Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6075 . 6076 . 6077 . 6078 . 6079 . 6080 . 6081 . 6082 . 6083 . 6084 . 6085 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:28 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

brezen2008
odpovedi mas hned pod tim testem
Nejvíc odpovědí a)
K tobě se nejvíc hodí Německý ovčák, kolie nebo Border kolie a taky sheltie nebo Jack russel a Border terier. Mužou to být i velké psi, jako bernský slašnícky pes nebo ridgeback. Mužeš si vybrat i jiné rasy kolem bígla, protože by jsi se vědel postarat o všechny pejsky ale nejvíc se k tobě hodí ty první.
udelej si ten od baysa-i ten je dobrej me vysel bulterier a bulmastif haaa milackove psii takovi drobeckove

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:33
- Nahlásit

ketty
ja jsem si jednou delala nejaky dlouhatansky test na tohle tema a kupodivu mi vysel jako idealni rasa doberman , jen si nepamatuju, kde jsem ten test nasla. Byl na kolik stranek, hodne o tve povaze a tak... jsem byla prijemne prekvapena

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:35
- Nahlásit

leyenda
joo to mohlo byt dobre a vystizne skoda bych si urco taky rada udelal ze zvedavosti co sem za tipa

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:37
- Nahlásit

ketty
já rači nee

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:42
- Nahlásit

ketty
v tom Baysi testu neumim dojit k nejakemu vysledku, nejsem schopna si vybrat 4 plemena, asi neco delam spatne
Musim jit drit, tak hezky piste a neflakejte se, at mam vecer co docitat

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:48
- Nahlásit

makrel
co radsineee ten test ? no taky by mi mohlo vyjit neco co by se mi nelibilo
leyenda
to taky neslo a pak sem na to prisla

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:53
- Nahlásit

leyenda
mi vysel jako idealni rasa doberman
jj, to je prima pes. Akorát na zimu by měl mít na tělo kožich na suchej zip.

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:00
- Nahlásit

Dělám lívance, kdo přijde? Tipuju, že březen určo.

agáta12
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:10
- Nahlásit

Alexa
Jo jo , prchla jsem v sobotu , za týden nato jsme měli závody a chtěla jsem ještě využít trénink na místě činu. Zpětně hodnoceno, asi to nebylo až tak něčemu...

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:11
- Nahlásit

Lola1
tyyy jo ja se hlasim taky maam chut na palacinky ale rozbyla se mi panev nemam kde udelat ..tak livancema nepohrdnuuu s cim sou??

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:14
- Nahlásit

nazdar bazar

tak děcka UŽ JE TO TADY už sem svojí 3 roky kastrovany čubě změnila imprítynk, nebo sem jí naučila lhát sama sobě. Dneska při čurání zvedla nohu a čurala jak pes!!!!!!!!
agáta12
Jo jo , prchla jsem v sobotu , za týden nato jsme měli závody a chtěla jsem ještě využít trénink na místě činu. Zpětně hodnoceno, asi to nebylo až tak něčemu...

tak tom už vím. Hezky se tu scházíme ještě sem chodí Akyháky to je ta s celočernou ovčandou

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:20
- Nahlásit

ketty
s cim sou??
s borůfkovou marmeládou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:22
- Nahlásit

ahoj, probrala jsem se podruhý.
Lola
chcí lívance

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:25 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Lola1
no tyyy jooo tak to uz nazouvam hucule a mazu jeste si sebou vemu skorrici kakao a maslo stim je to taky vyborne naam
kejtlin
viid livance sou uzas naam
no parada budes vyhajana to je spravne jako to pomuze i zdravicku takovi odpocinek
joo a jeste ja vyrabela krmitko chaa z petky me stve ze sem nenasla zadny barylek bylo by vetsi krmitkooo no ale takle taky dobry nez stlucu neco z prkynek ted ciham kdo doleti jako prvni sem je vyplasila pri montazi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:30
- Nahlásit

ketty
musíš na ně něco nasypat aby tam doletěli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:35
- Nahlásit

makrel
V pavrpointu jsem něco udělala i já! Už si to nepamatuju, ale vím, že se mi to částečně povedlo. Takže to zvládneš, neboj.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:36
- Nahlásit

kejtlin
no tam je nesem zas tak bbbllllbaaaaa ty jo ale chudaci ted sem koukala ze ja je tyram dirka jen z jedne strany a oni klovou z te druhe a nemuzou nic uklovnout chudaci jako .......tak sem dosla a udelal dirky i z druhe strany snad se to nerozpadne a oni se nauci ze musi jako dirkou a ne ze spoda a ze stran ono jak je to pruhledny je to amte asi to pomaluju no ale snad sou chatri jako vrany a podobne a brzy na to prijdou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

gdo má lívance??????????????????????????????????????????? ??

jinak se potvrdilo že nemám dělat nic bo bjehem 10 fteřin sem se stihla pocintat kafem a rozbít sklenici

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

ketty
vrána je chytrá?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

Alexa
sem svojí 3 roky kastrovany čubě změnila imprítynk, nebo sem jí naučila lhát sama sobě. Dneska při čurání zvedla nohu a čurala jak pes
twe co budem dělat????..ačkolif taghle..dyš čúrá jako pes,je vlastně pes a ty se nepřemostujou!! na ty se nešahá! tagže máš vystaráno.-))))) dyš pudeš eště na výstavu,nezapomen jí přihlásit do psů -samcú!

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:52
- Nahlásit

davidkova renata
lola maaa ..... jeeee ty si sikovna
kejtlin
ojo nejchytrejsi nejkrasnejsi
jo vrana a jeste naky podruhy a snad spackoviti ted nejsem si jista bys koukala co dovedou sou obratni ucenlivi pokusim se ti najit jedno viiideo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:57
- Nahlásit

ketty
sou obratni ucenlivi
sem taky obratná a učenlivá a nejsem u toho chytrá
all
zítra dávají PAST a Connerym a Catherinou Zeta Jones

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:01 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
to video uz je starsi myslim ze uz sou i novejsi s jinejma kouskama obcas je to i v telce ve zpravach
http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/1235-vrana-vel mi-chytre-zvire
Není pochyb o neobyčejné inteligenci vran, další důkaz - vrána která si přinese vlastní nástrahu a jejími kousky dokonce vnadí a je úspěšná. =)
http://www.rande.cz/video/default.aspx?a=7&id=5907

.................................................. ............
Zjistili to vědci z Oxfordské univerzity, podle nichž takto spontánní a náročné požívání nástrojů bylo dosud pozorováno pouze u opic a poloopic, jako jsou lemuři.

Při experimentu vědci vložili potravu do díry, odkud si ji vrány musely vylovit speciálním nástrojem. Aby ho získaly, musely ale nejprve použít dva jiné nástroje. Některé z vran to dokázaly na první pokus, aniž by to předtím zkoušely, píší britští vědci ve studii zveřejněné v internetovém vydání odborného magazínu PLoS (Public Library of Science) One.

K pokusu použili vrány novokaledonské (Corvus moneduloides), které jsou známé svou šikovností a učenlivostí. Ve volné přírodě si vyrábějí speciální "napichovátka", kterými se dostávají k hmyzu. Vědci z Nového Zélandu již dříve v laboratorních podmínkách prokázali, že dokážou použít za sebou dva nástroje.
http://free.zoznam.sk/video/chytre-vrany

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:13
- Nahlásit

kejtlin
sem taky obratná a učenlivá a nejsem u toho chytrá
chaaa jak je to mozneee

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:31
- Nahlásit

ketty
ty videa jsou pěkný, ale nejsou to naše český vrány

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:32
- Nahlásit

kejtlin
tak nase taky by ses divila ja chci loskutaka strasne dlouho to sou super ptaci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

ketty
loskutáka posvátného jsem chtěla taky dlouho, ale bohužel má velmi řídký trus, který rostřikuje všude kolem, takže doporučuju voliéru obalit igelitem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:37
- Nahlásit

to je děsný, mi se chce pořád spát a to jsem neměla ráno ty tlumící prášky, ale už topíme normálně tak jsem v teplíčku, jen mi sere, že nemůžu procházkovat

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:44
- Nahlásit

kejtlin
jaa vim ja je znam to lidi vzdy odradi atd ale sou skveli ze dela bordel mi je jedno ...jen bud neni k sehnani a kdyz nahodou je zas nemamkoruny grrr a driv se dali celkem dobre sehnat kdyz mi bylo nakych nact a delal sem ve zverexu mivali sme je tam bezne jako uzasni meli sme od dobrych chovatelu byli supr ochoceni atd jako chci ho porad .....nej ej jak umej mluvit atd .................................................. ...............................................
no parada ses sipkova ruzenka asi ses vpoho atak a to teplo k tomu asi potrebujes odpocinek noo tak se ti porad chce spat aspon nacerpas sili
ja todle mam kazdy den a nemusim se nicim tlumit a nedej boze ze udelam nakou cinost to muzu pak prospat celi den........
to je jako mazec .....si vzpominam kdy sem chodila do zamestnani od 8do 8h a della ze sem jako zdravi clovek a po mesici sem spala i v praci normalne sem usla za chodu a bylo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

ketty
to měl jeden náš profesor na střední, třeba psal třídnici a najednou usnul, ale on měl ty záchvaty spánku už nevím jak se ta nemoc jmenovala

<< 1 ... 6075 . 6076 . 6077 . 6078 . 6079 . 6080 . 6081 . 6082 . 6083 . 6084 . 6085 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání