| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:02
- Nahlásit
leyenda
Ten první cvik nechápu! To se jako točíš jen dokola? 6x? A jako co to má dělat? Jenom se otáčíš furt za pravou rukou?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:02
- Nahlásit
Lola1
já taky ne!!! Rači plážový šaty
jste moje nejlepci kamaradka, pani. Zadny teplaky, plazovy saticky a ostrof k tomu, s pitem
Alexa
tam chodí jenom malinka
aha, tak to ja netusila, ze ma svy vlastni drahy tesko
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:05
- Nahlásit
leyenda
No asi díky konvencím. A po pravdě tedy působí dost asexuálně. Aspoň na mě.
Jdu už taky spát, dobrou noc, dámy.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:05
- Nahlásit
Vlčáčková
no, jenom se otacis po smeru hodinovych rucicek, ruce mas upazeny, teoreticky by se ti to melo podarit 21x. A nemela by se ti tocit hlava. Moje maximum je 16, pak se mi toci a chce se mi zvracet
Ma ti to zesynchronizovat ty cakry
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:07
- Nahlásit
Vlčáčková
No asi díky konvencím
Nebud malicherna
A po pravdě tedy působí dost asexuálně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:11
- Nahlásit
Alexa
jenže když seženu nějako dobrou práci tak mě třeba jako částečnýho invalidu nezaměstnaj a taky se to dost zpřísnilo, kamarádka po 3 infarktech a silnou cukrovkou byla v plným a sebrali a do částečnýho jí nedali, známej má bráchu a ten je pomalejší přes hlavu a bohužel se umí podepsat tak mu taky sebrali důchod
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:13
- Nahlásit
leyenda
máš se otáčet rychle nebo pomalu?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:17
- Nahlásit
kejtlin
normalne, aby se ti nezamotaly nohy, ja se otacim dost pomalu, myslim, videla jsem hodne lidi, co se otaci rychle
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:19
- Nahlásit
leyenda Hele, na jeden výdech jedna otočka?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:19
- Nahlásit
kejtlin
jenže když seženu nějako dobrou práci tak mě třeba jako částečnýho invalidu nezaměstnaj a taky se to dost zpřísnilo, kamarádka po 3 infarktech a silnou cukrovkou byla v plným a sebrali a do částečnýho jí nedali, známej má bráchu a ten je pomalejší přes hlavu a bohužel se umí podepsat tak mu taky sebrali důchod
no anebo jo, protože si invalidy firmy "odečítaj"
leyenda
Ma ti to zesynchronizovat ty cakry
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:20 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Bože, nic se nestalo..
Všichni jsou okej, jen už vyhasly kamna. Tak jsem si musela psy naskládat pod peřinu, aby se jim netřepaly prdelky. Ráno tu bude kosa jak hajzl.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
leyenda
Mám problém s 1. tibeťanem: bolí mě pracky jak sviňa! To se nedá vydržet. Udělala jsem 6 otoček, hlava se mi ani lehce nezamotla, ale ruce - to je peklo. Málem mi upadly.
impact
Blahopřeju.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:24
- Nahlásit
Vlčáčková
jj, asi tak to vychazi, ale nedelas mezi otackama prestavky, takze vlastne jedna otacka je na nadech, druha na vydech
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:26
- Nahlásit
impact
Bože, nic se nestalo.
No to dobře,jinak stále myslím a držím palečky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:27
- Nahlásit
Vlčáčková
jsi dobra pokracuj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:29
- Nahlásit
impact
Všichni jsou okej
To je dobre a moc drzim palce, at ti to vyjde
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:29 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
Děkuju.. Jsem utíkala z vlaku. Moje nervy zase..
Baico a leyenda
Ju, kujeme moc.
Jsem se ledva po šesti či kolika letech zbavila fobie z toho, že přijdu domů a psi budou ukradení a zase to mám zpátky. Dobrá zpráva je, že mi poštou cestuje Stilnox. Tož snad se aspoň trochec pár nocí vyspím a třá to přejde..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:30
- Nahlásit
leyenda
já to budu zkoušet až budu zdravá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:32
- Nahlásit
impact
To Tě bude ještě dlouho držet.
leyenda
A s výdechem vydržím jen do půlky otočky. Říkali - točit se pomalu. Takže jedna otočka za kolik sekund?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:33
- Nahlásit
impact
Tož snad se aspoň trochec pár nocí vyspím a třá to přejde..
Urcite a kdyz tamto vyjde, dostanes se z toho jeste lip a rychleji
a zkus taky matovy caj, Kejtlin je po nem pry lip spi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:34
- Nahlásit
kamarádku napadla jako léčby mého pásovce hypnóza-jako že se najde spouštěcí moment, to je nápad dobrej ale co dál?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:35
- Nahlásit
Vlčáčková
mne vychazi otocka na 2,5 sekundy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:35
- Nahlásit
leyenda
Tomu asi pani rozumis, co 5 tibetanu vs pozdrav slunci? - ten ja praktikuju, tu a tam a dela dobre cloveku, nejakym cakram se nevenuju teda, jen kdysi mirny kurz jogy pro amatery. Je v tom velky rozdil, tibetan a pozdrav?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:36
- Nahlásit
impact
jj mátovej čaj je dobrý hypnotikum, aspoň pro mě a taky dithiaden-ten mám zrovna v sobě a nějaký léky od doktorky na ty záda ty už mám taky mám je brát jen na noc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:37
- Nahlásit
kejtlin
kdyby se nasel hypnozou (nebo jinak) spousteci mechanismus, tak bys mohla zaridit svuj zivot tak, aby ses pokud mozno vyvarovala toho, co ti to spousti. Otazka je, zda to bude realne. A osobne bych do hypnozy nesla.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:39
- Nahlásit
leyenda
Mě vychází otočka na 4 sekundy a v půlce už se dusím. Ruce mě bolí furt, po 6 kusech á 4 sekundy toho musím nechat kvůli rukoum a plicím. takže teda nevím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:39
- Nahlásit
leyenda
A osobne bych do hypnozy nesla.
já se bojím kvůli dětství a taky kvůli úrazu a tomu jak umřel brácha nechce se mi do toho
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Já vím.. O posledního psa před těma mýma jsem přišla dost tragicky. A ta fobka mě držela fakt tak pět šest let.
leyenda
Čaje mi nezabírají.. Ani meduňka. A jestli tamto vyjde, tak se zase kuwa nevyspím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:44
- Nahlásit
impact
mě meduňka taky nezabírala a mát´ák jo, ale nepiju ho kvůli tomu teda už jo, ale všimla jsem si, že jsem po něm ospalá a to tak, že i během dne jsem si musela jít lehnout
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:45
- Nahlásit
impact
Odhaduju, že Ti ho někdo ukrad? Když máš tu fobii?
|