Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6066 . 6067 . 6068 . 6069 . 6070 . 6071 . 6072 . 6073 . 6074 . 6075 . 6076 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

ketty
budeme topiiit už dneska!!!! strejc přišdl už dneska a přišel na to, čím to je, bylo tam něco špatně nastavenýho, tak to předělal a mělo by to být v pohodě

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

kejtlin
tak si to nejak nastav nastaveni, aby ti to nechodilo, ale nevim jak

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:28
- Nahlásit

malinka
ja chciiii taky nakupovat do obchodu kde nejsou lidi a koledy, ale lity lity, pani, kdyztak prijdte nakupovat k nam, schvalne pisu prijdte, protoze auti byste stejnak nemela kde zaparkovat
dneska se me ptalo asi 5 liduch, jestli nevim, kde maj stromky, jsem myslela, ze jako nevedi, kde se prodavaji, ale ne, pry uz nikde nejsou!
kejtlin
v ložnici 14 stupňů tepla
soucitim s tebou, u nas je to stejny, pokud fouka vitr, tak i min, ovsem tady zadny strejda nepomuze, na druhou stranu uz jsme si celkem s holkama zvykly a pripada mi celkem vtipny, ze mus, ktery me kdysi v Holandsku moril a trapil vypnutym topenim a otevrenym oknem v loznici, se ted zabalenej v dekach klepe na pohovce u tv a pta se "je ti taky takova zima," a ja s libeznym usmevem "ani ne"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
já jsem ráda, že mi chodí smskou, že mám mail, jenže nevím jak nastavit to aby mi ty popzvánky ke hrám nechodili mailem.

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:35
- Nahlásit

kejtlin
tak ted sem doma perlila sem ukala na telku a liska se zosvkou si hrali a delali desnej bordel u toho skakali jak misi hryzali do sebe no normalni hra a uz sme toho mela plny zuby nab skakli i po me a litali jak pomateny tak sem zavelel liska ke me zastavila ho v trisko metu a zofina chtela vyskocit a ja chtela zarvat zofka lehni a misto toho ¨ze me vypadlo žofni ale docela pochopila pak sem je vzala odnesla na mraz no to byli mety ale se aspon vyradili a uz lezej blbci se neda koukat an telku ani

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:37
- Nahlásit

kejtlin
budeme topiiit už dneska!!!! strejc přišdl už dneska a přišel na to, čím to je, bylo tam něco špatně nastavenýho, tak to předělal a mělo by to být v pohodě
no tak to je supeeer

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:39
- Nahlásit

ketty
mě když pruděj psi, tak je taky vyhodím ven, at´ se tam vylítaj

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:43
- Nahlásit

kejtlin
jojo to je nejlepsi nooo asi byli malo vylitany sem se venovala ralfovi dneska o neco vic a je to videt na jeho chovani ani neleze ven dirou a poslusne ceka na miste

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:47 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

ketty
kdy jde k novýmu páníkovi?
už je znát, že kotel maká jak má, kdybych nebyla kretén, tak na to přijdu sama a nemuseli bysme zakoušet 4 dny kosy doma

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:50
- Nahlásit

tak letáky dorazej i mezi svátky
takže budu tapat 23,pak 29a pak bysme měli 1,ale už nee,já to udělám na silvestra a pak už klasika

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:54
- Nahlásit

dělá něgdo vejcuc nebo se fšicíí přemostujete????

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:58
- Nahlásit

makrel
a gde to je? okamžitě tam jedu, chci normálně v klidu nakoupit a ne se mačkat v davu nenažranech nadrženejch vánočních úchylů, co se chystají na 10 hladových let za mohutného kvílení kolet!!!!!!!!!!!!!!
Paní, je vám jasné, že daf těch nenažraných, nadržených, vánočních úchylů tvoříte i vy? Ti lidi jsou tam pravděpodobně, ze stejného důvodu jako ty a vsadím se, že úplně stejně nadávají na daf

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
já se přemosťuju, ale moc mi to nejde Na moji zkostnatělou páteř už tohleto není Modlím se, aby ta móda mostění brzo přešla a začalo se dělat něco jednoduššího. Třá kotoul vzad ještě docela zvládám

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:01 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

davidkova renata
nebo se fšicíí přemostujete
ne, pani, fsici sou zasnezeny, za nejveci zajimavost povazuju, ze malinka si stezuje, ze byla nakoupit v krame, kde nebyli lidi a koledy, no chapete?
Kejtlin a Ketty hodily siestu a jsou pookrate, Kejtlin strejda vopravil topeni a us nemusi klepat kosu, navic je neschopna a ma na to papir vot dochtora. Dite z hor vyskakuje z vohradky, matka stoji vopodal ale chytat ji nestaci. Biluska ma vetamix zahrabanej v zaveji. Jo a neposilat Kejtlin zadny pozvanky k hram, stejnak nevi co s nima. Vobjednala si u Jimmi rakef.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:01
- Nahlásit

Biluška
já teda ne, jdu pro slovy 5 věcí, ne pro narvaný vozík s 20 Colama, 50 mlíkama, 10 chleby, tunou masa, 30 kg bramborama, milionem párků atd.
A chodím rychle, nevleču se jak šnek a nečumím na všechno co tam mají

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:01
- Nahlásit

viděli jste tel,na štědrej den? tam budou dávat hovno,všechno co jsem viděla,no ty vole,to radši vemu psiska a půjdu na vychajdu,než čumět na bednu,nebo budu sedět na pc a budu jukat na narmolní filmy a až začnou zasraný ukrajinci dělat řízky,tak si pustím pc na plný pecky do sluchátek a budu si užívat podle sebe a jenda soufám zdrhne někam za fotrem

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:04
- Nahlásit

makrel
já teda ne
ja taky ne, ja tam hlavne ted ani nelezu, radsi obejdu maly obchudky a nakoupim tam

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:07
- Nahlásit

Jede chlap s náklaďákem po dálnici,
špatně odhadne výšku nákladu a zasekne se pod mostem.
Za chvíli dorazí policejní auto, jeden policista přijde ke kabině, ve které sedí nasraný šofér a ptá se :
"Tak co, řidiči, zasekl jste se, že?"... "Ne ty kokote, vezu most a došel mi benzín

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

leyenda
já bych nejrači všechno objednala na netu, ale někdy to bohužel nejde

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

brezen2008
jhá jsem 23-26 v práci naštěstí tam kde je televize 23 a 24.12. mám denní takže pohoda, to je jasný,že dávaj všechno co jsme viděli v tom je ta nostalgie.
já když jsem doma na štědrej den, tak taky chodím na štědrovečerní procházku

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
ano ano siesta byla kejtlin jeste k tomu mela tukec na parkovisti rozbyty naraznik svetlo jinak je v poradku no a ja jeste k tomu
lidii ty voeeeeeeeeeeeeee sem sankovala bez sanek a jelo to rychle prochazka dopadla vpoho atd ale zamknu vrata jdu s ralfem dom a kocka a ja jela jak namidlenej blesk po botach pak po hube drzela sem se dlouho
a fota myslim sem ti poslal meilem jak jedu pohube nikdo nedokumentoval urco by ses zasmala takle rychle sem dlouho nesankovala dodneska sem tu kocku emla rada po dnesku pochybuju jestli bude nadale kamaradka

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:10
- Nahlásit

makrel
já bych nejrači všechno objednala na netu
to ja taky, bohuzel s tim, jak tu (ne)funguje posta se neda
a potraviny z kramu se tu moc nerozvazi

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:10
- Nahlásit

brezen2008
to ej prave hezky ze davaj hezke zname veci .....lepsi nez naky nesmysli jeste by mohli vynechat reklamy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:11
- Nahlásit

Biluška
Modlím se, aby ta móda mostění brzo přešla
hele nevim...f tom pojedou poměrně dlouho rači to natrénuj!
leyenda
Kejtlin a Ketty hodily siestu a jsou pookrate, Kejtlin strejda vopravil topeni a us nemusi klepat kosu, navic je neschopna a ma na to papir vot dochtora. Dite z hor vyskakuje z vohradky, matka stoji vopodal ale chytat ji nestaci. Biluska ma vetamix zahrabanej v zaveji. Jo a neposilat Kejtlin zadny pozvanky k hram, stejnak nevi co s nima. Vobjednala si u Jimmi rakef.
jéžiškunakříšku děkuju moc,pani,hnet sem f obraze)))
malinka si stezuje, ze byla nakoupit v krame, kde nebyli lidi a koledy, no chapete?
cože????????????????????????? gde je ten krám???? okamžitě se tam fšicííí přemostíme!!!!!
danajasa
Ne ty kokote, vezu most a došel mi benzín

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:12
- Nahlásit

kejtlin
tak parada super ze to maka ..no jo no kdyby clovek vedel ze je to ptakovina tak....

Biluška
Člen
- Nahlásit

makrel
Tak proč pro těch pět věcí chodíš do Tesca?
Já taky nakupuju plný vozík . Něgdy aj dva . Chodím nakupovat cca jednou za dva týdny. Mívám seznam na A4 a jelikož NIGDY NEMÁM ČAS tak to beru jako orientační závod. Dycky mě děsně rozhodí když vlezu do novýho obchoďáku kolem kterýho náhodou projíždím a hodlám po cestě nakoupit. Páč najít v cizím globuse sušený mlíko, nebo majoránku bývá dycky záhul

Když potřebuju jenom piškoty a zapomenutý tvaroh tak nelezu do sjůprmárketu, ale skáknu do nějaké zapomenuté malosámošky přece

makrel
Člen
- Nahlásit

leyenda
potraviny z kramu se tu moc nerozvazi
tady asi vůbec.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:13
- Nahlásit

danajasa
Ne ty kokote, vezu most a došel mi benzín

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:14
- Nahlásit

Biluška
no jo, já myslela obchody obecně, ne že pro pět věcí půjdu do tesca, jenže tu je narvaný fakt všechno, i malá pitomá Hruška.

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
cože????????????????????????? gde je ten krám????
no,prej tesko naky, ale nerekla gde
ale bacha, buhvi gde byla, pac:
Tak proč pro těch pět věcí chodíš do Tesca?
Já taky nakupuju plný vozík . Něgdy aj dva

z Bilusky informace bych soudila, ze v tesku to musi bejt dost strasny

<< 1 ... 6066 . 6067 . 6068 . 6069 . 6070 . 6071 . 6072 . 6073 . 6074 . 6075 . 6076 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání