bude aspoň za peníze

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:35
- Nahlásit

danajasa
sme na konci světa pak už končí zemská deska a propadnete se do vesmíru tady
taxe hlavně slušně voblíkni
http://www.youtube.com/watch?v=LFWGWlIKCZI

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:36
- Nahlásit

kejtlintakze jses doma,jo?no vsak jo,svatky jsou dobre placeny,sto procent,no nic jdu cumet na telku na star dance,nebo si pustim nakej film.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:39
- Nahlásit

nemethova5
No já už za ty roky prozřetelně vozím v autě zákl.výbavu kpz-spacák konvici topidélko a náhradní boty to je základ přežití,ted sem čistila auto a našla sem dvě takové ty vojenské balíčky pro přežití od kforu-kafe žvejka suchar čikuláda a chili sirky a nejaký prevít co se dokáže roztopit na základě chemické reakce a eště3věci co nevím na co to je esli k jídlu nebo na vodu fakt nevím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:41
- Nahlásit

nemethova5
jsem doma no,mám chřipku, bloklý záda a pásovce

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:43
- Nahlásit

kejtlin
a pásovce
už zase paní??? záda mě poslední dobu taky ku.evsky bolí

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
Ani tak ne v rámci předvánočního úklidu jako spíš v rámci toho, že už smrděl jak bolavá noha a byl děsně zarostlý. Mu to dorostlo nějak rychle. Normoš ho stříhám akorát na jaře, ale tohle už by do jara nevydrželo. Beztak je včil furt nasáčkovaný v baráku, tak mi tu aspoň nebude smrdět.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
se mi libi jak te tvorove satana pobavili

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:47
- Nahlásit

Dobrý večer dámy, jak se máte? Já unaveně - pracovala jsem

Baysha
hele přesně tuhle ohrádku sem kupovala pro bajšu, stála mě jedna osmnáct set, koupila jsem dvě, takže něco přes tři šest a má to jako luksusní manéž o průměru tři metry
na allpet ji teď mají v akci: http://www.allpet.cz/p2483-savic-ohradka-dog-park- 3/

kdybyste paní řekla, mám v allpetu slevu, tudíž jsem ji mohla vzít na sebe za 1630,- ale toš asi pozdě nooo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:49
- Nahlásit

danajasano jste jak ja,ja tu mam deku,nahradni boty,nahradni hadry,od te doby co jsem se totalne v praci posrala a zblila!!!!!topidelko mam u dedy musim pro nej zajet,jo a deku a pelech pro psa,jinak jsem dobre vybavena,jo a jeste celej plastenku overal,ale to ted neni aktuelni!
kejtlinnooo,tak to ti fakt nezavidim,me staci poeany blby opary a vim jak me to boli a je to otravny.

Atusch
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:00 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Mám dotaz na všecky co vozej věci do útulku, jak se zařizuje sbírka, to se jakože rozhodnu sbírat věci pro tamten útulek a pak se zeptám jesi jako někdo něco nemá co by chtěl podarovat?

Jde mi o jeden útulek, který by měl patřit pod město, ale prej město nějak neplatí za psy, paní to živí sama má prej děsivě moc koček asi 100 a dost dost psů - asi 50. Bere všecko i granule marketovky a tak, hlavně když má co krmit. Kámoška ji donesla 15kg pytel a prý teda měla aspoň jídlo pro ně na 2 dny.
Jde jí nějak pomoct?

impact
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:00
- Nahlásit

Modlíte se?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:06
- Nahlásit

Monty
už zase paní
no jo, mě když se bloknou záda tak jsem vpodstatě nepohyblivá naštěstí jsem to podchytila brzo tak mi neochrnula ruka a dokážu se i obléct

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:07
- Nahlásit

Baysha
Děkuju pani, děkuju, 1800 je celkem slušná cena a na to, že má 3m v průměru, jak píšeš, tak to je ok. Asi si ji objednám, aby mi přišla do konce roku.
Atusch
Už je to pasé? To je škoda, bych si ji na tebe vzala hned, kdyby to ještě šlo

Ty tvorové satana mě strašně pobavili, co to je za magora?
Mi připomíná Strážní věž co jednou přitáhla kámoška na intr od jehovistů, tam bylo napsáno - Bulteriéři - ďáblovi psi a k tomu fotka pěknýho piťáka. Tak jsme pak ty jehovisty chodili prudit následující měsíc do podchodu, kde stávali, po měsíci to vzdali a odešli neznámo kam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

impact
jasný

<< 1 ... 6075 . 6076 . 6077 . 6078 . 6079 . 6080 . 6081 . 6082 . 6083 . 6084 . 6085 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání