| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:40
- Nahlásit
nemethova5
dlouhosrsťáci jsou krásný, mně se teda nejvíc líbí, když mají rovný hřbet, ne jak standardní NO... ale to je fuk, stejně si ovčáka pořizovat nebudu, ke mně asi fakt povahově nejvíc sedí retrívři a spol
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:42
- Nahlásit
Baysha
ke mně asi fakt povahově nejvíc sedí retrívři a spol
jakože malej bůch ti nesedí nebo jak????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:43
- Nahlásit
nemethova5
davidkova renata
Biluška
skoda ze ted nejste tam kde sem ja a kejtlin
tam je sranda nakej odbornik kynoloog
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:44
- Nahlásit
ketty
skoda ze ted nejste tam kde sem ja a
ježiš tak hod linka a nedělj chytrou!
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3804-q-Chcete-ho-n ekdo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:45
- Nahlásit
ketty
lednička je volná,můžeš si jí odvést !!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:45
- Nahlásit
davidkova renata
to je tak vošklivý, taky bych se toho zbavila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:46
- Nahlásit
Maky a Trix
to je tak vošklivý, taky bych se toho zbavila.
tys kretén )))))))))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:46
- Nahlásit
ovšem na německém a československém ovčáku je sranda na chatu na lidech
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
vim, proto sem v žumpě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:49
- Nahlásit
Maky a Trix
davidkova renata
vždyt´ je to krásný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:49
- Nahlásit
kejtlin
československém ovčáku
coto?? nějaký nový plémě?? hod linka necííí to hledat.
Maky a Trix
vim, proto sem v žumpě.
hele mailnu ti ,číhni
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:50
- Nahlásit
davidkova renata
jasan, pani, mě se to tady hnedka vokáže
kejtlin
no vopovaž si to ještě tahat domu. a neříkej tomu TO. Je to pejsek!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
néé sem se upsala na československém vlčáku sem myslela
linka nevím normálně na www.lide.cz a je tam myslím zábava a v tom je německý ovčák a československý vlčák tam jsme s ketty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:53
- Nahlásit
Maky a Trix
neříkej tomu TO. Je to pejsek!
šiš já myslela že TO je jako dyš dva(případně více) to dělaj??? ..esi mi teda jako rozumíte
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
ok byste museli na chat ale muzu skopcit jee vlastne nemuzu ja aktualizovala kurna
zkusim ale..nene nemecky ovcak ceskoslovesky vlcak
http://chat.lide.cz/room.fcgi?room_ID=1042068&auth =brezen2008
no super
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
šiš já myslela že TO je jako dyš dva(případně více) to dělaj??
no podle mě to je přesně TO
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
no vopovaž si to ještě tahat dom
neříkám, že ho potáhnu, ale je krásnej moc, brzo najde páníky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:56 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
vám asi rozumim, pani.
Maily mě moc nepotěšily, já vlastně úplně ztrácím chuť se v těch útulkovejch sračkách hrabat. Nejhorší je posoudit, co je pro ty čokle lepčí. nejradši bych si ty malý kreténky vzala k sobě, ale obávám se, že tolik peněz na léčbu parvy a ani tolik štěstí už v zásobě nemám
edit: vlastně nejhorší pocit, co znám stran psů je, že máš pocit, že děláš dobrou, moc dobrou a užitečnou věc a pak se dozvíš detaily a následujích 15let se můžeš cejtit jako kokot.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
. larysekpitbul: Ka.ta.ko:
2. z.u.z.u.n.k.a: senefelder:to je novinka že pes štěká když něco chce...bohužel mluvit neumí asi ti to uniklo
3. larysekpitbul: senefelder:no to je rozmazlenej sem rikala pes ti nepatri do ruky ho neumis vychovat a vest
4. larysekpitbul: senefelder: se prihlas na individualky nekam
5. Ka.ta.ko: senefelder:jsem asi idiot ale nechápu tě, takže se nedivím ps
6. larysekpitbul: z.u.z.u.n.k.a:
7. Ka.ta.ko: e pořád ječí
8. senefelder: Pro někoho naprosto zbytečný, pro jiného nepostradatelný cvik. V tomto cviku se jedná o to, aby pes hlasitě zaštěkal na nějaký váš povel. Je to cvik, při kterém vám většinou nikdo neporadí. Sami musíte zkoušet, na jaký podnět pes zaštěká.
9. Ka.ta.ko: larysekpitbul:ehm, je to tady trochu jako na našem, cvičáku
10. z.u.z.u.n.k.a: senefelder:technickej dotaz..proč nám tu píšeš metodiky výcviku když sami máme psy co štěkají na povel? a normálně štěkají i jindy když něco chtějí a nebo se zlobí a nebo hlídají..?
11. larysekpitbul: senefelder:no to musis u kazdeho povelu na nic neni recept ze to to reknes a pes udela
12. larysekpitbul: Ka.ta.ko:
13. larysekpitbul: senefelder: jojo asi tak nak jak pise z.u.z.u.n.k.a ktera ma 3 psi ci kolik Ka.ta.ko 13 a ja 7
14. senefelder: z.u.z.u.n.k.a: Nepíšu metodiky, píšu jaký má se mnou život
15. senefelder: Nebudu se zde zaobírat přesnou povelovou technikou a přesným provedením cviku. Jen snad na okraj se zmíním, že tento cvik je využíván v kategoriích kynologie , popřípadě na různých záchranářských zkouškách
16. larysekpitbul: senefelder:jenze na individualkach te krom metodiky uci jak rozumet danemu psu jeho povaze atd a co cim ti chce rict a co ajk odstranit neb na cvicaku hromadne neni cas na to ....si em nak nepochopil rikam od zacatku ze ti pes do ruky nepatri
17. z.u.z.u.n.k.a: senefelder:ale proč nám to říkáš?? nejdřív tu meleš jak 22 hodin štěká pak meleš jak ho učíš cviky jakože štěkání na povel..my nejsme nepejskaři....moji psi umí štěkat na povel a popisuju to tu? nee...řekla jsem to jednou a tečka...
18. larysekpitbul: senefelder: no covece na ZVV 1 2 A 3 treba a i jinych jako toto vime a vime dokonce vic jako nam nerikas nic zavratneho
19. senefelder: zvj1 a zzz
20. Ka.ta.ko: senefelder:a co jako?
21. z.u.z.u.n.k.a: mno prostě nároďák a klidně můžeš přidat i jednotu Brno a mezinároďák
22. larysekpitbul: senefelder: a emtodiku z knihy atd umi odmlit kazdej ale ta praxe ted se dostanu do krizku se
TO UZ KONCIME ALE KEJTLIN VAM SKOPCI ZACATEK TEN BYL VYZIVNY:d JA UZ HO NEMMA BOUZEL
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:00
- Nahlásit
davidkova renatapod tam prej napsal knihu a mame klast otazky jaky chcem bude odpovidat urco naka moudra
kejtlin
jooo ted to teprv bude zajimavi zeptej se ho na neco chytrolina
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
ketty
vám už nestačí žumpa, jo?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
ketty
se to nevokazuje bo nejsem registrovaná ((((
makrel
no podle mě to je přesně TO
njn,ale zas kejtlin řiká že je TO pes..tak já su zmatené
Maky a Trix
Maily mě moc nepotěšily
atak jistě..jen jsem zvědavá čeho a zda vůbec něco dosáhne..každopádně je to tam furt stejný
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
si myslím, že to bude vytloukat klín klínem. Oni na ní podají stížnost, ona udělá na kontrolu psí voči a nabídne jim hezký štěnce. podle mě psi musej v tomhle státu žít v příšernejch podmínkách, aby se tomu někdo věnoval. a někdo s tím hlavně něco udělal! Když mi nevyjde kariéra ve vědě, asi půjdu na státní veterinární správu dělat kontroly týrání. Pořídím si bandu ukrajinců a bude!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
ketty
no díky,ale můj pes na povel štěká jaxvině ,zato držhubu mu nende,tak je mi celkem fuk jak ho naučit štěkat ))))
makrel
vám už nestačí žumpa, jo
chtěj rozbít další foru!
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
pres meil normalne tam tedy vlez do emilu na lide pak dej chat pak tam je na vyber vlez do konicky zajmy nebo jak to je a najdi nemeckyho ovcaka razene dle abecedy takze N
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:05
- Nahlásit
Maky a Trix
já myslim,že výsledek bé nulovej..jako dycky fšude.
asi půjdu na státní veterinární správu dělat kontroly týrání. Pořídím si bandu ukrajinců a bude!
sice nejsem ukrajinec,ale vzala byste mne?? byla bych moc zlá
ketty
mě to neba,nestíhám tady ten bordel a vedle ,ale dík
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
no ale on tam prisel ze ma psa se syndromem ze steka 24H denne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:07
- Nahlásit
kejtlincus omlouvam se volala mi kamoska co ma kone,tak jsem s ni dlouho kecala,no ja nevim,bo to je pres pover point a je to desne narocny!!!jsem zkousela amajzla jsem malem s notasem,si radsi najdu ten program beltech greeting,no jeste uvidim,nechci nic slibovat,delam jen jednoduche pfka,vsak renaca neco ode me ma,tak ti rekne.
kettyje to drahy,pac to je jejich naky americky novy plemeno,ja bych rekla,ze to je dlouhosrstej ovcoun vychodoevropskeho typu a znas americany,co vsechno ze vseho udelaji.taky bych si za ty prachy koupila neco jinyho a uzitecneho!
Bayshanastesti hajan ma,ale i z kratkohrbetaka,udelas postojem hrb,jeden machr vystavil hajan a hrb tam byl,takze to jde,jj,hunaci jsou moc pekni,skoda,ze ten amin neni tak silene hunatej,neco ma,ale neni to vono,ja taky rikam,kazdy ma svoje oblibene pleme,jeste,ze jich je tolik!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:07
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně... a kdyby jí to zavřeli, pořídí si množárnu jinde. Pořád stejnej problém.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:09
- Nahlásit
ketty
ze ma psa se syndromem
aha..to je jiná!! ..mu řekni,že syndrom je že to to furt sere
http://www.youtube.com/watch?v=rslUo8Er_K8
|