| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:10
- Nahlásit
Ty brďo to zas bude romantika
Máme chalupu v Krušných horách, takže po 2 hodinách cesty 5 km před dojezdem nasadíme řetězy, vyjedeme krpál vesnicí, naštěstí je nahoře na kopci kravín, tak to sem tam protáhnou, pak přijedeme k odbočce, vytáhneme 2 lopaty a hodinu hrabeme místo pro auto, kdo ví CO! máme za auto, tak se směje . Nasadíme krosny se žrádlem. Sundáme krosny a dooblečeme pézetka, páč ty nány jedou jak do Itálie , Nasadíme opět krosny a pěšky vyrazíme na poslední kiláček sněhem. Boříme se skoro po pás a cestou odhazujeme krosny a nadáváme kdo do nich nacpal to žrádlo, když Já vlasně držim dietu. Psi se radují a vesele se prohánejí sněhem...neboří se ...svině! Maj čtyři nohy a žrádlo táhnu já
Dorazíme k chalupě...sme totálně mrtví ...dveře nikde!!! Opět jako každý rok vítr navál na tu podělanou pastoušku sníh.
Vyndáme lopaty, které jsme si preventivně schovali pod okapem.
Další hodinu vykopáváme dveře, to už jsem zralá na rozvod a na rakev.
Prostrčíme pézetka uzoučkou škvírou a poručíme si grog
Po grogu se protáhnu já, protože sem cestou zhubla 10 kg. Běžím zatopit ve všech kamnech co najdu.
Dám si další grog a odvolám rozvod, páč drahá půlka pořád prokopává dveře, okna a dělá sněhové schůdky.
Nakonec ohřeju párky a zhruba 5 hodim po odjezdu z Prahy upadneme v posteli do mdlob.
Prostě romantika...pak si kup chalupu na horách
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:14
- Nahlásit
ketty
mi to sere nevím kolik bude stát oprava z vejplaty na ni naušetřím.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:16
- Nahlásit
Jimmi
kraaasa
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:17
- Nahlásit
kejtlin
no jasne to verim je to mazec ..a ten doktor taky jako takoviho casu a... no aspon ze mas tu neschopenku a muzes aspon lezet ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:28
- Nahlásit
Jimmi
Pani, já ti nevím, ale popisuješ náš každodenní návrat z práce domů . Je fakt, že poslední dvě zimy co je Mášenek doma tak je to pohoda, páč během dne zvládne zatopit a udržuje dveře průchodné
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:29
- Nahlásit
kejtlin
tý brďo, no hlavně, že jsi O.K!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:31
- Nahlásit
[b]ketty[/b]
mama najdu a pokusim se narvat do kompu ted ti musi stacit rafik
Stačí, je to krasavec inteligentní
kejtlin
tak jsem poprvé v životě bourala,
Snad to nebude tak hrozný ta oprava, když je to jen nárazník a mlhovka, co ten druhej bude prudit, nebo jste se dohodli?
Jimmi
romantika jak prase, připomíná mi to minulou zimu,kdy museli lidi šlapat za mohutného uragánu od autobusu 5 km pešo do vesnice za náma (ta je úplně poslední na světě, pak je už jen velká díra a nic ), páč bus zůstal stát naštorc v kopci a z druhý strany zapad traktor - výborná situace. Ještě, že jsme stihli před tím busem dorazit oba domů, bo jinak bysme šlapali taky pešo.
Lidi šli chudáci po pás ve sněhu, páč jak foukalo, tak to na silnici nafoukalo tuny sněhu z luk a polí, pak se vesele klouzali lesem a zase mezi loukama Užili si to prostě
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:36
- Nahlásit
co všechno potřebuju když jdu na pracák?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:36
- Nahlásit
Eldoguero
Snad to nebude tak hrozný ta oprava, když je to jen nárazník a mlhovka, co ten druhej bude prudit, nebo jste se dohodli?
sepsali jsme hlášení o nehodě-má džípa, na pojist´ovně poněvadž jsme nevěděli jak na to, nejdřív trochu prudil, ale pak uznal, že ač jsme brzdila tak s abs na sněhu nemám šanci a byl v pohodě i jsme si začali tykat,ale ne ve vzteku v pohodě. Máme pojištěno u stejný pojist´ovny, tak snad mu nic platit nebudu.
Jimmy
jé tak takový situace miluju-opravdu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:37
- Nahlásit
Eldoguero
jojo krasavec inteligentni ..az moc nekdy ...... v tom snehu mu to slusi cooo u fili tak legracni kdyz mu kouka jen hlava
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:39
- Nahlásit
Akky0Aime
myslím, že zápočtový list od posledního zaměstnavatele a občanku, to je snad všechno
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:41
- Nahlásit
impact
No, bude mít rezavou barvu a bude to fenečka a bude strašně krásný.
Jestli teda bude. Herdek. Páč mi ještě nedošla výplata.
Neboj, přijde, cítím to v kostech. No a moje zvědavost je alespoň trošiličku uspokojena páč aspoň něco vím, ale pak dáš honem sem hlášku, to není prosba, ale rozkaz abych si mohla huž narovnat ty skroucené prsty. Myslím, myslím, myslím, myslím………………………………………………….myslím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
impact
určitě ti ty holčička vyjde, držím palce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
Akky0Aime
co všechno potřebuju když jdu na pracák?
copa nepohodla ses s babičkou?????
kejtlin
Máme pojištěno u stejný pojist´ovny, tak snad mu nic platit nebudu.
jestli máš povinný ručení tak nic platit nebudeš
Jimmi
Prostě romantika...pak si kup chalupu na horách
prostě bych se na to vyprdla a byla pěkně doma v teplíčku nojo, ale když sou lidi blázni do zimy tak si to užijte no
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:48
- Nahlásit
Alexa
jestli máš povinný ručení tak nic platit nebudeš
jj mám
all
jinak plynový kotel nám byl čert dlužen, zas bůlbě topí ke tady 16 stupňů, krom mého obýváku tady mám přímotop a nevím proč ten kotel netopí,na nic jsme nepřišla a nedávno nám ho opravovali a zrevidovali tak nevím, co se zas děje
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:51
- Nahlásit
Biluška
popisuješ náš každodenní návrat z práce domů
co kecáš, dyť si furt u počítače a čumákuješ z vokna na hasiče
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
Jimmi
supr
letáky hotový
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:56
- Nahlásit
Alexa
prostě bych se na to vyprdla a byla pěkně doma v teplíčku
..co bys čekala vod pražáků bláznivejch
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:57
- Nahlásit
kejtlin
No, tak to by mělo být všechno ok, držím palec ať opravdu je
Akky0Aime
Taky myslím, že jen zápočťák a občanku.
ketty
včera koukaly jen hlavy kanárkovi, argentinám i mladýmu ovčounovi, vypadali jak jelita
Můžete mi někdo vysvětli proč jsou lidský mláďata tak nechápavý
Naše 15. měsíční dítě se prosím vzepřelo v postýlce ručičkama a elegantně se přehouplo přes jako jak se jí to podařilo nevím, ale fakt je, že ač jsem stála kousek vedle, nestihla jsem ji zachytit a tak chudák spadla na zem Nic se nestalo, naštěstí přistála na zadečku a airbag pád stlumil, ani se nepraštila do hlavy. Stafordka se z toho málem zhroutila, ale i ona přežila. Když se malá vzpamatovala (což netrvalo ani minutu), dala jsem jí zpátka a šla připravit krmení čubě. Co myslíte - ta malá bestie už se šplhala znova přes
To jí fakt nedochází, že ten pád nebyl legrace k popukání? Se z ní zbláznim, asi jí budu uvazovat nebo zavírat do kenely
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:00
- Nahlásit
Eldoguero
kejtlin
Děkuji
Alexa
ne už nemá ani na placení nájmu na kancelář
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:00
- Nahlásit
Jimmi
vám budu závidět,někde v horách se psema
mě by stačili mí psi,bez nikoho,jenom s nimi a nikde nikdo
a dastíkovi jsem nakoupila další věci pod ježíškem,takže má 4 obří balíčky,holky jenom po jednom,bo si sničím nehrajou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:01
- Nahlásit
Přátelé, další sásrak na foře!!
Jsem byla na gyndě a p půl roce jsem stoupla na váhu a já zhubla 5 kg. Nevím jak je to možný, ale zhubla!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:02
- Nahlásit
Jimmi
kdo ví CO! máme za auto, tak se směje
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Jimmi velmi tě obdivuji já na hory můžu jedině do vyhřátého hotelu s horkou výřivkou na pokoji- tohle by mě psychicky i fyzicky naprosto zabilo zničilo a umrtvilo
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
v pondělí budu volat na to číslo co mi tam dali, a uvidím, ale stále jsem viník-nedala jsem přednost v jízdě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:03
- Nahlásit
Baico
dobrý,to je asi od té doby co máš druhou veverku
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:04 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Eldoguero
včera koukaly jen hlavy kanárkovi, argentinám i mladýmu ovčounovi, vypadali jak jelita
haaa to muselo byt taky dobry
no jestli je ditko jako jaa tak to urco ja vyskakovala a padala sem ze vseho mela sem houpaci kreslo a vzdy sem se houpala tak ze sem se vzdy prevratila mi ho zabavovali a pernamentne sem vysela z kocaru uz me prej ani nedavali nazpet neb sem tam proste enchtela bejt si uzijes ..ja si ve 4 tydnech fakt tydnech udelal kylu neb sem nechtela lezet a zvedala sem se a ono to neslo no tak sem se namohla az byla kyla ...sem urco posilovala abych nemela pandero
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:05
- Nahlásit
brezen2008
to je asi od té doby co máš druhou veverku
No možná máš pravdu, protože naposledy jsem tam byla na vyšetření předtím, než jsem si přivezla Fandu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:05
- Nahlásit
Akky0Aime
ne už nemá ani na placení nájmu na kancelář
ach jo to jsou radosti. Tak si tam dojdi hned v pondělí ať máš nějakou podporu aspoň, i když to bude bída. Potřebuješ jak píšou holky vejš. Takže to postihlo i mamču co????
Jimmi
..co bys čekala vod pražáků bláznivejch
no to je vono a pak má ta ekonomika k něčemu vypadat, když se pražáci jedou vyčerpat na chaty a pak se do středy v práci vzpamatovávaj a od čtvrtka připravujou na odjezd na chatu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:06
- Nahlásit
SMRT ČERNEJM MRTKÁM nesnáším krtky ty mrchy černý nadělaly krtince přímo ve stopě(že sy ty kurwy nerobily držky vo strop) padla sem na držku ve velké rychlosti na běžkách pohon jeden pakůn je velmi výkoný,je ze mě pucle du se poskládat Eldoguero
asi jí budu uvazovat
Eště ty kšíry mám doma (bílí s polustrováním z vlnkama)dřív se děti uvazovaly běžně
|