| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:17
- Nahlásit
leyenda
beztak to malinka napsala, jen aby nás naštvala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
leyenda
paní, je možný, že mě ten mátovej čaj uspává? Není to náhoda, děje se to od tý doby, co ho piju, vždycky se mi po něm chce spát
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:27
- Nahlásit
Dobrej večír, jsem doma z práce, bolej mě nožičky, co je novýho???
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:28
- Nahlásit
makrel
beztak to malinka napsala, jen aby nás naštvala
Ták to teda néé, já tam jela nasát právje pro tu atmošku!!!!!!!!!!!!!!!
davidkova renata
cože????????????????????????? gde je ten krám???? okamžitě se tam fšicííí přemostíme!!!!!
Tady je adresa Tesco extra Plzeň, to bude krásnýý fšicí f zde.
To bude ta pravá chaosová schrumáš.Díky, díky........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:30
- Nahlásit
malinka
Tady je adresa Tesco extra Plzeň, to bude krásnýý fšicí f zde
Bude další internešnl? Děláme trička, mikiny, nebo gatě? Přijedou i francouzi? Hele ale v Tesku se budou dívat dost bubě až si tam dotáhneme kolečka a Mášenek s Pumpa_mušem začnou grilovat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:35
- Nahlásit
Zdar dámy.
V Praze psí brigáda: http://brigady.jobs.cz/pd/208736959?ref=http%3A%2F %2Fbrigady.jobs.cz%2Fsearch%2F%3Fsrch%255Blocal%25 5D%3DR200000%26srch%255Bprof%255D%3D
Klikyháková
na úřad práce potřebuješ nejspíše: zápočtový list, potvrzení o průměrném výdělku a způsobu odchodu (pravděpodobně na jejich tiskopise, protože oni ty samé informace na jiném tiskopise většinou neumí najít), někteří chtěli i evidenční list důchodového pojištění (dodat dodatečně). Je zajímavé, že aspoň na jižní Moravě chce každý úřad práce trošku něco jiného. Jinak nemůže ničemu uškodit, aby sis tam došla do konce roku a poptala se na podmínky letos a v roce 2011! Z pojištění si platíš pouze zdravotní za ty dny, kdy jsi byla zcela bezprizorní - to znamená, že jsi nebyla ani pojištěncem státu. Pojištěncem státu jsi, když jsi vedená na ÚP nebo jsi nemocná nebo na MD nebo na vojenské službě apod. Když nemakáš, ani nepodnikáš na ŽL, nemáš vlastní příjem a nemáš nic z výše jmenovaného, musíš si zdravotní pojištění platit sama. Sociální ne, to je jen z příjmů.
kejtlin
Z povinného ručení se platí škoda, kterou způsobíš, a to v plném rozsahu, pokud jsi například nebyla pod vlivem návykových látek. Škoda na Tvém vozidle se z povinného ručení neplatí nikdy.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:40
- Nahlásit
Biluška
Bude další internešnl?
Ano,Ano...
Děláme trička, mikiny, nebo gatě? Přijedou i francouzi?
Zatim nemáme a nejni v plánu spodní prádlo Určitě!!!!!!!!!
Dostane to za úkol leyenda
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:42
- Nahlásit
davidkova renata spesl pro tebe jeste jednou a neco na vic
a tak hezky prochazka zacala
ralfik se mraci nechce kosik a chce lovit zajicky
ralfik se rochnil a raad ......takle se plave ve snehu
a meli sme i socializaci
tady mas toho statecnyho uznej ze si fakt podobny nejsou uz jen obemove
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:43
- Nahlásit
Biluška
Hele ale v Tesku se budou dívat dost bubě až si tam dotáhneme kolečka a Mášenek s Pumpa_mušem začnou grilovat
Je tam kempingovej koutek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:49
- Nahlásit
malinka
Je tam kempingovej koutek
No jo, ale tam ty rošty PRODÁVAJÍ, asi nebudou chtít, abysme tam kempingovali .
Ale gdyž s sebou vezmem fšechny psy tak nejspíš nebudou mít odvahu nás vyhodit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Z povinného ručení se platí škoda, kterou způsobíš, a to v plném rozsahu, pokud jsi například nebyla pod vlivem návykových látek. Škoda na Tvém vozidle se z povinného ručení neplatí nikdy.
Já vím, že opravu auta mého si budu platit sama. Nebyla jsem pod vivem, ale to nikdo nezkoumal.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
kejtlin
já nechodím,nikam,já bych tenhle den uplně vymazala z kalendáře,prostě nesnáším vánoce a vše okolo toho,jedině,že potřepu packám svým psům a dám jim hodně dárků,to je jediný co mě na tomhle dni drží při životě,jinak nic
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:07
- Nahlásit
a hotovo,dál vám nechci kazit ty pohodvý dny okolo toho,ale já prostě vánoce nenávidím,konec
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
já je udržuju kvůli našim, jinak pro mě by to byl den jako každý jiný.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
LucYnkoXIII
Tak s tím kotětem si samozřejmě říct nedali, cituji tu známou:
"A k těm koťatům:říkala sem kámošce,že si má jít babča kotě vybrat s nima.A taky proč to tak je lepší.No a jak tady níž čtu,tak si to řešila po svém.A dnes mi volala,že má vybráno.Prý jim koťata přiveze paní co bydlí mimo Prahu ,ať si vyberou. Nevím kdo to je,nejmenovala
Nějak už se mi nechce se angažovat,když u toho lidi nemyslej.Ještě jí budu domlouvat,ať aspoň k tomu výběru babku vezmou,když už jim ta paní kotě podrží do Vánoc,tak je snad fuk jestli si ho nadělí 23. nebo 24."
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
jejda, nez jsem nakrmila kone, zorganizovali jste dalsi akci
to by bylo bozi, v Tesku pri tech koledach grilovat na kolecku, pezetka muzou zase palit klobasky, budeme tam vystupovat v tom spodnim pradle? A jaky mate na mysli? neco takovyho
http://images.bidorbuy.co.za/user_images/095/43809 5_19be_1_bl.jpg ? Vemem si k tomu ty vanocni santaklausovy cepicky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:15
- Nahlásit
brezen2008
vánoce beru jako jiný den v roce jen dělám salát rybu a řízky, ale to dělám i v roce ptž to máme rádi a nějaký cukroví, ale jinak je moc neslavím, děda vždy někam jede a já jsem se psama nebo v práci.
leyenda
psala jsem na stránku pře, zapadlo to, myslíš, že mě ten mátovaj čaj může uspávat? Se vždycky po něm cítím ospalá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
je to sice pro leyendu, ale já si myslím, že může. A chutná ti? Já mátu přímo nenávidím.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:20
- Nahlásit
kejtlin
myslíš, že mě ten mátovaj čaj může uspávat
myslim, ze primo uspavat ne, ale muze te uklidnovat a jak jsi vic v pohode, tak telo si spis rekne, co potrebuje, jako vyslovene uspavaci ucinky mata nema
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
makrel
leyenda
já jsem normálně totiž notorickej nespavec, mám fakt velký potíže se spaním a to jak ve dne tak v noci, mám předepsanej stilnox normálně, ale od tý doby co piju díky leyendě mátovej čaj usínám dobře , ne pořád, ale je to o hodně lepší.
Mátu mám nejradši v mojitu , zdál se mi první šálek fakt hnusnej neskutečně, druhej už míň a ted´ mi vyloženě chutná.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:27
- Nahlásit
agáta12
Já tam byla s boxíkem a bydlela s paníma co měly knírače
a nejela jsi dřív domů??? já měla ovčáka a malinu a malýho pudlíka a bydlela jsem s holkama s celočerným ovčákem a s plavým briardem
malinka
to jsi bYla v tom drahym tescu tam skoro nikdo nechodí, musíš do normálního tam je to to pravý vořechový
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
dávali jemiho a toho manžela jeho jsem znala,delal na floře v krámku, a i jemohoi jsem párkrát pozdravila,bo za jsem za jeho manželem chodila hrát kanastu,když byl čas - dělal v neroli
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:38
- Nahlásit
kejtlin
v mojitu mi taky chutna nejvic noo chaaa a leyenda ma pravdu asi te dostava do pohody tak ses ospala jestli blbe spis a ses vic vpoho tak jasne odpadnes a dospis se a to je fajn ne ??
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:38
- Nahlásit
kejtlin
jsem normálně totiž notorickej nespavec,
tak to je dobre, urcite je to lepsi nez si brat prasek
Alexa
to jsi bYla v tom drahym tescu
vy mate drahy a levny tesko?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:40
- Nahlásit
ketty
když jsem ted´n emocná tak jsem ospalá pořád, ale bolí mě ty záda tak je to naprd, já se hodně melu u spaní a ta bolest mě budí
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
ketty
v mojitu mi taky chutna nejvic noo
ty ted moc nemojituj, prosim te, nebo budes mit blboucke decko
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Hele lidi, tak teď jsem to vůbec nepochopila. Soused, co si o něm myslím, že mě nesnáší, protože se blbě tváří a stěží odpovídá na pozdrav, přijel ze sklepa, aby mě vyzvedl v přízemí, protože mě viděl a pak místo aby řekl, do kterého jede, se se mnou projel až nahoru a pak jel zase několik pater dolů
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:41
- Nahlásit
kejtlin
bolí mě ty záda
od ceho te boli?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:42