| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:46
- Nahlásit
Fifi
myslim, ze je rozdil v tom, co od tech cviku ocekavame, pozdrav slunci je myslen na ranni "protazeni", probudit se, zenergetizovat se, rozhybat telo organy, tibetani maji v zasade zarucit regeneraci organismu jaksi vseobecneji. Da se to dobre kombinovat, ja povazuju ty tibetany za takove minimum a jinak si cvicim podle potreby a casu i jine veci, at uz yogu nebo "posilovaci" a kardio cviceni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:49
- Nahlásit
jdu spát, v ložnici je to jak v chlad´áku ale je to posun k lepšímu, předtím tam bylo jak v mrazáku bez vyhlídky na zlepšení, ted´ se to snad do rána vytopí.
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
leyenda
co od tech cviku ocekavame
Rozhybat chatrajici telesnou schranku..
tibetani maji v zasade zarucit regeneraci organismu jaksi vseobecneji
Ok, nakombinuju a zacnu se tocit po smeru.. casem. Dik za rady.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Ukrad a zastřelil...
kejtlin
Nu, tak mě dneska zapracovalo hlavně těch sem malých piveček.
Jdu spááááát, dobrou s kobrou či mambou.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:52
- Nahlásit
Vlčáčková
4 sekundy je moc pomalu, predstav si dervise, tak rychle se tocit nemusime, ale zkus to v takovym tempu, abys vysla na jeden vydech
impact
A jestli tamto vyjde, tak se zase kuwa nevyspím.
ale to bude radostny nevyspani, to je neco jinyho
kejtlin
nechce se mi do toho
no, ja bych se taky bala, kdyz uz tak jedine s clovekem, kteremu absolutne duveruju a takovyho neznam. Radsi to nedelej, muzes si zadelat na pekny problem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:54
- Nahlásit
impact
A víš, kdo?
leyenda
Tak zrychlím, no.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:54
- Nahlásit
Fifi
rado se stalo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 23:57
- Nahlásit
leyenda
Tak jsem udělala 22 otoček. A kromě rukou celkem dobrý.
Zflákala jsem Vlčáka. Zase přines hovno do obýváku. Parchant. Zmrzlý hovno jsem vyrazila na pole rukama, protože nejdřív jsem myslela, že je to list, ale bylo to výživný hovno, 3x zatočený a rozpadlo se. No, nenatřískali byste mu hubu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:00
- Nahlásit
leyenda
muzes si zadelat na pekny problem
proč myslíš?
VlčáčkováZflákala jsem Vlčáka. Zase přines hovno do obýváku. Parchant. Zmrzlý hovno jsem vyrazila na pole rukama, protože nejdřív jsem myslela, že je to list, ale bylo to výživný hovno, 3x zatočený a rozpadlo se. No, nenatřískali byste mu hubu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:01
- Nahlásit
kejtlin
Ty se, kurva, nesměj!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty se 22x otocis a netoci se ti hlava? Normalne ti zavidim!
Proc nosi tvuj pes hovna do obyvaku? A proc vubec sbira hovna probuh?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:09
- Nahlásit
leyenda
No, netočí. Jako bolí mě za krkem a hlavně ty ruce, což je dáno tím, že normálně mám hlavu i ruce dopředu vytrčené k počítači. Ale to točení hlavy je asi dané tím dýcháním, ne? Třeba dýchám špatně a proto se mi netočí. Jen jí mám trošku jako přetaženou. Ale když pohnu hlavou dopředu, hned mě to přejde.
Protože je prase!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:10
- Nahlásit
kejtlin
proč myslíš?
povazuju hypnozu za neco velmi delikatniho, clovek, ktery neni dostatecne odbornik muze nadelat vic skody nez uzitku. A ja za svou osobu bych mela zasadni problem s tim, aby se nekdo "hrabal" v mym podvedomi.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:14
- Nahlásit
leyenda
povazuju hypnozu za neco velmi delikatniho, clovek, ktery neni dostatecne odbornik muze nadelat vic skody nez uzitku. A ja za svou osobu bych mela zasadni problem s tim, aby se nekdo "hrabal" v mym podvedomi.
Člověka, kterej by se hrabal v mym podvědomí upříme lituju... )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty ses probudila, nebo jsi zemřela na otravu alkoholem a strašíš tu v hodině duchů?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:16
- Nahlásit
Vlčáčková
No, netočí
jsi dalsi zazrak na Davidkovy fore
Toceni nebo netoceni nebude zaviset jen od dychani. Divny, ze te boli ty ruce, vzdyt to trva chvilku, ale to se asi podda. No nic, zkus to nejaky cas vydrzet, jestli ti to vyjde se kazdy den tocit, uvidis, jestli ti to prinese nejaky pozitivni efekt. Ale je to fakt zvlastni, to skoro nikdo nedokaze.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
no a pak si vem, ze by to jeste prodal bulvaru
Probudila te zizen?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:18
- Nahlásit
leyenda
A plóóóč jako?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:21
- Nahlásit
Vlčáčková
ses probudila, nebo jsi zemřela na otravu alkoholem a strašíš
Stále tu ještě strašim
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:21
- Nahlásit
leyenda
Tak jsem si to zkusila trošku rychleji a už se mi malinko motala. Ale dala jsem zase těch 22 nebo 21 nebo 23, páč vždycky někde udělám chybu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:22
- Nahlásit
leyendaVlčáčková
Tak teda jdu definitivně chrápat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
zuzanarosakova
A budeš do jedné, jo?
...
Aha, tak nebudeš. To jsi houby duch, když vydržíš strašit jen 20 minut po půlnoci!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Co ploooc? Proste se vetsine lidi toci hlava, no. A tobe ne.
Musim jit jeste kouknout do staje a probehnout psa a vstavam v pul 6, tak mizim.
Dobrou noc, sovicky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:27
- Nahlásit
Vlčáčková
Hajiiiii
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:28 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Taky jdu. Dobrou noc.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 00:28
- Nahlásit
Brou fšem )
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 07:25
- Nahlásit
Fstávejte a makejte, lemuřice! Kinta za chvíli dovrší čtyřiadvacítku. Zase v práci přes noc. Bomba! Doufám, že naposledy!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 07:39
- Nahlásit
zdaréc blpky!
Konečně sem vás dočetla, ste neskutečné drásalíny
Byli sme fčera na firemním večírku. Bajša byla středem pozornosti, fšici si ju hladili a vobdivovali a ona si to moc užívala. Akurát byla nasraná, páč ju za á nigdo nekrmil (měli to zakázané krz tu sračku, co měla) a za bé musela bejt uvázaná ke stolu, jelikoš dokud byla navolno, tak hrozně chtěla prozkoumávat kuchyň a kuchaři se ptali, s jakou nádifkou ju chceme Ale nebyla sem tam dlouho, v deset sem byla doma a střízlivá, páč dnes sedím v hokně od sedmi do sedmi a nesmírně mě to sejří. Tak rači nepracuju. Přítul přišel asi ve dvě úplně na mraky. Těším se na zejtra, máme domluvené štěndovenčení, budou dvě maloštěnda a tři puberťáci, to bude fajné, doufám, že zase nezapomenu foťák!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 08:16
- Nahlásit
Už jste se dotočili blbečcí? Jinaktady zase trošku napadlo a sněží dál.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 08:40
- Nahlásit
To je krásné idylické ráno. Akity vyhrabaly ze závěje kuřecí křídla a hodlaly je sežrat Zmlátila jsem je a křídla jsem zase zahrabala. Přišel kůň a začal mi to odhrabovat. Debyl Zmlátila sem ho lopatou a vyhnala sem ho pryč. Potřetí sem to zahrabala a navrch jsem dala bednu, aby to nemohly odhrabovat. Šla jsem kůňovi nasypat ty grancle co mu včera přišly. Bageta je začala žrát. Vyhodila sem ji, že není kůň v intenzivní zátěži tak je nemá co žrát. Byla nasraná, páč ji chutnají. Kůň k nim čuchl, dvakrát si kousl a šel pryč . Sežraly je akity. To sem zase teda jednou dobře nakoupila
|